Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 04:57

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
За обединения поток "Статични удари" 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  За обединения поток "Статични удари"   |   19.08.2014 18:18

Предполагам, че сте видели следното в темата за текущия кръг:
Цитат:
Експерименталeн обединен поток "Статични удари":
- Дузпи могат да се изпълняват и на неделни мачове.
- Фаулове могат да се изпълняват и на съботни мачове, при условие че избраният мач е пуснат най-малко 6 часа преди неговото начало.

Тъй като Мейджъра не си прави труда да се допита до играчите за подобни експерименти 2-3 седмици преди обявената от него дата за начало на сезона, аз пускам тема. Като цяло идеята ми харесва.
Съгласен съм с първа точка, стига да не се променя (напр. да се удължава) срокът за изпълнение на дузпите.
Против втора точка - не ми харесва плаващият срок, който според мен ще затруднява вратарите. Предлагам номинираните съботни мачове да са след 16:00, а съботно ПСУ да трябва да се бие в рамките на нормалните нападателни срокове (срокът за неделните ПСУ-та може да си остане полунощ).

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За обединения поток "Статични удари"   |   19.08.2014 19:38

АБСОЛЮТНО ПРОТИВ ПРИ НЕЗАВЪРШЕНИ ПРАВИЛНИЦИ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ КАКВИТО И ДА Е НЕЩА БЕЗ ШИРОКА ПОДКРЕПА !!!

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За обединения поток "Статични удари"   |   19.08.2014 20:52

По-скоро това условие за 6-те часа отваря вратички за възникване на някои казусни ситуации. Не ми харесва и на мен. Сложих го в движение с презумцията покрай тази груба идея да се изкристализира някакво по-удачно решение.

Иначе това, което ме накара да импровизирам с този експериментален обединен поток, е, че при изготвяне на темата за кръга много често се случва да не мога да си събера достатъчно неделни мачове за попълване на поток ПСУ, а в същото време изобилства от неизползвани съботни. А освен другото и не е автентично от гледна точка на аналогията с реалния футбол дузпи да се бият само събота и фаулове - само неделя (което си е бял кахър, но все пак :))

Последна промяна PMLeague на 19.08.2014 20:53, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За обединения поток "Статични удари"   |   19.08.2014 21:49

PMLeague написа:
По-скоро това условие за 6-те часа отваря вратички за възникване на някои казусни ситуации. Не ми харесва и на мен. Сложих го в движение с презумцията покрай тази груба идея да се изкристализира някакво по-удачно решение.....

Това по-удачно решение трябва да "изкристализира" буквално сега, за да се тества в контролите и да няма експерименти след началото на сезона, които със сигурност ще доведат до объркване сред играчите. Аз предложих най-подходящия според мен вариант.
Файлът за лайвскора също не е зле да спре да се променя и да се качи последната версия във форума на УС, така че който иска (примерно аз) да я разучи.

Последна промяна Shifter на 19.08.2014 21:49, променена общо 1 път

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За обединения поток "Статични удари"   |   20.08.2014 01:01

против

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]