Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:59

Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
вече мечтаем за титла 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   21.10.2013 23:00

tonzos_justice написа:
Виждам, че доста сини фенове са хванали тролея от Подуене по пътя към Европа, където винаги си е стоял колосът ЦСКА. Едва ли има друг отбор на планетата, който само няколко седмици след евентуалното си закриване, може да стане шампион на страната си. Да, има - това е ЦСКА. Манталитет ли, орисия ли, както искайте го наричайте. Просто в Борисовата градина винаги мирише на титли, слава и успехи. В Борисовата градина всичко е различно. И тази картинка е на фона на толкова много проблеми от всякакво естество. Представете си какво би било със силен финансов гръб, по-малко проблеми, нов стадион, модерна база...... Е, то тогава е ясно, че всичко ще се развива от самосебе си и никакви подуенски или разградски субекти ще могат да застанат срещу величието и гордостта на България. Да ще застанат, но с задника си, който ще бъде дълбоко пронизан! Вярвам, че ще дойдат онези години през 70-те и 80-те. Вярвам че онези големи пари рано или късно ще дойдат на Българска Армия. А тогава Европа ще трепери! Газети де ла спорти, Ел Мундовци Депортиви, Новости и гъзети....всичко ще пише за страшилището "Люлката на шампиони -ЦСКА!"

Това е истината сини приятели и приятелки, винаги сте били втори, винаги ще гледате класирането отзад напред, за да намерите отбора си. За разлика от вас, аз го чета отпред назад и спирам по някое време да ви търся :petku: Мръсно прасе съм, нали? :laugh:

Не, не си мръсно прасе, но си направил твърде добър опит за тъпо прасе!
Ако сте в тройката ще е хиперуспех за вас. А я ми кажи, като сте евроотбор, защо се появи N3(BUL)и сега тоя гигагоуем кеф, след като сте били Левски? Това явно са ви евромачовете...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   21.10.2013 23:08

Абе те чорбарите и за 1/4 финал в ЕКТ мечтаят ама освен с бебешките си спомени с друго не могат да се топлят.

Аз в съзнателния си живот съм виждал много по-големи победи над партийния отбор с 5ци за честит юбилей, със 7ци и т.н.

Оставете ги нейка си помечтаят и те завалиите =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   21.10.2013 23:13

и за това мечтаят ама нема...

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   22.10.2013 06:27

Викаш "Бихме Левски, значи сме шампиони"?

Мноооого е рано за подобни изявления.Тя тази победа (както и повечето други) бяха срещу безумно слаби съперници. А и точно фактът, че толкова много отбори са в челото прави нещата съвсем непредвидими. Да не говорим, че е достатъчно рано, за да може и други отбори да се освестят (включително и Левски).

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   22.10.2013 11:35

Venabili написа:
Мноооого е рано за подобни изявления.Тя тази победа (както и повечето други) бяха срещу безумно слаби съперници.

Абе то рано рано, ама ей ти прасетата-розови,жизнерадостни и весело грухтящи на една крачка от първото място.
Като им гледам прОграмата, в следващите няколко кръга, евентуално Гонзо може да ги ебе и да врътнат хикс с Лудо до 20тия кръг когато ни идват на боца да ги ебеме, после освен с Литекс не виждам къде ше загубят точки тая розова пасмина и като едното нищо си влизат в първата седмИца на 1-2 място...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   25.10.2013 16:21

Титла-не, тя е за Лудогорец, но ще сте в тройката, другият отбор ще е Литекс.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   11.11.2013 16:08

още ли мечтаете ???

иначе се чудя кой е по смешен в момента - Ботев с всичките си пари, Лесвски с постоянните си изцепки или ЦСКА с неадекватния Стойчо

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   11.11.2013 17:48

Balleta написа:
още ли мечтаете ???

иначе се чудя кой е по смешен в момента - Ботев с всичките си пари, Лесвски с постоянните си изцепки или ЦСКА с неадекватния Стойчо

Балет, колко точно са парите на Ботев?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   11.11.2013 18:09

Balleta написа:
още ли мечтаете ???

Не знам кой колко е смешен, ама Лудогорец са друга класа просто. Вчера като ги гледах с каква лекота размазват чорбата, направо не ми се вярваше.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   11.11.2013 18:23

spurs написа:
Не знам кой колко е смешен, ама Лудогорец са друга класа просто. Вчера като ги гледах с каква лекота размазват чорбата, направо не ми се вярваше.

Ами вижте ТУК за каква разлика говорим що се отнася до пазарна цена на играчите в състава - "Лудогорец" е почти два пъти по-скъп от втория отбор в класацията.
Към ботевистите: отборът ви има третата най-висока пазарна стойност след "Лудогорец" и "Левски", а като средна цена на играч сте втори; може и да не сте заринати в милиарди, но определено не е като да гоните успехи без пари.

Последна промяна Shifter на 11.11.2013 18:27, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   11.11.2013 18:39

Shifter написа:
spurs написа:

Ами вижте ТУК за каква разлика говорим що се отнася до пазарна цена на играчите в състава - "Лудогорец" е почти два пъти по-скъп от втория отбор в класацията.
Към ботевистите: отборът ви има третата най-висока пазарна стойност след "Лудогорец" и "Левски", а като средна цена на играч сте втори; може и да не сте заринати в милиарди, но определено не е като да гоните успехи без пари.

Щото много се спекулира с тая тема. Реално бюджета на Ботев може и да е голям ама основното перо отива за Коматево и Стадиона. Трансферна сума се плати само за Вандер и Анисе и то не голяма. Всичко друго е свободен агент. Разбира се мястото и игрите на отбора са неубедителни, оправдани с криви терени и правилен футбол, но това е една друга тема.

Идеята ми е да не се злоупотребява с реките от милиони, щото както се вижда бюджета на първият отбор е по-малък от този на Лудогорец и Левски.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   11.11.2013 21:29

само да допълня Момчил, пари са дадени и за Костов.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   11.11.2013 21:48

spurs написа:
Balleta написа:
още ли мечтаете ???

Все гледах мач на ЦСКА в ЕКТ срещу тим като Базел например. Който има Мисиджан в отбора си печели, който го няма, не печели. Този футболист дава голямата класа на Лудогорец.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   11.11.2013 21:50

Balleta написа:
още ли мечтаете ???

И феновете на БАРСА задават този въпрос на Мадрид ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   12.11.2013 21:19

Разгромихте трагичния Левски и Дявола литна в облаците. Да, ама не, три загуби в четири мача ви свалиха на земята, а Лудогорец ви показа, че е много над вас като класа.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   13.11.2013 00:26

Е, бяхме в страхотна серия, Лудогорец и Литекса направиха грешни стъпки, ЦСКА бе само на 2 точки зад тях..... :dunno:

Отговори с цитат
Мнение  Re: вече мечтаем за титла   |   03.12.2013 15:28

izgrev_lamerz написа:
само да допълня Момчил, пари са дадени и за Костов.

На това му се казва: пари на вятъра...по-убу да ги бяха изпили...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2