Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:02

Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
още още още още още 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  още още още още още   |   19.10.2013 16:54

попиляваме рогатите! :devil:

Мачкайййййййй :razor:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: още още още още още   |   19.10.2013 17:50

хахаха ебати гаврата - в края на мача излиза бек и вкарваме нападател
малко е

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: още още още още още   |   19.10.2013 17:51

Хубав мач стана. Имаше скорост ако не друго.
Ако беше влезнала гредата на Марсиньо в началото на второто можеше да се получи и истински погром. След това видимо намалихме темпото. За пореден път в своята история ЦСКА спира да натиска над съперник-гроги. Когато Левски са ни хващали толкова слаби винаги са гонили гола до последно. Това е разликата в мисленето между двата клуба. За Левски и за неговите фенове победата и унижението над ЦСКА е на 1 място.
Много добра публика. От първата до последната минута и двете агитки не спряха да викат. Сектор Б този път добре се представи. Но нашата хореография беше много по-яка. Един път завинаги българските фенове трябва да спрат да правят пирохореографии при негативен резултат, защото това е меко казано смешно и не се прави никъде по света.
Отличен съдия.

Играч на мача: Бадема!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: още още още още още   |   19.10.2013 17:53

Diavolo написа:
Хубав мач стана. Имаше скорост ако не друго.
Ако беше влезнала гредата на Марсиньо в началото на второто можеше да се получи и истински погром. След това видимо намалихме темпото. За пореден път в своята история ЦСКА спира да натиска над съперник-гроги. Когато Левски са ни хващали толкова слаби винаги са гонили гола до последно. Това е разликата в мисленето между двата клуба. За Левски и за неговите фенове победата и унижението над ЦСКА е на 1 място.
Много добра публика. От първата до последната минута и двете агитки не спряха да викат. Сектор Б този път добре се представи. Но нашата хореография беше много по-яка. Един път завинаги българските фенове трябва да спрат да правят пирохореографии при негативен резултат, защото това е меко казано смешно и не се прави никъде по света.
Отличен съдия.

Играч на мача: Бадема!

Изобщо не съм съгласен, че бил хубав мача - само мъките в синьо бяха хубави. Два от трите ни гола дори в детската градина няма да ги допуснат. Ние след 70-тата минута едвам ходехме. Трябваше да играем за резултат, Марсиньо жалко че успя с гредата - Левски в нашата позиция винаги са играли до дупка, до пълен разгром. Честито на червените фенове все пак, чак такъв резултат малко хора са очаквали според мен, аз със сигурност не.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: още още още още още   |   19.10.2013 17:59

Да стигнете до 7 са ви необхоидми още 10 века минимум.
Иначе не знам кои бяха тия мърши със сиите фланелки днеска...

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: още още още още още   |   19.10.2013 18:02

Нашите много ме издразниха - вместо да натиснем още по-мощно и да ги размажем тия турбо смешници с 6-7 парцала, та да млъкнат веднъж завинаги с "историческите" им победи, ние изкарваме единствения ни чист нападател и "затваряме мача"?!? Срещу кого го затваряш бе, Стойчо, срещу шуменския циганин и Цецо лебеда ли?? :besnyo:

Иначе мачът си беше слабичък, но при нас все пак има малко футбол, докато говедата са пълна трагедия.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: още още още още още   |   19.10.2013 18:09

Henman написа:
Нашите много ме издразниха - вместо да натиснем още по-мощно и да ги размажем тия турбо смешници с 6-7 парцала, та да млъкнат веднъж завинаги с "историческите" им победи, ние изкарваме единствения ни чист нападател и "затваряме мача"?!? Срещу кого го затваряш бе, Стойчо, срещу шуменския циганин и Цецо лебеда ли?? :besnyo:

Иначе мачът си беше слабичък, но при нас все пак има малко футбол, докато говедата са пълна трагедия.

Напълно съгласен съм с последното изречение, но за мен, освен Марсиньо, реално не видях никой друг на терена, който да знае кво е футбол. Милисавлевич и Гъргоров най-много се приближават също до футболната истина. Но е смешно само да гледаш как топката се прехвръля наляво-надясно между двата отбора, никой не може да я задържи, няма по-продължително владеене, няма игра на пас. Ние поне успяхме три-четири пъти да вържем атаката точно с пасове и веднага лъсваше отсреща безпомощността, но "Левски" толкова куци не съм ги виждал.

Отговори с цитат
Мнение  Re: още още още още още   |   19.10.2013 18:48

Напълно случайна и късметлийска победа за прасетата днес-вкараха голове от никакви положения,второто бяха натикани в собственото им наказателно и само късмета ги спаси от резонното 3-6....

Отговори с цитат
Мнение  Re: още още още още още   |   19.10.2013 18:49

Крал Блуфен написа:
не знам кои бяха тия мърши със сиите фланелки днеска...

СЪБЛИЧАЙ!!!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: още още още още още   |   19.10.2013 18:52

El Capitan написа:
Крал Блуфен написа:
не знам кои бяха тия мърши със сиите фланелки днеска...

СЪБЛИЧАЙ!!!

:rofl: :rofl: :rofl:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: още още още още още   |   19.10.2013 19:18

Henman написа:

Това вашето няма угодия. Оставка на Тройчо няма ли да искате?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: още още още още още   |   19.10.2013 19:23

bai Momchil написа:
Henman написа:

Това вашето няма угодия. Оставка на Тройчо няма ли да искате?

Още не :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 12 мнения ]