Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 12:15

Отговори на тема  [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  Следваща
Лудогорец Разград - 2014/2015 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   28.08.2014 19:55

fc_bayern написа:
Дам мисля, че с тия съперници, постижението на Левски ще бъде подобрено. И трите тима не се славят като много жалостиви и бият лошо, хванат ли слаб съперник. Дано поне и наште вкарат някои гол.

Базел не са нищо особено тоя сезон. Със сигурност не са така силни както миналия. Ако трябва да ги сравняваме с Вердер тогава определено немците са поне 2 класи отгоре.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   28.08.2014 20:03

Напротив, Базел си е Базел, мачкат в първенството, сигурно до мачовете с Лудогорец ще са направили разлика. А в Евротурнирите се раздават на макс, няма да откажат продължаване на елиминациите в Лига Европа. Миналата година, ако не ги бяха спрели съдиите, щеше да направят хубав пробив.

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Домусбахче-Амфетаминец   |   28.08.2014 21:41

Интересува ме, лицето, сменило заглавието на темата, намаза ли барем някоя кифте за тази своя раболепност? :unsure:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ........................................   |   28.08.2014 22:02

Bjoern Bo написа:
Интересува ме, лицето, сменило заглавието на темата, намаза ли барем някоя кифте за тази своя раболепност? :unsure:

Лицето съм аз и 'кифтетата' които ядох тази вечер си ги купих, т.е. не съм намазал нищо.
Ако ще си говорим на лица и т.н, посочи ми на кого да предам паролите за достъпите.

Последна промяна Anfield на 28.08.2014 22:05, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   28.08.2014 22:04

Викаш, от сокачевци не може да се доредиш :-D :-D

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 08:35

Лудогорец ще направят две победи срещу Базел и Ливърпул. Англичаните са доказани идиоти на стария континент едва ли ли някой разбирач може да се страхува от техния начин на игра. Много голове във вратата на Моци могат да дойдат само от Реал.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 08:38

tonzos_justice написа:
Много голове във вратата на Моци

:laugh: :laugh: :laugh:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 08:40

Bjoern Bo написа:

Мейджъре, съвсем изтрещя :outofspace:

Ако това беше някакъв опит за шега, то и розовите приятели, нямаше да успеят да го направят по-инфантилно.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 08:44

tonzos_justice написа:
Лудогорец ще направят две победи срещу Базел и Ливърпул. Англичаните са доказани идиоти на стария континент едва ли ли някой разбирач може да се страхува от техния начин на игра. Много голове във вратата на Моци могат да дойдат само от Реал.

Аз не вервам да бият Базел, но виж за Ливърпул съм абсолютно съгласен. Лудогорец без проблеми ще вземе между 2 и 4 точки от мърсисайдските калитковци. :rofl:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 09:04

Бате Петку написа:
tonzos_justice написа:

Аз не вервам да бият Базел, но виж за Ливърпул съм абсолютно съгласен. Лудогорец без проблеми ще вземе между 2 и 4 точки от мърсисайдските калитковци. :rofl:

Футболен клуб Подуенска слава 1:17 сега ще се молят на Лудогорец да им вкарат 18 гола, съдба :laugh: Представи си да вземат победа Разград, тогава цялата им вековна история заминава :wave:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 09:12

bai Momchil написа:
tonzos_justice написа:
Много голове във вратата на Моци

:laugh: :laugh: :laugh:

Някой да каже на Владо Стоянов да си направи нов екип, Владо Стоянов-Моци, ще бъде голямо уважание ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 09:42

bai Momchil написа:
Bjoern Bo написа:

Ако това беше някакъв опит за шега, то и розовите приятели, нямаше да успеят да го направят по-инфантилно.

Комунягите са виновни! :-?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 11:28

Искам да попитам кой плати ушичките:

Изображение

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Чакам и Краля да се изкаже за това ново модно течение в ултрас културата! Иначе онзи ден на мачО по телевизорО дадоха няколко пъти публиката и коментарът ми е: НЯМА ТАКАВА ПОКЕМОНЩИНА ПРОСТО!!!!! :човече-което-се-пляска-невярващо-по-главЪтЪ:

Последна промяна Medved на 29.08.2014 11:29, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 14:46

Bjoern Bo написа:
bai Momchil написа:
Bjoern Bo написа:

Комунягите са виновни! :-?

Не осъзнаваш колко си прав! Комунизма вреди сериозно на мисловната дейност!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 22:37

Крал Блуфен написа:
fc_bayern написа:
Дам мисля, че с тия съперници, постижението на Левски ще бъде подобрено. И трите тима не се славят като много жалостиви и бият лошо, хванат ли слаб съперник. Дано поне и наште вкарат някои гол.

Базел не са нищо особено тоя сезон. Със сигурност не са така силни както миналия. Ако трябва да ги сравняваме с Вердер тогава определено немците са поне 2 класи отгоре.

http://topsport.ibox.bg/news/id_445360137
Който стадион почва да строи, не го чакат хубави дни!

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 23:43

Отварям нов бизнес.... Ще продавам бръснарски ножчета (от тези старите)... Перфектни за рязане на вени... Само от тук ще направя добри пари....

За първия клиент (navy) ще има 10% отстъпка...

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 23:46

Написах си мнението преди да прочета темата... Нейви отпада като първи клиент.... отстъпката отива у Мейджа... Сори

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   29.08.2014 23:57

Не забравяй да си запазиш едно и за себе си, че не се знае докога ще просъществува мегапроектът и безплатните софри покрай него ;)

Ташакът настрана, ама и твоята раболепност към амфетаминовия урод мина всякакви граници на благоприличието и ако ти е останала някаква журналистическа съвест, следва доста сериозно да се замислиш и засрамиш! Все пак не си мяташ моабети в някой анонимен форум, а излизаш с позицията си пред цяла България! :|

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 00:33

LaVilla написа:
Отварям нов бизнес.... Ще продавам бръснарски ножчета (от тези старите)... Перфектни за рязане на вени... Само от тук ще направя добри пари....

За първия клиент (navy) ще има 10% отстъпка...

Доста глупаво мнение. И не се касае до мене, защото мене ме боли кура за смехогорец и това дали и с кого и къде ще играят - нито ме бригат, нито ги хейтвам. Казвам си мнението както го виждам. Е, ако някой смята, че трябва да падам на колене, щото, видиш ли, били български отбор, сбъркал е адресата - права си секуро поради това.
Също така е глупаво, защото хвърля кал по всички инакомислещи. Всеки си има право на мнение.
А болщинството юзъри ги брига патката за амфетаминец. Показателно е изказването на няколко души, които ще ходят на стадиона да си гледат техните любими отбори, и това, че може би разградчани ще са си точно гости на В Левски - това е само размисъл по другите постове.
Аз няма да съм там, защото не играе Левски. А след като не играе, не ме касае. Бил съм само на мач Звезда- Сампдория, за да гледам Виали и Манчини.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 00:35

Да, излизам излизам с името си и мнението си... и това, което мисля по въпроса... това първо...

Второ, защото ми писна да се повтаря едно и също - безплатни софри, туй-онуй... Готов ли си на следното... Ако ти покажа фактури, които моята медия плаща за пътувания и отразяване на мачовете.... Ти ще поемеш ли разходите по пътуването (да кажем в Мадрид)... Едни 1000 евро... даже рекламка по радиото ще ти пуснем...

Трето, по много изказани тези в темата мога да взема отношение, но спрях да обръщам внимание на озлобени и комплексирани хора (какъвто се убеждавам, че си ти)...

Четвърто, пуснах си мнението предварително, без да изчета темата най-вече заради спор от миналата година с Нейви. Тогава спорът бе за цифри, постижения и т.н... Твоето е чиста злобичка...

Пето, за жалост на теб и много хора, проектът Лудогорец скоро няма да приключи, защото Кирил Домусчиев ще започне да печели пари от футбола и той наистина ще се превърне в бизнес... Със сигурност допълнителен плюс биха били силни Левски, ЦСКА и други отбори. Ботев беше перфектен, но за съжаление за момента няма да успее....

Шесто (това по едно мнение за бюджета и парите), бюджетът на Лудогорец не е колосално по-висок от този на ЦСКА да кажем... и ще ви кажа малко цифри... Най-високата заплата е 20 000 евро и е единичен случай.... Средните заплати на футболистите не са повече от 10-12 000 евро... Заплатите на повечето служители в клуба са ТРИЦИФРЕНИ.... В момента финансирането на Лудогорец от фирми на Домусчиев е минимално, клуба работи с много други спонсори.... Премиите за победите в ЛЕ миналата година бяха изключително скромни за такъв турнир.... Да! Сега премията за влизане в ШЛ е колосална, но това е единичен случай...

Седмо, държал съм по същия начин и със същия плам за всички български отбори в Европа... Коментирал съм мачове на Локо Пд, ЦСКА, Черноморец и дори няколко на Левски... Заставам си зад отборите, с които работя и отразявам.... Когато има защо си носят и критика (както бе след мача в Букурещ, както беше след един мач на Локо Пд в Белград, както и след срамни неща на ЦСКА) това е... кой каквото си е заслужил...

Осмо, относно стадиона, държавата отпуска пари, но и срещу задължението Лудогорец да инвестира 4 пъти повече пари... Няма смисъл да казваме с какви пари започна трибуната на Герена нали? Държавата трябва да помогне на всички и съм сигурен, че когато ЦСКА си намерят истински, а не измислен, инвеститор, който да иска да строи стадион, ще получи нужната помощ....

Десето, относно треньорите (някой беше подхванал тази тема). Стоев е един изключително слаб треньор, който беше на път да провали всичко постигнато. Стоев се носи по инерция миналата година и късметът бе с него. Той използва това, което Петев и Дерменджиев направиха. Тази инерция се запази през календарната 2013, през 2014 Лудогорец не направи нито един силен мач и отстрани Лацио с най-слабия си мач в Европа от спортно-техническа гледна точка. Имаше късмет, че "книжните" грандове бяха още по-слаби, за да не застрашат титлата.... Смяната на Стоев закъсня, защото трябваше да е веднага след края на сезона и не трябваше да се допуска да прави втора поредна подготовка... Сега трябва да се прави "ремонт" в движение. Колкото до Дерменджиев... той е чудесен тактик, може да води мачовете и знае какво прави... Има основен проблем, но само от него си зависи дали ще успее да го реши...

Единадесето, това ще ми е един от последните постове тук различен от играта ПМЛ.... Пиша всичко това от уважение към доста хора, с които съм в играта... Не смятам да влизам в спорове и полемики... Имам си далеч по-важни и значими неща в живота... Който както иска да чете и разбира... Всеки е свободен да изразява мнение, да има позиция, да мрази и да обича... Демокрация...

Успех на всички във всичко, с което се захванат и хубав сезон в ПМЛ

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  Следваща