Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 15:24

Отговори на тема  [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 87  Следваща
ЦСКА - сезон 2016/17 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   26.05.2017 18:55

Нито Ганчев, нито който и да било друг бизнесмен милее за "марката" ЦСКА - без значение какво се говори, става въпрос за далавери и пари. Дали покрай далаверите Ганчев иска да изгради стабилен и успешен футболен отбор, предстои да видим; има някои положителни промени, но както вече писах - съмнявам се това да стане - прекалено много "мътни" неща има около този човек и клуба, който в момента се нарича ЦСКА-София. Любопитен съм да видя какво ще стане на следващия търг.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   26.05.2017 19:18

Shifter написа:
Нито Ганчев, нито който и да било друг бизнесмен милее за "марката" ЦСКА - без значение какво се говори, става въпрос за далавери и пари. Дали покрай далаверите Ганчев иска да изгради стабилен и успешен футболен отбор, предстои да видим; има някои положителни промени, но както вече писах - съмнявам се това да стане - прекалено много "мътни" неща има около този човек и клуба, който в момента се нарича ЦСКА-София. Любопитен съм да видя какво ще стане на следващия търг.

Мисля си, че вероятно разчита да пере повече пари през продажба на играчи за по-големи суми, като ги накипри като сесека. Той и преди попродаваше по 1-2а/година, като им купуваше я купа, а звание футболист на годината.
На търга в Кърджали ще стане същото, което и преди: ще има опит за бойкот на другите, за да го вземат парапитеците. Въпросът е дали полицията ще го позволи.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   26.05.2017 20:29

Ганчев участва с една фирма а Гела с цели 3... и докато той застава с лицето си и изявява открито своите намерения то Домуса се крие като мишка. Не казвам, че Ганчев е светец, но е в пъти по-добър вариант - ето, още релно не са дадени базите а се инвестира в тях и в школата като цяло. То е ясно, че никой няма да прави нещо без да извлече печалба, но е в пъти по-добре да се инвестира а не да се разчита на комисионни и далавери с източване...

Между другото, ето първата част от филма на господарите: https://youtu.be/kkZKqGZ4Ktk до тук нищо непознато, поне за мен - очаквам скоро и втория...

Последна промяна Keanu на 26.05.2017 20:38, променена общо 4 пъти

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   26.05.2017 21:36

Shifter написа:

Парите за търга на фирмата на феновете са дадени от Ганчев. НЯМА нищо по-нормално емблемата да бъде на феновете от Г.

Ганчев наля хиляди в ЦСКА или базата в Панчарево сама се построи? Нито един преди него не си мръдна пръста.

Домуса става прекалено нагъл с всеки час. Ако имате акъл помислете малко.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   26.05.2017 21:38

Keanu написа:
Ганчев участва с една фирма а Гела с цели 3... и докато той застава с лицето си и изявява открито своите намерения то Домуса се крие като мишка. Не казвам, че Ганчев е светец, но е в пъти по-добър вариант - ето, още релно не са дадени базите а се инвестира в тях и в школата като цяло. То е ясно, че никой няма да прави нещо без да извлече печалба, но е в пъти по-добре да се инвестира а не да се разчита на комисионни и далавери с източване...

Между другото, ето първата част от филма на господарите: https://youtu.be/kkZKqGZ4Ktk до тук нищо непознато, поне за мен - очаквам скоро и втория...

Работата не отива на добре. Дано поне всичко мине без кръв. Но силно се съмнявам. Нервите на хиляди са опънати до краен предел. Явно един боклук иска да начеше егото си и ще го кара до дупка.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   28.05.2017 22:50

Отново сме без глас, отново сме без глас, отново сме без глас В ИМЕТО НА ЦСКА :red_fan: :red_fan: :red_fan:

Какво да кажем след този мач съвсем обективно. Много дербита съм преживял, какво ли не съм видял....но днес категорично размазахме Левски. Такава доминация от първата до последната минута не е имало. Положения след положения, преса, атаки през крила, център, просто прекрасни. Това 3:0 беше много малко, но явно свикнахме на КЛАСИКАТА!

ТРОЙЧО ТРОЙЧО И ОТНОВО ТРОЙЧО :laugh: :laugh: :laugh:

Спърсеееее, как си приятелю? Събличай Спърсе, събличай :laugh: :laugh: :laugh:

Балет, как си бе приятелю? Ще напишеш ли два реда нещо футболно този път :laugh: :laugh: :laugh:

Събличай Балет, събличай :laugh: :laugh: :laugh:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   28.05.2017 23:14

Без глас останах и умирам от кеф - в Г беше лудница... Велики футболисти, фенове, треньори и ръководство!
Изображение
:dance: :wave: :ludnica: :red_fan:

Последна промяна Keanu на 28.05.2017 23:20, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 08:27

само още две победи и изравняваме баланса с говедата за А група. а какъв бе този баланс само преди 10 години... :outofspace: :yes:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 19:52

Очаквано, бих казал: https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/uefa-ne-dopusna-cska-v-evropa-434481 Циркът предстои :pukanki:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 21:33

ей, припознавачииииииииии! :laugh:
великия Се-се-ка се завърна в евротурнирите, ама дръг път. Още ли не разбирате колко сте измамени, камилчета? :laugh:

единия ми разправя как този Цска се доближавал до класическия :rofl:
другия как били изравнявали статистиката от двубоите с Левски :laugh:

какъв класически Цска и каква статистика с Левски?? Пичове, аз мислех, че в този форум пишат що-годе интелигенти хора, но почвам да има съмнение по темата и то сериозни. Надявам се, да ви дойде акъла в главата, че Цска-София не е покойния ПФК Цска, а е нов клуб образуван от обединението на Литекс и Чавдар и преименуван. Дано тези 2 сезона ви дойдат отрезвително. Дотогава много по-чистия 1948 има голям шанс да влезе в А група и тъкмо ще можете да се преориентирате. Няма лошо да си признаете грешките. По-добре това да е навреме, отколкото да живеете в илюзия цял живот.

Предполагам, че и повечето припознавачи гласуват през определено време на избори за различни партии или се чувстват излъгани от политиците, които избират, но нека да не зачекваме политическия дискурс на целия този театър.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 21:38

Гледай си говеждата ферма и недей се тревожи за най-великия български клуб. :wave:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 21:48

Diavolo написа:
Гледай си говеждата ферма и недей се тревожи за най-великия български клуб. :wave:

не мисля, че има нужда човек да се тревожи за покойници, ако това имаш предвид под велик клуб :)

Искам да те питам нещо хипотетично, но сериозно. Ако клубът на Ганчев не вземе емблемата и не продължи да играе на Армията ще продължиш ли да го подкрепяш?

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 21:54

falkenbach написа:
ей, припознавачииииииииии! :laugh:
великия Се-се-ка се завърна в евротурнирите, ама дръг път. Още ли не разбирате колко сте измамени, камилчета? :laugh:

единия ми разправя как този Цска се доближавал до класическия :rofl:
другия как били изравнявали статистиката от двубоите с Левски :laugh:

какъв класически Цска и каква статистика с Левски?? Пичове, аз мислех, че в този форум пишат що-годе интелигенти хора, но почвам да има съмнение по темата и то сериозни. Надявам се, да ви дойде акъла в главата, че Цска-София не е покойния ПФК Цска, а е нов клуб образуван от обединението на Литекс и Чавдар и преименуван. Дано тези 2 сезона ви дойдат отрезвително. Дотогава много по-чистия 1948 има голям шанс да влезе в А група и тъкмо ще можете да се преориентирате. Няма лошо да си признаете грешките. По-добре това да е навреме, отколкото да живеете в илюзия цял живот.

Предполагам, че и повечето припознавачи гласуват през определено време на избори за различни партии или се чувстват излъгани от политиците, които избират, но нека да не зачекваме политическия дискурс на целия този театър.

Нищо лично към Фалка, но...........Ибахме ли въ? Ибахме въ! Още колко бе говедце малко?! Имаш нямаш 30 години, малък си още :laugh:

Ти си като едни 6 говеда, които вчера на Софийския тръгнали да нападат към 17:15 едно заведение пълно с чорбари. Мернах едно от говедата, ами то младо треле на 17 години, че и със син парцал облечен. Въпреки добрата ми природа и благ характер ми се искаше да пресека булеварда и да отида да го подгоня но то 100 полицаи наоколо :laugh:

Където ви хванем, там е секса! Лефски е закрит и се казвате ДИНАМО! Айде като се поуспокоиш ще те черпя една бира :cheers:

ГЕПИ КУР ЗА ЛЕФСКИ :celebrate:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 21:56

Аз се стремя от отрицателното да извличам и положително.
Чакал съм 15-20г. за да се случи нещо положително в тоя клуб та няма да почакам още 1-2г за ЕКТ...
А търгът е важен да - искам да го спечелим и щях утре да съм в Кърджали ако не бях наистина възпрепятстван. Но ако не го вземем няма да се отчайвам и да прекратя подрепата си за ЦСКА!

Ганчев винаги си остава някакъв коз (напр. юбилейна емблема) и виждаме, че е единствен от 15-20г. ако не и повече, който милее за ЦСКА - доказателства са всичко направено от него до момента, инвестициите в базите без да са дадени, развитие на школата, миналата година от В група взе купата, а тази с новоскалъпен отбор успя да унижи няколко пъти говедата и да е равностоен и даже на моменти по-добър от лайногорец!

Едно мнение, което подкрепям на 100%:
Цитат:
Когато ни изхвърлиха във В, четох и слушах как "това е краят, погинахме!!".... Не стана!
Когато фалира старото дружество, пак така -"това е краят, погинахме!!" .... Същият резултат!
Сега... Ако не играем в ЕКТ и не вземем емблемата - "край, всичко свърши!!" ...
....
Който иска да мре!
Аз не ща!
ЦСКА съм Аз на Армията! Точка.
Ако има други нежелаещи да мрат, добре сте дошли! :fi298:

Кур За БФС! Кур за Гела! Кур за УЕФА!
...
И
Кур за Лефски!
Разбира се!

Последна промяна Keanu на 29.05.2017 21:57, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 22:09

Keanu написа:
А търгът е важен да - искам да го спечелим и щях утре да съм в Кърджали ако не бях наистина възпрепятстван. Но ако не го вземем няма да се отчайвам и да прекратя подрепата си за ЦСКА!

Каквото и да сте утре, няма как да ни вземат любовта.

Гледах го на гугл мапса адреса. Баси циганията. Има и ромска махала на 100 метра от търга. Не се вижда бял човек от сателита. Да го бяха направили търга в Стамбул направо, а Киро как не се сети да го направи и на луната. :dunno: :outofspace: :help:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 22:17

Три сериозни въпроса за лиценза ме тормозят цял ден:

1. Някой изобщо направи ли си труда да проучи въпроса дали новото ЕИК ще има право да играе в Европа. Ей така с един мейл до УЕФА. Живеем в 21 век, има електронна поща, писмата не се доставят с волове и каруци.

2. Как е възможно да има драми днес по този въпрос с ЕКТ, след година унижение над Лефски и направа на солиден отбор???

3. Вчера Майкъла казва след мача, че няма да играем в Европа и го казва съвсем убедително, като човек с информация. Добре де явно се е знаело преди дербито, но не се казва. Нас за глупаци ли ни имат. Не че една такава информация би ме спряла да посетя мача, но все пак не е ОК така.

Последна промяна tonzos_justice на 29.05.2017 22:19, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 22:39

Има два варианта:
- знаели са, но не са искали преди дербито да се свали морала и на играчи и на публика...
- не са знаели, защото от БФС са ги заблуждавали... Гела също е намесен, защото няма друго обяснение как така официално писмо, което е пратено само на мокета се появява в сайта на гела часове преди от бфс да потвърдят... ако е така е очеизвадно как домуса държи топките на перукан...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 22:47

Keanu написа:
Гела също е намесен, защото няма друго обяснение как така официално писмо, което е пратено само на мокета се появява в сайта на гела часове преди от бфс да потвърдят... ако е така е очеизвадно как домуса държи топките на перукан...

Този 100 % дърпа конците и за мен той печели утре търга. Ще си я вземе заради егото и да се докаже пред КОЙ???
От там обаче ще последват много неприятни неща. Егото и милионите пари пред 200 човека в Разград добре, но емблемата е друго нещо. Авиаторите ще го отнесат съвсем скоро на техен мач и боят там е неизбежен. Просто този проект с нашата емблема не върви.

Последна промяна tonzos_justice на 29.05.2017 22:57, променена общо 2 пъти

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 22:59

tonzos_justice написа:
Три сериозни въпроса за лиценза ме тормозят цял ден:
1. Някой изобщо направи ли си труда да проучи въпроса дали новото ЕИК ще има право да играе в Европа. Ей така с един мейл до УЕФА. Живеем в 21 век, има електронна поща, писмата не се доставят с волове и каруци.
2. Как е възможно да има драми днес по този въпрос с ЕКТ, след година унижение над Лефски и направа на солиден отбор???
3. Вчера Майкъла казва след мача, че няма да играем в Европа и го казва съвсем убедително, като човек с информация. Добре де явно се е знаело преди дербито, но не се казва. Нас за глупаци ли ни имат. Не че една такава информация би ме спряла да посетя мача, но все пак не е ОК така.

Аз ще ти отговоря.
1. От преди нова година се знаеше, че няма да ви дадат лиценз за ЕКТ, защото сте нов клуб и нямате нищо общо с Цска освен името и че играете на кочината. Въпреки това, помпането на мускили е свързано с...
2. ... направата на солиден анти-Левски отбор, тъй като е всеизвестно, че голяма част от феновете на Цска не са фенове на Цска, а на анти-Левски. Ясно е, че за да признаете Ганчевия урод са необходими няколко неща: да играте на кочината, да биете Левски (тук ние изключително ви помагаме) и да се купят тарторите на сектор Г. Всички усилия бяха насочени към тези три аспекта, които не са толкова трудно достижими. Само, че ЕКТ ви дойде в повече, но реално от гледна точка на Ганчев пак е по-добре, защото по-добре две години да нямате приходи от УЕФА (3-4 милиона лева макс), отколкото да покривате 30 милиона лева дългове. Всичко е добре премислено още в началото. Сега само се правят на незнаещи за пред слепци като вас.
3. Тази точка няма да е коментирам. Ти го пишеш, че ви имат за глупаци. Проблемът, е че май всички припознавачи сте. Жалка работа. Добре, че има привърженици на Цска като Шифтъра и Алесандрон и някои мои приятели, че да ми вдъхнат малко надежда, че не всички чорбари са лесноманипулируема маса.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.05.2017 23:12

falkenbach написа:
3. Тази точка няма да е коментирам. Ти го пишеш, че ви имат за глупаци. Проблемът, е че май всички припознавачи сте. Жалка работа. Добре, че има привърженици на Цска като Шифтъра и Алесандрон и някои мои приятели, че да ми вдъхнат малко надежда, че не всички чорбари са лесноманипулируема маса.

Знам че в авиаторите ти е надеждата. Много ясно и аз бих желал срещу нас да няма София Запад, ЮД. Много ясно че срещу мен бих искал да имам 50 авиатора и да се чувствам като на мач със Славия. Щото тогава, щото тогава наистина ти ще усещаш, че ЦСКА го няма и реално така ще бъде. Обаче няма как да стане, защото ЦСКА е идея, не е дружество.

Деградацията е при вас. Вчера много добре се видя. Нямате сърце на терена, а публиката ви все по-малко. Жалък сектор Б, толкова рехаво, направо тъжно. С толкова дългове вие просто живуркате, но кур титла и купа и само бели коси. Нищо повече. Айде живи и здрави.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 87  Следваща