Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 16:59

Отговори на тема  [ 379 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
ЦСКА сезон 2022/23 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   04.06.2023 11:33

Според мен, се напънахме и играхме прилично. Разумно запазихме много от титулярите за мача с отбора, чиито фенове са чорбари. Нямаше нужда да рискуваме наказани или с усложнени травми.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   04.06.2023 11:35

Отделно, шанс за трето място имахме при загуба на числото. С тоя хикс и протоколен техен мач с Локото, твърдо оставахме четвърти.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   04.06.2023 13:10

Аз не виждам за какво е целия този шум, ясно е че Левски са четвърти и дори да бяха с всичко лудогорец щеше да бие, просто са по добри а и пауъра дето им дойде след нашата издънка... В случая ние не заслужаваме титлата, при положение че гълтаме бастуна във всеки сериозен мач този сезон, двата с левски лудогорец на армията и вчера, колко повече подаръци да чакаме :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   04.06.2023 15:24

bai Momchil написа:
Vendome написа:
Кое е посрамването? Дори с резерви и юноши напъвахме до края? Сами сте си виновни за хикса с Числото.

А, вие що играхте с резерви и юноши? Питам, щото имахте шанс за 3-тото място и евентуално да избегнете баража, а сега шансовете са илюзорни.

Щото са сини курви и това тяхно решение ще им го напомням винаги оттук-нататък.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   04.06.2023 15:34

Нито одобрявам, нито защитавам "решенията" на Левски по селекцията за мача в Разград, но пък точно ти, като пламенен поддръжник на тирето, да отваряш дума за курвалък е меко казано неуместно.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   04.06.2023 17:24

Аз нямам информация защо бяхме с такъв състав, мога само да предполагам. Лично според мен има логика да се пазим за баража, защото сега се събират три тежки мача за седмица - Лудогорец, тире и бараж. Предвид че съставът ни е доста къс и цяла пролет играят едни и същи, е нормално да им се даде почивка след като баражът беше гарантиран с победата срещу Черно море. Да, имахме шанс и за трето място, ама за тая цел трябваше да бием в Разград и след това тирето, което да кажем не е невъзможно, но далеч не е сигурно. И имаше доста сериозен вариант да излезем в пълен състав, да не спечелим двата мача, но за баража да имаме контузени/уморени/наказани.

Няма логика обаче да се пазим за тирето и срещу тях да излезем в пълен състав и примерно да накажат Цунами и Попето за баража, защото в момента определено баражът ни е ключовият мач.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   04.06.2023 18:20

Ами дано съдбата ви накаже точно на баража, защото обикновено отбор, който си прави прекалено много сметки, то накрая те излизат криви.
И съм напълно съгласен какво каза Томислав Русев в неговите бутонки. Нагласата е важна и подхода, за самия мач и играта на футболистите на терена нямам претенции.
И това няма нищо общо с нашия страх и неможене и ако не станем шампиони причината няма да е във вас.
Но този ход на ръководството и треньора са меко казано шокиращи и неприемливи за един професионален клуб с име и претенции.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   05.06.2023 11:51

Изобщо не се учудвам, че свинчугите квичат и все Левски им е виновен.
Такава помия не съм виждал - по 3-4 коментара на ден от журналя-припоци, как Левски това, как Левски онова, а никой не коментира, че тирето не могат да си вземат най-важните мачове през сезона.
А най-жалко беше, когато ВАР разглеждаше положението, публиката започна да скандира "дузпа" :rofl:
През всичките тези години винаги съм си мислел, че това скандиране обикновено се използва да иронизира лесно паднал футболист на терена или пък отбор подкрепян от съдиите, но ето, че доживях да видя публика да скандира дузпа, която дори и да я има по правилата си е супер смешна сама по себе си. А Турицов как я насра, направо кеф да гледаш реакциите след това 8-)

Колкото до Левски в Разград - играхме добре, въпреки контузиите и промените в състава. Още веднага след предния мач беше ясно, че Рикардиньо е контузен и няма да играе срещу Лудогорец. Останалите промени са логични също, за да освежи състава преди последните два мача от сезона.
Това, което не се получи добре са головете от центирания, не мислех, че точно там ще се пропукаме. А нелепата дузпа в началото няма какво да я коментирам дори.

Както и да е, в сряда излизаме да покажем, че сме повече, дори и в мач без значение за нас.
И да ни биете, и да станате шампиони, не ми пука, защото сте наследници на Литекс и като цяло масовката от припоци не заслужава уважение. Свестните чорбари отдавна спряха да гледат бг футбол.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   05.06.2023 13:02

"която дори и да я има по правилата си е супер смешна сама по себе си" това точно как да си го обясня :laugh: :laugh: :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   06.06.2023 12:53

Като изключим последното фенско мнение, което дори няма нужда от коментар, то не съм съгласен с мненията на сините привърженици, но те са в правото си, не ги съдя. Държа обаче да подчертая, че срещнах и различни мнения на други места.
Колкото до отварянето на тема за някакъв морал, от сравнително неутрални участници в дискусията, също намирам за не особено уместно.

Както и да е, утре свършва всичко, що се отнася до битката за титлата. За мен който и между ЦСКА и Лудогорец да стане шампион, то в никакъв случай няма да е убедителен шампион. Не знам защо така се получи, през есента и двата отбора показваха по-стойностна продукция, Лудогорец победи и надигра финалиста в ЛЕ Рома, докато ЦСКА показа стойностен футбол срещу полуфиналиста в ЛК Базел.

Ще бъде интересно в какво психическо състояние ще са играчите на ЦСКА и ще видим ли поне битка и мъжество на терена. Или пък впечатленията в края на сезона ще са съвсем лоши.
Матай и Кох със сигурност пропускат мача, първият заради тежка контузия, вторият заради наказание. Линдсет и Гарсес също са под въпрос. За мен това няма да повлияе кой знае колко. Поне като бройка има достатъчно играчи.
След края на сезона трябва да има голяма чистка, а така наречените любимци на шефовете да е махнат по най-бързия начин от клуба.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   07.06.2023 21:40

Този път Пламен Андреев продаде мача. :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   08.06.2023 00:53

Бях на стадиона, но не ми се коментира.
Паляците от Тича 100% са играли ганкиното.
Иначе на мача беше супер атмосфера и най-накрая силен и агресивен ЦСКА. Говедата се отърваха от погром.
Жалко, но сами сме си виновни, че титлата за 12-та поредна година е в Разград.
Рогатоте пък се радваха така в края все едно те са станаи шампиони. Жалка история. Да си видят смешния отбор, който беше меко казани насран и трагичен.

Лудогорец е тумор за родния футбол. Докато не се изкорени няма да имаме и национален отбор и никакъв футбол.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   08.06.2023 01:18

Diavolo написа:
Иначе на мача беше супер атмосфера и най-накрая силен и агресивен ЦСКА. Говедата се отърваха от погром.
Рогатоте пък се радваха така в края все едно те са станаи шампиони. Жалка история. Да си видят смешния отбор, който беше меко казани насран и трагичен.

Лудогорец е тумор за родния футбол. Докато не се изкорени няма да имаме и национален отбор и никакъв футбол.

Браво, че си бил на мача, и аз бях. Около мен имаше хора, гледаха на телефоните си другия мач. Черно Море изпуснаха добро положение при 0-0, но като че ли топката хвана малко в крачка техен играч, за да не може да вкара, излязъл сам срещу вратаря.
Според мен на ЦСКА не достигна класа, за да се пребори за титлата. Не е причината само в предпоследния мач. Но ако продължат всеки сезон да дават такъв отпор на Лудогорец, то "орлите" все някога ще се пречупят и ЦСКА ще стане шампион.
Днес ЦСКА категорично надигра Левски и може да съжалява, че не оползотвори превъзходството си в повече голове. Както и да съжалава за облика си, особено в предния мач срещу този съперник.
Бих отличил днес Хайнц и Махмутович.
Публиката на символичните домакини беше малко повече, но "армейците" ги надвикаха за мен.
Не одобрявам изстрелянитве ракети към Сектор А, защото каквито и хора да ходят там, все пак сред тях има и нормални хора, малки деца, жени, така че не е хубаво това.
Но се радвам на реакцията на сините привърженици след края на мача. Отдавна не се бяха излагали така.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   08.06.2023 01:31

Да отбележа и рекордната разлика в точките в крайното класиране между ЦСКА и Левски, откакто за победа се дават по 3 точки. Не съм сигурен и дали това не са най-много шампионатни победи за ЦСКА в един сезон, или е изравнен рекорд.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   08.06.2023 01:39

Голям срам беше като светнаха телефончетата. Абе да се оправят. Съдбата ги е наказала отдавна...
А ние генерално направихме много силен сезон. Сезон с рекорди, но и с калъфка. Но сега най-важното нещо е да се надгради за следващия сезон и тогава вече титлата трябва да е цел номер 1.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   08.06.2023 02:28

Diavolo написа:

...е ти дори не се извини за думите си срещу ЦСКА 1948 когато каза, че ще се продадат на Лудогорец, а точно те ги спънаха, днес пак говориш наизуст защото Морето играха на 100%, а в края на мача при червен картон и 10 човека на Лудогорец си беше доста напечено пред разградчани и при няколко центрирания играчи на Морето можеха и да засекат топката във вратата и да ви подарят титлата. Ама ти по добре знаеш, че са играли ганкиното, нали не си гледал мача :-? ;-)

Лудогорец ако не бяха играли толкова дълго в Европа нямаше изобщо да има борба за титлата, не знам дали го осъзнаваш, а вие преди този мач с Левски нямахте победа над сериозен съперник от челото. За цирка със Септември да не говорим, "моралисти" :-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   08.06.2023 08:52

От това което четох, останах с впечатлението, че Морето здраво се е хвърлило в мача. Не съм го гледал.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   08.06.2023 09:17

Diavolo написа:
Голям срам беше като светнаха телефончетата. Абе да се оправят. Съдбата ги е наказала отдавна...
А ние генерално направихме много силен сезон. Сезон с рекорди, но и с калъфка. Но сега най-важното нещо е да се надгради за следващия сезон и тогава вече титлата трябва да е цел номер 1.

Що пък да е било срам с фенерчетата, това си ни е традиция и си се пееше за Левски, теб би те било срам да си подкрепяш отбора ли? На мен не ми хареса това че 15 минути се празнуваше победата на Лудогорец и се пееше "Няма купа, няма титла", аз лично в това не се включих. Но пак не сте точно вие хората, които да наричате това срамно, при положение че ви е основна идеология това и сигурно генерално пеете повече против нас отколкото за вас си.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2022/23   |   08.06.2023 09:39

Очаквано, инерцията оставена от Мъри взе да приключва. За един мач тирето имаха повече положения, отколкото имаха последните четири мача.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 379 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19