Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 07:40

Отговори на тема  [ 373 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Следваща
Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:01

LaVilla написа:

Пиша последно по темата, тъй като трудно се спори с коне с капаци... Само питам... кога точно честичко се случваше да бъдат така смешни в дадени периоди от мача... Единственият слаб мач е гостуването на Партизан. Ти няма как да разбереш, че няма отбор в света, който да бие всичко наред независимо, че е с класи над другите... Барса падна от Реал Сосиедад в най-доминиращия сезон в Примера.... на книга трябва да ги размаже нали?
Цитираш някакви единични моменти от мачове, които не са повлияли на резултатите. Само моменти, които ви отърват, а колко свирени в полза на Левски ситуации има? Най-вече миналия сезон с "другите начини", пък и този... Така, че за хегемон, исторически аспекти, ШЛ, Купа на УЕФА може да имаш някакви доводи, въпреки че с повечето не съм съгласен, но със съдийството в Бг... феновете на Левски просто не трябва да го коментират дори в исторически план...

Ми аз съм ги написал бре - и в двата мача с Партизан (не само на ЮНА, и у село разград също след 0:1 изтърваха, в края на мача с 10 човека - също), и с ПСФ и в двата- те дори тук изтърваха на празна врата при 0:0 (ПСФ се самобиха в София - автогол и червен картон...); и с Черноморец Одеса - колко подобни гола ще вкарат, като този в Одеса, и тук с Одеса, с Базел бяха мишочета отвскъде...
И още ще има, спокойно. Напролет винаги се сриват за по месец време.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:03

Anfield написа:
Крал Блуфен написа:
Левски не е бил по-бутан от никой от останалите така наречени грандове в българския футбол. Ако поне малко отбори имаха синия морал, какъвто се демонстрира миналия сезон в последния кръг футбола ни нямаше да е на това дередже!

В тази връзка още един цитат:

Цитат:
...миналата година с всички възможни средства и с цялата съдийска помощ не можа да стане шампион. Което нямаше и да е заслужено с оглед на играта.

Думите са Наско Сираков.. За него явно синия морал не е нещо, което трябва да се демонстрира само в последния кръг ;-)

С едно съм съгласен обаче.. с малко повече морал при всички по-големи отбори (вкл. и във ФК Батков), дереджето щеше да е друго.

Друго е като гонят всеки мач някой от другите, като не ти върви играта, да няма свирена дузпа срещу отбора ти 2 години и кусур...
Както Блуфена ви го е казал, след равния със Славия би трябвало да не обелвате и дума за това, ама...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:08

Крал Блуфен написа:
Мита за другите средства и съдийската помощ рухна в онзи неприятен съботен следобед.

Т.е. излиза че митът за несвирените срещу Лудогорец дузпи нам си колко мача подред, рухва веднага след като срещу тях бе свирена дузпа. Удобно..

Адмирации за Ла Вила - доста неща писа, които са си точно в десятката. Сините и червените в момента могат да си ги мерят само с едни други зелени... варненски, заралийски и т.н.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:10

Anfield написа:
Сините и червените в момента могат да си ги мерят само с едни други зелени... варненски, заралийски и т.н.

Добре бе Анфо кое точно да си мериме с Лудогорец. Историята ли? Шампионските титли ли? Купите ли? Суперкупите ли? Успехите в Еропа ли? Публиката ли?

Кажи ми КОЕ да си мериме с Лудогорец,че не се сещам...Какво имат те сега, което ние не сме имали?

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 09.12.2013 15:13, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:24

Anfield написа:
Крал Блуфен написа:
Мита за другите средства и съдийската помощ рухна в онзи неприятен съботен следобед.

Т.е. излиза че митът за несвирените срещу Лудогорец дузпи нам си колко мача подред, рухва веднага след като срещу тях бе свирена дузпа. Удобно..

Адмирации за Ла Вила - доста неща писа, които са си точно в десятката. Сините и червените в момента могат да си ги мерят само с едни други зелени... варненски, заралийски и т.н.

Нали се сещаш, че тези несвирени дузпи им донесоха двете титли... Неудобно... за някои...нали?
И както не сме били можели да се мерим с тях, така и си ги отпраскахме като стой та гледай... И к'во? Излиза едно чорбе и казва Лудогорец сега колко са силни (щото редовно им го лапат), но чорбата били хисторически номер едно. Ти да видиш!!! И аз пиша, че това са приказки от под шипковия храст, и ми скачат всички с тезата за последните 2.5 години?!?!
Пак го пиша - формата е временна, класата - вечна!
Защото в България никой няма как да си купи публика, не и у село Разград или Ловеч! Ша ядат пак някъде шамарите и ще почне Домуса "спирам инвестициите" и прочие...
Искам само да добавя една деликатна подброност - анблок се закупуват до 2 титли една след друга- справка латекса, Велбъжд Пд и сега смехогорец. Факт!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:25

Крал Блуфен написа:
Anfield написа:
Сините и червените в момента могат да си ги мерят само с едни други зелени... варненски, заралийски и т.н.

Добре бе Анфо кое точно да си мериме с Лудогорец. Историята ли? Шампионските титли ли? Купите ли? Суперкупите ли? Успехите в Еропа ли? Публиката ли?

Кажи ми КОЕ да си мериме с Лудогорец,че не се сещам...Какво имат те сега, което ние не сме имали?

:first:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:28

navy написа:
Защото в България никой няма как да си купи публика, не и у село Разград или Ловеч! Ша ядат пак някъде шамарите и ще почне Домуса "спирам инвестициите" и прочие...

Той запоследно ги беше заспирл след първия мач в Братислава като ги опнаха. Преди тва още поне 4-5 пъти.
След като достойното им представяне в ЛЕ приключи след отпадане още от следващия противник и при 1-2 нови провала в А група ще научим,че община Разград е много некоректна и не заслужава да има такъв евробоец.

До няколко години Домуса ше е в панчарево нищо чудно подмишкосан с джуджето от село Микре и тогава ше видме ние що е то директива и феърплей :laugh:

Последна промяна Крал Блуфен на 09.12.2013 15:30, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:30

Аз писах изрично "в момента". Футболните аргументи на сини и червени са адекватни за мачове с Черно море, Берое, Локо Пд.. ок нека да е и Литекс, макар че за червените още тази седмица ще види дали това е вярно.

Историята я знаем, но защо на вас ви отърва само в някои моменти да се позовавате на нея, а когато насреща се почне с аргументите полуфинали, отстранени Пуул, Форест и т.н, това го изкарвате че се е случило в някоя друга епоха.

Естествено че историята на Левски не може да се сравнява с тази на Лудогорец. Това е точно толкова вярно, колкото и това че Лудо в момента е с класи над всички отбори в А група и постигат това си ниво с правилен мениджмънт и кадрова политика. Това че са паднали един два мача не е неестествено. Респект за Левски че победи в Разград, но чак да сте мачкали, да сте изнесли някаква извънземна продукция, си е прекалено. Мисля че това в общи линии целеше да каже и Веско.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:34

Крал Блуфен написа:
LaVilla написа:

Какво викаш за клубните коефициенти??

135. Лудогорец - 12.875 (при положение, че 3 от последните 5 години е формиран само от коеф на държавата, тъй като не е участвал)
145. Левски - 11.625 (сам си го е изработил)

Този сезон Лудогорец, в момента, е на 16-то място като коефициент в цяла Европа без значение ШЛ и ЛЕ... Лидер е Байерн.... В най-добрия сезон на Левски в Европа е бил на 17-то място като коефициент.

ЛаВила, не се излагай батко. Лудогорец имаше по-висок коефициент и от ПСВ преди жребия за групите - 72ри, а ПСВ бяха 79ти. Това прави ли ги по-успешен отбор от холандците в евротурнирите?
Ясно е,че с оглед представянето на Левски в последните 3 години и Мура ще има по-висок коефициент защото той се сформира от представянето в последните неколко сезона...

Е и? :laugh:

Еми... ти си вкарваш автоголове бе... Аз не съм отварял темата за коефициентите, тъй като те са временно явление. Ти я отвори и накара да проверим :)

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:42

navy написа:
Anfield написа:
Крал Блуфен написа:
Левски не е бил по-бутан от никой от останалите така наречени грандове в българския футбол. Ако поне малко отбори имаха синия морал, какъвто се демонстрира миналия сезон в последния кръг футбола ни нямаше да е на това дередже!

В тази връзка още един цитат:

Цитат:
...миналата година с всички възможни средства и с цялата съдийска помощ не можа да стане шампион. Което нямаше и да е заслужено с оглед на играта.

Думите са Наско Сираков.. За него явно синия морал не е нещо, което трябва да се демонстрира само в последния кръг ;-)

С едно съм съгласен обаче.. с малко повече морал при всички по-големи отбори (вкл. и във ФК Батков), дереджето щеше да е друго.

Друго е като гонят всеки мач някой от другите, като не ти върви играта, да няма свирена дузпа срещу отбора ти 2 години и кусур...
Както Блуфена ви го е казал, след равния със Славия би трябвало да не обелвате и дума за това, ама...

Кой? Кой? Кой... отбор няма дузпа срещу себе си в А група в 80 поредни мача срещу 73 за Лудогорец? Кой? Кой? Кой?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:42

LaVilla написа:

Еми... ти си вкарваш автоголове бе... Аз не съм отварял темата за коефициентите, тъй като те са временно явление. Ти я отвори и накара да проверим :)

Не си ме разбрал правилно. Говорех за общ коефициент спрямо мачове, спечелени точки и постижения на отборите, а не за последните 4 години.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:46

Anfield написа:
Аз писах изрично "в момента". Футболните аргументи на сини и червени са адекватни за мачове с Черно море, Берое, Локо Пд.. ок нека да е и Литекс, макар че за червените още тази седмица ще види дали това е вярно.

Историята я знаем, но защо на вас ви отърва само в някои моменти да се позовавате на нея, а когато насреща се почне с аргументите полуфинали, отстранени Пуул, Форест и т.н, това го изкарвате че се е случило в някоя друга епоха.

Естествено че историята на Левски не може да се сравнява с тази на Лудогорец. Това е точно толкова вярно, колкото и това че Лудо в момента е с класи над всички отбори в А група и постигат това си ниво с правилен мениджмънт и кадрова политика. Това че са паднали един два мача не е неестествено. Респект за Левски че победи в Разград, но чак да сте мачкали, да сте изнесли някаква извънземна продукция, си е прекалено. Мисля че това в общи линии целеше да каже и Веско.

И последно... никъде не твърдя, че Лудогорец е по-голям отбор от Левски. Не е и няма да бъде. Да, зависи от собственика си и в един момент може да изчезне... Говоря за ситуацията към 9 декември 2013 година. Естествено, че няма как да се сравнява Лудогорец и Левски в исторически план... Няма база...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:56

Anfield написа:

Да, най-силни са, но чак пък класи... Ако бяха класи, щяхме да ги бием едно на мъка, а не да им направим 5 стопроцентови голови положения.
Пак ви казвам, в момента всички сипят дитирамби за тях, реално обаче имат 2ма наистина добри, но не и суперкласни играчи - Марселиньо и Мисиджан. Този Ешпиньо след влизането си трябваше да бъде изгонен поне 2 пъти, Кишада е царя на пропуските, Кайсара, Стоянов и Безяк са силни за А-групата ни, Моци и Дяков трудно ще изкарат цял мач където и да е навънка с такава игра; всичко друго е плънка. Допада ми Александров, но той не случайно е бил забелязан и от Борусия Дортмунд.
Левски с поне един, ама добър централен защитник, и един голаджия ще изглежда съвсем по различен начин.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 15:58

LaVilla написа:
Anfield написа:

И последно... никъде не твърдя, че Лудогорец е по-голям отбор от Левски. Не е и няма да бъде. Да, зависи от собственика си и в един момент може да изчезне... Говоря за ситуацията към 9 декември 2013 година. Естествено, че няма как да се сравнява Лудогорец и Левски в исторически план... Няма база...

Аз никъде не съм твърдял, че Левски е по-силен от Лудогорец в момента, даже точно обратното. Но този слаб отбор от София се присмя на силния в Разград. На 7и декември 2013.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 16:02

Крал Блуфен написа:
LaVilla написа:

Не си ме разбрал правилно. Говорех за общ коефициент спрямо мачове, спечелени точки и постижения на отборите, а не за последните 4 години.

Ами и така не става...
Простата сметка показва... без да съм смятал детайлно (но едва ли има сериозно отклонение), ако бъркам може да ме поправите, тъй като не съм се заровил в статистиката детайлно, но на първо четене е това...

Левски - 194 мача в Европа, 66 победи, 40 ремита, 88 загуби... средно спечелени 1,23 точки на мач
ЦСКА - 213 мача в Европа, 83 победи, 45 ремита, 85 загуби... средно спечелени 1,38 точки на мач

В Европа само Левски и ЦСКА са сравними по между си в исторически план...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 16:20

LaVilla написа:

Ами и така не става...
Простата сметка показва... без да съм смятал детайлно (но едва ли има сериозно отклонение), ако бъркам може да ме поправите, тъй като не съм се заровил в статистиката детайлно, но на първо четене е това...

Левски - 194 мача в Европа, 66 победи, 40 ремита, 88 загуби... средно спечелени 1,23 точки на мач
ЦСКА - 213 мача в Европа, 83 победи, 45 ремита, 85 загуби... средно спечелени 1,38 точки на мач

Не бе бате говорех за Левски и Лудогорец. За цска-то всички знаеме - полуфинали, Нотингам, 2рата световна, а-у :rofl:

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 16:29

Крал Блуфен написа:
LaVilla написа:

Ами и така не става...

Не бе бате говорех за Левски и Лудогорец. За цска-то всички знаеме - полуфинали, Нотингам, 2рата световна, а-у :rofl:

Е как да ги сравняваш бе.... по какъв критерий...?? Само по средно точки спечелени на мач в Европа... как да ги сравниш... въпреки че Лудогорец има същия брой победи в един сезон, колкото спечели Левски в рекордния си сезон... При още една победи ги минава...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 16:32

LaVilla написа:

Е как да ги сравняваш бе.... по какъв критерий...??

Еми няма как де нали това се опитваме с Нейви да ви обясниме в последните 68 мнения. НЕ МОЖЕ да сравняваш пилци със жирафи!!! :laugh:

А критерия винаги е бил един и същ. Кой до каква фаза на турнира е достигал и кой колко точки е донесъл за клубния коефициент от всичките си участия.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.12.2013 17:57

Крал Блуфен написа:
LaVilla написа:

Е как да ги сравняваш бе.... по какъв критерий...??

Еми няма как де нали това се опитваме с Нейви да ви обясниме в последните 68 мнения. НЕ МОЖЕ да сравняваш пилци със жирафи!!! :laugh:

А критерия винаги е бил един и същ. Кой до каква фаза на турнира е достигал и кой колко точки е донесъл за клубния коефициент от всичките си участия.

Много е важно обаче да уточните едно. Как класифицираме европейските турнирите?

Вариант 1 - Приемаме, че КЕШ и Шампионска лига е един турнир и постиженията са равносилни като достигане на определен етап. Същото се отнася за Купата на УЕФА и Лига Европа.

Вариант 2 - Приемаме, че КЕШ и Шампионска лига са различни турнири на база формата на провеждане. Същото се отнася и за Купата на УЕФА и Лига Европа.

А може ли да се сравнява млад жребец със стара кранта, която някога е печелила състезания?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   10.12.2013 13:51

LaVilla написа:

Левски направи коефициент 37 и нещо, около 38, ако не ме лъже паметта, а и сезона не е завършил, че да казваш временното класиране, където били смехогорец 16и. Като отпаднат по-натам, а други понаправят точки и тогава. Няма как да се сравнява временно с крайно класиране. Някак си май не го схващаш - около този принцип е цялата дискусия Левски (от-до, крайно)-Лудогорец (временно последни 2.5 години) тука.
Снощи гледах Пред банята, ами айде нека пак се каже, че Георги Йорданов не подбутваше явно и дискретно домакините. Никакъв фаул срещу Безяк (неволно настъпване с яка симулация стил "умиргащия лебед"), за сметка на това фирмено изпълнение на Моци в тяхното нак поле срещу Димов, хващане за фанелката и непускане почти докрай, само дето не му направи вадзари накрая, а даде фаул в нападение (!!!)... несвирен очеизваден фаул срещу Родригес от Александров точно пред очите на съдията...
Ако такива жълти картони като на Пелето се даваха всеки мач... + 3 бързи жълти в началото САМО за Левски, без да е фрапантно груба играта...
С това приключвам по този мач.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 373 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Следваща