Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха
| Автор |
Съобщение |
|
navy
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:01
 |  |  |  | LaVilla написа: Пиша последно по темата, тъй като трудно се спори с коне с капаци... Само питам... кога точно честичко се случваше да бъдат така смешни в дадени периоди от мача... Единственият слаб мач е гостуването на Партизан. Ти няма как да разбереш, че няма отбор в света, който да бие всичко наред независимо, че е с класи над другите... Барса падна от Реал Сосиедад в най-доминиращия сезон в Примера.... на книга трябва да ги размаже нали? Цитираш някакви единични моменти от мачове, които не са повлияли на резултатите. Само моменти, които ви отърват, а колко свирени в полза на Левски ситуации има? Най-вече миналия сезон с "другите начини", пък и този... Така, че за хегемон, исторически аспекти, ШЛ, Купа на УЕФА може да имаш някакви доводи, въпреки че с повечето не съм съгласен, но със съдийството в Бг... феновете на Левски просто не трябва да го коментират дори в исторически план... |  |  |  |  |
Ми аз съм ги написал бре - и в двата мача с Партизан (не само на ЮНА, и у село разград също след 0:1 изтърваха, в края на мача с 10 човека - също), и с ПСФ и в двата- те дори тук изтърваха на празна врата при 0:0 (ПСФ се самобиха в София - автогол и червен картон...); и с Черноморец Одеса - колко подобни гола ще вкарат, като този в Одеса, и тук с Одеса, с Базел бяха мишочета отвскъде... И още ще има, спокойно. Напролет винаги се сриват за по месец време.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:03
Друго е като гонят всеки мач някой от другите, като не ти върви играта, да няма свирена дузпа срещу отбора ти 2 години и кусур... Както Блуфена ви го е казал, след равния със Славия би трябвало да не обелвате и дума за това, ама...
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:08
Т.е. излиза че митът за несвирените срещу Лудогорец дузпи нам си колко мача подред, рухва веднага след като срещу тях бе свирена дузпа. Удобно.. Адмирации за Ла Вила - доста неща писа, които са си точно в десятката. Сините и червените в момента могат да си ги мерят само с едни други зелени... варненски, заралийски и т.н.
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:10
Добре бе Анфо кое точно да си мериме с Лудогорец. Историята ли? Шампионските титли ли? Купите ли? Суперкупите ли? Успехите в Еропа ли? Публиката ли? Кажи ми КОЕ да си мериме с Лудогорец,че не се сещам...Какво имат те сега, което ние не сме имали?
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 09.12.2013 15:13, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:24
Нали се сещаш, че тези несвирени дузпи им донесоха двете титли... Неудобно... за някои...нали? И както не сме били можели да се мерим с тях, така и си ги отпраскахме като стой та гледай... И к'во? Излиза едно чорбе и казва Лудогорец сега колко са силни (щото редовно им го лапат), но чорбата били хисторически номер едно. Ти да видиш!!! И аз пиша, че това са приказки от под шипковия храст, и ми скачат всички с тезата за последните 2.5 години?!?! Пак го пиша - формата е временна, класата - вечна! Защото в България никой няма как да си купи публика, не и у село Разград или Ловеч! Ша ядат пак някъде шамарите и ще почне Домуса "спирам инвестициите" и прочие... Искам само да добавя една деликатна подброност - анблок се закупуват до 2 титли една след друга- справка латекса, Велбъжд Пд и сега смехогорец. Факт!
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:25
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:28
Той запоследно ги беше заспирл след първия мач в Братислава като ги опнаха. Преди тва още поне 4-5 пъти. След като достойното им представяне в ЛЕ приключи след отпадане още от следващия противник и при 1-2 нови провала в А група ще научим,че община Разград е много некоректна и не заслужава да има такъв евробоец. До няколко години Домуса ше е в панчарево нищо чудно подмишкосан с джуджето от село Микре и тогава ше видме ние що е то директива и феърплей 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 09.12.2013 15:30, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:30
Аз писах изрично "в момента". Футболните аргументи на сини и червени са адекватни за мачове с Черно море, Берое, Локо Пд.. ок нека да е и Литекс, макар че за червените още тази седмица ще види дали това е вярно.
Историята я знаем, но защо на вас ви отърва само в някои моменти да се позовавате на нея, а когато насреща се почне с аргументите полуфинали, отстранени Пуул, Форест и т.н, това го изкарвате че се е случило в някоя друга епоха.
Естествено че историята на Левски не може да се сравнява с тази на Лудогорец. Това е точно толкова вярно, колкото и това че Лудо в момента е с класи над всички отбори в А група и постигат това си ниво с правилен мениджмънт и кадрова политика. Това че са паднали един два мача не е неестествено. Респект за Левски че победи в Разград, но чак да сте мачкали, да сте изнесли някаква извънземна продукция, си е прекалено. Мисля че това в общи линии целеше да каже и Веско.
 |
|
LaVilla
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:34
Еми... ти си вкарваш автоголове бе... Аз не съм отварял темата за коефициентите, тъй като те са временно явление. Ти я отвори и накара да проверим :)
 |
|
LaVilla
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:42
Кой? Кой? Кой... отбор няма дузпа срещу себе си в А група в 80 поредни мача срещу 73 за Лудогорец? Кой? Кой? Кой?
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:42
Не си ме разбрал правилно. Говорех за общ коефициент спрямо мачове, спечелени точки и постижения на отборите, а не за последните 4 години.
|
|   |
|
 |
|
LaVilla
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:46
 |  |  |  | Anfield написа: Аз писах изрично "в момента". Футболните аргументи на сини и червени са адекватни за мачове с Черно море, Берое, Локо Пд.. ок нека да е и Литекс, макар че за червените още тази седмица ще види дали това е вярно.
Историята я знаем, но защо на вас ви отърва само в някои моменти да се позовавате на нея, а когато насреща се почне с аргументите полуфинали, отстранени Пуул, Форест и т.н, това го изкарвате че се е случило в някоя друга епоха.
Естествено че историята на Левски не може да се сравнява с тази на Лудогорец. Това е точно толкова вярно, колкото и това че Лудо в момента е с класи над всички отбори в А група и постигат това си ниво с правилен мениджмънт и кадрова политика. Това че са паднали един два мача не е неестествено. Респект за Левски че победи в Разград, но чак да сте мачкали, да сте изнесли някаква извънземна продукция, си е прекалено. Мисля че това в общи линии целеше да каже и Веско. |  |  |  |  |
И последно... никъде не твърдя, че Лудогорец е по-голям отбор от Левски. Не е и няма да бъде. Да, зависи от собственика си и в един момент може да изчезне... Говоря за ситуацията към 9 декември 2013 година. Естествено, че няма как да се сравнява Лудогорец и Левски в исторически план... Няма база...
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:56
 |  |  |  | Anfield написа: Аз писах изрично "в момента". Футболните аргументи на сини и червени са адекватни за мачове с Черно море, Берое, Локо Пд.. ок нека да е и Литекс, макар че за червените още тази седмица ще види дали това е вярно.
Естествено че историята на Левски не може да се сравнява с тази на Лудогорец. Това е точно толкова вярно, колкото и това че Лудо в момента е с класи над всички отбори в А група и постигат това си ниво с правилен мениджмънт и кадрова политика. Това че са паднали един два мача не е неестествено. Респект за Левски че победи в Разград, но чак да сте мачкали, да сте изнесли някаква извънземна продукция, си е прекалено. Мисля че това в общи линии целеше да каже и Веско. |  |  |  |  |
Да, най-силни са, но чак пък класи... Ако бяха класи, щяхме да ги бием едно на мъка, а не да им направим 5 стопроцентови голови положения. Пак ви казвам, в момента всички сипят дитирамби за тях, реално обаче имат 2ма наистина добри, но не и суперкласни играчи - Марселиньо и Мисиджан. Този Ешпиньо след влизането си трябваше да бъде изгонен поне 2 пъти, Кишада е царя на пропуските, Кайсара, Стоянов и Безяк са силни за А-групата ни, Моци и Дяков трудно ще изкарат цял мач където и да е навънка с такава игра; всичко друго е плънка. Допада ми Александров, но той не случайно е бил забелязан и от Борусия Дортмунд. Левски с поне един, ама добър централен защитник, и един голаджия ще изглежда съвсем по различен начин.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 15:58
 |  |  |  | LaVilla написа:  |  |  |  | Anfield написа: Аз писах изрично "в момента". Футболните аргументи на сини и червени са адекватни за мачове с Черно море, Берое, Локо Пд.. ок нека да е и Литекс, макар че за червените още тази седмица ще види дали това е вярно.
И последно... никъде не твърдя, че Лудогорец е по-голям отбор от Левски. Не е и няма да бъде. Да, зависи от собственика си и в един момент може да изчезне... Говоря за ситуацията към 9 декември 2013 година. Естествено, че няма как да се сравнява Лудогорец и Левски в исторически план... Няма база... |  |  |  |  |
Аз никъде не съм твърдял, че Левски е по-силен от Лудогорец в момента, даже точно обратното. Но този слаб отбор от София се присмя на силния в Разград. На 7и декември 2013.
|
|   |
|
 |
|
LaVilla
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 16:02
Ами и така не става... Простата сметка показва... без да съм смятал детайлно (но едва ли има сериозно отклонение), ако бъркам може да ме поправите, тъй като не съм се заровил в статистиката детайлно, но на първо четене е това... Левски - 194 мача в Европа, 66 победи, 40 ремита, 88 загуби... средно спечелени 1,23 точки на мач ЦСКА - 213 мача в Европа, 83 победи, 45 ремита, 85 загуби... средно спечелени 1,38 точки на мач В Европа само Левски и ЦСКА са сравними по между си в исторически план...
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 16:20
 |  |  |  | LaVilla написа: Ами и така не става... Простата сметка показва... без да съм смятал детайлно (но едва ли има сериозно отклонение), ако бъркам може да ме поправите, тъй като не съм се заровил в статистиката детайлно, но на първо четене е това...
Левски - 194 мача в Европа, 66 победи, 40 ремита, 88 загуби... средно спечелени 1,23 точки на мач ЦСКА - 213 мача в Европа, 83 победи, 45 ремита, 85 загуби... средно спечелени 1,38 точки на мач
В Европа само Левски и ЦСКА са сравними по между си в исторически план...
|  |  |  |  |
Не бе бате говорех за Левски и Лудогорец. За цска-то всички знаеме - полуфинали, Нотингам, 2рата световна, а-у 
|
|   |
|
 |
|
LaVilla
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 16:29
 |  |  |  | Крал Блуфен написа:  |  |  |  | LaVilla написа: Ами и така не става... Простата сметка показва... без да съм смятал детайлно (но едва ли има сериозно отклонение), ако бъркам може да ме поправите, тъй като не съм се заровил в статистиката детайлно, но на първо четене е това...
Левски - 194 мача в Европа, 66 победи, 40 ремита, 88 загуби... средно спечелени 1,23 точки на мач ЦСКА - 213 мача в Европа, 83 победи, 45 ремита, 85 загуби... средно спечелени 1,38 точки на мач
В Европа само Левски и ЦСКА са сравними по между си в исторически план...
|  |  |  |  |
Не бе бате говорех за Левски и Лудогорец. За цска-то всички знаеме - полуфинали, Нотингам, 2рата световна, а-у  |  |  |  |  |
Е как да ги сравняваш бе.... по какъв критерий...?? Само по средно точки спечелени на мач в Европа... как да ги сравниш... въпреки че Лудогорец има същия брой победи в един сезон, колкото спечели Левски в рекордния си сезон... При още една победи ги минава...
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 16:32
Еми няма как де нали това се опитваме с Нейви да ви обясниме в последните 68 мнения. НЕ МОЖЕ да сравняваш пилци със жирафи!!! А критерия винаги е бил един и същ. Кой до каква фаза на турнира е достигал и кой колко точки е донесъл за клубния коефициент от всичките си участия.
|
|   |
|
 |
|
LaVilla
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 09.12.2013 17:57
Много е важно обаче да уточните едно. Как класифицираме европейските турнирите? Вариант 1 - Приемаме, че КЕШ и Шампионска лига е един турнир и постиженията са равносилни като достигане на определен етап. Същото се отнася за Купата на УЕФА и Лига Европа. Вариант 2 - Приемаме, че КЕШ и Шампионска лига са различни турнири на база формата на провеждане. Същото се отнася и за Купата на УЕФА и Лига Европа. А може ли да се сравнява млад жребец със стара кранта, която някога е печелила състезания?
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 10.12.2013 13:51
Левски направи коефициент 37 и нещо, около 38, ако не ме лъже паметта, а и сезона не е завършил, че да казваш временното класиране, където били смехогорец 16и. Като отпаднат по-натам, а други понаправят точки и тогава. Няма как да се сравнява временно с крайно класиране. Някак си май не го схващаш - около този принцип е цялата дискусия Левски (от-до, крайно)-Лудогорец (временно последни 2.5 години) тука. Снощи гледах Пред банята, ами айде нека пак се каже, че Георги Йорданов не подбутваше явно и дискретно домакините. Никакъв фаул срещу Безяк (неволно настъпване с яка симулация стил "умиргащия лебед"), за сметка на това фирмено изпълнение на Моци в тяхното нак поле срещу Димов, хващане за фанелката и непускане почти докрай, само дето не му направи вадзари накрая, а даде фаул в нападение (!!!)... несвирен очеизваден фаул срещу Родригес от Александров точно пред очите на съдията... Ако такива жълти картони като на Пелето се даваха всеки мач... + 3 бързи жълти в началото САМО за Левски, без да е фрапантно груба играта... С това приключвам по този мач.
|
|   |
|
|