Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:20

Отговори на тема  [ 209 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
ЦСКА - сезон 2013/14 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   12.06.2014 13:33

tonzos_justice написа:
Ramlid написа:
Тончо, нито ти нито 90% от привържениците на ЦСКА имате идея за какво говорите, и те това е проблемът. Чети Чаво, а дори и Кондома задава смислени въпроси, подсещащи :-)

Тончо не е експерт, обикновено момче съм от народа, от малък град, от дълбоката провинция. Нормално е да не разбирам много неща, другите, които разбирам - трябва ми време и добър ментор, за да ми обяснява по-простичко, като на третокласник ;-)

Тончо и Чаво са прави и двамата, защото:
1. Със Сашо Апашо нищо заедно не трябва да се прави, а който му даде пари направо е редно да иде за месец в дранголника за назидание.
2. Въпросът за базите - не се дават, защото и едните (шефовете на чорбата в годините) и другите (властимащите) искат да си земат своето сухо. Армията е в центъра на София, а Панчарево - прилична локация. За хазарт, за строене на комплекси и т.н. И двата субекта не мислят за развитието на чорбата. Давам простия пример с акциите и ако, да речем, целта е набиране не на 3-5 млн (които частично да покрият спешните дългове, не за друго), а на 50-100 млн за закупуване на терен и изграждане на стадион в истинския смисъл на спортно съоръжение. Дали няма да има интерес? Аз мисля да, и дори клубната принадлежност надали ще влияе, защото парите отбор нямат.
3. Ерго - провала с акциите бе, защото срещу тези хартийки нямаше и няма нищо! Ама нищо и половина дори няма!
4. Започване на чисто от В-групите: може, както фенския Ботев го направи. Със закупуване на клуба от ЦвВ всичкото им отиде по дяволите, и съм чел тука фенове да го споделят. "Синя България" има идеи и претенции да се включи с частично финансиране на клуба, обаче кой знае как ще се получи, тук все пак е БГ, а не ЮКей.
5. Закупуване на карти и фен-артикули: от това страшно печелят на запад. Само че господа, аз бих си дал парите, но ако имам гарантирани удобства и зрелище насреща. Хубав стадион, удобство за паркиране, липса на лумпени, и най-накрая и добър отбор. Силно първенство.
6. ТВ-права: ако ги има горните, то съответно шампионата и турнира за Купата ще са интересни и ерго - много пари от ТВ-права, основния дял в бюджета на един клуб или федерация.
7. ДЮШ на ниво и правила като в Испания (да има право да играе дублиращия отбор до втора дивизия без право на промоция в първа) или Германия. Методисти оттам, и лекари също.
Е, кое от горните седем (което е добро число :laugh: априори) е налично?

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   12.06.2014 19:16

tonzos_justice написа:
Ramlid написа:
Тончо, нито ти нито 90% от привържениците на ЦСКА имате идея за какво говорите, и те това е проблемът. Чети Чаво, а дори и Кондома задава смислени въпроси, подсещащи :-)

Тончо не е експерт, обикновено момче съм от народа, от малък град, от дълбоката провинция. Нормално е да не разбирам много неща, другите, които разбирам - трябва ми време и добър ментор, за да ми обяснява по-простичко, като на третокласник ;-)

муахаха :laugh: верно си третокласник защото синчето е в четвърти клас и акционер тръгна да става :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  таа па мездра !   |   12.06.2014 19:26

navy написа:
tonzos_justice написа:
Ramlid написа:

Тончо и Чаво са прави и двамата, защото:
1. Със Сашо Апашо нищо заедно не трябва да се прави, а който му даде пари направо е редно да иде за месец в дранголника за назидание.
2. Въпросът за базите - не се дават, защото и едните (шефовете на чорбата в годините) и другите (властимащите) искат да си земат своето сухо. Армията е в центъра на София, а Панчарево - прилична локация. За хазарт, за строене на комплекси и т.н. И двата субекта не мислят за развитието на чорбата. Давам простия пример с акциите и ако, да речем, целта е набиране не на 3-5 млн (които частично да покрият спешните дългове, не за друго), а на 50-100 млн за закупуване на терен и изграждане на стадион в истинския смисъл на спортно съоръжение. Дали няма да има интерес? Аз мисля да, и дори клубната принадлежност надали ще влияе, защото парите отбор нямат.
3. Ерго - провала с акциите бе, защото срещу тези хартийки нямаше и няма нищо! Ама нищо и половина дори няма!
4. Започване на чисто от В-групите: може, както фенския Ботев го направи. Със закупуване на клуба от ЦвВ всичкото им отиде по дяволите, и съм чел тука фенове да го споделят. "Синя България" има идеи и претенции да се включи с частично финансиране на клуба, обаче кой знае как ще се получи, тук все пак е БГ, а не ЮКей.
5. Закупуване на карти и фен-артикули: от това страшно печелят на запад. Само че господа, аз бих си дал парите, но ако имам гарантирани удобства и зрелище насреща. Хубав стадион, удобство за паркиране, липса на лумпени, и най-накрая и добър отбор. Силно първенство.
6. ТВ-права: ако ги има горните, то съответно шампионата и турнира за Купата ще са интересни и ерго - много пари от ТВ-права, основния дял в бюджета на един клуб или федерация.
7. ДЮШ на ниво и правила като в Испания (да има право да играе дублиращия отбор до втора дивизия без право на промоция в първа) или Германия. Методисти оттам, и лекари също.
Е, кое от горните седем (което е добро число :laugh: априори) е налично?

е па като борат и амфетаминков държат тиви парата това ви помогна само деликатно да избегват тв камерите празния Г сектор :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   13.06.2014 11:45

Ramlid написа:
муахаха :laugh: верно си третокласник защото синчето е в четвърти клас и акционер тръгна да става :rofl:

Хари,

радвам се, че имаш млад армеец у дома, не само акционер, но Тончо и собственик му пожелава да стане на ЦСКА :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   16.06.2014 18:46

tonzos_justice написа:
Ramlid написа:

Хари,

радвам се, че имаш млад армеец у дома, не само акционер, но Тончо и собственик му пожелава да стане на ЦСКА :-D

Дайте сега за 2014/2015 да ви видя къде ще се акцентирате :rofl:
Епизод 98576 от днеска и 98577 са, че Бадема си би камшиците, а след него и Менди.
За утре 98578 се очакват нови. Заминали си.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   16.06.2014 19:50

navy написа:
tonzos_justice написа:
Ramlid написа:

Хари,

Епизод 98576 от днеска и 98577 са, че Бадема си би камшиците, а след него и Менди.
За утре 98578 се очакват нови. Заминали си.

Тази година беше нулева, идващата не знам каква ще е. Сега експертите ще обясняват, че такива като Тончо са виновни, щото не са си купили акции, за да се покрият на 30 % дълговете на ЦСКА. Е, питам аз, нямаше ли да стане същото? Другите 70 %, ами предстоящите разходи? Игра на дребно не оправя клуб с големи разходи, особено без ясна визия.

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   17.06.2014 16:44

Хари,

радвам се, че имаш млад армеец у дома, не само акционер, но Тончо и собственик му пожелава да стане на ЦСКА :-D[/quote]
За утре 98578 се очакват нови. Заминали си.[/quote]

Тази година беше нулева, идващата не знам каква ще е. Сега експертите ще обясняват, че такива като Тончо са виновни, щото не са си купили акции, за да се покрият на 30 % дълговете на ЦСКА. Е, питам аз, нямаше ли да стане същото? Другите 70 %, ами предстоящите разходи? Игра на дребно не оправя клуб с големи разходи, особено без ясна визия.[/quote]

Така де, да си имаме и нулевите години - вицешампиони, участие в турнирите, бой и ебан на говедата :dance:
А на Тончо требва да му стане ясно че единственият начин да се освободим от титанични лупита е този :rofl:
А на Мездрата - копеле какво трябва още да се случи за да напълните стадиона ? :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   28.06.2014 12:48

Днес от 17.00 часа по Спортал трябва да предават ЦСКА - Генк.
Въпреки че го няма в програмата чета, че Канал 3 ще дава утре ( неделя ) от18.00 мача финал между ЦСКА и Славия при набор 1999 г. По пътя си нашите момчета отстраниха Лудогорец и Ботев Пловдив, също и Дунав Русе.

Последна промяна albertz на 28.06.2014 12:48, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   28.06.2014 20:37

Срещу прилични отбори като Генк и разполагащите с 36 млн Е бюджет руснаци с прозвище мишките не падаме в контроли, което показва, че ЦСКА ще бъде отново в тройката и през следващия сезон, въпреки всичко и напук на всичко.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 209 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11