Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 07:40

Отговори на тема  [ 373 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Следваща
Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 09:40

msafinx написа:
ШЛ е въпрос на време, коефициентът ни е достатъчно голям вече и за другия сезон най-вероятно ще сме поставени до последният предварителен рунд, а там ще имаме средно 35-40% шанс. Хубаво ще е и грандовете да влязат в час и нивото на БГ футбола да подскочи внезапно

Нека се придържаме към фактите. Коефициентът, постигнат тази година, влиза в сила от сезон 2015/2016, така че айде да не прескачате толкова напред.
Що се касае до това кой бил, видиш ли, по-трудния път за влизане, ще помоля НЕВЛИЗАЛИТЕ НИКОГА там (и надали влизащите в близките декади) да НЕ КОМЕНТИРАТ! Нал така, N3 (BUL)- хексперти?!?!
Блуфена много коректно и меко се е изказал за ПСФ - снощи ги гледках какви са кавали - не могат да вържат повече от 3 паса, спорни връщания към вратаря и игра на централните им защитници около и по-слаба от тези на Левски!
Този отбор не е помирисвал победа последния месец... Коку просто не става и за чеп за зеле, дал бил 8 милки за некъв льольо...
ПП За феновете на сфинята - айде да прочетете интервюто на Домуса за чорбалърспор?!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 10:59

gamen4o написа:
Само да питам набързо Блуфката, с оглед на факта, че крейзито ще изиграят 14 мача дори да отпаднат това не е ли равносилно на 1/4 финала на говедата :laugh: Иначе кур за лудогорец де, жалко че няма да играят с тотнъм исках да видя превъзбудения спърс щеше да се готви 3 месеца за този мач :laugh:

14 мача в един турнир бе пич, не сборно мачове от Албена Мобилтел, Добрич Суперстар,ШЛ, ЛЕ и купа на Домусбей :rofl:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 11:19

navy написа:
Нека се придържаме към фактите. Коефициентът, постигнат тази година, влиза в сила от сезон 2015/2016, така че айде да не прескачате толкова напред.

Я пак пробвай, Нейви... Ама преди това свали очилата, тия сините...

И за да не се напъваш излишно - да ти поясня... Коефициентът, постигнат сега за страната (от отборите, участващи в този, сезон 13/14) ще влиза в сметките за определяне броя на участниците от България (както и на кой етап ще се включат) в сезон 2015/2016...
(За момента България е на 28-о място, на което ще е и през следващата година. Засега вървим на 25-о място за сезон 15/16, но около нас има по един представител на Норвегия, Швеция и Шотландия, които могат да порменят крайното класиране. Отделно - не съм сигурен, че 25-то или 23-то място реално ще променят нещо в бройката ни участници или откъде стартират. Всъщност май ще променят - третия отбор ни отбор вместо да играя заедно с четвъртия от 1-ви квал. кръг за ЛЕ, ще се включва от 2-ри.)

От друга страна - личният коефициент, който Лудогорец в момента постигат, ще определя следващия, сезон 2014/2015 дали и докога ще бъдат поставени при жребиите в отделните фази...
БТВ. В момента коефициента на Лудогорец е 9.875 за сезона, което му отрежда 26-то временно място. И вече, от 292-ро място и 3.450 точки през миналия сезон, сега е на 135-то място с 12.875 точки. Изпреварвайки всички останали български отбори. И именно крайния коефициент за 2014 година ще определя догодина дали и докога ще са поставени. А тия 12.875 могат само да растат...

Та така...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 11:23

Крал Блуфен написа:
gamen4o написа:
Само да питам набързо Блуфката, с оглед на факта, че крейзито ще изиграят 14 мача дори да отпаднат това не е ли равносилно на 1/4 финала на говедата :laugh: Иначе кур за лудогорец де, жалко че няма да играят с тотнъм исках да видя превъзбудения спърс щеше да се готви 3 месеца за този мач :laugh:

14 мача в един турнир бе пич, не сборно мачове от Албена Мобилтел, Добрич Суперстар,ШЛ, ЛЕ и купа на Домусбей :rofl:

Споко - за момента ги водите Лудогорец...
Те, както вече писах, са 26-ти с 12.875 точки...
Вие в сезон 2005/2006 ще стигнали до 17-то място с 17.8875 точки...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 11:35

alexbg написа:
Крал Блуфен написа:
gamen4o написа:

Споко - за момента ги водите Лудогорец...
Те, както вече писах, са 26-ти с 12.875 точки...
Вие в сезон 2005/2006 ще стигнали до 17-то място с 17.8875 точки...

За момента? Аз не виждам да са близо до 1/4 финала,че да съм се притеснил =))

И преди се е случвало БГ отбор да излезе от групите. Само цесекато не може даже на предпоследното да се класира. От доста опити :rofl:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 11:52

Крал Блуфен написа:

И преди се е случвало БГ отбор да излезе от групите. Само цесекато не може даже на предпоследното да се класира. От доста опити :rofl:

При този формат на групите, друг БГ отбор не е излизал. Също така за първи път БГ отбор е на 1 място в групата.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 12:43

bai Momchil написа:
Крал Блуфен написа:

При този формат на групите, друг БГ отбор не е излизал. Също така за първи път БГ отбор е на 1 място в групата.

Момчи, както и да го въртите и сучете фактите са,че Лудогорец не е на 1/4 финал и следователно не е постигнал нищо уникално или невиждано. Утре ЛЕ може да се прекръсти на Купа Европа и да има по 5 отбора в групи, но тва не променя нещата нали =))

Тоя формат ония формат....

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 13:00

Радвам се, че ерудиран фен като Блуфи разреши вечния спор за най-успешен отбор с една реплика „Тоя формат, ония формат“ – важно е до къде е стигнал отбора. А на нейви мнението ми е много смешно, когато говореха, че говедата с късмет са стигнали до ¼ финала всички плюеаха, сега обаче крейзи с късмет били стигнали. Може и да са имали късмет но си остава постижението. Никой няма да коментира след 20 години, че говедата са били динамо в последната минута или Олимпик са дошли калсирали се, остава си ¼ финала. Така, че айде малко да бъдем по праволинейни. И пак да кажа кур за лудогорец, досега винаги съм подкрепял БГ отборите в европа (без рогатите), но заради това което направи домуса в разград последния кръг 2012 няма как да ги подрепя, просто не ми дава сърце. Но ако направят още някоя точка догодина съвсем реално могат при късмет в жребия да влязат в ШЛ, защото на домуса му се услади да е в светлината на прожекторите, а в БГ в момента няма съществена конкуренция и може да си е шампион още поне 2-3 сезона освен ако в ЦСКА или говедата не дойде от някъде някой чичко паричко да налее кинтаж, ама в момента не виждам това как ще стане. Ние специално си отиваме пак към окръжните, а батков като гледам не е като да иска да пусне кокала.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 13:13

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/index.html
тоя сайт ще ви е доста полезен - абсолютно пълно инфо за коефициентите на отборите и страните опресняват го след всеки мач
има и възможност за графики от амнайста година насам който квот го интересува.

При текущият ни двугодишен коефициент се вижда, че най-вероятно ще сме поставени до последното стъпало на ШЛ. Колкото до полуфинали чтвъртфинали и подобни... лесно беше то едно време - в КЕШ по 1 отбор от Англия, Германия Испани и Италия... цяло престъпление е, че Левски или ЦСКА не са го печелили! С това постоянно мислене за миналото най-много там и да си и останете. Мача с Киево го гледах и бях за Левски, а ЦСКА може и да са били Нотингам 2х1:0 но си изтеглете записи на България от 94та - вижте ги какво играят и ги сравнете със сегашното ниво на футбола. Лудогорец може да е с 4-5 българина в състава, но ако хване някогашните Левски или ЦСКА ше ги напрай на мад и мармалад 8-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 13:14

gamen4o написа:
Радвам се, че ерудиран фен като Блуфи разреши вечния спор за най-успешен отбор с една реплика „Тоя формат, ония формат“ – важно е до къде е стигнал отбора. А на нейви мнението ми е много смешно, когато говореха, че говедата с късмет са стигнали до ¼ финала всички плюеаха, сега обаче крейзи с късмет били стигнали. Може и да са имали късмет но си остава постижението. Никой няма да коментира след 20 години, че говедата са били динамо в последната минута или Олимпик са дошли калсирали се, остава си ¼ финала. Така, че айде малко да бъдем по праволинейни. И пак да кажа кур за лудогорец, досега винаги съм подкрепял БГ отборите в европа (без рогатите), но заради това което направи домуса в разград последния кръг 2012 няма как да ги подрепя, просто не ми дава сърце. Но ако направят още някоя точка догодина съвсем реално могат при късмет в жребия да влязат в ШЛ, защото на домуса му се услади да е в светлината на прожекторите, а в БГ в момента няма съществена конкуренция и може да си е шампион още поне 2-3 сезона освен ако в ЦСКА или говедата не дойде от някъде някой чичко паричко да налее кинтаж, ама в момента не виждам това как ще стане. Ние специално си отиваме пак към окръжните, а батков като гледам не е като да иска да пусне кокала.

Пределно ясно ми беше какъв е пъкления ти план с тия "подвеждащи" въпроси, които зададе,но нека изясниме едно нещо.
Формата си е формат, но и епохата си е епоха. Нашия 1/4 финал е в настоящето. Във времето на комерсиалния футбол, когато един играч може да струва 100 милиона евра, а вашите полуфинали са в епоха, когато грандовете са си разменяли играчи за по 3 кила портокали и 2 агнета.
На фона на сегашната комерсиализация във футбола да стигнеш до 1/4 финал в 2рия по престиж турнир е много по-трудно отколкото на 1/2 финал преди 30г.

Както и да го въртите и сучете към днешна дата никой друг български отбор не може да се мери по постижения с ЛЕВСКИ.

:finger:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 13:20

msafinx написа:
Лудогорец може да е с 4-5 българина в състава, но ако хване някогашните Левски или ЦСКА ше ги напрай на мад и мармалад 8-)

Ако така, па ако иначе, па ако земята не беше кръгла може би евентуално Дунав щеше да има 2 КЕША в историята си.

Алоооу Сафка! Тука не сме форум на гледачките от канал 2001! Гледаме черно на бяло кой какво е направил.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 13:59

ФЕНОМЕНАЛЕН ЛУДОГОРЕЦ!

Сложи в малкия си джоб посредствения отбор от София.

А до ЦСКА имат половин век да ни стигат, но Домус Бей трябва да живее до 120 години.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 14:07

Крал Блуфен написа:

Пределно ясно ми беше какъв е пъкления ти план с тия "подвеждащи" въпроси, които зададе,но нека изясниме едно нещо.
Формата си е формат, но и епохата си е епоха. Нашия 1/4 финал е в настоящето. Във времето на комерсиалния футбол, когато един играч може да струва 100 милиона евра, а вашите полуфинали са в епоха, когато грандовете са си разменяли играчи за по 3 кила портокали и 2 агнета.
На фона на сегашната комерсиализация във футбола да стигнеш до 1/4 финал в 2рия по престиж турнир е много по-трудно отколкото на 1/2 финал преди 30г.

Както и да го въртите и сучете към днешна дата никой друг български отбор не може да се мери по постижения с ЛЕВСКИ.

Значи и на мен ми беше пределно ясно, че ще схванеш това беше идеята :laugh: Но по твоята логика аз мога да кажа, че ЦСКА е ПЪРВИЯТ български отбор класирал се за групова фаза на евротурнир, a относно лесното стигане 82 отстраняваме последователно шампиона на испания и шампиона на англия, койото междудругото е и носител на КЕШ. Когато някой БГ отбор в един сезон направи това, да заповяда да коментираме, дотогава аз оставам един от малкото хора в този форум били наживо на 1/2 финал (понеже не знам от другите дърти тука дали някой е бил :laugh: )

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 14:12

gamen4o написа:
Значи и на мен ми беше пределно ясно, че ще схванеш това беше идеята :laugh: Но по твоята логика аз мога да кажа, че ЦСКА е ПЪРВИЯТ български отбор класирал се за групова фаза на евротурнир, a относно лесното стигане 82 отстраняваме последователно шампиона на испания и шампиона на англия, койото междудругото е и носител на КЕШ. Когато някой БГ отбор в един сезон направи това, да заповяда да коментираме, дотогава аз оставам един от малкото хора в този форум били наживо на 1/2 финал (понеже не знам от другите дърти тука дали някой е бил :laugh: )

Всички имаме бебешки спомени. Аз например си спомням,че се бях насрал на триколката, но продължих да си карам все едно нищо не е станало!

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 14:57

msafinx написа:
тоя сайт ще ви е доста полезен - абсолютно пълно инфо за коефициентите на отборите и страните опресняват го след всеки мач

При текущият ни двугодишен коефициент се вижда, че най-вероятно ще сме поставени до последното стъпало на ШЛ. Колкото до полуфинали чтвъртфинали и подобни... лесно беше то едно време - в КЕШ по 1 отбор от Англия, Германия Испани и Италия... цяло престъпление е, че Левски или ЦСКА не са го печелили! С това постоянно мислене за миналото най-много там и да си и останете. Мача с Киево го гледах и бях за Левски, а ЦСКА може и да са били Нотингам 2х1:0 но си изтеглете записи на България от 94та - вижте ги какво играят и ги сравнете със сегашното ниво на футбола. Лудогорец може да е с 4-5 българина в състава, но ако хване някогашните Левски или ЦСКА ше ги напрай на мад и мармалад 8-)

Да, да... Това е сайта, който ползваме (тия 'дето ги поназнайваме подобни работи и коефициенти)... Цифрите по-горе са точно от него... Сайта на Берт Касис ми е във фаворитите от има-няма 7-8 години...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 15:08

Обаче за коефициента ви, Сафине, не си прав...
Много е условно, защото никой все още не знае кои ще са шампионите на страните, които участват в предварителните кръгове на ШЛ...
Единственото, което можеш да направиш като сравнение (и то това ще е много условно) е, че ако тази година бяхте с настоящия си коефициент, то тогава 1 място нямаше да ви стигне да сте поставени в 3-ти (или предпоследен) кръг на квалификациите... Разбира се, имате възможност да го вдигнете още и евентуално да задминете коеф. на в случая Легия Варшава, ама пак казвам - условностите са прекалено много, за да се твърди нещо със сигурност...

Все пак - ако всичко продължи както досега (тоест вземете някоя и друга точка още - дано да са повече), ако няма големи изненади сред шампионите, то много вероятно е да сте поставени в Q2 и Q3 на ШЛ догодина. (Ако приемем, че пак стане шампиони, де.)
При добро стечение на обстоятелствата (някой неизвестен шампион по другите държави) може дори и в последния Q4 да сте поставени. Но едва ли...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 15:23

alexbg написа:
navy написа:

Я пак пробвай, Нейви... Ама преди това свали очилата, тия сините...

И за да не се напъваш излишно - да ти поясня... Коефициентът, постигнат сега за страната (от отборите, участващи в този, сезон 13/14) ще влиза в сметките за определяне броя на участниците от България (както и на кой етап ще се включат) в сезон 2015/2016...
(За момента България е на 28-о място, на което ще е и през следващата година. Засега вървим на 25-о място за сезон 15/16, но около нас има по един представител на Норвегия, Швеция и Шотландия, които могат да порменят крайното класиране. Отделно - не съм сигурен, че 25-то или 23-то място реално ще променят нещо в бройката ни участници или откъде стартират. Всъщност май ще променят - третия отбор ни отбор вместо да играя заедно с четвъртия от 1-ви квал. кръг за ЛЕ, ще се включва от 2-ри.)

От друга страна - личният коефициент, който Лудогорец в момента постигат, ще определя следващия, сезон 2014/2015 дали и докога ще бъдат поставени при жребиите в отделните фази...
БТВ. В момента коефициента на Лудогорец е 9.875 за сезона, което му отрежда 26-то временно място. И вече, от 292-ро място и 3.450 точки през миналия сезон, сега е на 135-то място с 12.875 точки. Изпреварвайки всички останали български отбори. И именно крайния коефициент за 2014 година ще определя догодина дали и докога ще са поставени. А тия 12.875 могат само да растат...

Та така...

Аз не съм с очила, просто не съм бил добре информиран. Благодаря ти за уточнението.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 15:28

gamen4o написа:
Крал Блуфен написа:

Виж сега, нека ти кажа нещо: ние сме от Левски и боравим стриктно с факти. Няма сучене и квичене по черно-белите ленти.
Дори и Блуфена ви слага сите в малкия си джоб с фактология и нищо повече. Е, дава и малко емоция, но то е в реда на нещата. Някой от нас да е написал, че бяхме отстранени от Вердер на последното стъпало преди групите на ШЛ, които тогава бяха 2 с по 4 отбора??? Не, нали?
Влезте и излезте от групите на ЛЕ, стигнете 1/4 финал там, или влезте в групите на ШЛ, и ЧАК ТОГАВА можете да вземете отношение къмто успехите на Левски в ЕКТ!
Апропо, ние стигахме коефициент над 35!!!
Моля за без повече глупости!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 15:40

msafinx написа:

Хахаха, а бе ти не си у ред! Левски от 1994 г отстрани почти стигналия финал в ШЛ Рейнджърс - ти си по статистиката - бяха с точка по-малко от Олимпик М (които спечелиха купата) и само малшанса и/или продажничеството на московската чорба ги лишиха от финал (загуба 0:6 в Марсилия и 0:0 в Глазгоу)!
Да ти припомня, че тогава Левски изтряска чорбата със 7:1, Ботев Пд с 6:1 и кандидат-шампиона Локо Сф с 8:0!
Когато смехогорец го направи...нали?
Отделно от това, че в момента ПСФ е катастрофа - след двата смешни гола, които пуснаха в Айндховен сега дори си вкараха първо автогол, и после онзи идиот се самоизгони... Според мен само Загреб са по-слаби, в момента са 8и в Холандия... Динамо - същата работа - 2 отбора, от които само името е останало...
С Партизан - уникален късмет и в двата мача (още тук ви изтърваха 2-3 пъти, там - също), със Слован (там), с Черноморец там и тук... Нали се сещаш, че такъв късмет се случва на около 50 години веднъж?!?! Айде не слагайте тигана, тя рибата дори не е минала Босфора, вие я чакате около Силистра... нали знаеш къде се давят власите? Все пак сте Лудогорец, които преди 5 години ги нямаше и на картата, не сте Левски със 100-годишна история и традиции! Или наивно си мислиш, че ние само надолу ще вървим?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   29.11.2013 16:35

Крал Блуфен написа:
Момчи, както и да го въртите и сучете фактите са,че Лудогорец не е на 1/4 финал и следователно не е постигнал нищо уникално или невиждано. Утре ЛЕ може да се прекръсти на Купа Европа и да има по 5 отбора в групи, но тва не променя нещата нали =))

Тоя формат ония формат....

Аз не сравнявам успехите на Лудогорец с вас или с който и да е, но двете неща които посочих за момента са уникални и невиждани за БГ, така че не бива да се омаловажават. Същото важи и за вашите успехи 1/4 финала и ШЛ - също уникални и невиждани за БГ.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 373 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Следваща