Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:38

Отговори на тема  [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
До Изгрев Памперс 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 15:19

alessandron написа:
bai Momchil написа:
alessandron написа:
Прави за Коматево с чии пари?

С неговите. Как ги е придобил е друг въпрос.

Айде, да правим разлика между държавна подкрепа и лице което е силен човек в държавата, но все пак си е частно лице.

Прегледай шампионите през комунизма - знаеш ли колко са различните от ЦСКА/Левски - точно 6! При това - Локо Сф става през 45 - тогава кому терора не е почнал все още, а за титлата на Берое от 85 знаем каква беше ситуацията. Остават точно 4 титли - 2 на Локо Сф и по 1 на Ботев и Спартак ПД, като 3 от тях са в периода 63-67 година. Явно за тези 4 години е имало някакво разхлабване. Е, това нормално ли е?

Абе аз да ти споря нещо по тоя параграф? Прави разлика между държава и лице, подкрепяно от държавата да си прави квото си иска - аз не я правя. Ботев са ми симпатични, заради КТБ дори национала по волейбол им разредих мачовете, сори.

Ами има си разлика, щото по тая логика и ТИМ е подкрепян от Държавата и Домусчиев е подкрепян от Държавата, че и Титан бяха подкрепяни. Въобще всички отбори са собственост на някой, който в даден момент е правил пари благодарение на подкрепа на Държавата.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 15:23

oasis написа:
Vendome написа:
Оейзис, ти тотално не си в час и живееш в някакъв собствен свят.

Аве на вас като не ви отърва все другите не са добре, нали съм те казал за промитите сини мозъци, кво друго да ти кажа, вярвяйте си там и тва е.

Абе тиквеник, що ме караш да те обиждам? За разлика от теб, аз съм роден и израснал в град, който е синьо-червен и отлично знам психологията на типичния български провинциален фен. Той няма да се промени, въпреки някои периодични избухвания на извънстолични отбори. Харесва ли ти или не, с изключение на Пловдив, навсякъде другаде главните фенски пристрастия ще са между нас и цецекато. Пък ти си живей с каквито илюзии искаш.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 15:29

Vendome написа:
oasis написа:
Vendome написа:
Оейзис, ти тотално не си в час и живееш в някакъв собствен свят.

Аве на вас като не ви отърва все другите не са добре, нали съм те казал за промитите сини мозъци, кво друго да ти кажа, вярвяйте си там и тва е.

Абе тиквеник, що ме караш да те обиждам? За разлика от теб, аз съм роден и израснал в град, който е синьо-червен и отлично знам психологията на типичния български провинциален фен. Той няма да се промени, въпреки някои периодични избухвания на извънстолични отбори. Харесва ли ти или не, с изключение на Пловдив, навсякъде другаде главните фенски пристрастия ще са между нас и цецекато. Пък ти си живей с каквито илюзии искаш.

Абе, шматарок, тва че си израснал на село, където сте имали един телевизор и сте се радвали че гледате Левски и ЦСКА, не значи че навсякъде е така, ама явно още от малък са ти промили мозъка.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 16:02

Тъпан, може да съм от село,но поне имам нещо между ушите за разлика от теб. С изключение на дюнерджийския ви град, навсякъде другаде тея, къде не са левскари или цесекисти се броят на пръсти и така ще е винаги, независимо, дали ти харесва или не. Зацепи ли или и тази мисъл ти е трудна?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 16:29

Vendome написа:
Тъпан, може да съм от село,но поне имам нещо между ушите

Ето тук сме на едно мнение, че имаш нещо между ушите си и то е промит мозък ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 17:29

По принцип не знам защо спорите.
На всеки му е ясно че в България единственото съперничество е ЦСКА-Подуене.Нямам нищо против ДПС-Столипиново като дерби но както казаха по-горе: Това си е регионално дерби. Като посещаемост може и някой път да събирате повече публика но това се дължи на много неща които се случиха през годините но това не променя факта че мача в България си е вечното дерби.

Това е все едно да дойдеш и да спориш че дербито в Испания не е Барса-Мадрид а Севия-Бетис например ...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 22:34

oasis написа:
Vendome написа:
Тъпан, може да съм от село,но поне имам нещо между ушите

Ето тук сме на едно мнение, че имаш нещо между ушите си и то е промит мозък ;-)

И сме съгласни, че за разлика от теб имам мозък, а не мисъл на амеба като твоя милост.

Последна промяна Vendome на 07.08.2013 22:34, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 22:35

BATE написа:
По принцип не знам защо спорите.
На всеки му е ясно че в България единственото съперничество е ЦСКА-Подуене.Нямам нищо против ДПС-Столипиново като дерби но както казаха по-горе: Това си е регионално дерби. Като посещаемост може и някой път да събирате повече публика но това се дължи на много неща които се случиха през годините но това не променя факта че мача в България си е вечното дерби.

Това е все едно да дойдеш и да спориш че дербито в Испания не е Барса-Мадрид а Севия-Бетис например ...

Прав си, губим си времето с някакъв малоумен дюнерджия.

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 23:23

Vendome написа:
[Прав си, губим си времето с някакъв малоумен дюнерджия.

Моля?

МОЛЯ?????

Копеле, много си ми симпатичен,ама ако още веднъж наречеш така пловивчанин, ше ти еба путката майна говежда.............
ПРОСТО не искам да чувам грухтене и мучене в теми за БОТЕВ,ок?

Последна промяна El Capitan на 07.08.2013 23:25, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 23:28

El Capitan написа:
Vendome написа:
[Прав си, губим си времето с някакъв малоумен дюнерджия.

Моля?

МОЛЯ?????

Копеле, много си ми симпатичен,ама ако още веднъж наречеш така пловивчанин, ше ти еба путката майна говежда.............
ПРОСТО не искам да чувам грухтене и мучене в теми за БОТЕВ,ок?

Копеле, аре кажи, че дюнерът не е храна номер едно в града ви и ще ти се изсмея в лицето :)

Темата не е точно за Ботев, нали знаеш това?

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 23:30

Vendome написа:
[Копеле, аре кажи, че дюнерът не е храна номер едно в града ви и ще ти се изсмея в лицето :)

Темата не е точно за Ботев, нали знаеш това?

Копеле,мога да ти предложа КУРА си като храна номер едно за теб,да те еба в пияната свиня.....

Като те заведа АЗ в ПЛОВДИВ ше те храна с други неща......

Деба.....аре да пишем като изтрезнеем, предлагам аз...............

И на теб, и на Блу,и на всичките сини рицари,както и на червените такива-копелета, не смейте да се отваряте на БОТЕВ, винаги ше получите истерична реакция и ще ви бъдат казани истини по най-неприятния начин....

Последна промяна El Capitan на 07.08.2013 23:33, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 23:45

Ти утре ще ми кажеш, че и радио Ритмо всеки ден, всеки час не беше номер едно в Пловдив :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 23:57

Vendome написа:
Ти утре ще ми кажеш, че и радио Ритмо всеки ден, всеки час не беше номер едно в Пловдив :)

Абе копеле, КАЗА ЛИ ТИ СЕ ДА МЪЛЧИШ БЕ????

У радио Веселина съм наебал повече прохождащи пайнерки отколкото ти си прил здрасти с баба си......

Последна промяна El Capitan на 07.08.2013 23:58, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   08.08.2013 16:06

Кептън, не виждам кво се пенявиш толко деба. Верно е,че веднъж за 20 години ви се случи да играете с приличен европейски отбор освен Левски и вече оревахте орталъка...
Бият ви довечера, приключвате участие средата на Август и толко. Да не сте стигнали 1/4 финал или нещо ебати. :laugh:

Ква истина кви 5 лева, ние говориме само с факти, а вие псувате като хамали и селтаци!

п.с. Аз за Пловдив лошо не мога да кажа защото съм бил всичко на всичко 2 пъти и то ужасно за малко. Не правя разлика между това село и друго село като Варна или Крумовград да речем.

Да, хванахте ме - не съм бил в Крумовград и не знам дали съществува!!!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 08.08.2013 16:08, променена общо 2 пъти

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   08.08.2013 16:17

Е аре стига се те псували - пак ще затворят клуб бг футбол а тук би могло да си има съвсем нормални дискусии.

Последна промяна Keanu на 08.08.2013 16:25, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   08.08.2013 21:14

Крал Блуфен написа:

Аз също.....в момента си ровя из спомените......според мен Крумовград е фиктивно място.....не знам...

Това което знам е,че (и то го знам със сигурност) когато разни миндили почнат да се отварят на тема БОТЕВ, винаги ще бъдат напляскани по задничетата, няма значение колко иначе се уважаваме...

Не ми пука съотборници или не-отваряш ли се срещу БОТЕВ си срещу мен и съответно си понасяш последствията....

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   08.08.2013 23:17

El Capitan написа:
Крал Блуфен написа:

Аз също.....в момента си ровя из спомените......според мен Крумовград е фиктивно място.....не знам...

Това което знам е,че (и то го знам със сигурност) когато разни миндили почнат да се отварят на тема БОТЕВ, винаги ще бъдат напляскани по задничетата, няма значение колко иначе се уважаваме...

Не ми пука съотборници или не-отваряш ли се срещу БОТЕВ си срещу мен и съответно си понасяш последствията....

Е да де, но то е хубаво човек да борави с някакви аргументи, когато отстоява дадена теза, а не каруцарско псуване =)
Оваряне или затваряне на Левсари на тема Ботев няма и не може да има защото няма база за никакво сравнение между двата отбора. Нито на вътрешна, нито на външна сцена.

Иначе поздравления за добрия мач днеска. Достойно се представийте, но все пак Щутгарт го е отстранявал един друг наш отбор и то 2 пъти. Това само за статистиката =))

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   08.08.2013 23:45

Крал Блуфен написа:
но все пак Щутгарт го е отстранявал един друг наш отбор и то 2 пъти. Това само за статистиката =))

Да да да...разбира се...също така български отбор е отстранявал Аякс, Ливърпул, Рейнджърс (виках много на гола на Кайзера-тва за протокола), Вердер и кой ли още не.......казахстанските отбори са ни проблем обаче....

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   08.08.2013 23:49

BATE написа:
....Това е все едно да дойдеш и да спориш че дербито в Испания не е Барса-Мадрид а Севия-Бетис например ...

?!?!?!?!?!?!?!? Какво е това барса-реал, естествено че дербито е Бетис-Севиля :dunno:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   08.08.2013 23:50

Добър мач на Ботев, заслужаваха да вкарат един победен гол в края. Голям пропуск на Луис Педро.
Жалко, че отпаднаха, спокойно можеха и те да продължат.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща