Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:00

Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Довиждане на недоразумението Супата! 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Довиждане на недоразумението Супата!   |   20.11.2014 12:27

Най-накрая днес трябва да разкарат недоразумението Супата, който е по-известен с дъвченето на дъвка и нулеви познания като треньор. При неговото ръководство, ако изобщо може да се нарече ръководство нещо правено от Супа, достигнахме дъното на дъното с Малта!

Дойде време да ти кажем и ние обикновените фенове на националния отбор да духаш супата!!!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   20.11.2014 12:35

Най-жалкото е, че не иска сам да си тръгне като мъж, както направи Методи Деянов!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   20.11.2014 12:42

От всички хора, свързани към момента с националния отбор, Пенев е най-добрият... Естествено, трябва да подаде оставка заради този резултат, но който и да дойде на негово място, не вярвам да се справи по-добре. Според мен Пенев взе някои грешни решения последните мачове, но като цяло играчите ни са посредствени и са в слаба форма, така че "правилни" решения трудно можеха да се вземат.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   20.11.2014 12:57

Shifter написа:
От всички хора, свързани към момента с националния отбор, Пенев е най-добрият... Естествено, трябва да подаде оставка заради този резултат, но който и да дойде на негово място, не вярвам да се справи по-добре. Според мен Пенев взе някои грешни решения последните мачове, но като цяло играчите ни са посредствени и са в слаба форма, така че "правилни" решения трудно можеха да се вземат.

Поколението е ясно. Но на годините на Пенев, който си има качества води Барселона и Байерн Мюнхен.

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   20.11.2014 12:59

tonzos_justice написа:
Най-накрая днес трябва да разкарат недоразумението Супата, който е по-известен с дъвченето на дъвка и нулеви познания като треньор. При неговото ръководство, ако изобщо може да се нарече ръководство нещо правено от Супа, достигнахме дъното на дъното с Малта!

Дойде време да ти кажем и ние обикновените фенове на националния отбор да духаш супата!!!

===
Да, наистина пената трябва да си ходи в комплект с Перуката. Не, че това ще реши проблемите. Проблемите пред българския спорт, в частност футбола са от доста висш порядък /системни/, така, че такова отстраняване няма да доведе до нищо добро. Ще продължаваме да кретаме. На квото се радвали - радвали! Напред се вижда само мизерия!

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   20.11.2014 13:05

Въобще не съм на мнение, че Любо Пенев и главният виновник за издънката с Малта. Футболистите играха симулативно, което е изключително тъжно. Отделен е фактът, че са безкрайно некадърни и не виждам как дори на ЕВРО можем да се класираме, при положение, че вече отборите са 24, а не 16 и това хич не е голямо постижение.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   20.11.2014 13:35

Shifter написа:

Напълно съм съгласен с това мнение.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   20.11.2014 13:57

Аз смятам, че трябва да бъде сменен. Да, играчите са некадърници, но след мача с Норвегия му беше направена забележка, че някои играчи разочароват и срещу Малта очевидно е, че трябва да пусне други, които да вземат мача. Той обаче не го направи и играха пак същите путьовци. Резултатът е налице. Абсолютна издънка!

На националния отбор му трябва нов селекционер, който да покаже на някои вратата, а на други да набие шамарите.

Иначе най-много ми хареса мнението на Боримиров, че шефове на футболни отбори нямат място в Изпълкома.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   20.11.2014 17:36

Прави ли ви впечатление, че доста други национални отбори през тази пауза си правиха и контроли освен квалификационните срещи... не знам от кой зависи това, може би от треньора, но самата подготовка като цяло според мен не се води добре. Може и да има добри играчи като индивидуалности, но трябва и колектива да се сработи.
Иначе аз Пенев го уважавам, но в случая дори и да му пречат да си върши работа трябва да си каже - както Ицака да им тегли една майна и да си ходи.

Последна промяна Keanu на 20.11.2014 17:39, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   20.11.2014 17:51

Keanu написа:
Прави ли ви впечатление, че доста други национални отбори през тази пауза си правиха и контроли освен квалификационните срещи... не знам от кой зависи това, може би от треньора, но самата подготовка като цяло според мен не се води добре. Може и да има добри играчи като индивидуалности, но трябва и колектива да се сработи.
Иначе аз Пенев го уважавам, но в случая дори и да му пречат да си върши работа трябва да си каже - както Ицака да им тегли една майна и да си ходи.

Контролите ги урежда БФС, а това е направо смешна работа последните десетина години. Не помня, освен една контрола с Германия, да сме играли нещо читаво. Дори имаше скандал в една от тях.
Пенев наистина не е лош треньор, но нещо изведнъж се сдуха и приключи с футбола у нас.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   20.11.2014 23:11

Ми довиждане да е на недоразумението. Ся щото ще станем европейски и световен шампион...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   23.11.2014 21:05

tonzos_justice написа:

Довиждане, но тази вечер доста неща каза, след което ми е трудно да повярвам, че нещата ще си продължат по старо му.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   23.11.2014 22:57

navy написа:
Довиждане, но тази вечер доста неща каза, след което ми е трудно да повярвам, че нещата ще си продължат по старо му.

Каза че Лечков и Костадинов не стават за чеп зеле. Извинявай Братле, но Костадинов има мозък колкото една кокошка, това едва ли изненадва някой, Лечков е сложен характер и си гони тънките интереси.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   24.11.2014 00:10

navy написа:
tonzos_justice написа:

Сега прочетох какво е говорил. Много голям както винаги! :moufan: Но честно казано се съмнявам да има каквото и да е последствие от думите му.

П.с. много ми е чудно как Мейджа още не е коментирал думите му за Домуса и не си ги е сложил в подписа :)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   24.11.2014 01:20

Той хубаво ги говори тия работи, ама тогава защо изобщо се навива да води отбора, като си е знаел, че Лечков, Костадинов и ко са боклуци и ще му пречат? И за такива грешки, като това да пуска Апостол Попов титуляр в центъра на защитата, което ни коства точката в Норвегия, едва ли може да има друг виновен. Не че ще дойде някой по-добър от Любо сега, но за мен е глупаво да се твърди, че е голям треньор, когото все прецакват и саботират, при положение, че при цялата му слава и контакти все още не е водил някой сериозен отбор.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   24.11.2014 01:48

Ама той си казва, че сигурно е допускал грешки, но ги е допускал защото е мислел, че така трябва да се направи, а не защото са му нареждали какво да прави (нещо, което и аз тук твърдях и спорех с някои от вас).

А иначе след като не включваш цска в графата "сериозен отбор", явно имаш предвид сериозен европейски отбор. Е то няма нито един българин, който да е водил сериозен европейски отбор, така че няма как това да ни е критерий. Единственото изключение е Балъка с Кайзерслаутерн, Санкт Гален и Хайдук, ама това не го прави кадърен треньор, предполагам ще се съгласиш :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   24.11.2014 02:21

Ето и линк към самото интервю, заслужава да го има тук този шедьовър :)

http://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/ljubo-penev-pred-120-minuti-chlenovete-na-izpalkoma-na-bfs-sa-dvulichnici-i-licemeri.html

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   24.11.2014 11:14

spurs написа:
Ето и линк към самото интервю, заслужава да го има тук този шедьовър :)

http://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/ljubo-penev-pred-120-minuti-chlenovete-na-izpalkoma-na-bfs-sa-dvulichnici-i-licemeri.html

:moufan: :moufan: :moufan: :moufan:
:moufan: :moufan: :moufan: :moufan:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   24.11.2014 12:59

"Един казва, аз не разбирам, имам икономическо образование. Тогава ти можеш да говориш за производство на хапчета, какъв цвят да бъде, размер, големина. Нали така. Аз съм го виждал в чужбина, той е много нисичък в чужбина, минава така лекичко, тихичко, промъква се. Няма нищо лошо. Аз не приемам тези, които никога не са се занимавали с футбол. Добре, браво на Домусчиев, отбор в Шампионска лига. Помагайте, спонсорирайте, но когато говорите за футбол, се консултирайте".

Нали така? :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Довиждане на недоразумението Супата!   |   24.11.2014 13:19

Супата забърка Супата!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 43 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща