Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 17:15

Отговори на тема  [ 923 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 47  Следваща
ЦСКА - сезон 2017/18 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   02.07.2017 08:54

Червената сила продължи с 6 поредна победа на базата в Панчарево! :cheers:

Новото момче Тиаго Родригес идва с доста сериозна визитка и си личи, че е много класа. Доста солиден отбор се изгради и съм оптимист за началото на сезона.

Чакаме с нетърпение втория кръг срещу Лудогорбахче, когато ще бъде първия тест. До мача с рогата машината ще бъде смазана и предвид тяхната комична защита, поне нова тройка и 3:0!

Напред армейски лъвове! :red_fan: :red_fan: :red_fan:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   02.07.2017 10:15

Поредната смешна история при 1948 или по известни като Обелките.

Надуха фейсбук страницата им за някоко месеца до 19500, сега от повече от месец не са мръднали в бройката. Да живее ЧЕСТНИЯТ ПЪТ КЪМ ОБЕЛЯ! Явно Емо мегафончето, което пое маркетинга им, е научило 2-3 трика на фейсбука :laugh:

Последна промяна tonzos_justice на 02.07.2017 10:15, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 00:26

alessandron написа:
ivi4bg написа:
Извинявай, но коя според теб е истинската опаковка? Тази, която с АД отпред или отзад фалира заради кражбите, източването и алчността на собственици и разни ветерани минали през ЦСКА и някои от тях наричани незнайно защо легенди, като легендите не могат да са всички минали през ЦСКА. ЦСКА е този който подкрепят феновете. Това е футболен клуб, не може да е търговско дружество. Минал е през много преобразувания, сливания. Само да ти подчертая, че незнайно защо за година на основаване се счита 1948 година, когато клуба е съществувал и много преди това. Има и страници които не са много морални. Има и славни страници. Но за мен лично тази последната с която закрихме АД-то на черепа и боклуците от Перник с което футболеният клуб ЦСКА от 2000 година бе държан в будна кома и грабен, унищожаван и унижаван в продължение на 2 десетилетия е много положителна. ЦСКА започна начисто с хора които милеят за клуба и знаят как да го развиват правилно с инвестиции в школа и бази и се прочистихме от боклуци и предатели, от продажници като подкрепящите и създателите на 19:48. А това АД всъщност защо ли се забравя, че няма ни най-малка приемственост на клуба от времето на Илия Павлов. Защото след като Илия Павлов е сменен с Любо Пенев, той така и не отдаде отбора. Създаде свое АД под което бе ЦСКА. За да се спаси положението и да се изтръгне клуба от ръцете на Мултигруп бе създаден фактически правно нов клуб с чисто ново АД и в продължение на месец-два съществуваха два клуба ЦСКА. След като Илия Павлов видя,че няма подкрепата на феновете с изключение на няколко стотин негови платени хора(даже повече от тези сега на 19:48) сам закри АД-то си. По твоята логика ти от лятото на 1999-та до лятото на 2016 година си подкрепял отбор който са ти предложили във фалшива опаковка, който няма и 1% юридическа наследственост с този от времето на Павлов, Михов, от преди 1989-та година. Отделно Средец всъщност е нов клуб, който няма нищо общо юредически с ЦСКА от преди лятото на 1985-та година. Ако се върна по назад във времето мога да ти изкарам стотици страници факти от които само ще ти се замотае главата и илюзорната ти представа за морал ще изглежда от смешна по смешна. Но просто не ми се занимава. ЦСКА е това което подкрепят феновете, така е било и така ще бъде. АД-та, регистрации, фирми просто са една временна обвивка. И ние, феновете на ЦСКА определяме кое е ЦСКА и кой е ЦСКА. Това право ни принадлежи само и единствено на нас. Нито ми пука за мнението му, нито може да ми каже някой привърженик на друг отбор кое е ЦСКА. Още по малко може това да ми го определят и налагат платени продажни журналисти и търгаши. Твое право разбира се е да не чувстваш ЦСКА повече като свой любим отбор. Да си отвратен и т.н. Стига да не ми излизаш с номера само, че в селските групи имало някакво си друго ЦСКА. Тези от т.нар. друго ЦСКА са си обикновенни продажници и нищо повече. Докато черепа и домуса ги поддържат финансово ще ги има. Те са си достатъчно богати да харчат без проблем за тях едни няколко стотин хиляди лева джобни пари на сезон и да се надяват, че някакси ще се случи някакво чудо и феновете ще изоставят ЦСКА за да подкрепят техния клуб.

Ами не ти излизам с номера, че в селските групи имало "автентично" ЦСКА - никъде и с една дума не съм го казал, също толкова смешно е като ЦСКА-то на Ганчев. Опаковката между 1999 и 2016 не значи, че новото фалшименто ще го прегърна. Между другото, за този период: 1999 - 2016, има един много срамен в моите очи момент и той е обръщалката за 2:3 срещу Литекс на "Армията" - не ми пука, че така прецакахме Левски, аз спортът не го разбирам по този начин. Такива номера не приемам категорично, още тогава ми беше много разклатена сляпата вяра в стил "жената сменяш, клубът - никога", а и по принцип всякакъв вид фанатизъм - спортен, политически или религиозен, ги мразя. От видяното дотук за Ганчев съм категоричен, че един мошеник, който създава ЦСКА с преименуване в Търговския регистър на Литекс и Чавдар Етрополе, в първия момент на някаква друга изгода ще направи ей това: :finger: От житейския ми опит досега считам, че фалшивата основа в крайна сметка води до горчиво разочарование и не възнамерявам да подкрепям под каквато и да е форма такива образУвания.

Това пък с Литекс от 0:2 до 3:2 е от преди създаването на АД с Любо Пенев. Тогава клубът бе на И. Павлов, по твоите разбирания може би автентичния Средец Сф, създаден като чисто нов клуб през лятото на 1985 година, преименувал се на ЦФКА Средец до 1990 година и после на ЦСКА. Сменил и няколко емблеми през това време. Този клуб няма нищо общо юридически с клуба създаден като АД с идването на Любо Пенев като президент на ЦСКА. Юридически линията на клуба е непрекъсната нито за момент между 1923 и 1985 година независимо от множеството сливания и разединявания на клуба с други клубове, в основата му винаги стои АС 23. Независимо какво и как се случва, ЦСКА си е този отбор който подкрепят феновете на ЦСКА в мнозинството си. И не някой друг, нито политик, нито юрист, нито фифа, фафа или фуфа, още по малко пък фен на който и да е друг отбор може да каже или да указва кое е ЦСКА и кой е нашият отбор. Това можем да заявим само и единствено ние. Защото този клуб съществува само и единствено заради нас. Както и всеки друг спортен клуб по света. Твой проблем си е ти какъв поглед и разбиране имаш по въпроса. Твое право е да подкрепящ който си искаш отбор. Да си сменяш предпочитанията. Да сменяш кубната си привързаност. Ти все пак си от феновете които доколкото знам имат по любим отбор в чужбина, отколкото ти е ЦСКА на сърцето. Аз друг любим клуб откакто съм се родил нямам и няма да имам. Да, подкрепям Ливърпул, имам симпатии и към други отбори, но клубната любов и отбора на сърцето ми е само един. Не е слиучайно като че ли, че от феновете на ЦСКА тук именно тези с по големи предпочитания към чужди клубове сега не подкрепят ЦСКА. И ви разбирам донякъде, вие си имате други клубове на сърцето за които ви боли повече. Аз друг клуб за който ме боли нямам. Само ЦСКА!

Последна промяна ivi4bg на 03.07.2017 00:29, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 10:54

ivi4bg написа:

Това пък с Литекс от 0:2 до 3:2 е от преди създаването на АД с Любо Пенев. Тогава клубът бе на И. Павлов, по твоите разбирания може би автентичния Средец Сф, създаден като чисто нов клуб през лятото на 1985 година, преименувал се на ЦФКА Средец до 1990 година и после на ЦСКА. Сменил и няколко емблеми през това време. Този клуб няма нищо общо юридически с клуба създаден като АД с идването на Любо Пенев като президент на ЦСКА. Юридически линията на клуба е непрекъсната нито за момент между 1923 и 1985 година независимо от множеството сливания и разединявания на клуба с други клубове, в основата му винаги стои АС 23. Независимо какво и как се случва, ЦСКА си е този отбор който подкрепят феновете на ЦСКА в мнозинството си. И не някой друг, нито политик, нито юрист, нито фифа, фафа или фуфа, още по малко пък фен на който и да е друг отбор може да каже или да указва кое е ЦСКА и кой е нашият отбор. Това можем да заявим само и единствено ние. Защото този клуб съществува само и единствено заради нас. Както и всеки друг спортен клуб по света. Твой проблем си е ти какъв поглед и разбиране имаш по въпроса. Твое право е да подкрепящ който си искаш отбор. Да си сменяш предпочитанията. Да сменяш кубната си привързаност. Ти все пак си от феновете които доколкото знам имат по любим отбор в чужбина, отколкото ти е ЦСКА на сърцето. Аз друг любим клуб откакто съм се родил нямам и няма да имам. Да, подкрепям Ливърпул, имам симпатии и към други отбори, но клубната любов и отбора на сърцето ми е само един. Не е слиучайно като че ли, че от феновете на ЦСКА тук именно тези с по големи предпочитания към чужди клубове сега не подкрепят ЦСКА. И ви разбирам донякъде, вие си имате други клубове на сърцето за които ви боли повече. Аз друг клуб за който ме боли нямам. Само ЦСКА!

Квич, говорим за правово онаследяване, какво се правиш на утрепан? Това закони, права и задължения вие ги нямате за нищо...
За онзи срамен случай пък трябваше да ви изхвърлят от футбола за уговаряне на футболен мач...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 11:47

ivi4bg написа:
Аз друг любим клуб откакто съм се родил нямам и няма да имам. Да, подкрепям Ливърпул, имам симпатии и към други отбори, но клубната любов и отбора на сърцето ми е само един. Не е слиучайно като че ли, че от феновете на ЦСКА тук именно тези с по големи предпочитания към чужди клубове сега не подкрепят ЦСКА. И ви разбирам донякъде, вие си имате други клубове на сърцето за които ви боли повече. Аз друг клуб за който ме боли нямам. Само ЦСКА!

Голям, голям, голям ИВИЧ :cheers: :cheers: :cheers: :moufan: :red_fan: :handshake:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 12:19

tonzos_justice написа:
ivi4bg написа:
Аз друг любим клуб откакто съм се родил нямам и няма да имам. Да, подкрепям Ливърпул, имам симпатии и към други отбори, но клубната любов и отбора на сърцето ми е само един. Не е слиучайно като че ли, че от феновете на ЦСКА тук именно тези с по големи предпочитания към чужди клубове сега не подкрепят ЦСКА. И ви разбирам донякъде, вие си имате други клубове на сърцето за които ви боли повече. Аз друг клуб за който ме боли нямам. Само ЦСКА!

Голям, голям, голям ИВИЧ :cheers: :cheers: :cheers: :moufan: :red_fan: :handshake:

Сам си пишеш и си се кефиш, :help: малей...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 12:30

navy написа:
tonzos_justice написа:
ivi4bg написа:

Сам си пишеш и си се кефиш, :help: малей...

Споко, ИВИЧ ще дойде и ще те нахрани добре, търпение :rock:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 13:49

На кой му пука за мнението на психаря Квич? Макар, че този пост най-вероятно е писан от Тонзо. Това не е стилът на квича.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 18:07

Vendome написа:
На кой му пука за мнението на психаря Квич? Макар, че този пост най-вероятно е писан от Тонзо. Това не е стилът на квича.

Междудругото, днес 2 прелюбопитни доказателства на шизофренията на тиресофия - т.нар. декларация на олигофрените от гей сектор само 3 седмици след като боготворяха Бербатов, и интервю на Петрус Бумал, 1:1 казваш за практиките на микреле. Като се почне от изваждането на селтакес от мача с Левски, до трансферирането му в тиресофия и отговора на микреле " В България е така" и фалшифицирането на подписа му в нов договор, както и заплахите и уреждането на мачове...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 18:32

Фалшифицирането на подписи в анекси за удължаване на договори е стара практика на ГГ.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 19:34

Vendome написа:
Фалшифицирането на подписи в анекси за удължаване на договори е стара практика на ГГ.

ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ. В клубът са голяма част от предишните футболисти, същите мениджъри и е добре капитализиран, така че да може да изпълнява всякакви и всички свои законови задължения и отговорности. ЦСКА-София не трябва да се бърка с юридическото лице, което притежаваше футболния клуб, който се състезаваше преди под същото име и който влезе в процедура по администриране вследствие на несъстоятелност. ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува.

C. ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ АД и промяната на името му на ЦСКА-София
12. В края на сезон 2016/2017, за да не позволи на стария бранд ЦСКА София бавно да изчезне в долните дивизии, оплетен, в изглеждащи безкрайни административни процедури, г-н Ганчев и неговите съдружници решиха да променят бранда на клуба „Литекс” като част от маркетингова стратегия, която да надгради историческата традиция и привързаността на феновете към стария ЦСКА София. И така, на 27 май 2016, „Литекс” промениха своята собственост, като към г-н Ганчев се включиха и други инвеститори. Впоследствие собствениците включват г-н Ганчев (38%), Христо Стоичков (20%) и Юлиян Инджов (38%). Г-н Ганчев остава основен собственик на клуба.
17. По този начин БФС недвусмислено реши, че клубът „Литекс” може да промени своето име, централа, цветове и стадион с предложените нови такива без това да бъде в нарушение на правилото за трите години. Както клубът посочва в молбата си, не е налице абсолютно никакво припокриване между „Литекс” и стария ЦСКА и преименуваният клуб „Литекс” ще има рейтинга, който е имал преди промените. (A-4, Молба за лиценз на „Литекс”, точки 3-4). Съгласно решение на БФС от 30 юни 2016, клубът продължава съществуването си под името “ЦСКА-София” в съответствие с неговите маркетингови планове като част от новата Първа Професионална Лига. БФС е съответния орган, притежаващ юрисдикцията да решава този свързан с лицензирането въпрос, тъй като издаването на лиценза и прилагането на правилото за трите години е въпрос, оставен за решаване от футболните асоциации на съответните страни в рамките на техните основни лицензионни процедури.

20. На 26 август 2016 г. БФС комуникира с ФИФА относно използването от страна на клуба на неговия уебсайт историческите спортни резултати на стария клуб ЦСКА. БФС разясни на ФИФА, съгласно лицензионните решения на БФС, следното:
Целта на това продължаващо използване на стария уебсайт от новия футболен отбор „ПФК ЦСКА-София EAД” е обоснована от чисто маркетингови съображения. Както вероятно знаете, собствениците на новото юридическо лице „ПФК ЦСКА-София EAД” и следователно притежаващи футболния отбор „ПФК ЦСКА-София EAД”, са дългогодишни фенове на българския футбол и неговия исторически най-успешен клуб, познат под името “ПФК ЦСКА АД.”
Тези нови собственици желаят да създадат нов футболен отбор със силна прилика със „стария ПФК ЦСКА АД” и да продължат неговата спортна история и слава. В края на краищата, както знаете, „старият ПФК ЦСКА АД” бе най-успешния български футболен клуб, спечелил 31 титли, 20 национални купи и 4 национални суперкупи.
Именно поради тези причини, като един прост, допълнителен маркетингов инструмент, новият клуб ПФК ЦСКА-София EAД продължава да използва уебсайта на стария “ПФК ЦСКА AД”.
Продължаващото показване на този уебсайт на предишните спортни резултати и успехи на “ПФК ЦСКА AД” също е с маркетингова цел, а именно да се покаже, че новият клуб ПФК ЦСКА-София EAД се стреми да повтори и продължи спортните постижения на стария клуб, исторически познат под името “ПФК ЦСКА AД”.
Обаче, от правна и спортна гледна точка, това не променя нищо в следните основни факти:
(iv) Не съществува правна, оперативна или финансова връзка между футболните отбори и юридически лица “ПФК ЦСКА AД” и “ПФК ЦСКА-София EAД”.
(v) ПФК ЦСКА-София EAД не е правоприемник на ПФК ЦСКА AД, и то не е поемало активи и задължения на това предишно, отделно юридическо лице;
Пояснението на [тази точка] и позицията на БФС са изготвени също в сътрудничество с нашия клуб филиал “ПФК ЦСКА-София EAД”, което е видно от Приложение № 5.
(A-9, 26 август 2016 г. Писмо до ФИФА, т. 3-4)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 21:08

navy написа:
)

В ОБОРА!

ЧЕТИ:

http://btvnovinite.bg/article/589721863-Nastoyashtiyat_FK_Levski_e_falshiv_i_e_sazdaden_ot_DS.html

Последна промяна tonzos_justice на 03.07.2017 21:08, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 21:11

Остави ги, това им е едничката радост в живота - да злобеят и да плюят по нас... въобще не се усещат колко са жалки.

Последна промяна Keanu на 03.07.2017 21:13, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 21:21

Keanu написа:
Остави ги, това им е едничката радост в живота - да злобеят и да плюят по нас... въобще не се усещат колко са жалки.

Интересно е, че в един ден се разпространяват тези лайна за онзи негър и нещо до КАС по време на лятната отпуска :laugh: :laugh: :laugh:

Баси мизерните гувяда! :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   03.07.2017 21:33

tonzos_justice написа:
Keanu написа:

Интересно е, че в един ден се разпространяват тези лайна за онзи негър и нещо до КАС по време на лятната отпуска :laugh: :laugh: :laugh:

Шизофренията е гадна работа, не знаеш кой си точно... тамън си викаш едно, после си друго, след това може би и трето...
Говедата викаш, а то си е ваша работа, както едното, така и другото.
А, забравил си и декларацията на плюжеците от анималс към Барбуков курво....
Въобще, много е кофти да си припознавач...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   04.07.2017 08:14

navy написа:
tonzos_justice написа:
Keanu написа:

Шизофренията е гадна работа, не знаеш кой си точно... тамън си викаш едно, после си друго, след това може би и трето...

Ходи ли на психилог? А в Курило? Време е, никога не е късно!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   04.07.2017 09:49

Изображение

Мууууууууууууууууууууууууу, пускаме поредната декларация днес! :cow: :cow: :cow: :cow: :cow: :cow: :cow: :cow: :cow:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   04.07.2017 14:24

tonzos_justice написа:
navy написа:

Ходи ли на психилог? А в Курило? Време е, никога не е късно!

Как си, ОК ли си днес? Напиши си на листче какво ти е, и си го чети, когато се усъмниш в себе си. А, и може да раздухаш как е по лудниците, отвътре сигурно е по-пикантно някак си. :ludnica:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   04.07.2017 14:31

tonzos_justice написа:

Мууууууууууууууууууууууууу, пускаме поредната декларация днес! :cow: :cow: :cow: :cow: :cow: :cow: :cow: :cow: :cow:

Декларациите тези дни са със селски автор селтако, виж какво е казала ваша истинска легенда, Джеки:
https://topsport.bg/cska/georgi-dimitrov-kam-chast-ot-fenovete-na-tsska-maloumni-kompleksari.html
Бил съм 10 години капитан на ЦСКА. Не може да ми определят и мен какъв съм, що съм или да ми дават съвети какво да правя. Какво е това сърца "червени", зелени или кръстове някакви?

Мнения дават разни комплексари, които не са оставили нищо зад гърба си.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   04.07.2017 18:40

Декларацията на сектор Г за Бербатов не я подкрепям, но тия няма никога да ги настигнем - днес от НКП с поредната малоумна декларация срещу Универсиадата :rofl:
А срещу Спас кога? :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 923 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 47  Следваща