Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 17:51

Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Пикльото, изкарал червен картон на Газарян, стана медиен герой (едва ли не) 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Пикльото, изкарал червен картон на Газарян, стана медиен герой (едва ли не)   |   13.09.2012 19:35

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2739143

Превърналият се във важен участник в световната квалификация с Армения Божидар Атанасов прие извиненията, които му поднесе националът на бившата съветска република Кеворк Газарян.

"Приемам извинението на Кеворк Газарян, защото при такива мачове, още повече при негативен за неговия отбор резултат, всеки би се ядосал", заяви момчето.

Както е известно, националът на Армения изрита излишна топка в тялото на Атанасов, който пък го подразни с бавненето на играта. Газарян се извини чрез своя профил във "Фейсбук".

"Малко бавно му подадох топката, защото реших да забавя времето, водехме в резултата. В същото време му подадоха още една топка. Той много се ядоса и изрита едната към мен и го изгониха. Не ме удари много силно.

Не знам дали, това което направих е в реда на феърплея, защото никой не ни е казвал за колко време трябва да връщаме топките. Просто няма правило за това.

По време на мача много ме издразни това малко лайненце заради селската си постъпка, но все пак евала му правя, че си е взел някаква забележка за антифеърплея, който демонстрира с бавното връщане на топките. Подобни путкенски номерца може да отиват на някое селско дерби в окръжните групи, но не и на мач на такова ниво. Не оправдавам и селянията на Газарян, но когато гориш в мача, подобни изблици са съвсем в реда на нещата. Получи си наказанието, тъй че няма какво да го коментираме.

Дано следващия мач цървулът, който отговаря за момчетата, дето връщат топките, да им обърне нужното внимание, че обслужват международен мач под егидата на УЕФА, а не селското дерби между Долно Уйно и Горно Нанагорнище, така че да имат едно на ум и да се държат на нивото на мача, а не да стават за посмешище на целия свят!

Последна промяна Medved на 13.09.2012 19:39, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1 мнение ]