Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:10

Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
15 май, финалът за купата (Левски-Берое) 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   26.04.2013 10:32

говори се, че ще бъде в Пловдив. след последните изцепки, едва ли от Ловеч ще се съгласят да бъде там.

ако бъде в Пловдив, обаче също ще е неква лудница. спомням си един финал пак там Левски - Нафтата, имаше 5 агитки - нашата, на нафтата, на ботев, на локото и некви чорбари.

тоя път сигурно пак ще е некво подобно.

един въпрос към ботевистите, кой ви дразни повече левски или берое? доколкото знам, беройци много ви мразят и най-много песни имат срещу вас, най-известната от които е "всичко жълто да гори".

тъй като предполагам, че ще ида на мача, някой от тука мисли ли да ходи?

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   26.04.2013 10:36

След мача, ако смятате нещо кръчми ала бала, може да ме броите :)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   26.04.2013 10:49

ми може нещо да заформим. особено, ако сме взели купата ще има и повод да ви черпим :cheers:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   26.04.2013 10:55

е Левски се води историческият съперник, но едва ли някой от феновете на Ботев ще ходи да вика за Берое. Много ми е чудно обаче, къде точно в Пловдив ще е мача? Лаута в момента побира 5-6К, а строежа на Колежа започва след дербито. Може пък да изчакат 15 май, преди да бутнат ТИ, знам ли.

Иначе финала с Нафтата беше култов. Бях на този мач 8-) .

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   26.04.2013 11:12

falkenbach написа:
говори се, че ще бъде в Пловдив. след последните изцепки, едва ли от Ловеч ще се съгласят да бъде там.

ако бъде в Пловдив, обаче също ще е неква лудница. спомням си един финал пак там Левски - Нафтата, имаше 5 агитки - нашата, на нафтата, на ботев, на локото и некви чорбари.

един въпрос към ботевистите, кой ви дразни повече левски или берое? доколкото знам, беройци много ви мразят и най-много песни имат срещу вас, най-известната от които е "всичко жълто да гори".

Всеки финал трябва да е на националния стадион, аман от глупости.
В Германия е на Олимпиящадион в Берлин, в Англия - на Уембли...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   26.04.2013 13:51

navy написа:
falkenbach написа:

Всеки финал трябва да е на националния стадион, аман от глупости.
В Германия е на Олимпиящадион в Берлин, в Англия - на Уембли...

Meine Rede... Винаги съм подкрепял този модел. Дори и италианците въведоха един финал на Олимпико. Испанците не моа ги разбера - кеф тука кеф ти там. Ама те така или иначе си нямат национален стадион.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   26.04.2013 23:02

Да бе, на "Васил Левски"... Кръговете дотук - на разменено гостуване, а финалът - в един мач и единият отбор е практически домакин. Някак е абсурдно, не мислите ли?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   26.04.2013 23:07

Град Ловеч ще приеме финала за Купата на България между Левски и Берое разбра Гонг. Все още това не е официализирано, но вероятно ще се случи в близките няколко дни. Вариантите пред ПФЛ за финал за Купата на България на практика са два – стадионите в Ловеч и Бургас, тъй като имат лиценз за УЕФА. Едно от притесненията свързано със стадион „Лазур“ в Бургас е пътуването на двете агитки по един и същ път, което може да доведе до ексцесии. Това е причината от лигата да заложат на градския стадион в Ловеч, за който се водят финални преговори.

Стадион „Васил Левски“ на практика пропада като вариант, тъй като е затворен заради концерт.

Няма да има промяна на началния час на срещата, като финалът ще започне в 17:30 часа, тъй като няколко часа по-късно започва финала в Лига Европа.

Любопитен факт е, че именно в Ловеч Берое спечели единствената си досега купа – през 2010 година срещу Черноморец Поморие, който пък тогава бе воден от настоящия треньор на Берое Петър Хубчев.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=343083

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   26.04.2013 23:08

bai Momchil написа:
Стадион „Васил Левски“ на практика пропада като вариант, тъй като е затворен заради концерт.

Ей това е.... :rofl: :rofl: :rofl:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   26.04.2013 23:11

Мейджър написа:
bai Momchil написа:

Ей това е.... :rofl: :rofl: :rofl:

Бон Джови са предната вечер, но виж още един абсурд:

Цитат:
Няма да има промяна на началния час на срещата, като финалът ще започне в 17:30 часа, тъй като няколко часа по-късно започва финала в Лига Европа.

:dunno:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   27.04.2013 10:59

Можех да отида, ако не беше в работен ден, а баш тогава май имам и дело.

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   27.04.2013 23:13

Мейджър написа:
Да бе, на "Васил Левски"... Кръговете дотук - на разменено гостуване, а финалът - в един мач и единият отбор е практически домакин. Някак е абсурдно, не мислите ли?

Не, просто не загряваш, че всички български отбори имат шанс да го играят. Баси, миналия финал на ШЛ се игра на стадиона на Байерн... и те го загубиха!
Трябва принцип - това е, който стигне, стигне. Играе и точка.
При един мач за купата Левски не игра пред своя публика над 1.5 години!!!
Все пак финала за Купата трябва да се играе в единствения град в България, айде стига футбол по села и паланки, като ловеч!

Последна промяна navy на 27.04.2013 23:14, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   27.04.2013 23:22

navy написа:
Все пак финала за Купата трябва да се играе в единствения град в България, айде стига футбол по села и паланки, като ловеч!

Да, при наличие на един град в страната какво има да се обсъжда и аз не знам.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   28.04.2013 00:49

все ми е тая къде ще се играе мача
но ви пожелавам ви да набиете канчетата на селските марули от Бирои, че нещо много си повярваха на село..явно периодичните обгазявания не им влияят добре

след последния съдийски сигнал в мача им срещу нас, се търкаляха от радост по терена, все едно са взели ШЛ, а през цялото време измислената им агитка пееше песни срещу нас, а не за отбора си....на такива хейтърски недоразумения мога само да им пожелая мощно , ама много мощно в гъза !

много ми се щеше мачът да е в Пловдив, но явно ще е на село. Това дава леко предимство на селяните в зелено, но само леко ! :ludnica:

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   28.04.2013 09:53

Крал Блуфен написа:
navy написа:

Да, при наличие на един град в страната какво има да се обсъжда и аз не знам.

Но помисли все пак, че и колегите имат право - в София всички са ни гости :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   28.04.2013 09:55

ReZo написа:
но ви пожелавам ви да набиете канчетата на селските марули от Бирои, че нещо много си повярваха на село..явно периодичните обгазявания не им влияят добре

след последния съдийски сигнал в мача им срещу нас, се търкаляха от радост по терена, все едно са взели ШЛ, а през цялото време измислената им агитка пееше песни срещу нас, а не за отбора си....на такива хейтърски недоразумения мога само да им пожелая мощно , ама много мощно в гъза !

много ми се щеше мачът да е в Пловдив, но явно ще е на село. Това дава леко предимство на селяните в зелено, но само леко ! :ludnica:

Бъзикаме се, но е редно принципно да се реши така този въпрос - нито сме футболна нация със стадиони безчет, нито пък има кой знае какво да се умува... Ловеч братче, където за да идат на мач джуджето требе да им даде безплатна скара...

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   28.04.2013 11:17

navy написа:
ReZo написа:

Бъзикаме се, но е редно принципно да се реши така този въпрос - нито сме футболна нация със стадиони безчет, нито пък има кой знае какво да се умува... Ловеч братче, където за да идат на мач джуджето требе да им даде безплатна скара...

Ти още малко и на гейрена ще искаш да се играе мача

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   07.05.2013 15:09

Остават 8 дни до финала и още не е ясно къде ще се играе. Ебати смешковците! Това само в България го има.
Аз сега откъде да знам колко отпуска да си пускам. :ireful:

Кур за БФС! :tomate: :razor:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   08.05.2013 00:29

Нали беше решено за Ловеч уж?!?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 15 май, финалът за купата (Левски-Берое)   |   08.05.2013 09:22

Никъде няма черно на бяло.
От друга страна ако се играе в Ловеч, това значи Левски да има само 4000 билета, освен ако марулите не отстъпят, което не ми се вярва

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща