Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 04:56

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Отбор на 2 кръг 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 13:15

В А група кръгът беше домакински. Единствено хората на Гоа-та надвиха Арлито. Всички други домакини спечелиха срещите си. Два отбора не успяха да се разпишат - Блу Пауъл и Лавината. Шампионът продължава свободното падане надолу и записа втора поредна загуба. Другият кръг обаче за първи път ще бъде домакин и предстои да разберем какво ще се случи. След загубите на Слъгс и Ъндърграунд, няма отбор, който да има пълен актив от точки първите два кръга.
В Б група отборът на Сепаратист беше единственият, неуспял да вкара гол от домакините този кръг. Новакът претърпя тежка загуба на старта на първенството и явно ще последват съдбата от миналата година на Мускетарите. Те, от своя страна, з)агубиха от Кърсд, който записа успех за втори път от началото на сезона и показаха ясно, че ще се борят да се завърнат бързо в А група. Грингосите са другият тим с 4т засега. Набива се на очи втората поредна загуба на Дявола и компания - този път у дома от Еър Форс. Той обаче нещо се покрива и отказва да направи коментар за слабото представяне на своя тим. В повторения от финала за Купата миналата година, Примусите и Орфиците поделиха точката ( главната новина е, че Сандро каза, че е доволен :laugh: ).

А група

Мандор ( THE MUMMIES ) Капитанът на Мумиите поведе своите към успеха срещу един от добрите тимове в играта. Той вкара 2 гола - в Австрия и много красиво 3:1 в Бразилия. Очевидно мачовете, които си избра му бяха удобни за отиграване.

Жеката ( DUNE WARRIORS ) Отборът на Дюн беше единственият тим в А група, който спечели своето гостуване през този кръг. Това стана по доста убедителен начин - с 1:3 и главната заслуга бе на Жеката, който вкара 2 от попаденията. Той вкара и двата си гола в Италия, като единият бе дербито на кръга - Наполи - Ювентус 2:1.

Валантайнс ( UNDERGROUND ) Уискито е един от новите играчи в отбора на Подземните. Не знам дали неговото пиене му помага да нацелва точни резултати, но е факт, че този кръг вкара 2 гола и смятам, че въпреки загубата на отбора, заслужава място в класацията. Головете бяха в Испания и Лига 1 на Англия с 1:1.

Кибика ( КРИВА НИВА ) Това е героят на Нивата от този кръг. Въпреки проблемите, които има отбора ( играха в намален състав срещу РОД и Оейзис напусна ) те нанесоха поражение на един от най - силните тимове в играта в момента - Ъндърграунд. Кибика вкара в Франция и Англия 1 - доста красиво 3:1 на Шефилд.

вратар

Дъ Найт ( VALIANT KNIGHTS ) Кръгът се характеризира с малко избивки, но тази на Дъ Найт се оказа решаваща. Той спаси единственият точен удар на Блу Пауър в Бразилия. По този начин донесе минималната победа на своя тим в доста постен мач от към голови възможности.

капитан

Гоа ( DUNE WARRIORS ) Призът отива за единствена победа на гостуваш тим. Много добре избрани потоци от страна на Гоа-та и много добре реализирани възможности от неговите съотборници. Заслужен успех на един от обичайните заподозрени за изпадане тимове - Арлито.

Б група

Роско ( REAL GREEN ) Всички очакваха с интерес дебюта на Сепаратист, но Роско го помрачи. Той вкара 2 гола, с които спомогна за убедителния успех на Грингосите с 0:3. Головете бяха в Австрия и много красиво 2:2 на руското дерби между Спартак и Зенит.

Митака ( THE CURSED ) Митака традиционно играе като вратар, но през този кръг показа, че от него става и един доста качествен нападател. Той вкара 2 попадения, с които донесе втори успех на своя тим. Те паднаха в САЩ и Испания.

Саватаж ( PRIMUS MAXIMUS ) И през този кръг Примусите се върнаха от 0:2 и успяха да измъкнат точка на един от кандидатите за А група. В герой се превърна Саватаж, който вкара и двете попадения за своя тим - в Русия и Белгия.

Ванката ( DEMBA BOYZ ) Последното място е за Ванката, който с гола си във Франция, донесе успеха на тима си с минималното 1:0 над Бандата. Слабо начало на първенството за гостите.

вратар

Крюшо ( AIR FORCE ) Вратарският приз отива при Крюшо. Той спаси един от двата точни удара на Зомбитата - в Турция и по този начин донесе успех на своя тим при гостуването на Дявола.

капитан

Изгрев Ламерз ( REAL GREEN ) Изгревът даде потоци, които донесоха най - убедителна победа на отбор този кръг, въобще и в двете групи. Чудесно дирижиран мач и Грингосите не оставиха шансове на Бате Петку и компания.

Разочарования на кръга - Дюнкеркю. Лошо начало начело на капитанския мостик на Сепаратист. Лош избор на мачове най - вече за противниковия отбор, като за 0 - лата пред името на тима този кръг, вина имат и неговите съотборници.

Последна промяна На Враца на 28.09.2015 13:23, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 15:21

Наде, позволи ми да ти споделя нещо, като човек водил достатъчно много капитански битки по тея терени. Материя, която не познаваш съвсем добре.

Домакински капитан, който осигурява победа на отбора си, с избора на мачове, има много по-голяма тежест от гостуващ капитан, който избира потоците.

Капитан на кръга в "А" група, с много голям аванс , този кръг, е Тонзос !!!

С много голяма преднина пред Гоа.
Да и Гоа се справи отлично, но мач на НУЛА, срещу шампиона, като домакин....на това му се казва "ШАПКИ ДОЛУ !"

Всичко друго е плод на субективното мнение и лични страсти.

И не само избивката на Рицарите срещу Блу е решаваща в кръга, както си описала.
Моята избивка също ни печели пълния комплект точки, но мен ми е през ръкавиците дали някой от нас е в тази класация.....рядко я отварям дори
Говорим за принципни неща тука.

п.с. Кои са Блу Пауъл ? :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 16:12

ReZo написа:

Абсолютно, да си домакин е много по-хард :) А дали бием Лавината или Янтра Габрово е съвсем друга тема :) Все пак да биеш на нула актуалния шампион? Колко загуби на нула имат Лавината? Все пак аз не държа на звания, титли и награди. Само вметвам, а ако някой иска да чете, нека да чете. Мерси.

Гоа е голям капитан, истински звяр, така че честито!

Последна промяна tonzos_justice на 28.09.2015 16:13, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 16:32

tonzos_justice написа:
ReZo написа:

Абсолютно, да си домакин е много по-хард :) А дали бием Лавината или Янтра Габрово е съвсем друга тема :) Все пак да биеш на нула актуалния шампион? Колко загуби на нула имат Лавината? Все пак аз не държа на звания, титли и награди. Само вметвам, а ако някой иска да чете, нека да чете. Мерси.

Гоа е голям капитан, истински звяр, така че честито!

Питаш кой е бил Лавината на нула ли ?
Лавината за целия минал сезон за първенство имат една единствена загуба на нула ! 2:0 от нас. За цял сезон.

Сега Тонзо бие актуалния шампион с 2:0, а Надето с тази крайно субективна класация, направо да хваща Го(р)ата или той нея. :-D

п.с. абе, верно...как не се сетих досега.....
С тази странна номинация, Надето може да прави крайно завоалиран опит да намекне на Гоата, че го харесва и иска да си бият дузпи :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 16:36

На Враца написа:
В повторения от финала за Купата миналата година, Примусите и Орфиците поделиха точката ( главната новина е, че Сандро каза, че е доволен :laugh: ).

Еми кво да кажа, можеше и Андерлехт като Хетафе да седи 1:0 до 91-вата и в 93-тата да е 3:0, така че съм доволен, че не стана ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 16:49

ReZo написа:
но мен ми е през ръкавиците дали някой от нас е в тази класация.....рядко я отварям дори

Да ти кажа само, че Обзорите ти от Дира още си ги препрочитам по някой път - и пЪрди кръга :laugh: Иначе недей сега така хард с Надето, ще ще вземе да зареже класацията, пък не е толкоз лоша - даже ти се изказа. ;-)

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 17:01

alessandron написа:
ReZo написа:
но мен ми е през ръкавиците дали някой от нас е в тази класация.....рядко я отварям дори

Да ти кажа само, че Обзорите ти от Дира още си ги препрочитам по някой път - и пЪрди кръга :laugh: Иначе недей сега така хард с Надето, ще ще вземе да зареже класацията, пък не е толкоз лоша - даже ти се изказа. ;-)

аз съм пирфикционист !
или се влагаш или се излагаш :-D

може пак да напиша някой пЪрди кръга
всичко зависи от представянето ни в шампионата..Ако сме в челото, ще се надъхам
затова , един призив
ако искате да четете - падайте от нас :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 17:13

alessandron написа:
ReZo написа:

Никой не напада Надето. Питаме се за някои факти покрай номинациите и дали има моменти на субективизъм, отколкото на здрав реализъм. Идеята за тази класация е похвалана, а саможертвата на Надето да се занимава с това умножаваме по 2. Коментарите под темата идват, защото има интерес към темата, това е важното!

Последна промяна tonzos_justice на 28.09.2015 17:15, променена общо 2 пъти

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 17:16

ReZo написа:
Надето може да прави крайно завоалиран опит да намекне на Гоата, че го харесва и иска да си бият дузпи :laugh:

Тук е тънкия момент :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 17:18

ReZo написа:
Наде, позволи ми да ти споделя нещо, като човек водил достатъчно много капитански битки по тея терени. Материя, която не познаваш съвсем добре.

Домакински капитан, който осигурява победа на отбора си, с избора на мачове, има много по-голяма тежест от гостуващ капитан, който избира потоците.

С много голяма преднина пред Гоа.
Да и Гоа се справи отлично, но мач на НУЛА, срещу шампиона, като домакин....на това му се казва "ШАПКИ ДОЛУ !"

Всичко друго е плод на субективното мнение и лични страсти.

И не само избивката на Рицарите срещу Блу е решаваща в кръга, както си описала.
Моята избивка също ни печели пълния комплект точки, но мен ми е през ръкавиците дали някой от нас е в тази класация.....рядко я отварям дори

п.с. Кои са Блу Пауъл ? :laugh:

Съгласен съм с Резо! Дори преди Гоа-та бих сложил Жоро, нашия капитан, тъй като хванахме половината мачове и само късмета и отличната игра на Нивите не ни позволи да вземем поне точка, можехме и да си тръгнем с пълния комплект точки! Все пак 4 попадения за гостуващ отбор не се среща под път и над път!
Адмирации за темата, приятна е за преглед и евала за труда.
Но може би в този кръг обективността изисква да отчетем играта на Тонзо!

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 17:24

Резо, факт е, че и ти направи решаваща избивка, но Дъ Найт запази суха мрежа, затова беше предпочетен.
Относно Тонзо - естествено, че победата е впечатляваща, но трябва да откроим факта, че Лавината преживява следшампионски синдром. Те са далеч от формата, която демонстрираха миналата година. От друга страна, само Дюн спечелиха като гост. Дори равенство нямаше в А група.
Има и други играчи, които трябва да бъдат отличени, но няма как. При стария формат на класацията, Тонзо щеше да бъде отличен за най-добър домакински капитан, но сега форматът е друг.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 17:50

Друго, което пропуснах да допълня - в мача между РОД и Лавината нямаше голямо превъзходство за домакините. За избор на капитан отчитам точните удари, а те бяха 2:1. Това, че Тонзо направи избивка е похвално, но няма как да бъде отчетено в класацията за капитани, а се отчита в тази за вратари. Толкова от мен по темата. ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   28.09.2015 21:27

На Враца написа:
Друго, което пропуснах да допълня - в мача между РОД и Лавината нямаше голямо превъзходство за домакините. За избор на капитан отчитам точните удари, а те бяха 2:1. Това, че Тонзо направи избивка е похвално, но няма как да бъде отчетено в класацията за капитани, а се отчита в тази за вратари. Толкова от мен по темата. ;-)

Не съм ти симпатичен:)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   29.09.2015 14:22

на дузпите ще се сближите :football:

:kn: :kn: :kn:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 2 кръг   |   08.10.2015 19:13

Разсърдихте Надето и сега вече няма отбор на кръга :dunno: :dunno: :dunno: