Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
Индивидуалните класации | 12.11.2012 16:53
Голове/спасявания от ПСУ/дузпи в редовно време СЕ включват в общите класации. “Купа на ПМЛ” НЕ СЕ включва в общите класации; в скоби са дадени голове/спасявания от елиминационни дузпи. Този вариант ми се струва оптимален - занапред само ще качвам обновените таблици и вече не трябва да има грешки от сорта на дублирани/изпуснати голове/избивки.
Последна промяна Shifter на 12.11.2012 16:54, променена общо 1 път
Голове/спасявания от ПСУ/дузпи в редовно време СЕ включват в общите класации. “Купа на ПМЛ” НЕ СЕ включва в общите класации; в скоби са дадени голове/спасявания от елиминационни дузпи. Този вариант ми се струва оптимален - занапред само ще качвам обновените таблици и вече не трябва да има грешки от сорта на дублирани/изпуснати голове/избивки.
Шифтъре, гледам че в таблицата с наказанията присъства Косачката с ЧК Червения му картон беше заменен с ЖК, по решение на УС на ПМЛ още след кръга може да го отразиш в таблицата :)
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."

Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
Re: Индивидуалните класации | 12.11.2012 17:12
Ще ме уморите с тези УС-ове... барем измъдрете го вече тоя правилник, че полусезона ще мине.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения