Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:16

Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL) 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 16:58

bai Momchil написа:
Vendome написа:
Не е съвсем аналогична ситуацията, Лудогорец беше шампион и класирал се в евротурнирите въз основа на резултатите си в първенството, а Ботев не се класира и получава шанс заради отказа на ЦСКА. Най - вероятно спецификата на случая е била в това, че е касаел шампионът на страната.

Баце, говорим дали имаме право да играем този сезон в ЕКТ. Спорът и спекулациите бяха тръгнали преди още да е ясно кой ще участва.

Във връзка с горното обсъждане, ти търсиш аналогия с Лудогорец, аз пък я разглеждам с оглед посочения от спърса компромис по отношение на спецификата на случая, която може да доведе до изключение от общото правило.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 19:09

Vendome написа:
bai Momchil написа:
Vendome написа:
Не е съвсем аналогична ситуацията, Лудогорец беше шампион и класирал се в евротурнирите въз основа на резултатите си в първенството, а Ботев не се класира и получава шанс заради отказа на ЦСКА. Най - вероятно спецификата на случая е била в това, че е касаел шампионът на страната.

Баце, говорим дали имаме право да играем този сезон в ЕКТ. Спорът и спекулациите бяха тръгнали преди още да е ясно кой ще участва.

Във връзка с горното обсъждане, ти търсиш аналогия с Лудогорец, аз пък я разглеждам с оглед посочения от спърса компромис по отношение на спецификата на случая, която може да доведе до изключение от общото правило.

Както щеш я разглеждай, въпроса е имаме ли право да играем в ЕКТ. Явно да след като и УЕФА ни допусна до участие.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 19:51

Ама сте и вие... Че и Стенли, като го заслепи синята идея, и въобще не зацепва...

Спърса гледам цитира точка за "прекъсване" на членството сигурно е така... Само че, никъде не се цитира, че въпросните 3 години членство трябва да са "без прекъсване"...
Така че - предполагам това е причината и на Ботев, и на Лудогорец да не им се откаже участие в турнирите на УЕФА...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 22:11

alexbg написа:
Ама сте и вие... Че и Стенли, като го заслепи синята идея, и въобще не зацепва...

Дреме ми за Ботев, просто опитваме да правим тълкуване на текста. Обаче е добре да се види и практиката на УЕФА, а аз лично не знам, къде мога да я открия.

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 22:33

Vendome написа:
alexbg написа:

Дреме ми за Ботев, просто опитваме да правим тълкуване на текста. Обаче е добре да се види и практиката на УЕФА, а аз лично не знам, къде мога да я открия.

И аз това викам, права си секуро за Ботев Пд точно, обаче ти да видиш, бил съм се бил еди какъв си!

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 22:46

Значи по принцип Спърса е мръсно говедо, с което никога не бих седнал на една маса :cheers: :cheers: :cheers: но стане ли дума за право му се доверявам безпрекословно. Но ми е забавно за жълтурите какъв напън от страна на перукан да ги добута в европа, явно цецко василев оказва влияние.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   26.06.2013 11:21

в крайна сметка пилетата са в Европа. дано направят нещо запомнящо се

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   26.06.2013 11:30

alexbg написа:

Спърса гледам цитира точка за "прекъсване" на членството сигурно е така... Само че, никъде не се цитира, че въпросните 3 години членство трябва да са "без прекъсване"...
Така че - предполагам това е причината и на Ботев, и на Лудогорец да не им се откаже участие в турнирите на УЕФА...

Е, не е това, то иначе нямаше въобще да го има тоя текст за прекъсването щото нямаше да оказва никакво влияние. Членството трябва да е за период от три години преди началото на съответния сезон. Явно просто често се правят изключения по тая точка, не знам, и аз като Стенли не съм гледал практика по въпроса, просто чета правилниците.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2