Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:14

Отговори на тема  [ 100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
прогноза ЦСКА- Левски 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 22:04

navy написа:
Mr. N написа:
буахаха, айде, както са те подканили - на рикшата!
Смазахме ви бе келеш! Някой беше писал, че сме нямали да имаме и 7 удара към вратата, мисла поне 14-15 бяха!
2 дузпи не ни свири съдията, за какъв продаден мач говориш?!

Кво сте смазали бе - на магарето К-ра ли? :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 22:06

Крал Блуфен написа:
Много ми е важно какво е казал Гришата....тия "сензационни разкрития" са за такива емигранти като тебе дето са на майка си в путката и немат 1гр идея кво се случва тука, но са много компетентни иначе черпейки инфото си от Дон Балон и Блиц.
Аре на рикшата!

Айде малко се дръж като цивилизован младеж и не обиждай, за да не се налага да те изтриват пак :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ,

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 23:22

Абе Нейви, кви 2 дузпи, какво смазване, бе човек? Свали ги тия сини очила. Имахте превъзходство, ама както спечелихте, така и можеше да загубите ако двойника на Божинката беше вкарал. И треньора ви и той е пълен гьон. При наличието на тотална дупка като Коце Стоянов от дясно, болшинството от атаките ви минаваха от ляво. :-?

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 23:38

bai Momchil написа:
Абе Нейви, кви 2 дузпи, какво смазване, бе човек? Свали ги тия сини очила. Имахте превъзходство, ама както спечелихте, така и можеше да загубите ако двойника на Божинката беше вкарал. И треньора ви и той е пълен гьон. При наличието на тотална дупка като Коце Стоянов от дясно, болшинството от атаките ви минаваха от ляво. :-?

Игра с ръка първото, и спъването на Пелето второто. Имаше и други леки подпирания на свиньете, няколко смешни фаула на Силва в атака, Присо спокойно можеше да го изгонят, както и Делев. Казвам ги, за да мълчат свиньете.
Ако, ако, ако/// ама бихме, нали? Имаха 4-5 удара всичко на всичко, гол без положение вкараха...
Айде не ми разправяй за очила. Вие ако не ги биете, баси - те са като Полегнала ми Тодора за всички, които я пожелаха.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 23:55

Нито игра с ръка първото, нито спъване на Пелето второто. Дузпа за Левски имаше за спъване на Гари Родригес от Иван Бандаловски при един дълъг пас в самото начало на второ полувреме, но верно няма кво толкова да дискутираме, щото Нейви едно си знае, едно си бае. Анисе сам срещу вратаря и вместо да подаде на Камбуров ми пада, Спасчо идиотчето - такива две положения Левски нямаше. А имаше несъществуващи засади и при двата отбора, които бяха на излизащи сами срещу вратаря играчи. Да не говорим какъв късмет е първият гол на Левски.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 01:27

Напротив, Анисе не падна, ако беше щеше да има дузпа, ама той продължи да играе и след това не уцели вратата. А иначе ние си имахме доста добри положения, Силва имаше едно сам срещу вратаря след пас на Велев дето не я пое както трябва на гърди и Черни му я изби, Гаджев също имаше стопроцентово дето само трябваше да я насочи във вратата, а той уцели някого.

Иначе за ръката съм съгласен, че няма дузпа. За това на Пелето, верно че сега като го видях по телевизията той си търсеше контакта и си падна с голяма готовност, ама ако го беше свирил едва ли щяха да го обвиняват много съдията. Класическа велизарка беше това, скакауеца така правеше навремето - винаги се риташе в някой преди да падне :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 01:38

Левски получи предимство още в началото, с избор на стартов състав и постройка на игра.
Въпреки че има двама изявени нападатели в лицето на Платини и Камбуров Милен Радуканов избра да започне срещата без чист нападател. Може да не са в най - добрата си форма, но това не е оправдание.
От другата страна се случи обратното. Въпреки че Левски бяха лишени от най - добрия си нападател Базил Де Карвальо, Митов избра да заложи на неубедителния Жоао Силва в атака.
ЦСКА все едно играеше с 9 човека, защото Варела и Присо бяха напълно безполезни и даже пречеха на съотборниците си.
Според мен поне един от двамата трябваше да бъде заменен още преди края на първото полувреме. В крайна сметка Присо остана на терена до края на мача........
В такива мачове, независимо дали си вкарал или получил гол, има едни 5-10 минути след гола когато е най - добрия момент да изравниш или да вкараш втори гол. ЦСКА на два пъти не се използва от това. През първата част Марсиньо не можа да изравни, а през втората Делев да даде преднина на ЦСКА. Преди това положение имаше една ситуация с участието на Анисе, която не видях добре от сектора.
За Делев по - скоро не бих го винил за пропуска му. Да той беше сериозен, но много играчи на ЦСКА в предишни дербита, при подобни изгодни позиции са си въртели задника, докато им вземат топката или пък са нанасяли анемични и много неточни удари. Изстрела на Спас поне беше силен и близо до целта.
След изравнителния гол на ЦСКА играчите на "червените" се прибраха прекалено много назад и при такова игрово поведение щеше да е истински късмет, ако не бяха получили втори гол.
Може би толкова си могат и така знаят да правят, може би това са треньорски указания, а може би указания от някой друг.
Не виня Милен за смените. Правилно извади Варела и пусна Камбуров, смяната на Венков и пускането на К.Стоянов изглежда беше наложителна, защото Венков имаше здравословни проблеми преди мача. Милен извади Марсиньо веднага след гола, но пък пусна Платини.
Достойнството в мача беше, че нямаше много грубости, както и че се пробваха удари от дистанция, поне от играчите на Левски.

И за нещо любопитно след мача. Доста след неговия край бях в района на Попа и какво да видя- сините си правят шествие, което впоследствие се усетих, че трябва да води до офисчето им на Цар Симеон.
Та значи това е още преди Попа, те вървят по трамвайната линия, а отзад ги ескортират три полицейски коли.
Тотално е... майката на движението на коли, трамваи, но на никого не му пука. Следвах ги до Позитано и ми писна. Беше ми ясно накъде са се запътили. Заради група от 50-60 тинейджърчета полицията е... ва майката на цялото движение, вместо да ги разпръсне или да ги накара да се движат по тротоарите.
И после ще ми говорят, че полоцията нямала толерантно отношение към феновете на Левски....

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 09:45

spurs написа:
Напротив, Анисе не падна, ако беше щеше да има дузпа, ама той продължи да играе и след това не уцели вратата. А иначе ние си имахме доста добри положения, Силва имаше едно сам срещу вратаря след пас на Велев дето не я пое както трябва на гърди и Черни му я изби, Гаджев също имаше стопроцентово дето само трябваше да я насочи във вратата, а той уцели някого.

Иначе за ръката съм съгласен, че няма дузпа. За това на Пелето, верно че сега като го видях по телевизията той си търсеше контакта и си падна с голяма готовност, ама ако го беше свирил едва ли щяха да го обвиняват много съдията. Класическа велизарка беше това, скакауеца така правеше навремето - винаги се риташе в някой преди да падне :)

Снощи изгледах първото полувреме на повторение, за ръката - имаше, но не се дава, отделно, че после съдията късно спря играта. Имаше и спрени атаки с несъществуващи засади, и за двата отбора. Но и се спряха много атаки на Левски с несъществуващи фаулове, Силва, Родригес... Но пак казвам, и дебело подчертавам - това е най-нормалното да го сбъркат съдиите, особено българските с техните презастраховки.
Както е казал Чаво, мача го спечели Митов и го загуби Радуканов. И със стартови състави, и с тактика, и със смени, и с надъхване. При нас супер мач направиха Велев и Йорданов, такъв нямаше и 1/2 в червено. А публиката бе пак както в доброто старо време 3:1.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 11:59

spurs написа:

Анисе, батка, точно си падна - не говоря за дузпа, ами накрая, щото се чудеше дали да изсимулира и изпусна 10000000% гол - просто с левия крак цъкваше топката встрани и Камбуров седи сам пред празната врата, при това не беше в засада, гледай го някъде това нещо ако искаш. А тоя глупав мангал се замота и мисли дали да падне, накрая я ритна при отишло назад тяло. Дузпа за вас има при ситуацията с Родригес, но вие дори не я помните.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 12:05

albertz написа:
Левски получи предимство още в началото, с избор на стартов състав и постройка на игра.
Въпреки че има двама изявени нападатели в лицето на Платини и Камбуров Милен Радуканов избра да започне срещата без чист нападател. Може да не са в най - добрата си форма, но това не е оправдание.
От другата страна се случи обратното. Въпреки че Левски бяха лишени от най - добрия си нападател Базил Де Карвальо, Митов избра да заложи на неубедителния Жоао Силва в атака.
ЦСКА все едно играеше с 9 човека, защото Варела и Присо бяха напълно безполезни и даже пречеха на съотборниците си.
Според мен поне един от двамата трябваше да бъде заменен още преди края на първото полувреме. В крайна сметка Присо остана на терена до края на мача........
В такива мачове, независимо дали си вкарал или получил гол, има едни 5-10 минути след гола когато е най - добрия момент да изравниш или да вкараш втори гол. ЦСКА на два пъти не се използва от това. През първата част Марсиньо не можа да изравни, а през втората Делев да даде преднина на ЦСКА. Преди това положение имаше една ситуация с участието на Анисе, която не видях добре от сектора.
За Делев по - скоро не бих го винил за пропуска му. Да той беше сериозен, но много играчи на ЦСКА в предишни дербита, при подобни изгодни позиции са си въртели задника, докато им вземат топката или пък са нанасяли анемични и много неточни удари. Изстрела на Спас поне беше силен и близо до целта.
След изравнителния гол на ЦСКА играчите на "червените" се прибраха прекалено много назад и при такова игрово поведение щеше да е истински късмет, ако не бяха получили втори гол.
Може би толкова си могат и така знаят да правят, може би това са треньорски указания, а може би указания от някой друг.
Не виня Милен за смените. Правилно извади Варела и пусна Камбуров, смяната на Венков и пускането на К.Стоянов изглежда беше наложителна, защото Венков имаше здравословни проблеми преди мача. Милен извади Марсиньо веднага след гола, но пък пусна Платини.
Достойнството в мача беше, че нямаше много грубости, както и че се пробваха удари от дистанция, поне от играчите на Левски.

И за нещо любопитно след мача. Доста след неговия край бях в района на Попа и какво да видя- сините си правят шествие, което впоследствие се усетих, че трябва да води до офисчето им на Цар Симеон.
Та значи това е още преди Попа, те вървят по трамвайната линия, а отзад ги ескортират три полицейски коли.
Тотално е... майката на движението на коли, трамваи, но на никого не му пука. Следвах ги до Позитано и ми писна. Беше ми ясно накъде са се запътили. Заради група от 50-60 тинейджърчета полицията е... ва майката на цялото движение, вместо да ги разпръсне или да ги накара да се движат по тротоарите.
И после ще ми говорят, че полоцията нямала толерантно отношение към феновете на Левски....

Абсолютно съм съгласен за стартовия състав - като го видях и си знаех, че повече от равен не можем да вземем с това страхливо отношение. За мен тук има вмешателство, колкото и сега да тръгнат да се ебават левскарите, но се видя второто полувреме при точни смени как заигра ЦСКА и какъв мач се получи. Отделно извинявай, Чаво, но точно смените Камбуров - Костадинов също показват как Радуканов почва необяснимо мача (необяснимо?!) - с играч в лицето на Венков, който е с болки в коляното, а е ясно, че трябва да тича срещу бързия Родригес? Това е абсурдно просто, няма нормален треньор, който да направи такава глупост, обаче Радуканов я прави? А той може да е всичко друго, но не е чак такъв гламарник. И не му е първо дерби - и малките деца знаят, че в това дерби един як нападател напред ЗАДЪЛЖЕ трябва да има, щото отдавна няма футболни достойнства и тънка игра тук, има надиграване и надборване. И Радуканов, който вече е печелил така дербито, сега ми играе без чист нападател едно полувреме?!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 14:43

Аре стига глупости, никой не уговаря мач за победен гол в последната минута. Уговорените мачове между Левски и ЦСКА се решават или с кротко 1:1 или с повеждане и ялов опит на другия отбор да изравни резултата. Просто Радуканов е измислен треньор и този път съдбата не го покрива, както предишния.

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 16:13

Vendome написа:
Аре стига глупости, никой не уговаря мач за победен гол в последната минута. Уговорените мачове между Левски и ЦСКА се решават или с кротко 1:1 или с повеждане и ялов опит на другия отбор да изравни резултата. Просто Радуканов е измислен треньор и този път съдбата не го покрива, както предишния.

Това е поредното потвърждение, че чорбарите нищо не са се променили - и когато ги бухахме все бе уреден мача!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 16:26

Никъде не съм казал, че е уговорен мачът, аре па четете. Казах, че може да има вмешателство и изразих учудване от очевидни глупости по отношение на състава - Нейви например гледал мач, в който ни смачкали при кажи-речи едно свястно полувреме и от двата отбора и едно слабо и от двата, само дето на Йовов му върза и очевиден удар в аут се отклони щастливо за Левски. И да, не мисля, че Радуканов е толкова глупав, колкото казвате вие. Най-малкото победата съм ви я честитил, борихте се повече за нея.

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 19:49

Колко малко думи, а колко много глупости изрекоха Батков и Боримиров след мача с ЦСКА

Левски и ЦСКА изиграха един от най-интригуващите мачове помежду си в последните години. "Сините" спечелиха и продължиха по пътя към титлата. Титла, която ако спечелят, ще има най-незаслужения собственик в следващите дванайсет месеца. Това обаче никой на "Герена" не го отчита. Те, както каза Гриша Ганчев, си мислят, че като станат шампиони, "ще им пораснат по-големи". Усетили светлината на много прожектори, началниците на победителите решиха да се направят на интересни, да си покажат магариите и отново ни заляха с простотии и обиди, като главни действащи лица бяха Тодор Батков и Даниел Боримиров. "Нека си грухтят", изсумтя адвокатът със "снажното тяло и изваяна фигура" и директно нападна момчетата и момичетата от Сектор Г, които го поставиха редом до партийния функционер от миналото Цола Драгойчева. А нима излъгаха? Нима двамата не са обединени от любовта си към Левски и Партията? Батков обаче бил доволен, щастлив. Видял коренна промяна в отбора. Гали се по мустака и не може да повярва откъде е намерил такъв велик специалист като Николай Митов. Те продължавали напред. Браво! Всъщност няма нищо лошо в това да се радваш на победата. Особено ако тя е заслужена. Тук няма да коментираме дали Левски победи или ЦСКА сам се би. Важното е, че "сините" грабнаха 3 точки. Безценни. Още повече, че този път стана без помощта на съдията. Прецедент. Грозно беше поведението на Тодор Батков след мача. Рецидив. Едните грухтяли, а те били зарадвали цяла България и всички били длъжни да работят за успеха на "сините". Само няколко думи, а колко много глупости, изрече роденият в смолянското село Левочево юрист. Коя България зарадвахте, Тодоре? Тази, която с нетърпение чака месеците юли и август, за да се забавлява с теб и подопечните ти ли? Да припомняме ли в това горещо време на годината какви ги говориш? За изкуствените държави, за кочината, за разпасаната команда и още, и още. Е, тогава те "грухтят" най-силно. Но това грухтене е безценно! Всички трябвало да помагат за титлата на Левски. Защо? Така се пропагандираше в Комсомола ли или така сте свикнали по презумция? Това ли каза на новия министър или го помоли да ти даде още бази? Тези на ЦСКА, например. Така де, преди време бившият колега от кантората Николай Георгиев прати "сините" на мястото на ЦСКА в пресявките на Шампионска лига, а сега защо плувецът, който побеждава само ако няма с кого да плува, да не помогне и той. Всяко рамо е безценно. Дали ще е от държавата, от тотото, от ВТБ или от "Газпром", все тая. А другите нека си грухтят, нали. То така е от край време. Агентите винаги са се радвали на благоразположение и разкош. Не може да се оплаче и друг "син" ръководител. Даниел Боримиров. Той отдавна излезе от селото и научи какво е трамвай, но селото продължава да си живее в него. И подобно на доскорошния си словесен опонент, вместо да се радва на победата, реши да се прави на велик за сметка на ЦСКА. "Те нямаха положение". Е, кой мач гледа? Ако е същия, значи трябва да започнем с урока "От коя страна се рита топката" и "Това е топка, а не таралеж". "Объркаха сиропа и капките за нос", изригна съгражданинът на Милен Радуканов. Ами то и вие объркахте ULTRA SUR (б.а. популярната фракция сред феновете на Реал (Мадрид), със Surafrica (б.а. Южна Африка на испански), но ние нищо не казахме, нали? Или трябваше да го играем блажени са вярващите. Но онези от Мадрид ви издадоха. Сега да не се окаже, че спортната зала е от Байерн, кафето от Интер, а хороеграфиите от Манчестър Юнайтед. Не се напрягайте. Радвайте се на комфорта и блаженството, че юли идва. Тогава "прасетата", ако не си ги застрелял още, ще грухтят много силно и с кеф.

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 19:51

alessandron написа:
Никъде не съм казал, че е уговорен мачът, аре па четете. Казах, че може да има вмешателство и изразих учудване от очевидни глупости по отношение на състава - Нейви например гледал мач, в който ни смачкали при кажи-речи едно свястно полувреме и от двата отбора и едно слабо и от двата, само дето на Йовов му върза и очевиден удар в аут се отклони щастливо за Левски. И да, не мисля, че Радуканов е толкова глупав, колкото казвате вие. Най-малкото победата съм ви я честитил, борихте се повече за нея.

Извинявай, нямах тебе предвид, виж само един индивид го твърди.
Иначе с изключение на 25 мин в началото на второто полувреме ви смачкахме. Само проблем с последния пас и нерешителност ви спаси от голям бой. Обаче пич, Ботев ще ви смачка.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 19:59

navy написа:
alessandron написа:

Извинявай, нямах тебе предвид, виж само един индивид го твърди.
Иначе с изключение на 25 мин в началото на второто полувреме ви смачкахме. Само проблем с последния пас и нерешителност ви спаси от голям бой. Обаче пич, Ботев ще ви смачка.

Нищо чудно Ботев да ни бие и то заради калпавата защита. Имаме потенциал с тия играчи за България говоря, но сме учудващо меки в защита, а все пак не може да се каже, че там има някакви нови лица, освен тва момче Венци Василев. Освен това нещо пак става с Платини, а той си е важен играч за нас и според мен с Камбуров могат да се сработят, но трябва малко време и спокойствие, а при ЦСКА тия неща не се дават. Ботев днес ги гледах, играят стегнато и ще е заслужено да са в тройката. Сега ще си проличи има ли живец някакъв и дух в ЦСКА - трябва да се преборят, домакинство е, другото са оправдания.

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 21:07

я погледни ето тука - http://www.sportal.bg/news.php?news=424451

Има снимков материал

Цитат от статията:
Малко хора обаче наблегнаха на това как сините вкараха победното попадение в 90-та минута. Или ако трябва да сме по-точни, какво бе поведението на шестима от червените играчи. Тук отваряме една скоба и уточняваме, че в статията говорим не за манипулиран гол и мач, а за огромна грешка от чисто технико-тактически аспект. Ситуацията бе следната. Гаджев центрира от корнер, топката бе избита към центъра на терена и овладяна от играч на Левски. Той от своя страна подаде отново към Гаджев на дясното крило, последва центриране и гол на Силва. По-любопитното в случая е, че при паса към Гаджев цели шестима футболисти на ЦСКА "увиснаха", а петима от тях изобщо не благоволиха да се върнат на спринт към собственото си наказателно поле. Нещо повече, част от тях се обърнаха с гръб към ситуацията и се отправиха на ходом към центъра на терена. Логично при центрирането на Гаджев се получи нещо ненормално за отбор като ЦСКА - без да е организирана контраатака от противника, в наказателното поле на червените имаше трима техни футболисти срещу цели шестима в синьо. От тези шестима, четирима бяха оставени абсолютно непокрити.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 21:17

Просто да вметна един коментар за публиката. Голяма грешка е да се мисли, че хората не ходят на стадиона, заради лумпени. Тази грешна теория се наслагва от журналисти и сие. Истината е, че хората не вярват във феърплея. Това отблъсква. Затова не ходят. Който иска спокойно може да отиде на стадиона, без никакви проблеми, да си заведе детето или жената. Все едно не сме ходили на дерби деаба, че ще се страхуват едва ли не хората. Пълни глупости. Няма едно нормално дерби Левски-ЦСКА години наред, в което да гледаш с очите си истината ;-)

Последна промяна tonzos_justice на 28.04.2013 21:18, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 21:59

Mr. N написа:
я погледни ето тука - http://www.sportal.bg/news.php?news=424451

Има снимков материал

Цитат от статията:
Малко хора обаче наблегнаха на това как сините вкараха победното попадение в 90-та минута. Или ако трябва да сме по-точни, какво бе поведението на шестима от червените играчи. Тук отваряме една скоба и уточняваме, че в статията говорим не за манипулиран гол и мач, а за огромна грешка от чисто технико-тактически аспект. Ситуацията бе следната. Гаджев центрира от корнер, топката бе избита към центъра на терена и овладяна от играч на Левски. Той от своя страна подаде отново към Гаджев на дясното крило, последва центриране и гол на Силва. По-любопитното в случая е, че при паса към Гаджев цели шестима футболисти на ЦСКА "увиснаха", а петима от тях изобщо не благоволиха да се върнат на спринт към собственото си наказателно поле. Нещо повече, част от тях се обърнаха с гръб към ситуацията и се отправиха на ходом към центъра на терена. Логично при центрирането на Гаджев се получи нещо ненормално за отбор като ЦСКА - без да е организирана контраатака от противника, в наказателното поле на червените имаше трима техни футболисти срещу цели шестима в синьо. От тези шестима, четирима бяха оставени абсолютно непокрити.

Ако автор е олифренда ГА, нямам коментар.
Понеже гледах на живо мача, гола дойде закономерно и изненадващо. Бехме ви набутали на майка си у п..ката, обаче не се виждаше как ще вкараме. Гаджев центрира, отбихте, върнаха му топката веднага, пак центрира и гол. Красив гол. Другите писаници са идиотски. Такива голове са красота, абе не разбрахте ли, да ви е.. ма..ата, че играем футбол?
Мр Н, препоръчвам ти да не пишеш тук, ако не можеш. Засега не го умееш/.

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   28.04.2013 23:01

navy написа:
Ако автор е олифренда ГА, нямам коментар.
Понеже гледах на живо мача, гола дойде закономерно и изненадващо. Бехме ви набутали на майка си у п..ката, обаче не се виждаше как ще вкараме. Гаджев центрира, отбихте, върнаха му топката веднага, пак центрира и гол. Красив гол. Другите писаници са идиотски. Такива голове са красота, абе не разбрахте ли, да ви е.. ма..ата, че играем футбол?
Мр Н, препоръчвам ти да не пишеш тук, ако не можеш. Засега не го умееш/.

Погледни снимките бе, едни такива цветни квадрати под темата, има показани футбиолисти на тях, ако не знаеш какво е снимка. А за статията- аз две стотинки не давам за статията, аз гледам снимките, а те показват че наште спряха да играят при вашата атака и оставиха 4 на 6 в нак ни поле.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5