Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:12

Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
До Анфо, Момчил и другите клубари - канари или чорбари ..Среща за мача ? 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  До Анфо, Момчил и другите клубари - канари или чорбари ..Среща за мача ?   |   01.05.2013 20:40

Пичуи, днес се сдобих с билет за мача Цска - Ботев 1:3 , който ще се играе в Събота от 19:30 на стадион Българска Народна Армия

Момчетата, с които ходя по мачове по принцип, тоя път дават мощно отбой...един щял да води жена му в Гърция, втория в Италия, третия в Сандански (дано не е при коко динев само)
не мога да ги разбера тея хора....все едно жените им са по-важни от любимия отбор, ама както и да е, техен си проблем :dunno: :laugh:

Сега, обръщам се към вас, понеже знам,че сте корави пичове и няма как да пропуснете директния сблъсък за евроквотата, макар и в мач напълно предрешен и без капка интрига. Все пак нека не забравяме,че треньор на цска е миленчо, чието ниво е Бдин Видин , МАКСИМУМ !

та, ще ходите ли на мача, както вече уточнихме,че ще ходите, заедно ли ще ходите, имате ли някаква организация да ходите заедно и т.н.
От много време не сме се виждали, и викам,че това е хидеална възможност !
:cheers:

Последна промяна ReZo на 01.05.2013 20:41, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Анфо, Момчил и другите клубари - канари или чорбари ..Среща за мача ?   |   01.05.2013 23:16

Аз мислех да ходя. Единственото което ме спираше до момента, че този сезон нещо съм карък, ама да се надявам, че каръкщината ми е била за миналата година и от тая проклятието го няма вече. През есента гледах на живо мачовете с Левски, Берое и Славия купа. Няма нужда да ти казвам как свършиха тия мачове, ама бал съм го каръка трябва да е приключил.

Ся говорих с Анфо, едва го навих :laugh: . Та казвай кога пристигаш в София, направо да заформяме бирите преди мача :cheers:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Анфо, Момчил и другите клубари - канари или чорбари ..Среща за мача ?   |   02.05.2013 00:44

Цитат:
треньор на цска е миленчо, чието ниво е Бдин Видин , МАКСИМУМ !

:laugh: :first: :laugh:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Анфо, Момчил и другите клубари - канари или чорбари ..Среща за мача ?   |   02.05.2013 01:02

bai Momchil написа:
Аз мислех да ходя. Единственото което ме спираше до момента, че този сезон нещо съм карък, ама да се надявам, че каръкщината ми е била за миналата година и от тая проклятието го няма вече. През есента гледах на живо мачовете с Левски, Берое и Славия купа. Няма нужда да ти казвам как свършиха тия мачове, ама бал съм го каръка трябва да е приключил.

Ся говорих с Анфо, едва го навих :laugh: . Та казвай кога пристигаш в София, направо да заформяме бирите преди мача :cheers:

Ми, пала колата и идвам като се наспя тогава. Значи, до 14:00 трябва да дойда. Ей го и Томи се нави, чакам отговор и от Даката. Все пак имаме да черпим и за шампионска титла :)
прати ми на бележка актуалния ти телефон,че го нямам....да поддържаме връзка дотогава :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]