Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:56

Отговори на тема  [ 227 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Следваща
Перукански футбол - обща тема за дискусии 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   15.12.2015 19:23

Е те наистина накрая ще останат сами... в А група - нема ЦСКА, нема Локо Сф, може и Литекс да го нема, делиормана май и той скоро ще се чупи... ще си останат само с Венци накрая...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 15:53

Извадиха Литекс, ама можело да обжалват.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 16:01

bai Momchil написа:

Game over за Литекс.. Май в един момент за всички това се оказа най-доброто решение... Поне с такова впечатление оставам аз.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 16:04

Еми сега ще видим каква всъщност е схемата. За момента си остава мистерия :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 16:09

spurs написа:
Еми сега ще видим каква всъщност е схемата. За момента си остава мистерия :)

Не разбрах дали Литекс ще могат да играят в "Б" група другия сезон, или трябва да почват от най-ниското стъпало. Ако е първото, то схемата е ясна. Продават няколко футболисти, разкарват няколко, а останалите ги вливат в Чорбето, да си се обиграват, а от догодина с нови сили и без корени в "Б" група под името Цицекс (така де - ЦСКА). Може би си мислят, че така няма да изглежда толкова грубо, колкото би изглеждало, ако от днес за утре Литекс просто се преименува на ЦСКА.

Последна промяна Medved на 16.12.2015 16:10, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 16:17

Anfield написа:
bai Momchil написа:

Game over за Литекс.. Май в един момент за всички това се оказа най-доброто решение... Поне с такова впечатление оставам аз.

не знам за кого е добро, ама доколкото четох спечелените точки срещу Литекс отпадат и така Лудо ще дръпне с 5 точки на Левски ? ако е вярно де ...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 16:24

Много интересно какво ще решат за купата:

1. Ако оставят Литекс да играе там, то с какви играчи ще играят, Надали топ играчите им ще са ок да цъкат 2-3 мача за цяла пролет.
2. Ако ги извадят и от купата - с 3 отбора ли ще продължат или ще върнат Левски, което ще предизвика огромен скандал.

Въобще много въпроси на които съм сигурен, че перуките даже и не са помисляли.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 17:04

Не съм запознат с наредбата, но не виждам защо да ги вадят от купата това си е отделен турнир.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 17:44

Ако ги извадят и за купата то тогава единия отбор директно на финал ще се класира, защото няма как да пуснат Левски, че нали преди тях са отпадали и други отбори...

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 17:54

Мани ги говедата, те за купата не играят, но пак не разбирам защо да ги наказват за купата като е отделен турнир.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 18:11

Чорбетата много сте се загрижили за тая глупава купа нещо, нали не ви пукаше за нея :laugh:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 18:15

Е кой се е загрижил, аз казвам че не виждам защо трябва да ги изхвърлят а и в два мача така и така не виждам кой можем да бием в момента. Аз съм доволен, че като аматьори продължихме по напред от вас.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 19:55

bai Momchil написа:
1. Ако оставят Литекс да играе там, то с какви играчи ще играят, Надали топ играчите им ще са ок да цъкат 2-3 мача за цяла пролет.

Отговорните фактори казват, че ще си играят за Купата. Иначе едва ли намирането на играчи ще им е проблем, като си имат дубълче в "Б" група. Тъкмо да е по-правдоподобно отпадането от Чорбето на полуфинала...

Иначе голем цирк. Днеска Литекс излезли с някаква жалка декларация, все едно наш Гонзо им я писал - толкова е безсмислена и нагла :)))

Твърде жалко. Едно време това беше супер проект, но дон Дришон така и не успя да си избяга от селяндурския манталитет, за да се стигне до този логичен край точно 20 години след началото на "оранжевата приказка"....

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 20:16

Говеда, САМО ВАС ДА ОСТАВЯТ в А група - ПАК ЩЕ СТЕ ВТОРИ! :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 20:31

Чакай аз да попитам, че не съм наясно с правилника.
В нашето ПМЛ ако един отбор бойкотира или не се яви не се вади веднага от групата.
Наистина ли е така в наредбите на БФС? Баси това е много сериозно. Веднага да ги изхвърлят. Аз си мислех, че ще има изваждане на точки и яка глоба, но директно да се вади отбора от групата? :о
А и много бързо взеха това решение...
Всичко намирисва на предварително уговорена схема. И просто се изигра първата сцена от пиесата - Литекс/ЦСКА/БФС. А според мен под някаква форма дори и Левски участват.
Губещия отново е родния ни футбол и истинските му привърженици.

:uuu:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 20:34

И така ли ще свърши цяла една голяма глава в историята на родния ни футбол, защото каквото и да си говорим, Литекс стана марка и стана първия провинциален отбор в най-новата ни история (и донякъде Нефтохимик на Порточанов), който разчупи двуполюсния модел у нас. А и добра и работеща школа направиха и всичко ще отиде в небитието? :dunno:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 23:02

Diavolo написа:
В нашето ПМЛ ако един отбор бойкотира или не се яви не се вади веднага от групата.
Наистина ли е така в наредбите на БФС? Баси това е много сериозно. Веднага да ги изхвърлят. Аз си мислех, че ще има изваждане на точки и яка глоба, но директно да се вади отбора от групата? :о
Всичко намирисва на предварително уговорена схема. И просто се изигра първата сцена от пиесата - Литекс/ЦСКА/БФС. А според мен под някаква форма дори и Левски участват.

Да и каква е схемата на Левски, да остане с 5 точки зад Лудогорец ....микренскорто пак си направи селските номерца, очевидно е, че всичко е замислено, ама каквито са балъци може да им излязат криви изчисленията, жалко, че тоя затри Литекс, хубав отбор беше, легенди се носят и ще се носят за 8-0 :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   16.12.2015 23:25

Diavolo написа:

Хайде направи разлика от бойкот преди мача и вадене на отбор по време на самата среща!
Левски няма как да са участвали поради факта, че са вън за Купата и изведнъж - опля 5 точки зад амфетаминец. Макар че Левски нито има отбор за титла, нито физиономия на нещо такова. И реално си му трябва място в тройката, за да уцели нещо по-добро в ЛЕ.
Не вярвам и да има схема на микренския да събира чорбата със селтакес у Б група - той хич не му и пука да затрие отбора си в А - така или иначе си има дубъл в Б. Дето се вика: той ги е създал, той ще си ги затрие: няма никой, който копче да му каже. А и Осъм Лч е отбора с най-голям стаж у Б група! Според мен е бил предрусан и така да е наредил. Сега той очевадно обаче ще загуби, понеже ще падне цената на играчите му.
Всъщност микренския не се заигра току-така с чорбата: има няколко разследвания срещу него, така че той се надява агитката на грух да му е гръб, защото може би другия вече го няма или е слаб. Ама и така няма да стане, ама де толкова акъл у едно борче!
Каквото и да си говорим (дори и Апелативната да ги помилва) - Бг футбол под егидата на перуките няма ама никакво бъдеще!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   17.12.2015 11:18

bai Momchil написа:
Много интересно какво ще решат за купата:

2. Ако ги извадят и от купата - с 3 отбора ли ще продължат или ще върнат Левски, което ще предизвика огромен скандал.

Въобще много въпроси на които съм сигурен, че перуките даже и не са помисляли.

По принцип ако ги извадят преди жребия е редно да бъдат заместени, защото пък иначе би било абсурдно да се тегли жребий и някой да отиде директно на финал. А ако някой ги замества естествено че това трябва да е Левски :) Преди да сте скочили, това го казах ей така принципно само, в случая не виждам никаква причина да ги вадят от купата - санкцията им е изваждане от "А" група, за Купата би трябвало да играят.

Друг въпрос е наистина с какъв състав ще играят, кои играчи ще останат и т.н. И може би това е част от схемата всъщност, щеше да е прекалено абсурдно цска с Малкия Шивач, Динков и Кикарин да отстрани в два мача Литекс с Асприля, докато сега нещата ще изглеждат по доста различен начин.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   17.12.2015 11:21

Diavolo написа:

Така си е по правилник, няма никакви варианти, директно следва вадене от групата. Онова с отнемане на точки при първо провинение е ако не се явиш за даден мач, при напускане на терена правилникът е категоричен. Решението си го взеха нормално, на следващото заседание на ДК, не е много бързо. И очевидно е предварително замислена схема, друг е въпросът дали на Гришата този път ще му излязат сметките, каквито и да са те.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 227 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Следваща