Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:10

Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Кептън 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   27.10.2013 23:26

Сори, ама аз от много време не съм ултрас, от години не гледам бг футбол, дажи и онзи ден не съм гледал мача, предпочетох да гледам Палас-Арсенал вместо скучни бг мачове между набедени за грандове отбори, така че ако обича нейно царско величие да не ме вкарва в каквито и да е спорове ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   27.10.2013 23:33

falkenbach написа:
Ти да не си бил на мача, доста подробности знаеш? :-)

Ъъъъъ не, аз съм форумен капацитет (мишка) май не четеш внимателно темата!!! :major:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   28.10.2013 00:09

bai Momchil написа:
Крал Блуфен написа:
П.С.

А ЧИКО ЩЕ ПРЕГЪРНЕ - ЩЕ ПРЕГЪРНЕ ХУЯ МИ
А НИЕ ЩЕ ЗА ПЕЕМ ЩЕ ЗАПЕЕМ ПЕСЕНТА

ЖЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЛТА КОООООООООООЧИНА ШАЛЯЛЯЛЛЯ
ОООООООООООООООООО

ЖЪЪЪЪЪЪЪЪЪЛТА КОЧИНА ШАЛЯЛЯЛЯЛЛЯ!

Изпадате на нивото на Вълчовците от Столипиново, припявайки жалкият им кавър, на който днес чух и трети вариант в мача им с ЦСКА. Представям си колко комплекси им е донесла въпросната песен, която между другото може би държи и рекорда по дълголетие, защото откакто се помня сме я пеели и продължаваме да го правим.

То щото вие изобщо не пяхте чорбарщини вчера...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   28.10.2013 09:05

tonzos_justice написа:
Само милионите на ДПС не стигат!

Тонзич, я кажи като си такъв разбирачев, каква сума за трансфери е похарчена в Ботев и какви са нивата на заплататите?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   28.10.2013 09:07

spurs написа:

То щото вие изобщо не пяхте чорбарщини вчера...

Едно е да пееш чорбарщини, говедарщини, марулщини, друго е да изпадаш до нивото на пропаднал мангал от столипиново, каращ нелегално такси, ако се сещаш за каква разлика ти говоря.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   29.10.2013 14:38

oasis написа:
Сори, ама аз от много време не съм ултрас, от години не гледам бг футбол, дажи и онзи ден не съм гледал мача, предпочетох да гледам Палас-Арсенал вместо скучни бг мачове между набедени за грандове отбори, така че ако обича нейно царско величие да не ме вкарва в каквито и да е спорове ;-)

Нямах никакво намерение да се намесвам в тази тема , но да гледаш Палас - Арсенал е проява на ниска футболна култура .

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   29.10.2013 14:56

Гонзо написа:
oasis написа:

Нямах никакво намерение да се намесвам в тази тема , но да гледаш Палас - Арсенал е проява на ниска футболна култура .

Глупаво е да се твърди че да гледаш мач от най-доброто първенство в света е проява на ниска футболна култура, верно е че на Палас не им е мястото в това първенство, но мислиш ли че мач между Байерн и Айнтрахт Брауншвайг ще е по-интересен, но и него бих предпочел да гледам пред който и да е бг мач ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   29.10.2013 15:08

Гонзо, ти си настроен по default анти Висшата Лига, но то си има причина това да бъде най-скъпият продукт на пазара все пак :stop:

Са, верно е,че има някои ужасно криви мачове понякога ама то къде ли ги няма...Идеята е,че ти се хващаш за тех винаги =))

Последна промяна Крал Блуфен на 29.10.2013 15:08, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   29.10.2013 15:23

oasis написа:
Глупаво е да се твърди че да гледаш мач от най-доброто първенство в света е проява на ниска футболна култура, верно е че на Палас не им е мястото в това първенство, но мислиш ли че мач между Байерн и Айнтрахт Брауншвайг ще е по-интересен, но и него бих предпочел да гледам пред който и да е бг мач ;-)

Ето пак даваш лоши примери . Да гледаш Байерн (победител в ШЛ) с Рибери , Робен , Мюлер , Мартинес , Манджука , Гьотце и тн е много приятно , но да гледаш два анонимни отбора , ...... айде моля ти се .
За мен Байерн е симпатия , Левски религия . Ако трябва да избирам между Левски - Ботев и Байерн - Дортмунд , няма да се замисля и за секунда . Любовта ми към Левски е от дете , това не се заменя .

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   29.10.2013 15:25

Крал Блуфен написа:
Гонзо, ти си настроен по default анти Висшата Лига, но то си има причина това да бъде най-скъпият продукт на пазара все пак :stop:

Са, верно е,че има някои ужасно криви мачове понякога ама то къде ли ги няма...Идеята е,че ти се хващаш за тех винаги =))

Ок Блуфка , не споря , ама Палас - Арсенал ??? Все пак човек трябва да има по високи изисквания .

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   29.10.2013 15:30

Гонзо написа:
oasis написа:

Ето пак даваш лоши примери . Да гледаш Байерн (победител в ШЛ) с Рибери , Робен , Мюлер , Мартинес , Манджука , Гьотце и тн е много приятно , но да гледаш два анонимни отбора , ...... айде моля ти се .
За мен Байерн е симпатия , Левски религия . Ако трябва да избирам между Левски - Ботев и Байерн - Дортмунд , няма да се замисля и за секунда . Любовта ми към Левски е от дете , това не се заменя .

Един мач се играе от два отбора, въобще не оспорвам това че Байерн са най-добрия отбор в момента, но и не мисля че Арсенал са безличен отбор, точно обратното те са отбора играещ най-красивия футбол от всички английски отбори от години насам. А и в този момент нямаше друг мач от ВЛ, така че нямаше голям избор.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   29.10.2013 23:16

Аз пък бих гледал всеки един български мач (включително Любимец-Пирин ГД примерно) пред Палас - арсенал.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   30.10.2013 17:02

Мисля, че всички канари трябва да замълчат, тъй като Пирин ГД ги пожалиха, изпускайки дузпа в последните минути и ги оставиха да си тръгнат с точката.

Сега ми е интересно дали ще има викове за оставка след като до преди 1 месец скандирахте името на Мъри.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   03.12.2013 15:30

Бахти глупавата тема...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   03.12.2013 15:39

El Capitan написа:
Бахти глупавата тема...

Копеле, предлагам поне един път да забравите,че сте селски отбор с лузърски манталитет и да ОПНЕТЕ тройчовите звезди утре.

ОК?

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   03.12.2013 22:47

Утре ти обещавам, че ще опнем поне веднъж свинско... Само че, мача е в четвъртък :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кептън   |   03.12.2013 22:53

Крал Блуфен написа:
и да ОПНЕТЕ тройчовите звезди утре

Вдругиден.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2