Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 19:53

Отговори на тема  [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Efbet Първа лига сезон 2026-2027 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   09.09.2026 21:06

Гледах пак повторения, при първите два гола има засади. Дано Янев остане. И дано Левски си оправи медицинската част. Не можеш да имаш 6:0 контузени спрямо съперника.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   09.09.2026 21:18

Vendome написа:
Аз рядко мрънкам срещу съдиите, но първо преди третия гол имаше фаул. Второ, Око - Флекс го прегърнаха в кръста и събориха, но дори не гледаха ситуацията на ВАР. Трето, при ситуацията с Кристиян Димитров латиносът му изви крака.

Не ни е виновен съдията, че второто все едно не бяхме на терена. Нямаше и фал при третия гол. Виж първия на стадиона ми се видя като хилядапроцентова засада, не знам как не е било,ама не съм гледал повторение още.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   09.09.2026 21:39

Той почти му извади бъбрека. Как да намаше фаул? Така или иначе, умората си каза думата. Шест на нула трайно контузени.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   09.09.2026 22:32

Пичове, мигачите, тометата и прочее шамани ви вдигнаха в небесата...
Слабия треньор Ицо ви смъкна на земяна.. приемете го мъжки.. стига конспирации, съдии, блицове и прочее помии.

Боби Борисов го каза много точно. Един отбор с аспирации за ШЛ, за голям отбор и т.н., не може да си позволи такава разлика между двете полувремена.
Вие си преценете кое е по-добре - да ви смачка съперника или да смъкнете гащи, защото еди си какво и що...

Иначе най-много се радвам как Ицо Янев го нахлузи мощно на всички татуитани калпаци в прякори в Г. Пък нека Ники го обвинява него за разединението на феновете....

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   09.09.2026 22:46

Какъв Русел (слагач на всяка власт) ми е повлиял? Наистина се чудя на някои хора тук и ще спра да пиша. Слабият треньор Янев имаше своя ден, честито му, но съдията не беше ок. Не е ок имедицинският щаб на Левски, за да имаш толкова контузени при нела за съперника.

За мен това е ключовото: Единият старши треньор говори с уважение за съперника, за грешките на своя отбор и своите, а другият за спукани балони.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   09.09.2026 23:11

На кои хора се чудиш бе Стенли..
Не гледам други да са писали, та защо е нужно това някои.. не се познаваме ли..

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   09.09.2026 23:26

Ами и ти приравняваш Анфо с некви пубери. Какъв Русев? Какво да ме вдига този боклук? Обидно е.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   09.09.2026 23:42

Vendome написа:
Ами и ти приравняваш Анфо с некви пубери. Какъв Русев? Какво да ме вдига този боклук? Обидно е.

Под "ВИ вдигнаха" визирам само и единствено клуба (играчи, ръководство), който излезе с нагласата че този мач е протоколен и категорично подцени съперника.. В тази връзка ми бе и добавката за коментара на Боби, с който съм много съгласен.
На теб ми е ясно мнението за част от сините журналисти и ти прави чест че си го изразявал.. виждал съм го..

Към вас феновете бе това че да не търсите блиц глупости. Съвременния футбол стана достатъчно голяма повърня с ВАР простотии, Балогуни и какви ли не измислици.. Няма нужда всичко да е плод на конспирации. Има си грешки - понякога на вратар понякога на полеви играч, понякога на съдия.. Да, има си и подпиране и то си е бивало винаги за силния на деня.. където и да е..

:cheers:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   09.09.2026 23:50

Както и да е. Загубата вероятно си дължи на умора, скъсаване на скамейката заради многото контузии (очаквам да бием Враца и паднем от Лудогорец) и съдията. Рикошетът за четвъртия гол не го броя, това е част от играта.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   10.09.2026 00:02

А относно конспирацията, Чаво написа, че според нея целта е да се спаси Янев. Янев подаде оставка, Божинката и Блиц твърдят, че при победа срещу нас остава. Той победи и днес намекна, че може да остане. Ако се случи, конспиративната теория не е лишена от смисъл, ако не остане Янев, теорията е фейк.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   10.09.2026 00:12

bai Momchil написа:
Така е Чаво, Челси сменяха треньори ама не и под натиск от Скънторпеца, тартора на ултрас фракцията Бизоните, а щото Абрамката така си преценяше.

Извинявай, но смяташ ли че някой може на мутра като Папазки или преди това на Ганчев някой да му въздейства и да му каже какво да прави?
Да, вярно е че тия хора в Г влияят по някакъв начин с пoстовете си в социалниtе мрежи и т.н.
Но и хората са различни. Ето и днес имаше плакат "Сираков вън", въпреки че отбора върви, станаха шампиони, си има определени фракции които са на нож с него и никога няма да го оставят на мира. Но той не се впечатлява, ще остане в клуба докато той прецени. Батето колко го псуваха като президент на БФС и той беше непукист.
Ники Александров аз въобще не го харесвам като журналист, но той е критикувал много здраво Божков като собственик, Любо Пенев като треньор последния път.
Да, в Англия Абрамович си решаваше, но към националния треньор на Англия, който и да е той, винаги е имало брожение от медии, фенове.
Не си спомням обаче Ходжсън, Саутгейт, Тухел да са отделяли сериозно внимание в медийниые си изяви на тези неща. Добро, лошо, това е част от играта.

Последна промяна albertz на 10.09.2026 00:13, променена общо 2 пъти

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   10.09.2026 00:18

Vendome написа:
А относно конспирацията, Чаво написа, че според нея целта е да се спаси Янев. Янев подаде оставка, Божинката и Блиц твърдят, че при победа срещу нас остава. Той победи и днес намекна, че може да остане. Ако се случи, конспиративната теория не е лишена от смисъл, ако не остане Янев, теорията е фейк.

Под да се спаси Янев св визира че двата отбора ще направят така че единия да не играе нищо втората част или че ще се хване съдията (според дедо Боре примерно първите два гола са нам си какви).
Ако е първото, не те ли притеснява че сините си плюят на всичко позитивно, което направиха досега с едната цел да оставят Янев? Ако е второто, то какво ти е обяснението за играта на сините след почивката, когато се прибраха с гол аванс. Това с умората важи и за другия отбор. Това с контузиите не съм го проверил кои играви липсват толкова, но ми се струва че като цяло бяхте в солиден състав.

Изброи няколко неща,но не и поцденяване, не и някакво един вид арогантно отношние към съперника, който е паднал и след 1-0 на полувремето, остават едни 45 протоколни минути и т.н.
Аз пък ще кажа че точно тук, на полувремето мисля че Янев спечели мача.. без конспирации и т.н.

Иначе - Блиц, Божинката :helpless: ... само вътрешния министър липсва с някой заподозрян преди 10 години ;)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   10.09.2026 00:22

Ама защо четеш само последния пост, а не двата? В първия обясних реалните причини според мен, а във втория како стои конспиративната теория.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   10.09.2026 00:25

Чета от телефона. Видял си. При шест липсващи, се скъсяват опциите. Това ми е обяснението с контузиите. За съдията виче казах, мнението ми е различно от това на Дани Бо. Твоето виждани за арогантността е валидно, не се бях сетил за него.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   10.09.2026 00:56

Ако говорим за съдийство не ни дадоха 100% дузпа във Варна. Скандално решение.
Тук съдията не сбърка никъде. Просто ЦСКА има по-класните футболисти и смаза Левски. Ще ви пердашим още, свиквайте

:devil:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   10.09.2026 01:22

Anfield написа:
Слабия треньор Ицо ви смъкна на земяна.. приемете го мъжки.. стига конспирации, съдии, блицове и прочее помии.

Боби Борисов го каза много точно. Един отбор с аспирации за ШЛ, за голям отбор и т.н., не може да си позволи такава разлика между двете полувремена.
Вие си преценете кое е по-добре - да ви смачка съперника или да смъкнете гащи, защото еди си какво и що...

Иначе най-много се радвам как Ицо Янев го нахлузи мощно на всички татуитани калпаци в прякори в Г. Пък нека Ники го обвинява него за разединението на феновете....

Първо, не знам защо е това множествено число. Кои са тези "вие" дето пишат за конспирации, съдии, блицове и прочее. Тук сме писали двама левскари в темата и само Стенли е споменал такова нещо.

Второ, нито някой шаман ни е вдигнал в небесата, нито някакъв треньор ни е смъкнал на земята. Ако нещо ни е вдигнало, това е добрата игра и добрите резултати. Днес направихме едно безобразно полувреме и загубихме мач. Не знам защо от един мач трябва да се правят грандиозни заключения, смъквания на земята и т.н. Миналата година като паднахме в Овча Купел дали приемаме, че Ратко Достанич ни е смъкнал на земята и е станал велик треньор, а ситият балон се е спукал? Реално на почивката трябваше да водим с разлика, но второто нещо се случи. Дали е арогантност, дали е подценяване, дали е умора, дали е нещо друго, има кой да мисли и анализира.

Виждам, че е много модерно сега да се превъзнася Джуджето, но поведението му днес беше изключително грозно. Оставям настрана, че цял мач скачаше на четвъртия и страничния съдия и ревеше буквално за всяко отсъждане (а не е като да има от какво да се оплаква), оставям настрана, че през половината време беше извън зоната си - негова работа, съдиите трябва да го озаптяват. Но след третия гол се качи на раменете на някакъв там друг и започна целенасочено да дразни и провокира феновете в Сектор А. В резултат започнаха да летят бутилки и даже човек от щаба беше уцелен. Не че оправдавам хвърлянето, но отговорността е изцяло на Янев. Чета сега и изказването му след мача, за което спомена и Стенли, отново доста селско.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   10.09.2026 01:56

Удареният човек е пресаташето на ЦСКА Виктор Игнатов, дългогодишен спортен журналист. Сестра му пишеше в Дир-а и харесваше Ман Юнайтед, за разлика от него.

Другото не искам да го коментирам.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   10.09.2026 09:20

Да, прочетох, дано му няма нищо сериозно на човека.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   10.09.2026 09:26

albertz написа:
bai Momchil написа:
Така е Чаво, Челси сменяха треньори ама не и под натиск от Скънторпеца, тартора на ултрас фракцията Бизоните, а щото Абрамката така си преценяше.

Извинявай, но смяташ ли че някой може на мутра като Папазки или преди това на Ганчев някой да му въздейства и да му каже какво да прави?
Да, вярно е че тия хора в Г влияят по някакъв начин с пoстовете си в социалниtе мрежи и т.н.
Но и хората са различни. Ето и днес имаше плакат "Сираков вън", въпреки че отбора върви, станаха шампиони, си има определени фракции които са на нож с него и никога няма да го оставят на мира. Но той не се впечатлява, ще остане в клуба докато той прецени. Батето колко го псуваха като президент на БФС и той беше непукист.
Ники Александров аз въобще не го харесвам като журналист, но той е критикувал много здраво Божков като собственик, Любо Пенев като треньор последния път.
Да, в Англия Абрамович си решаваше, но към националния треньор на Англия, който и да е той, винаги е имало брожение от медии, фенове.
Не си спомням обаче Ходжсън, Саутгейт, Тухел да са отделяли сериозно внимание в медийниые си изяви на тези неща. Добро, лошо, това е част от играта.

Аз това се чудя, защо Папазки го търпи всичкото това при всичките милиони дето налива за трансфери и най-вече за стадион и бази. Иначе съм ти го казвал, не го приемай лично, че атакувам сектор Г тарторчета. Същото ми е мнението и за сектор Б тарторчета и за Бултрас тартори. Вредни елементи дето само пречат и се опитват да живуркат на гърба на клуба.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2026-2027   |   10.09.2026 09:29

spurs написа:
Anfield написа:

Първо, не знам защо е това множествено число. Кои са тези "вие" дето пишат за конспирации, съдии, блицове и прочее. Тук сме писали двама левскари в темата и само Стенли е споменал такова нещо.

Второ, нито някой шаман ни е вдигнал в небесата, нито някакъв треньор ни е смъкнал на земята. Ако нещо ни е вдигнало, това е добрата игра и добрите резултати. Днес направихме едно безобразно полувреме и загубихме мач. Не знам защо от един мач трябва да се правят грандиозни заключения, смъквания на земята и т.н. Миналата година като паднахме в Овча Купел дали приемаме, че Ратко Достанич ни е смъкнал на земята и е станал велик треньор, а ситият балон се е спукал? Реално на почивката трябваше да водим с разлика, но второто нещо се случи. Дали е арогантност, дали е подценяване, дали е умора, дали е нещо друго, има кой да мисли и анализира.

Виждам, че е много модерно сега да се превъзнася Джуджето, но поведението му днес беше изключително грозно. Оставям настрана, че цял мач скачаше на четвъртия и страничния съдия и ревеше буквално за всяко отсъждане (а не е като да има от какво да се оплаква), оставям настрана, че през половината време беше извън зоната си - негова работа, съдиите трябва да го озаптяват. Но след третия гол се качи на раменете на някакъв там друг и започна целенасочено да дразни и провокира феновете в Сектор А. В резултат започнаха да летят бутилки и даже човек от щаба беше уцелен. Не че оправдавам хвърлянето, но отговорността е изцяло на Янев. Чета сега и изказването му след мача, за което спомена и Стенли, отново доста селско.

Те затова и го изгониха, Спърсче. Може би не си разбрал на стадиона ама му показаха ЧК след третият гол.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща