Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:09

Отговори на тема  [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 40  Следваща
Лудогорец Разград - 2014/2015 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 22:23

oasis написа:
navy написа:
Не се занимавай с болни мозъци

Нали се разбрахме с теб кой е промития мозък, потърси помощ докато е време ;-)

Съветвам ви да не се занимавате с моята особа. Ей така ме подминавайте. Моля.
ПП Баси тъпите майни, честно!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 22:26

navy написа:
oasis написа:
navy написа:
Не се занимавай с болни мозъци

Нали се разбрахме с теб кой е промития мозък, потърси помощ докато е време ;-)

Съветвам ви да не се занимавате с моята особа. Ей така ме подминавайте. Моля.
ПП Баси тъпите майни, честно!

Отдавна съм спрял да се занимавам с прости хора ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 22:30

SUBXERO написа:
Публична тайна беше, че Мичмана е левскар, дори не беше и тайна, ако трябва да сме честни. Той никога не е крил симпатиите си към Левски. Но аз нито веднъж не съм го чул да се изказва тенденциозно, нито при коментар на живо, нито при дискусия в студиото. Това с "наште" са фенски митове от противниковите лагери. Хайде малко по-сериозно, когато си говорим за най-великия ни футболен коментатор евър, ако обичате!

Мичмана е легенда, аз съм имал честта да говоря лично с него. До края на професионалния си живот никой незнаеше от кой отбор е. Незнам как така е била публична тайна нещо, което и във вестник Футбол никой не знаеше!
В коментарите си бе бетон, всичко друго е олигофренщина и не смятам да се занимавам с нея.
Касабов се бе приближил до него преди двайсетина години, но реши да сподели пристрастията си и за мен приключи с профи изявите си.
Петела се води ОК за мен, поназнайва се, че е локомотивец.
От по-младите тези в диема са не зле. Но се правят на сервилни - тази вечер до 10а минута Берое бе ощетен чудовищно, а те си бяха пас. Не става въпрос само за дузпата за амфетаминец и недадената такава за Берое, но за 2 засади на старозагорци, които ги нямаше.
Да се повторя - гледайте немска ТВ и пак да си говорим за коментатори! До един, под конец, железни профита!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 22:31

oasis написа:

Нямам нужда от комплименти, но моля и простаци като тебе да спрат да се занимават И с интелигентни хора като мен.
Досаждаш ми, баси кухата майна, не разбра ли?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 22:36

navy написа:
oasis написа:

Нямам нужда от комплименти, но моля и простаци като тебе да спрат да се занимават И с интелигентни хора като мен.

Абе по-скоро ти дразниш с меко казано тенденциозните си коментари и не случайно повечето тук са вдигнали ръце от теб, ама луди има навсякъде.

Последна промяна oasis на 31.08.2014 22:37, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 22:40

oasis написа:
navy написа:
oasis написа:

Абе по-скоро ти дразниш с меко казано тенденциозните си коментари и не случайно повечето тук са вдигнали ръце от теб, ама луди има навсякъде.

Ми нали те посъветвах да не ме четеш, как да ти го кажа, и на другите - БОЛИ МЕ ХУЯ ЗА ВАШИТЕ МИСЛИ!!!
Бях ли ясен, или да ... айде няма :censored:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 22:41

SUBXERO написа:
Публична тайна беше, че Мичмана е левскар, дори не беше и тайна, ако трябва да сме честни. Той никога не е крил симпатиите си към Левски. Но аз нито веднъж не съм го чул да се изказва тенденциозно, нито при коментар на живо, нито при дискусия в студиото. Това с "наште" са фенски митове от противниковите лагери. Хайде малко по-сериозно, когато си говорим за най-великия ни футболен коментатор евър, ако обичате!

+1. Само със забележката, че за това с "наште" и аз имам някакви смътни спомени, ама може и да е било от филмите, дето вика Спърса :D При всички случаи не е било нещо натрапчиво по фенски дразнещо. Примерно и един Боре Касабов винаги се е напъвал да изглежда неутрално, но пристрастията и тенденциозността му личаха от километри.

Иначе сегашните вресльовци, сравнени с Мичмана, са като Амфетаминец, сравнен с Милан на Ариго Саки, да речем :)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 22:41

Bjoern Bo написа:
Иначе сегашните вресльовци, сравнени с Мичмана, са като Амфетаминец, сравнен с Милан на Ариго Саки, да речем :)

:thumbs:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 23:20

oasis написа:
Прави ми впечатление че ти в последно време не си в час, ако си малък и не помниш, аз много добре помня как Мичмана в много от мачовете викаше на Левски "наште", но ето че за пореден път се убеждавам колко промити мозъци сте това левскарите, начело с Нейви, който определено не е в час.

Хахаха, и защо не съм в час, защото казвам, че Куадрадо е по-добър от Стърлинг (който днес ни направи смешни, не може да се отрече) ли? От теб съм малко по-малък, но това няма никакво значение, защото ти говоря за началото на кариерата на Мичмана, когато се е появил не са знаели от кой отбор е и левскарите са мислели, че е чорбар. Знам го от баща ми това. Впоследствие вече се знаеше, че е левскар, но това мнение го описва най-точно:

SUBXERO написа:

Аз лично съм гледал много мачове на Левски с неговия коментар и никога не съм чувал да ги нарича "нашите". Освен ако не говориш за мачове от евротурнирите, в тях най-вероятно го е използвал, ама със сигурност го е използвал и за останалите български отбори, и това си е съвсем нормално всъщност.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 23:28

spurs написа:
oasis написа:
Прави ми впечатление че ти в последно време не си в час, ако си малък и не помниш, аз много добре помня как Мичмана в много от мачовете викаше на Левски "наште", но ето че за пореден път се убеждавам колко промити мозъци сте това левскарите, начело с Нейви, който определено не е в час.

Хахаха, и защо не съм в час, защото казвам, че Куадрадо е по-добър от Стърлинг (който днес ни направи смешни, не може да се отрече) ли? От теб съм малко по-малък, но това няма никакво значение, защото ти говоря за началото на кариерата на Мичмана, когато се е появил не са знаели от кой отбор е и левскарите са мислели, че е чорбар. Знам го от баща ми това. Впоследствие вече се знаеше, че е левскар, но това мнение го описва най-точно:

SUBXERO написа:

Аз лично съм гледал много мачове на Левски с неговия коментар и никога не съм чувал да ги нарича "нашите". Освен ако не говориш за мачове от евротурнирите, в тях най-вероятно го е използвал, ама със сигурност го е използвал и за останалите български отбори, и това си е съвсем нормално всъщност.

Един коментатор трябва да използва думата "нашите" единствено и само за националния отбор, а за това кой е по-добър Стърлинг или Куадрадо за всеки дори и малко разбиращ от футбол е очебийно че това е англичанина.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 23:31

Аха, значи наистина за евротурнири е ставало дума. Е, тогава е напълно възможно, но пак ти казвам, ако го е използвал за Левски, по същия начин сигурно го е използвал и за Ботев примерно.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 23:34

хубав мач между лудогорието и берое днес (Хубчев е спретнал страхотно отборче), а най-доволни от резултата сме цесекарите :yes:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   01.09.2014 00:15

tonzos_justice написа:

ЕДИН Е ТОНЗО ЕДИН! Колко близо бях за невярващите :rofl: Айде Лапникуровец започва да се дъни, Чорбата да се стяга за титла :dance:

Прогнозата ти тука няма никаква стойност след това:

tonzos_justice написа:
31.08.14 20.00 ч. Лудогорец - Берое 3:0(2:0)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   01.09.2014 00:26

Хубав мач ли, напротив деба и съдята прост тотално опропасти мача. Не знам какво е това подпиране, след като сме още началото на сезона и докрая имат още 100 мача да изиграят. А цесекато съм ти казал, няма закъде да се бута между шамарите, след като лиценза дори не им е сигурен. Дори да наберат 20 точки преднина, втория полусезон ще бъдат разминати.:-) Лудите имаха нужда от малко изтрезняване, прецака ми прогнозата тоя смотаняк, щеше да си взема 35 евро отгоре без нито един цент заложен.:-)

Изображение

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   01.09.2014 09:06

fc_bayern написа:
Хубав мач ли, напротив деба и съдята прост тотално опропасти мача. Не знам какво е това подпиране, след като сме още началото на сезона и докрая имат още 100 мача да изиграят. А цесекато съм ти казал, няма закъде да се бута между шамарите, след като лиценза дори не им е сигурен. Дори да наберат 20 точки преднина, втория полусезон ще бъдат разминати.:-) Лудите имаха нужда от малко изтрезняване, прецака ми прогнозата тоя смотаняк, щеше да си взема 35 евро отгоре без нито един цент заложен.:-)

Ти нали беше фен на ЦСКА? :-o

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   01.09.2014 12:01

spurs написа:
LaVilla написа:
Десето, относно треньорите (някой беше подхванал тази тема). Стоев е един изключително слаб треньор, който беше на път да провали всичко постигнато. Стоев се носи по инерция миналата година и късметът бе с него. Той използва това, което Петев и Дерменджиев направиха. Тази инерция се запази през календарната 2013, през 2014 Лудогорец не направи нито един силен мач и отстрани Лацио с най-слабия си мач в Европа от спортно-техническа гледна точка. Имаше късмет, че "книжните" грандове бяха още по-слаби, за да не застрашат титлата.... Смяната на Стоев закъсня, защото трябваше да е веднага след края на сезона и не трябваше да се допуска да прави втора поредна подготовка... Сега трябва да се прави "ремонт" в движение. Колкото до Дерменджиев... той е чудесен тактик, може да води мачовете и знае какво прави... Има основен проблем, но само от него си зависи дали ще успее да го реши...

Абе за това ми е малко по-различно мнението. Не знам кой как води подготовките (в тоя ред на мисли, физическата подготовка не е ли отговорност и на двамата испански кондиционни треньори?), ама при воденето на мачовете се виждаше сериозна разлика, която не беше в полза на Петев. ЗАщото онова отпадане от Динамо Загреб колкото беше късметлийско, толкова беше и предизвикано. Помним как се затвориха тогава, какво бавене и какви номера бяха. Същото беше и в решителния мач за титлата с чорбата - прибраха се яко отзад и само късметът ги спаси, че не влезе някоя от трите греди. За разлика от него Стоев си изнасяше играта напред и с него изглеждаха далеч по-спокойни и уверени, и си задържаха преднината с владеене на топката и футбол. В това отношение Дерменджиев на тоя етап ми прилича повече на Петев, ама да видим.

Напълно споделям това мнение. Освен това не съм въобще съгласен с тезата на Мейджъра за късметлийския европоход на Лудогорец. Късмет имаше с Лацио, но то за големите неща няма как един-два пъти да не те покрие и късмета. Купищата победи като гост обаче изобщо не бяха късмет и изобщо не са дело на Петев за мен.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   01.09.2014 13:32

alessandron написа:
spurs написа:
LaVilla написа:
Десето, относно треньорите (някой беше подхванал тази тема). Стоев е един изключително слаб треньор, който беше на път да провали всичко постигнато. Стоев се носи по инерция миналата година и късметът бе с него. Той използва това, което Петев и Дерменджиев направиха. Тази инерция се запази през календарната 2013, през 2014 Лудогорец не направи нито един силен мач и отстрани Лацио с най-слабия си мач в Европа от спортно-техническа гледна точка. Имаше късмет, че "книжните" грандове бяха още по-слаби, за да не застрашат титлата.... Смяната на Стоев закъсня, защото трябваше да е веднага след края на сезона и не трябваше да се допуска да прави втора поредна подготовка... Сега трябва да се прави "ремонт" в движение. Колкото до Дерменджиев... той е чудесен тактик, може да води мачовете и знае какво прави... Има основен проблем, но само от него си зависи дали ще успее да го реши...

Абе за това ми е малко по-различно мнението. Не знам кой как води подготовките (в тоя ред на мисли, физическата подготовка не е ли отговорност и на двамата испански кондиционни треньори?), ама при воденето на мачовете се виждаше сериозна разлика, която не беше в полза на Петев. ЗАщото онова отпадане от Динамо Загреб колкото беше късметлийско, толкова беше и предизвикано. Помним как се затвориха тогава, какво бавене и какви номера бяха. Същото беше и в решителния мач за титлата с чорбата - прибраха се яко отзад и само късметът ги спаси, че не влезе някоя от трите греди. За разлика от него Стоев си изнасяше играта напред и с него изглеждаха далеч по-спокойни и уверени, и си задържаха преднината с владеене на топката и футбол. В това отношение Дерменджиев на тоя етап ми прилича повече на Петев, ама да видим.

Напълно споделям това мнение. Освен това не съм въобще съгласен с тезата на Мейджъра за късметлийския европоход на Лудогорец. Късмет имаше с Лацио, но то за големите неща няма как един-два пъти да не те покрие и късмета. Купищата победи като гост обаче изобщо не бяха късмет и изобщо не са дело на Петев за мен.

Не е моята теза това, а на Лавилката. Той отрича приноса на Стоев и величае Петев, дето е същият надут медиен мушмул като аскуйскио каун. Колкото и да му редяха мачове и на Стоев (дори в ЕКТ!!!), все пак имаше някакъв що-годе представителен облик отборът. Сега при "мегатактика" Дерменджиев, ако някой може да ми посочи повече от едно чисто положение за 210+ минути игрово време срещу насрана Стяуа, епа нА!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   01.09.2014 13:47

Diavolo написа:
Хахах, до онзи ден не можеше да ги дишаш, а сега ще им станеш първи фен на Лудогорец :-D :cheers:

Принципната ми позиция към еднодневката не се е променила, но определено ги считам за по-малкото зло в случая =)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   02.09.2014 11:50

tonzos_justice написа:
Всяка стотинка над тези суми удря по психологическата граница ;-)

В секторите зад вратите - "Б" и "Г", ще се влиза срещу 50 лева. Това е най-ниската цена. Ценните хартийки за сектор "В" ще са по 80 лева, а за "А" - по 100.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=506401

За кочината Васил Левски, заобиколен от турци и помаци - Луксът струва само 80 лева във В сектор!!! Май няма да се ходи :stop: Като знам и каква тъпа атмосфера е на живо на мачовете на Лудогорец на Васил Левски......нещастници....Да го духат!

Последна промяна tonzos_justice на 02.09.2014 11:52, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   02.09.2014 12:15

tonzos_justice написа:
tonzos_justice написа:
Всяка стотинка над тези суми удря по психологическата граница ;-)

В секторите зад вратите - "Б" и "Г", ще се влиза срещу 50 лева. Това е най-ниската цена. Ценните хартийки за сектор "В" ще са по 80 лева, а за "А" - по 100.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=506401

За кочината Васил Левски, заобиколен от турци и помаци - Луксът струва само 80 лева във В сектор!!! Май няма да се ходи :stop: Като знам и каква тъпа атмосфера е на живо на мачовете на Лудогорец на Васил Левски......нещастници....Да го духат!

Цените са даже евтини. Аз се надявах да няма билет под 250лв за да може всички оръфляци и позьори, дето ше ходят да си направят сйелфи да се откажат.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 40  Следваща