Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 15:24

Отговори на тема  [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Следваща
Левски - сезон 2017/2018 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   08.08.2017 18:17

Много семпло и човешки представяне на Делио Роси, дано ни провърви!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   08.08.2017 19:05

Цитат:
Първи училищен ден в едно средно училище в САЩ. Учителката представя нов ученик – Такиро Сузуки от Япония. Часът почва и тя казва:
– Сега ще видим дали познавате историята. Кой е казал „свобода или смърт“?
Никой не знае, но Сузуки вдига ръка:
– Патрик Хенри, Филаделфия, 1775 г.
– Много добре, Сузуки. А кой е казал „Държавата е народът и като такъв никога не може да умре“?
Сузуки става:
– Ейбрахам Линкълн, Вашингтон, 1863 г.
Учителката поглежда другите деца и им казва:
– Засрамете се, деца! Сузуки е японец, а знае по-добре от вас американската история.
Тих глас от последните чинове:
– Да им го начукам на японците!
– Кой каза това? – изкрещява учителката.
Сузуки вдига ръка:
– Генерал Макартър, Пърл Харбър, 1941 г. и Ли Якока на събранието на акционерите в Крайслер, Детройт, 1982 г.
Учениците стоят в пълна тишина, когато пак някой се обажда:
– Да го духаш!
Учителката, извън кожата си:
– Стига вече! Кой беше това?
Сузуки:
– Бил Клинтън на Моника Люински, Белия дом, 1997 г.
Някой друг извиква:
– Сузуки е лайно!
Сузуки веднага отвръща:
– Валентино Роси, мото-състезанието Гран-При в Рио де Жанейро, Бразилия, 2002 г.
Всички изпадат в истерия, учителката припада, а на вратата се появява директорът:
– Да го е*а! Никога не съм виждал такъв хаос!
Сузуки е готов:
– Делио Роси, Герена ,София, август 2017

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   08.08.2017 19:22

Keanu написа:
Цитат:
Първи училищен ден в едно средно училище в САЩ. Учителката представя нов ученик – Такиро Сузуки от Япония. Часът почва и тя казва:
– Сега ще видим дали познавате историята. Кой е казал „свобода или смърт“?
Никой не знае, но Сузуки вдига ръка:
– Патрик Хенри, Филаделфия, 1775 г.
– Много добре, Сузуки. А кой е казал „Държавата е народът и като такъв никога не може да умре“?
Сузуки става:
– Ейбрахам Линкълн, Вашингтон, 1863 г.
Учителката поглежда другите деца и им казва:
– Засрамете се, деца! Сузуки е японец, а знае по-добре от вас американската история.
Тих глас от последните чинове:
– Да им го начукам на японците!
– Кой каза това? – изкрещява учителката.
Сузуки вдига ръка:
– Генерал Макартър, Пърл Харбър, 1941 г. и Ли Якока на събранието на акционерите в Крайслер, Детройт, 1982 г.
Учениците стоят в пълна тишина, когато пак някой се обажда:
– Да го духаш!
Учителката, извън кожата си:
– Стига вече! Кой беше това?
Сузуки:
– Бил Клинтън на Моника Люински, Белия дом, 1997 г.
Някой друг извиква:
– Сузуки е лайно!
Сузуки веднага отвръща:
– Валентино Роси, мото-състезанието Гран-При в Рио де Жанейро, Бразилия, 2002 г.
Всички изпадат в истерия, учителката припада, а на вратата се появява директорът:
– Да го е*а! Никога не съм виждал такъв хаос!
Сузуки е готов:
– Делио Роси, Герена ,София, август 2017

Дай си сметката да ти преведа 5 лв за стар виц :)
Мегюто, има седмица време да се платят едни 8 милки, како ке биде?

Последна промяна navy на 08.08.2017 19:22, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   08.08.2017 21:26

А за този стар "виц" колко ще ми дадеш :laugh: :
Цитат:
Щом опозная добре играчите на ЦСКА и нуждите на отбора, готов съм да направя революция в тима, заяви Луиджи Симони, след като стана ясно, че ще подпише договор за 2,5 г. като треньор на ЦСКА. Думите на този безспорен капацитет звучат като балсам за ушите на изтерзаните фенове на "армейците", които изживяват болезнено неубедителните игри на любимците си. Титла, Шампионска лига, промяна на манталитета на футболистите и победа над "Левски" веднага започват да витаят из главите, болни на тема ЦСКА. Но Симони не е първият треньор, идвал и обещавал тези неща. Доста утвърдени имена се канеха така. Не успяха не защото не могат. Причината бе, че борбата за власт в ЦСКА винаги е била жестока и по-важна от спортните успехи.

Надеждата за първа титла от 1997 г. идва в началото на всеки сезон и се стопява към неговия край. Сега вероятността да се променят коренно нещата изглежда най-голяма. Индикациите са две: 1. Собственикът на ЦСКА Васил Божков, който досега доверяваше основните клубни дела на други, за първи път открито пое нещата в свои ръце. 2. Симони е достатъчно голямо име в Италия, за да има авторитет у играчите.

Освен това Симони има в главата си идеи и мислене, каквото придобива всеки треньор в Италия. Приравнено към родното първенство, това значи, че той е в състояние да направи от играчи с добри данни, каквито сега има в ЦСКА, един наистина прилично играещ състав. И да им внуши вярата, че могат да бият във важни мачове, вместо да им се подгъват краката. Но е абсурдно да се очаква влизане в Шампионска лига още следващия сезон например. За коренна промяна трябват поне 2 г. Енрико Катуци тръгна по правилния път, но не бе разбран от всички. Може би името на Симони ще е достатъчен гарант да бъде оставен да работи на спокойствие. И да успее.

Думите му пред в. "Кориере дела сера" вчера пък са повече от радостни за всички цесекари: "Искам с този отбор да спечеля нещо, преди да напусна футбола завинаги."

...
6 месеца по-късно

“Левски” сложи край на авантюрата с италианеца Луиджи Симони в ЦСКА
Равносметката на специалиста е трето място и загуби от 700 000 евро

Последна промяна Keanu на 08.08.2017 21:39, променена общо 4 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   08.08.2017 22:49

Keanu написа:
А за този стар "виц" колко ще ми дадеш :laugh: :
Цитат:
Щом опозная добре играчите на ЦСКА и нуждите на отбора, готов съм да направя революция в тима, заяви Луиджи Симони, след като стана ясно, че ще подпише договор за 2,5 г. като треньор на ЦСКА. Думите на този безспорен капацитет звучат като балсам за ушите на изтерзаните фенове на "армейците", които изживяват болезнено неубедителните игри на любимците си. Титла, Шампионска лига, промяна на манталитета на футболистите и победа над "Левски" веднага започват да витаят из главите, болни на тема ЦСКА. Но Симони не е първият треньор, идвал и обещавал тези неща. Доста утвърдени имена се канеха така. Не успяха не защото не могат. Причината бе, че борбата за власт в ЦСКА винаги е била жестока и по-важна от спортните успехи.

Надеждата за първа титла от 1997 г. идва в началото на всеки сезон и се стопява към неговия край. Сега вероятността да се променят коренно нещата изглежда най-голяма. Индикациите са две: 1. Собственикът на ЦСКА Васил Божков, който досега доверяваше основните клубни дела на други, за първи път открито пое нещата в свои ръце. 2. Симони е достатъчно голямо име в Италия, за да има авторитет у играчите.

Освен това Симони има в главата си идеи и мислене, каквото придобива всеки треньор в Италия. Приравнено към родното първенство, това значи, че той е в състояние да направи от играчи с добри данни, каквито сега има в ЦСКА, един наистина прилично играещ състав. И да им внуши вярата, че могат да бият във важни мачове, вместо да им се подгъват краката. Но е абсурдно да се очаква влизане в Шампионска лига още следващия сезон например. За коренна промяна трябват поне 2 г. Енрико Катуци тръгна по правилния път, но не бе разбран от всички. Може би името на Симони ще е достатъчен гарант да бъде оставен да работи на спокойствие. И да успее.

Думите му пред в. "Кориере дела сера" вчера пък са повече от радостни за всички цесекари: "Искам с този отбор да спечеля нещо, преди да напусна футбола завинаги."

...
6 месеца по-късно

“Левски” сложи край на авантюрата с италианеца Луиджи Симони в ЦСКА
Равносметката на специалиста е трето място и загуби от 700 000 евро

Тук си ми длъжен ти: това е смешка, ние нямаме място тук

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   08.08.2017 23:06

Е няма ли поне малко Déjà vu ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   09.08.2017 13:01

Keanu написа:
Е няма ли поне малко Déjà vu ;-)

Ако се чете повърхностно и без осмисляне ще си прав.
Само че има толкова много различия, че е направо нереалистично.
Да, разбирам всички припознавачи какво искат да се случи, не е невъзможно, но се надявам сектор грух пак да мълчи. :salute:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   09.08.2017 22:23

Задавих се от смях :rofl: ... Сливнишки герой... :rofl:
Верно контрола е, тестват се играчите, схеми, резултата по принцип не е от значение... но пък точно на представянето на новия треньор тряба да си пределно мобилизиран - той започва да си създава впечатления и е логично всеки един футболист да даде всичко от себе си за да може да се надява на титулярно място. Но тия са или мега малоумни или изключително куци или и двете :laugh:

Последна промяна Keanu на 09.08.2017 22:24, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   09.08.2017 23:14

Keanu написа:
Задавих се от смях :rofl: ... Сливнишки герой... :rofl:
Верно контрола е, тестват се играчите, схеми, резултата по принцип не е от значение... но пък точно на представянето на новия треньор тряба да си пределно мобилизиран - той започва да си създава впечатления и е логично всеки един футболист да даде всичко от себе си за да може да се надява на титулярно място. Но тия са или мега малоумни или изключително куци или и двете :laugh:

Мдам, гледах 35-6 минути, Нар доказа нагледно колко не става и за Сливнишки герой... Третият гол бе отново след безумна грешка в центъра, имахме някакво неизвестно ляво бекче, дето за нищо не става.
Та, ошашкал се Роси, няма начин.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   10.08.2017 09:52

По Дарик се включи малко след 8.00 Вальо :) Тъжен, ядосан, готов да им тегли по една пу....майна след контролата вчера на Герена 1:3, а както знаем той си е левскар в червата си :) Поне 5 пъти повтори - футблистите на Левски, за да играят футбол, трябва да изпитват удовлетворение от играта, абе да им е кеф бе :laugh: :laugh: :laugh: А футболистите на Левски им е кеф като ходят за заплати :laugh: Не знам, но такава каша аз не помня в който и да е било български отбор, уникална каша. Ако Левски влезе в тройката ще е чудо :yes:

Последна промяна tonzos_justice на 10.08.2017 09:53, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   10.08.2017 15:11

tonzos_justice написа:
По Дарик се включи малко след 8.00 Вальо :) Тъжен, ядосан, готов да им тегли по една пу....майна след контролата вчера на Герена 1:3, а както знаем той си е левскар в червата си :) Поне 5 пъти повтори - футблистите на Левски, за да играят футбол, трябва да изпитват удовлетворение от играта, абе да им е кеф бе :laugh: :laugh: :laugh: А футболистите на Левски им е кеф като ходят за заплати :laugh: Не знам, но такава каша аз не помня в който и да е било български отбор, уникална каша. Ако Левски влезе в тройката ще е чудо :yes:

Много сте избирателно късопаметни припознавачите, а ти си лидер в това!
Нищо изненадващо не е станало, факт е, че всичко се случва не в 12 без 5, а в 0+1!
Но има време, до месец отбора ще изглежда другояче, в това няма съмнение.
А дотогава микре ще е спукало гумите по традиция.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   10.08.2017 15:14

Какъв месец :dunno: ... дори Роси да има някакъв минимален шанс да направи някога нещо в този разграден двор, ще му трябва поне година, която никой няма да му я даде...

Последна промяна Keanu на 10.08.2017 15:14, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   10.08.2017 15:58

Keanu написа:
Какъв месец :dunno: ... дори Роси да има някакъв минимален шанс да направи някога нещо в този разграден двор, ще му трябва поне година, която никой няма да му я даде...

Може да се обзаложим, ако имате желание двамата припознавачи. Левски има добри играчи, сега има и добър треньор, който не е сам, а с цял екип. Да припомня, че при Люпко също почнахме много зле, а в края на септември бяхме начело...
Иначе да, за година време Дельо ще е променил отбора напълно.
Но вие стискате палци това да не се случи, защото яко ще се захванете за палците, нали така :ludnica: :salute:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   10.08.2017 16:44

Няма да стискам палци, защото знам, че няма да се случи :whistle:
Иначе ако му дадеш един месец е точно мача на 09.09 с Ботев, като до края на годината ще са общо 13 мача, в които може да вземете чисто теоретично максумум 39т. - аз мисля, че ще са под 20 (да ги закръглим на макс. 20т.) :-D

Последна промяна Keanu на 10.08.2017 16:48, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   10.08.2017 17:04

Keanu написа:
Иначе ако му дадеш един месец е точно мача на 09.09 с Ботев, като до края на годината ще са общо 13 мача, в които може да вземете чисто теоретично максумум 39т. - аз мисля, че ще са под 20 (да ги закръглим на макс. 20т.) :-D

Ето виждаш ли разликата - почна да смяташ в точки, а нещото за нас е играта на отбора.
Миналата година Левски бе начело, а трибуните - празни. Схвана ли?
Само за протокола: Левски ще вземе поне 30 от тези 39!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   10.08.2017 17:47

Е ако кажеш някой друг несубективен измерител... :-?
Ще видим какво ще се получи, но ако вземете 30 или повече точки от тези 13 мача ще те черпя :handshake: :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   10.08.2017 19:21

Keanu написа:
Е ако кажеш някой друг несубективен измерител... :-?
Ще видим какво ще се получи, но ако вземете 30 или повече точки от тези 13 мача ще те черпя :handshake: :cheers:

Елементарно - посещение на мачовете, мисля го писах...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   13.08.2017 23:45

Keanu написа:

Надявам се си гледал мача ни с Дунав, и си получил достатъчно отговори!
Човек, за 5 дни този нечовек ги е начул на поне едно заучено от... тъч! Какво да говорим?
Бързи атаки, двойни извеждания, игра с настроение - това искаме ние!
Обертан е невероятен за българския стандарт, каква мрежичка нацепи на едно от дунавските момчета, сигурно няма да смее 2 дни да пръдне, защото ще се наака! Отделно воденето на топката и пасовете му са безупречни. Е, има въздух за около 65-70 минути, но това ще се навакса, и изтърва 3 гола, но това е бял кахър.
Нещо за Буш да кажеш - комбинативен, агресивен, бърз, голаджия.
И това за 5 дни!
Отделно тактически перфектно, няма го хаоса от преди, 4-4-1-1 е много ясно видим.
С още 2 попълнения на ниво и сме на линия за титлата!
Само да допълня - при 15-16 градуса и зверски вятър имаше поне 3 хил на трибуните! До месец ще са по 3 поне!

Последна промяна navy на 13.08.2017 23:45, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   13.08.2017 23:55

На мен също ми хареса как игра отбора. Личи си, че този човек е треньор от класа и има какво да покаже. Единствено това с обърнатите крила не го разбирам - Вутов дясно крило, а Прохазка ляво. Нищо смислено не видях в това, но сигурно има някакъв замисъл.

Ако бием Пирин като гост очаквам срещу Славия да има поне двойно повече публика и пълен стадион срещу Разград.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2017/2018   |   14.08.2017 00:30

navy написа:
Е, има въздух за около 65-70 минути

Павка, той в 85 тата ги пресираше в тяхната половина, така че не си прав. И именно това е най-фрапиращото, че човек без никаква подготовка се държи 90 минути все едно е влезнал сега да играе. Тук е разликата между завършения играч и обикновения такъв. Обертан е класа за футбола в България и е с много нива над всички останали негови колеги.
Иначе до средата на второто не видях някаква фрапираща разлика между Левски на Митов и Левски на Роси. Движат се повече, това е явно, но все още има много брак. Грешни пасове, комични отигравания и т.н. С влизането на Буш обаче сякаш някакъв друг отбор влезна да играе. Такъв отбор, който вече може да се нарече Левски. Честно не мога да си го обясня, при положение, че Мапуко също беше активен отпред. Сега е важен мача с Пирин, който трябва да вземем на всяка цена. Може би е нужно време, но ние сме задължени да го дадем. За мен лично целта си остава купата на България, като единственото нещо, което искам е да спре този карък с жребия и да имаме повече късмет. Това е!
Само Левски!

Изображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Следваща