Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026
| Автор |
Съобщение |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 14:51
Не съм давал досега мнение по конкретните случки (не съм и запознат особено с тях честно казано), но не виждам кой тук защитава дегенерати само защото са от същия отбор. Но въпреки това съм твърдо на мнение, че футболът не трябва да се стерилизира и не трябва футболната публика да стане като публика на опера, балет, или дори като публика в НБА. И повечето хора на стадиона не са нито "майки с деца", нит дегенерати.
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 14:57
И ти си същия, сякаш денят ти няма да го бъде, без да напишеш нещо против Левски или ЦСКА, или някой чужд треньор или футболист, когото не харесваш. Какви боеве са ставали, какви неща на стадионите със смъртни случаи, че това снощи не е кой знае какво. Не го оправдавам, но не феновете на ЦСКА бяха на пистата (Или пред трибуните)и се опитаха да ударят противников играч. Какво пък ти ги защитаваш онези? Това са подобни като тия които разбиваха и крадяха от домовете на чужденци емигранти, на няколко пъти, заради някакво престъпление, което даже още не беше доказано.
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 15:01
Че не трябва да се поощрява ясно, но и за мен е малко прекалено това как видиш ли атмосферата отвъд Океана била стерилна. Напротив, за мен е имало и много хубава атмосфера, различна от Европа, но хубава, а и примерно в НБА са много повече мачовете, няма как да е еднаква тръпката, с този редовен сезон и т.н.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 15:12
В Щатите да отидеш на спортно събитие си е празник и приятно изживяване, а вие си се кефете на наркоманизираните и неонацистки агитки специално по Изтона Европа. В Щатите залите и стадионите са винаги пълни, а ти си му викай стерилно. Какво значи да не е стерилно - да опъваш банери, да пускаш димки, да се събличаш гол с нашарените татуировки, да хвърляш предмети и чупиш седалки, да скачаш на бой. В НБА в залите си е мега шумно и последното нещо е стерилно. Същото е в НХЛ, за НФЛ да не говорим.
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 15:45
За съжаление не съм ходил, така че мнението ми е само от това, което съм виждал и чувал по телевизия и клипове. Че е пълно и шумно съм съгласен, но за мен е абсурдно в цялата лига да има два основни възгласа "Дифенс" и "Лет'с Гоу Мавс/Никс/Булс", за които даже дикторът дава тон. Да не говорим за тая дебилщина дето отборът им губи важен мач, ама те в почивките си пеят песнички, танцуват някакви работи или се целуват на камерата. Тотално различна спортна култура, която на мен не ми харесва. Да, ще ми е забавно да отида да гледам, но не така разбирам аз спортното фенство и за мен това е тотално стерилно. За сметка на това е печелившо и политичестки коректно и затова се опитват да направят и футболната публика такава - дано никога не успеят, но за съжаление не съм оптимист генерално.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 15:46
Защитаваше се оня боклук кюстендилеца... Въпрос: публиката в Бундеслигата стерилна ли е?
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 15:51
 |  |  |  | albertz написа: И ти си същия, сякаш денят ти няма да го бъде, без да напишеш нещо против Левски или ЦСКА, или някой чужд треньор или футболист, когото не харесваш. Какви боеве са ставали, какви неща на стадионите със смъртни случаи, че това снощи не е кой знае какво. Не го оправдавам, но не феновете на ЦСКА бяха на пистата (Или пред трибуните)и се опитаха да ударят противников играч. Какво пък ти ги защитаваш онези? Това са подобни като тия които разбиваха и крадяха от домовете на чужденци емигранти, на няколко пъти, заради някакво престъпление, което даже още не беше доказано. |  |  |  |  |
Къде точно в поста видя да споменавам Левски и ЦСКА. Или под големи отбори в бг разбираш само тия двата? Много жалко. Да те успокоя и бултрас фракциите са същите кат сектор б и г фракциите.
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 16:20
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 16:31
Никого не защитавам. Казвам само тове, което знам по темата.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 16:34
И как реши, че всички агитки в Източна Европа, в цялост са нацисти и наркомани?
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 16:40
Ми тогава кво пречи публиката в бг да е като в Бундеслигата. Да си ходим на мач да си жулим бира и да ядем кебапчета, без да се избиваме с противниковата публика, без да има кордони и подобни тъпотии. И двете агитки да си пеят песните и да си правят хорео?
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 16:52
Не твърдя, че съм супер отблизо запознат с публиките в Германия, ама не е и като там да не е имало инциденти и боеве. Подозирам че и там на някои мачове има кордони и подобни тъпотии. Иначе естествено че и аз искам на стадиона да е като в Аржентина, ама да няма побоища и да няма риск някъде да те бият защото си с фланелка на грешния отбор, ама двете неща са трудно съвместими.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 17:35
Пичове, в днешно време боевете и побоищата са редкост. Не живеем в 90-те или началото на този век. Хора от ядрата на агитките редовно ссе събират заедно, я на концерти, я по барове като Билкова. Простотиите, когато и да ги има, се случват главно заради разни млади нинджи.
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 18:00
 |  |  |  | albertz написа:  |  |  |  | ReZo написа: Ти май не правиш разлика между локални битки на местно ниво, каквито има във всяка една държава и всеки един шампионат, при враждуващи агитки, и излагация НАВЪН ? За да накаже УЕФА Лесна Подуенска и Лойч най-вероятно, сигурно ще е с основание. Ранили са полицай вашите малоумници, някакъв чорбар се е изпикал на публично място в градинка, вероятно забравил , че не е в Борисовата градина. Ужасяващ имидж да държавата и футбола ни, това схващаш ли го, овчи ? Заради утайките в двете агитки. Той за Ботев и Локо тръгнал да ми говори...много си тъп. Нашите фенове поне не са се цепили навън така по мачове в Европа... Всички новинарски емисии по света и социални днес сигурно гърмят с новината какво са направили феновете на фалшивото ЦСКА, а ти си халюцинирай с Ботев и Локо, колкото искаш, ако това те успокоява... Както казах, идва Карабах и одисеята приключва.  |  |  |  |  |
По полека с епитетите. Само ще ти напомня, че имаше не една възможност да се срещнеш с мен, ти не пожела. Пиши си каквото искаш тук, интернет хулиган, всичките ти мнения са такива, все заядливи, търсещи конфронтация, щом това осмисля съществуването ти, давай. |  |  |  |  |
Среща сме имали ? Отказал съм. Сигурно ме е хванали шубето Наистина не помня, припомни ми, щом толкова те е наранил отказа ми... Кво общо има това с темата не разбрах... Някой някъде в публичното пространство ще зададе ли въпроси към големия "Фактор" в агитката на ЦСКА, който е на всяка манджа мерудия, иначе. Общо взето, боли ме курец, това са си ваши проблеми. Колкото по-слаб Лойч сега, толкова по-добре, щото ей го, втория кръг идва. Ако сменим Янев точно ние, чудесно! В момента издишате яко игрово. И още един въпрос. Ти беше Чаво,нали? Сериозно питам, не съм толкова активен вече тук, не следя кой как си сменя никовете, но мисля че ти беше Чаво. През хуя ми е всъщност кой си, но да уточним , все пак
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 18:06
Ми няма. И да има е нещо много рядко.Феновете са си омешени преди мача и си жулят бирите. Никой няма да те набие в метрото, ако си с фланелка на гостуващият отбор.
 |
|
albertz
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 17.07.2026 19:23
Аз сериозно се съмнявам в това Резо да не знае кой съм, но да казвам се Чавдар. Никът ми е един и същ в този форум откакто съм се регистрирал, не съм го сменял. В дира бяха повечко, да. За срещите навремето редовно се събирахме в Гюлето, Яйцето, по мачлета да играем, това имам предвид. Ходил съм и на сбирки в Пловдив и Стара Загора, но не съм сигурен с кой клуб и форум е било, затова не искам да спекулирам. Пиша го, защото с Резо (Х.А ) сме имали недоразумения в дира, и аз не винаги съм бил прав, но и съм получавал провокации. Стари работи, аз на повечето неща въобще не съм реагирал в по-ново време, сега реагирах, защото ми се видя доста дребнаво заяждане. А и в крайна сметка УЕФА се произнесе, 4 обвинения за Дери, срещу 5 за ЦСКА, но петото е към длъжностно лице от клуба. Пак пиша, какви боеве и погроми са ставали межу чужди фенове навън, примерно между тези на Англия и Русия в Марсилия през 2016. А това за уринирането естествено, че е тъпотия, но някой ако си мисли че фенове по принцип не уринират масово на непозволени места, особено ако са пили повече бира, много се лъже.
За другото да Левски и ЦСКА са с най-много трофеи, но за мен не е това критерият да си голям. Славия също е голям, значим клуб исторически, защото е сред най-старите и е съхранил автентичния си вид, има полуфинал в ЕКТ, а само още един клуб има. Берое е голям клуб, заради играчите излезли от школата му, успешното противопоставяне на грандовете през годините, гръмките победи в евротурнирите и т.н.
Наркомани има навсякъде, не е задължотелно да са свързани с футбола.
Кюстендилеца е ясен, аз много пъти съм го критикувал тук, но снощи от записите които изгледах не видях той да е на предна линия. А и той лично няма интерес да си реже клона сам и да му сложат черен печат в паспорта за някаква глупост и после да не може да пътува с отбора.
Последна промяна albertz на 17.07.2026 19:26, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 18.07.2026 02:32
Северноирландските ръбове са атакували цесекарите още преди мача. Виждате от видеото в линка колко са много и са ги обградили, но нашите момчета (по-малкото като бройка, онези в черно) общо взето ги попиляват и виждам ирландци да се търкалят по земята и да отстъпват. И не са скандирали само за 'фейк ЦСКА' но са обиждали българите и България, да не говорим за хвърлените камъни и бутилки и към феновете и към играчите на ЦСКА, като вратаря Митко Евримов бе ударен с шише в края на мача. https://www.instagram.com/p/Da4wPYzsC7i/
Последна промяна Diavolo на 18.07.2026 02:33, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 23.07.2026 00:22
Добра вечер за българските участници тази вечер - Левски и ЦСКА 1948, които не допуснаха гол и имат добър шанс да елиминират своите опоненти.
Левски показа пълно превъзходство над румънския Университатя Крайова и можеше да спечели и по-убедително от 1-0. Много хубаво центриране и добър завършек на Кр.Димитров с глава. Много публика, въпреки летния сезон. Ако сините не изневерят на играта си в реванша, то не виждам какви аргументи имат Крайова, дори пред своя публика.
0-0 за ЦСКА 48 на гости на Спартак Търнава, за мен са фаворити на реванша.
Последна промяна albertz на 23.07.2026 00:24, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 23.07.2026 04:17
Аз превъзходство на Левски не видях. През второто полувреме имаха 2 опасни контри, при които можеше да стане 2-0, но Флекса изпусна. Румънците доказаха защо са шампиони в първеството си и само късмета и Вyцов не им позволи да изравнят. На реваша, шансовете на Левски за суха мрежа са 0. Според мен ще има продължения и драми. Имам предчувствието, че сините ще съжаляват за тези пропуски.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 | 23.07.2026 21:04
Брей, удържахме срещу сериозния фаворит, Карабах. Отбор, който прави фурор последните години, отбор разгромил и Лудогорец. Разбира се това 0:0 не значи продължаване напред. В София може и да загубим. Карабах продължава да е фаворит на хартия. Но ЦСКА трябва да се похвали за сърцатата си игра. Силна защита и добър среден блок. Напред потчи нищо, но това си го знаем и от родното първенство. Янев е цар да разрушава футбола на противника, не да работи за атаката на водения от него отбор. И в София явно шансът ни ще е някак си да ги излъжем. Подходът чисто игрови ще е същият според мен. Ако все пак отстраним Карабах, това ще е сериозен резултат за българския клубен футбол през последните години.
|
|   |
|
|