Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:46

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 17 мнения ] 
PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   23.05.2015 22:15

Ами какво мога да кажа - толкова дълго го чакахме този трофей, особено ние с Кметицата, че направо не е истина и още не ми се вярва. От десет години играем в ПМЛ, вече девет, откакто направихме PRIMUS MAXIMUS и досега имахме само една титличка във "В" лига. Вече не помня от колко време седим в по-добрата група - "Б", но освен два или три пъти на бараж и то по-старата схема на "Б", когато се играеха още мачове само във втората група на ПМЛ и то на кръст, като трябаше да минеш през два отбора, за да влезеш в "А", друго не сме постигнали. Още откакто играхме за Купата обаче - въобще първият ни турнир, стигнахме на четвъртфинал и там загубихме от NEW MERSEY RAZORS с ... дузпи !!! Тогава си извадих някои поуки за дузпите, какво трябва да се прави, какви мачове да се подбират, и през годините допуснахме само още една загуба така, другото всичко са ни победи. Честно казано не помня вече колко мача изиграхме с дузпи, но съвсем не са малко - 6-7 може би. Затова и смело мога да кажа, че за дузпите, както и въобще в прогнозите в ПМЛ, трябва да си постелеш. И искам да благодаря горещо на всички в отбора, включително на Джак Блек, които перфектно изпълниха всички тактически указания и съвети как да си подберат най-подходящите мачове.

Специално при дузпите искам да отлича КМЕТИЦАТА. И двете бити от нея дузпи са повече от брилянтни - с литване на един от най-добрите евър вратари в ПМЛ Редо. Поклон, КМЕТИЦЕ, отдавна е ясно, че само СИНЯТА ЛАВИНА може да е успешен отбор без жена в състава си - друг такъв няма. Поклон и пред САВАТАЖ за двете му също отлични изпълнения от бялата точка, не трепна просто. Въобще такава успеваемост на дузпи рядко се постига - можем да ги направим 9 от 10, с 5 от 5 първостепенни, ако Флегматрона си вкара първостепенната дузпа, което като нищо ще стане.

Благодарност ще изкажа и на още двама души. Първо, на Резо, който е единственият действащ все още играч в ПМЛ, минал през отбора ни. Баце, имам чувството, че след онзи сезон остана нещо недоизказано между нас, може би си въобразявам, но сегашният ни успех е и твой. Минахме през четвъртфиналите и полуфиналите като гост, а ти си всепризната величина в избора на потоци - понаучил съм нещичко, малко значи. Благодаря. Но най-вече на Дон Диего, който ме заали по играта, изигра и първият пълен сезон с нас и мога да кажа, че много от похватите за анализ преди прогноза от него ги научих.

Друго какво да кажа - ако съм забравил някого, да ми прости. Много съм радостен, че след всичките години на страдания, все пак бяхме възнаградени. Смея да твърдя, че сме били коректни срещу всеки, срещу когото сме играли, винаги сме излизали на максимум и сме се старали да не влизаме в скандали, макар че без сдърпвания не може - няма да е футбол, па макар и виртуален. Не сме най-великият отбор, не сме най-големите майстори на прогнозата, ако изобщо има такова нещо, но пък ни е кеф да сме тук, сигурен съм. Дори когато съм скапан през седмицата все пак има още някаква искрица, да избирам мачове и потоци. А събота и неделя винаги си следя мачовете, дори когато не играем за нищо. Знам, че и за съотборниците ми е така, защото преди финала, след буквално две години без никакви предварителни разбори и обсъждания, всеки от тях беше на линия и помогна със своето виждане за нещата - прегръщам ги всички. Обещавам поне едно събиране на целия отбор, защото не всички се познават, нека и Кенпачи да ни види така да се каже - така че да се стягате. И остана само:

НАЗДРАВЕ :cheers:

Последна промяна alessandron на 23.05.2015 23:25, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   23.05.2015 23:46

Благодаря и аз.
Радвам се искрено за вас !
Няма недоизказано нищо.
Просто и на двама ни бе ясно, че няма как двама диригенти да дирижират един и същи оркестър, най-логичното нещо бе да се върна удома, а и аз не съм си давал повече от сезон извън рейзърс. Но не това е важно сега.

Вие СТЕ голям отбор ! Нито малък, нито средна величина, а ГОЛЯМ.
Защото любовта и отдадеността на една кауза прави един човек или колектив големи.
Или както казвам аз, един отбор е толкова голям, колкото е любовта на феновете му
Извън Колизеума, Примус Максимус, има доста фенове, така че , Сашеееееей....
Наздраве ! 8-) :cheers:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   23.05.2015 23:55

Тва Саше добре ми лепна :laugh:

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 00:02

Сашко, мда... като шамар на буза дето се вика :) Айде честита купа и от мен, догодина и А-лига ви пожелавам.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 00:04

Крал Блуфен (един от най-великите и успели мениджъри в играта и co-founder на PML) поздравява Примусите за купата. Беше крайно време да спечелите трофей и да се запишете в залата на славата. Още като видях мачовете на дузпите и някои комични отигравания на противника ви бях на 90% убеден,че печелите без интрига и естествено така се получи!

Заслужавате си успеха, а надявам се с него ше дойде и промоцията. Мястото на големите отбори е в А група и то не защото тя е много по-силна от Б (коя група е по-силна зависи от това къде е CDLMBP), а защото подобава на голям отбор да си е заслужил мястото в елита, а вие определено сте такъв! :bluefan:

Поздрави на целия ви отбор - знаете,че ние презираме 90% от отборите в ПМЛ и ги считаме за второ,трето и ОСМО качество така,че приемете Кралската оценка за комплимент 1-ва степен.

Наздраве!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 24.05.2015 00:10, променена общо 1 път

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 01:29

Честита Купа на всички "гладиатори" по душа и сърце :cheers: Един успех многократно изстрадан през годините, но затова пък повече от заслужен :first:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 01:31

Честито, Санде! :devil:

Изстрадахте го този успех, напълно заслужен и закъснял и дано това да ви е трамплина за превземане и на А групата догодина.
Честито на всички гладиатори, но на 1 място на Сандето и на кметица Нера :cheers:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 06:28

Сепаратист/Д/ честити отличието!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 09:08

Честито на кметицата, Сашо и другите сашенца в отбора :)

:first: :celebrate: :first:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 10:23

Благодаря на всички за честитките. Най-важното е да се забавляваме. Догодина - пак. :-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 10:31

Евала! Почти цялата ПМЛ празнува с вас :cheers:

Стягайте се за А група, че ми липсват мачовете :wave:

Успех!!!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 10:48

Благодаря на всички ви :)
Най-хубавото нещо, което сме постигнали като отбор за тия години, е че всички се радват заедно с нас. :-)
На Сандро - голямо благодаря, че гори в играта и влага толкова много емоции в нея. И че ме слуша - също, особено, когато стане дума за отказване 8-)
На останалите момчета - голямо благодаря, че го търпят :laugh:

Колкото до дузпите - този път действах на принципа "Щом на мен са ми пълна мъгла тия мачове, значи и Редо няма да ги хване" :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 11:27

Пример! :moufan:

Наздраве! :cheers:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 11:47

nerra написа:
Благодаря на всички ви :)
Най-хубавото нещо, което сме постигнали като отбор за тия години, е че всички се радват заедно с нас. :-)

Ей, това е! Супер положителен отбор сте.

Честита купа!

(Demba Boyz)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 12:22

честита купа и от мен :first: :cheers:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   24.05.2015 18:43

Честита купа. :celebrate:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: PRIMUS MAXIMUS - НОСИТЕЛ на КУПАТА на ПМЛ за 2015 година   |   28.05.2015 09:09

Лелееее , забравил съм да поздравя Примусите за купата :outofspace: Понякога мисълта изпреварва с много ръцете :outofspace:
Айде честито на всички в отбора ви и дано я полеете подобаващо . :rock: :cheers: :ludnica:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]