Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:38

Отговори на тема  [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Следваща
ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   24.09.2015 22:13

Победите над Сарая, Ихтиман и предпоследния в Б група съвсем са замъглили нечии мозъци.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   24.09.2015 22:19

Vendome написа:
tonzos_justice написа:
Комичните говеда още ли съществуват? ДА! За да им се подиграваме! Многооо многоооо мизерен отбор ;) СМЕШНИ СТЕ!!!

Тонзе, съсредоточи се върху неизживяното си детство.

Не може феновете на Левски да сте класа, след като отбора ви не е. Ето идваме да коментираме мача в Поморие и веднага станахме глигани. Много е ниско нивото в този форум, вземете се стегнете :)

Последна промяна tonzos_justice на 24.09.2015 22:19, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   24.09.2015 22:32

Тонзо, послушай съвета ми.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   24.09.2015 22:39

tonzos_justice написа:
Vendome написа:
tonzos_justice написа:
Комичните говеда още ли съществуват? ДА! За да им се подиграваме! Многооо многоооо мизерен отбор ;) СМЕШНИ СТЕ!!!

Тонзе, съсредоточи се върху неизживяното си детство.

Не може феновете на Левски да сте класа, след като отбора ви не е. Ето идваме да коментираме мача в Поморие и веднага станахме глигани. Много е ниско нивото в този форум, вземете се стегнете :)

За нивото съветвам да се вмъкнеш в темата на аматьорите- там ти е мястото - хеле Джамбоу все там е бил.
Второ - явявате се свинята свинска, дето и мача не е гледал и дава мнение, и ти - хептен прасе. Ми в кочината няма смисъл кой се бори със свинята - всички стават на партал.
Трето - не е редно да ми цвилиш като пубер тука - ще те вземем на УРА одма - оди наеби нещо, успокой топките и тогава иля.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   25.09.2015 00:54

Все пак се размина срама. Има и по-зле дето се вика - урода го аналиха в Монтана миналата година по тва време некъде.

Мача обаче затвърди 2 факта. 1. Курдов е най-големото недоразумение играло в Левски след Демба Нирен и 2. Стойчо Стоев е селско и неориентирано треньорче, на което трябваше да му се бие шута още след колосалната издънка в Бургас май месец. Всички знаехме,че Курдов ше изпусна дузпата и да му гласуваш доверие при положение,че 120мин. е най-куция кон? ОООО СЕЛСКО ТРЕНЬОРЧЕ!!! :besnyo: :besnyo: :besnyo: :besnyo:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   25.09.2015 01:22

navy написа:
За нивото съветвам да се вмъкнеш в темата на аматьорите- там ти е мястото - хеле Джамбоу все там е бил.
Второ - явявате се свинята свинска, дето и мача не е гледал и дава мнение, и ти - хептен прасе. Ми в кочината няма смисъл кой се бори със свинята - всички стават на партал.
Трето - не е редно да ми цвилиш като пубер тука - ще те вземем на УРА одма - оди наеби нещо, успокой топките и тогава иля.

Заслужена победа над проспериращия и неудобен противник от Поморие. Финала е близо, градиме отбор за Шампионска Лига.

Последна промяна Крал Блуфен на 25.09.2015 01:22, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   25.09.2015 09:16

navy написа:
Keanu написа:
Мисля, че два мача са на полуфиналите - до тогава трябва да са по един

Не, от другия кръг са по 2, бьефесе

Така беше миналата година, тая май наистина само полуфиналите са два мача.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   25.09.2015 17:36

От 1/4 или от 1/2 финалите са в два, до тогава по един мач.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   25.09.2015 17:43

Крал Блуфен написа:
Все пак се размина срама. Има и по-зле дето се вика - урода го аналиха в Монтана миналата година по тва време некъде.

Мача обаче затвърди 2 факта. 1. Курдов е най-големото недоразумение играло в Левски след Демба Нирен и 2. Стойчо Стоев е селско и неориентирано треньорче, на което трябваше да му се бие шута още след колосалната издънка в Бургас май месец. Всички знаехме,че Курдов ше изпусна дузпата и да му гласуваш доверие при положение,че 120мин. е най-куция кон? ОООО СЕЛСКО ТРЕНЬОРЧЕ!!! :besnyo: :besnyo: :besnyo: :besnyo:

Ами вместо набързо да си вкараме 2-3 гола в началото на второто, Гаджев изтърва тоя път невъзможно, Курдов - и той. Прав си за дузпата - малкия (колко е малък, друг въпрос), беше се наакал...

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   25.09.2015 19:40

Курдов не става. Това е ясно и на Гонзо и на Стоев, на всички. Просто нямаше кой да сложим отпред. Сигурен съм, че лятото ще го махнат най-късно.

Поморие са доста добър отбор и направиха максимума, ние просто не си вкарахме положенията и затова се стигна до дузпи.

Чакаме Вихър Строево за 1/8 финала. Чорбата си ги заплювам за 1/2 финала:
- ще са си повярвали дотогава, че могат да вземат купата;
- ще можем да ги аналим 2 пъти подред, което не ни се е случвало 2 години.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   26.09.2015 11:34

falkenbach написа:
Курдов не става. Това е ясно и на Гонзо и на Стоев, на всички. Просто нямаше кой да сложим отпред. Сигурен съм, че лятото ще го махнат най-късно.

Поморие са доста добър отбор и направиха максимума, ние просто не си вкарахме положенията и затова се стигна до дузпи.

Чакаме Вихър Строево за 1/8 финала. Чорбата си ги заплювам за 1/2 финала:
- ще са си повярвали дотогава, че могат да вземат купата;
- ще можем да ги аналим 2 пъти подред, което не ни се е случвало 2 години.

Нека и аз да се включа с едно скромно мнение - естествено, че отбор от А група е фаворит срещу отбор от В. Само че в България вече изравняването на силите е толкова огромно, че няма накъде - щом "Поморие са доста добър отбор" (цитат!!!). Затова и ми е смешно как сините фенове масово използват думата "аналене", след като в 6-7 мача в дербито вкараха 1 гол и не взеха и точка. Не виждам как изведнъж Гаджев ще е станал Марадона, както и Борис Галчев не е - все същите дръвчета, които сме гледали години наред колко могат. Отново ще има много борба по терена при евентуален мач, само че се надявам и на малко футбол, след като ще има и доста млади момчета от двете страни, а дано не надделее психиката на балтиите. Казал съм отдавна - искам мач с Левски, защото ще е мега смешно отбор от В група да вземе да пореже великия син гранд на Бойко и Пеевски.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   26.09.2015 14:39

Ами гледах Монтана и Пирин, гледах и Поморие не виждам по какво Поморие им отстъпват, дори за мен са по-силни от Пирин. Нормално е след като А група ти е намалена отборите от средата нататък (Левски в момента си е средняк борещ се за евротурнирите) нещата да са доста по-изравнени с първите отбори от Б група (Поморие, Дунав) за разлика от преди 10 години например.

Думата "аналене" си е в жаргона на тоя клуб отдавна и не мисля, че има нужда да й се придава някакво особено значение. В последните две години имахте 2-3 значими успеха над нас, но това не може да се сравни с 17-те мача без победа над нас, както и да не забравяме, че един вид победите са ви не са дотолкова честни след като не сте спазвали никакъв финансов феърплей, но това е друга тема.

Гаджев колкото и да е посредствен футболист, според мен е по-добър от балтията Галчев, който май сега ви е звездата на отбора.

Както и да е. Чакаме ви на 1/2 финала. Година без дербито няма да е интересна.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   26.09.2015 14:42

falkenbach написа:
Курдов не става. Това е ясно и на Гонзо и на Стоев, на всички.

Според мене на селското треньорче Стойчо ич не му беше ясно иначе немаше да му даде да бие дузпа!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   26.09.2015 14:44

Крал Блуфен написа:
falkenbach написа:
Курдов не става. Това е ясно и на Гонзо и на Стоев, на всички.

Според мене на селското треньорче Стойчо ич не му беше ясно иначе немаше да му даде да бие дузпа!

Е стига, тва е дузпа. Никога не можеш да познаеш дали някой ще вкара или не.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   26.09.2015 14:46

falkenbach написа:
Ами гледах Монтана и Пирин, гледах и Поморие не виждам по какво Поморие им отстъпват, дори за мен са по-силни от Пирин. Нормално е след като А група ти е намалена отборите от средата нататък (Левски в момента си е средняк борещ се за евротурнирите) нещата да са доста по-изравнени с първите отбори от Б група (Поморие, Дунав) за разлика от преди 10 години например.

Думата "аналене" си е в жаргона на тоя клуб отдавна и не мисля, че има нужда да й се придава някакво особено значение. В последните две години имахте 2-3 значими успеха над нас, но това не може да се сравни с 17-те мача без победа над нас, както и да не забравяме, че един вид победите са ви не са дотолкова честни след като не сте спазвали никакъв финансов феърплей, но това е друга тема.

Гаджев колкото и да е посредствен футболист, според мен е по-добър от балтията Галчев, който май сега ви е звездата на отбора.

Както и да е. Чакаме ви на 1/2 финала. Година без дербито няма да е интересна.

Хех, финансов феърплей, айде стига - все едно сме били ПСЖ го изкара ;-) Поредицата ни от победи над вас си е достатъчно значима, защото в нея имаше една тенденция - ние да сме по-нахъсани за победа от вас, което през годините по принцип беше наобратно. Иначе между Гаджев и Галчев, естествено че Гаджев е по-талантлив, но е по-голяма мърда и това го поизравнява с Галчев за мен - не може да си в Панатинайкос на 16-17 и да вървиш по възходяща, само за да станеш част от най-срамните години на Левски. Лично аз, ако бях действащ футболист на ЦСКА, грам нямаше да се плаша от Гаджев. Същото важи и за Божинов де, просто давам пример, не защото беше при вас.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   26.09.2015 14:47

falkenbach написа:
Крал Блуфен написа:

Е стига, тва е дузпа. Никога не можеш да познаеш дали някой ще вкара или не.

Абе с оглед развитието на мача можеш да познаеш с по-голяма вероятност кой ще вкара и кой не дузпа.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   26.09.2015 14:52

alessandron написа:
Поредицата ни от победи над вас си е достатъчно значима, защото в нея имаше една тенденция - ние да сме по-нахъсани за победа от вас, което през годините по принцип беше наобратно.

По отношение на нахънастта не мога да се съглася. Когато ни бихте последно път с 3:0 на националния, първото полувреме ви смачкахме и вие с 2 положения ни вкарахте 2 гола. Не може да е каже, че сте били по-надъхани. Същото е и когато ни смачкахте за купата и накрая Мендоса от никаква ситуация ви кара. Тогава нито сме били мега надъхани, нито бехме по-силни. Просто и късмет е имало. То затова е интересно това дерби, че никога не знаеш какво ще се случи. Емоция си е.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   28.09.2015 21:46

Добре де, като има не едно, а две нарушения едно след друго, какви са тези съдии, та не отсъждат? Вчера Моцката, днеска борба свободен стил от Ботев в пеналтерията им- първо Николов срещу Бедоя, веднага после Костадинов бе изблъскан в гръб пред очите на Йорданов!!!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   28.09.2015 22:08

Отивате към титла както изглежда. По-добре от онзи в Разград. Защо мисля така ли? Ще ви кажа. Не е нормално да имаш сервитьорки на ложата, да ти носят уиски, да се наливаш с него, да псуваш просташки и да чупиш чашите при всеки пропуск. Не е нужно да казвам, че това поведение почва да минава всякакви нормални граници.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   28.09.2015 22:19

tonzos_justice написа:
Отивате към титла както изглежда. По-добре от онзи в Разград. Защо мисля така ли? Ще ви кажа. Не е нормално да имаш сервитьорки на ложата, да ти носят уиски, да се наливаш с него, да псуваш просташки и да чупиш чашите при всеки пропуск. Не е нужно да казвам, че това поведение почва да минава всякакви нормални граници.

Лично аз се съмнявам - Ботев Пд е посредствен отбор. Но ако вземем следващите 2 мача, ще изглежда по друг начин.
Все пак нямаме класа за титла - нито сме категорични, нито играем някакъв кой знае стил. Мачкане, нещо по-така с пасовете и дотам. Все пак изтървахме поне 3 точки срещу другите слабаци - Пирин и Локо Пд, така че дори можеше да водим в А-група, но то не е защото сме нещо силни. Дори не сме едноокия в царството на слепите.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Следваща