Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:46

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 19 мнения ] 
Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ 
Автор Съобщение
(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   03.10.2012 13:12

Здравейте, уважаеми съфорумци!

Някогашната Комисия се завръща официално под името "Управителен съвет на ПМЛ". Както знаете, това е органът, който отговаря за пряката организация на играта - обсъждане, изготвяне и утвърждаване на правилниците в играта, разрешаване на казуси и спорни ситуации и т.н.

Управителният съвет, заедно с Техническата комисия на ПМЛ и ентусиасти доброволци, ще се занимава и с разработване и изпълнение на цялостна стратегия за развитие, усъвършенстване и популяризиране на играта. Всякакви идеи и препоръки в тази насока са добре дошли.

Управителен съвет на ПМЛ

Анфийлд
Алекс
Бай Момчил
Гоа
Мандор
Мейджър
- Идеолог на ПМЛ
Нера
Нуф
Алесандрон
Стюърт
- Председател на УС
Форест Фен

Съставът на УС не е постоянна величина. Всеки член е свободен да напусне по всяко време, в случай че не няма възможност или желание да участва в организацията на играта. Нови членове ще бъдат приемани на базата на добре известния от миналото принцип - заинтересованост към делата на ПМЛ и възможност за дейно участие в организацията на играта.

Техническа комисия на ПМЛ

Анфийлд - техническа поддръжка на форума
Бай Момчил - техническа поддръжка на форума
Редо - обработка на изображения
Шифтър - техническа поддръжка на сайта

Както е видно, Техническата комисия ще се занимава с техническата поддръжка на играта - форум, сайт, художествена част и т.н.

И последно: УС призовава мениджърите на отбори да се самоорганизират и да осъществят онази стара идея за "Мениджърски съвет".

С уважение,
УС на ПМЛ

Последна промяна: 26.10.2012 г.

Последна промяна Mandor на 26.10.2012 19:52, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   03.10.2012 14:05

Обръщам се към техническата комисия с молба да се пуснат темите с коментар на мачовете в Лайвскора по-рано! :bluefan:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 03.10.2012 14:06, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   03.10.2012 14:12

Крал Блуфен написа:
Обръщам се към техническата комисия с молба да се пуснат темите с коментар на мачовете в Лайвскора по-рано! :bluefan:

Да , вече е сряда а не мога да се заям със Сандо :prase:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   03.10.2012 15:07

Крал Блуфен написа:

В случая никаква Техническа комисия не ти е нужна. Форумът позволява и сам да си пускаш и поддържаш вече темата за лайвскора на твоя мач. Пускаш си темичката в секцията "PML LiveScore" със заглавие съгласно утвърдения формат ([S12W01M05] Купа на ПМЛ: CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК) и с линк към темата с прогнозите за мача в заглавното мнение. И си готов. Това си е мое частно мнение, разбира се. Ако модераторите или пък УС като цяло преценят, че не е удачно, ще бъде оповестено. Но докато няма конкретно изказване на Мейджа, Мандора или УС, не виждам какво ви пречи да си се заяждате. :prase: :cow: :bear:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   03.10.2012 15:18

:arrow: http://clubs.pmleague.com/phpBB3/viewtopic.php?f=65&t=401

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   03.10.2012 18:04

на мен ми е интересно, дори и да се сформира "Мениджърски съвет", то той какви функции и тежест пред УС ще има?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   03.10.2012 18:22

Цитат:
В случая никаква Техническа комисия не ти е нужна. Форумът позволява и сам да си пускаш и поддържаш вече темата за лайвскора на твоя мач.

Точно защото форумът НЕ МИ ПОЗВОЛЯВА да отварям никаква тема в раздел Лайвскор поставих въпроса. Изобщо нямам бутон за отваряне на нова тема ако се сещаш =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 03.10.2012 18:25, променена общо 2 пъти

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   03.10.2012 19:10

Не ти позволява, защото така е зададено - само модератори могат да отварят теми в онази секция. Засега го оставяме така, за да не става омешване на темите от различните кръгове. Нека поставим една граница четвъртък срещу петък, когато темите от предишния кръг ще се заключват, а темите за предстоящия кръг ще се отварят за коментари. До отключването на темите в Лайвскора може да пишете коментари в коментарната рублика "ПЪРДИ КРЪГА".

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   04.10.2012 00:04

Крал Блуфен написа:
Цитат:
В случая никаква Техническа комисия не ти е нужна. Форумът позволява и сам да си пускаш и поддържаш вече темата за лайвскора на твоя мач.

Точно защото форумът НЕ МИ ПОЗВОЛЯВА да отварям никаква тема в раздел Лайвскор поставих въпроса. Изобщо нямам бутон за отваряне на нова тема ако се сещаш =)

Прав си, не съм забелязал изобщо в интерес на истината. Това между другото винаги ще си остане една от мистериите в ПМЛ. Какво и кому пречи да има теми за лайвскор по-рано от четвъртък-петък, след като има интерес... Айде, да кажем, че в дира е имало някакви организационни/технически причини, но тук не виждам никакъв проблем. Както и да е, явно и това е част от "традициите" на играта.

falkenbach написа:
на мен ми е интересно, дори и да се сформира "Мениджърски съвет", то той какви функции и тежест пред УС ще има?

Тежестта ще зависи от нивото на организация. Понеже нали се сещаш, че една групичка от 5-6 човека няма как да има особена тежест при 22 отбора в играта. Ако има достатъчно хора и достатъчно активност и инициативност, аз лично съм твърдо "за" на този орган да се даде възможността да участва в решаването на определени въпроси.

Последна промяна Stuart на 04.10.2012 00:17, променена общо 1 път

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   26.10.2012 19:54

В първият пост е отразена промяна на състава на УС. Резо се отказва от мястото си, поради липса на време, а след гласуване мястото му се заема от Алесандрон, като по този начин се запазва състава от 11 души.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   26.10.2012 21:49

Mandor написа:
В първият пост е отразена промяна на състава на УС. Резо се отказва от мястото си, поради липса на време, а след гласуване мястото му се заема от Алесандрон, като по този начин се запазва състава от 11 души.

Лека полека и нещата си отиват към създаване на парламент, президент и омбудсман :) Аз мисля да се кандидатирам за последното, като му дойде времето. Смятам, че ще ми стои идеално такава длъжност, дето повечето 10-окласници не могат да произнесат, камо ли да напишат правилно :devil:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   26.10.2012 22:19

alabao13 написа:
Mandor написа:

Лека полека и нещата си отиват към създаване на парламент, президент и омбудсман :) Аз мисля да се кандидатирам за последното, като му дойде времето. Смятам, че ще ми стои идеално такава длъжност, дето повечето 10-окласници не могат да произнесат, камо ли да напишат правилно :devil:

Само ако фъфлиш може да си омбудсман - иначе не :-P

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   30.11.2012 02:36

За да не пускам излишна нова тема:

От този момент да се счита, че подавам оставка от УС и минавам в опозиция. :pukanki:

Успех на бившите вече колеги.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   30.11.2012 09:46

Очаквам утре Жълт ПМЛ със заглавие:

Пореден скандал в ръководното тяло на ПМЛ доведе до оставката на председателя на УС

Междудругото май нещо дочувам за още оставки... ;-)

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   30.11.2012 10:26

Нямам очаквания, но е хубаво да се чуят мотивите за оставката.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   30.11.2012 15:51

Няма скандали, ако това ви интересува. Просто изгубих желание, а напоследък нямам и много време да се занимавам.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   30.11.2012 18:48

Скандална е липсата на Крал Блуфен и Тонзос! :petku: :bluefan:

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   30.11.2012 19:15

Stuart написа:
Няма скандали, ако това ви интересува. Просто изгубих желание, а напоследък нямам и много време да се занимавам.

----
Ок, това е отговор!

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Управителен съвет и Техническа комисия на ПМЛ   |   01.12.2012 03:27

tonzos_justice написа:
Скандална е липсата на Крал Блуфен и Тонзос! :petku: :bluefan:

Как си представяш член на УС да не знае какво е Англия-К? :major:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 19 мнения ]