Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:16

Отговори на тема  [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Битката за Пловдив - 14.09.2013г. 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 10:54

goro_levskara написа:
Не знам как се казва улицата дето идва от Карлово, но както и да е. Беше буквално пожълтяла от влизащи в града автомобили с фенове на твоя отбор. .

Улицата се казва (логично) Карловско шосе, тея автомобили които си видял на първите два светофара не са влиали в града а са излизали от Шекера,което е циганската маала,вдесно на споменатите светофари, и не са били фенове на Ботев,а на Марица,които също са жълти.

Ето колко е просто всичко-е не чак колкото фен на Доко просто,но относително елементарно.....

За държавната подкрепа само ще спомена че е нелепо фен на Левски да засяга точно тая тема, но вие от малки сте оперирани от срам така че не се учудвам....

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 11:53

El Capitan написа:
За държавната подкрепа само ще спомена че е нелепо фен на Левски да засяга точно тая тема...
:laugh: :thumbs:
Това, че Левскари обвиняват Ботев за подкрепа с държавни пари е толкова нелепо на фона последните 13-14 години, че се едно Обама да даде 3 саби и 2 каски на Палестина и Бенямин да каже "Бахти тия как им помагат!!!"

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 11:57

Гонзо написа:
Нещата са точно каквито съм ги писал . Ти си живей в своя розов свят .

Не те знам в кой свят ти живееш, ама да говориш че на стадиона на Ботев щяло българите да са малцинство е най-голямата глупост, ама хора като теб които стоят само пред компа и говорят глупости с лопата да ги ринеш.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 11:59

Prototype_Iblis написа:
El Capitan написа:
За държавната подкрепа само ще спомена че е нелепо фен на Левски да засяга точно тая тема...
:laugh: :thumbs:
Това, че Левскари обвиняват Ботев за подкрепа с държавни пари е толкова нелепо на фона последните 13-14 години, че се едно Обама да даде 3 саби и 2 каски на Палестина и Бенямин да каже "Бахти тия как им помагат!!!"

И друг път сме дискутирали тази тема че левскари и цесекари да обвиняват други отбори в държавна подкрепа е най-голямата наглост.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 12:07

oasis написа:
Гонзо написа:

Не те знам в кой свят ти живееш, ама да говориш че на стадиона на Ботев щяло българите да са малцинство е най-голямата глупост, ама хора като теб които стоят само пред компа и говорят глупости с лопата да ги ринеш.

Хахахаха , толкова си смешен , та чак си жалък . Ако в този живот , идеш на стадиона толкова , колкото аз съм ходил , тогава можеш и да ми говориш за любов към отбор . Направи едни 20 години в които да не пропускаш мач (с много , много малки изключения) на любимия отбор (без значение от временното състояние) , иди на поне още 20-30 мача на други отбори (ей така за разнообразие) и тогава ще си говорим с теб за футбол .

Да добавя , че дори да живея в Германия (сега) , имам само едно пропуснато дерби Левски - цска (на живо) .

Последна промяна Гонзо на 14.09.2013 12:10, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 12:10

Не съм от Пловдив, но съм си карал детството с деца от Пловдив при баба, на 20 км от Пловдив, посока Карлово. 90 % от всички цигани са от Локомотив Пловдив. Причината не са черно-белите екипи. Причината е, че през годините цветовете на Локо ПД са обличали доста футболисти от малцинството. Това не трябва да се скрива. :!:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 12:19

Гонзо написа:
oasis написа:
Гонзо написа:

Хахахаха , толкова си смешен , та чак си жалък . Ако в този живот , идеш на стадиона толкова , колкото аз съм ходил , тогава можеш и да ми говориш за любов към отбор . Направи едни 20 години в които да не пропускаш мач (с много , много малки изключения) на любимия отбор (без значение от временното състояние) , иди на поне още 20-30 мача на други отбори (ей така за разнообразие) и тогава ще си говорим с теб за футбол .

Да добавя , че дори да живея в Германия (сега) , имам само едно пропуснато дерби Левски - цска (на живо) .

Аве смешник, аз сега рядко ходя на стадиона, но навремето съм ходил достатъчно и на гостувания и на домакински мачове, плюс това съм ходил на доста мачове и на други отбори, 20 години съм ходил нонстоп на мачовете на Ботев, ама не в това е въпроса, а в това че шматароци като теб говорят глупости за публиката на Ботев и не виждам кво повече мога да коментирам с теб на тема футбол, тъпанар.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 12:20

tonzos_justice написа:
Не съм от Пловдив, но съм си карал детството с деца от Пловдив при баба, на 20 км от Пловдив, посока Карлово. 90 % от всички цигани са от Локомотив Пловдив. Причината не са черно-белите екипи. Причината е, че през годините цветовете на Локо ПД са обличали доста футболисти от малцинството. Това не трябва да се скрива. :!:

А най добрия играч на Ботев в момента е ............. ром от Лом :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 12:24

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

Генетически циганската любов към Доко Пд се предава от поколение на поколение. В Пловдив отборът е един и това е Ботев ;-)

А ромът от лом е подуенско влечуго! Май си забравил ;-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 12:25

oasis написа:
Аве смешник, аз сега рядко ходя на стадиона, но навремето съм ходил достатъчно и на гостувания и на домакински мачове, плюс това съм ходил на доста мачове и на други отбори, 20 години съм ходил нонстоп на мачовете на Ботев, ама не в това е въпроса, а в това че шматароци като теб говорят глупости за публиката на Ботев и не виждам кво повече мога да коментирам с теб на тема футбол, тъпанар.

Ако искаш да видиш истински тъпанар , иди пред огледалото .
Ти за публиката на папагалите не ми говори . Аз съм от Асеновград и знам много добре , каква е тя . Нищо особено - Типичната провинциална и мислещата се за голямата работа .

Последна промяна Гонзо на 14.09.2013 12:28, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 12:27

tonzos_justice написа:

Генетически циганската любов към Доко Пд се предава от поколение на поколение. В Пловдив отборът е един и това е Ботев ;-)

А ромът от лом е подуенско влечуго! Май си забравил ;-)

В отбора на народа играят всякакви играчи . Ние не делим българите , правят го само в Пловдив .

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 12:30

Гонзо написа:
oasis написа:

Ти за публиката на папагалите не ми говори . Аз съм от Асеновград и знам много добре , каква е тя . Нищо особено - Типичната провинциална и мислещата се за голяма работа .

Изобщо не си прав тук Гонзе. Извън София само в Пловдив има големи агитки, които по нищо не отстъпват на софийските. Провинциално мислеща публика казваш..........извинявай но агитките на ЦСКА и Левски не са ли селски в провинцията? 100 човека от София и 900 от околните села, в който се играе гостуването?

На домакинските мачове в София виждаме колко смешно малко публика ходи. В Пловдив ходят повече. И са си пловдивчани, а не от Чирпан, Нова загора или Долно кунаре ;-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 12:33

Гонзо написа:
oasis написа:

Ти за публиката на папагалите не ми говори . Аз съм от Асеновград и знам много добре , каква е тя . Нищо особено - Типичната провинциална и мислещата се за голямата работа .

Ти щом си от Асиновград си сигурно някое рязано чивте и си станал гастербаитер в Германия и сега говориш за публиката на Ботев че и те били цигани и турци като теб ;-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 12:49

oasis написа:

Ти щом си от Асиновград си сигурно някое рязано чивте и си станал гастербаитер в Германия и сега говориш за публиката на Ботев че и те били цигани и турци като теб ;-)

От ряз позна .

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 12:58

tonzos_justice написа:
Изобщо не си прав тук Гонзе. Извън София само в Пловдив има големи агитки, които по нищо не отстъпват на софийските. Провинциално мислеща публика казваш..........извинявай но агитките на ЦСКА и Левски не са ли селски в провинцията? 100 човека от София и 900 от околните села, в който се играе гостуването?

На домакинските мачове в София виждаме колко смешно малко публика ходи. В Пловдив ходят повече. И са си пловдивчани, а не от Чирпан, Нова загора или Долно кунаре ;-)

Тонзе , както казах , аз съм от Асеновград и имам много добри наблюдения над агитките на Ботев и Локото . Повече от половината ми приятели са фенове на Ботев . Лично аз съм ходил на доста мачове с тях (просто като наблюдател) и не съм съм казал че са едва ли не аборигени , но са далеч още от "класата" на Левски и цска . Ако трябва да съм честен , агитката им взе да впечатлява в последните 7-8 години .

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 13:43

Гонзо написа:
Направи едни 20 години в които да не пропускаш мач (с много , много малки изключения) на любимия отбор (без значение от временното състояние) , иди на поне още 20-30 мача на други отбори (ей така за разнообразие)

Е и кво,аз съм по стадионите повече от 20 години, кво от тва?
Тва дава ли ми право да напиша че в дербито на София ше се срещнат златните зъби от Филиповци,Факултето и Захарна фабрика от една страна, срещу Легендите в червено със средна възраст 83 години?
Колко по-вярно би било тва твърдение на фона на 30 годишния ми опит по стадионите?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 13:45

Гонзо написа:

Ромът от Лом е средна ръка играч...не е лош в никой случай, но по никой начин не е най-добрия...

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 14:15

El Capitan написа:
Гонзо написа:
Направи едни 20 години в които да не пропускаш мач (с много , много малки изключения) на любимия отбор (без значение от временното състояние) , иди на поне още 20-30 мача на други отбори (ей така за разнообразие)

Е и кво,аз съм по стадионите повече от 20 години, кво от тва?
Тва дава ли ми право да напиша че в дербито на София ше се срещнат златните зъби от Филиповци,Факултето и Захарна фабрика от една страна, срещу Легендите в червено със средна възраст 83 години?
Колко по-вярно би било тва твърдение на фона на 30 годишния ми опит по стадионите?

Това го написах , защото ми казаха , че съм бил компютърен фен .
Инак , всеки може да си пише каквото иска , където иска .

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 14:35

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:
Тонзе , както казах , аз съм от Асеновград и имам много добри наблюдения над агитките на Ботев и Локото . Повече от половината ми приятели са фенове на Ботев . Лично аз съм ходил на доста мачове с тях (просто като наблюдател) и не съм съм казал че са едва ли не аборигени , но са далеч още от "класата" на Левски и цска . Ако трябва да съм честен , агитката им взе да впечатлява в последните 7-8 години .

Ти направо си живееш в Пловдив ;-) На два кура разстояние е Асеновград. Айде не остана 1 час и ще се гледа този мач, кур за ДОКО! ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г.   |   14.09.2013 18:01

ПРАААЗНУВАМЕЕЕЕЕЕ ПОБЕДААААТААААААААА СЕГАААААААААА!!!!!!

Ахахахаххахаха,черно-белите курви се отърваха само с два, майка мим мръсна циганска ДЕЙБАААААААА!!!!!!!!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща