Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:06

Отговори на тема  [ 617 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Следваща
ЦСКА - сезон 2019/2020 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.02.2020 04:39

Изтървахме ги, много ме е яд. Много добре играхме през второто полувреме и не знам как не вкарахме. Но добра игра, доволен съм от желанието и хъса. Браво и на Крушчич.
Хубава атмосфера по трибуните. Ще похваля публиката на Левски, нещо което правя веднъж на високосна. Но когато има защо си има. Този път ни надвикаха, а и бяха много повече.
Иначе това 0-0 лъже за негледалите. Имаше темпо, имаше и положения и пред двете врати. Като цяло добър мач, аз останах приятно изненадан.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.02.2020 07:15

Минавам само да кажа, че въпреки по-малката бройка, сектор Г не беше надвикан! Може би по телевизията така да е изглеждало, но реално не беше така :red_fan:

Последна промяна Keanu на 16.02.2020 07:16, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.02.2020 09:21

От това което видях малко по ТВ - слаб футбол, синьо море по трибуните. От ТВ не може да се прецени коя агитка повече е викала.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.02.2020 12:23

Keanu написа:
Минавам само да кажа, че въпреки по-малката бройка, сектор Г не беше надвикан! Може би по телевизията така да е изглеждало, но реално не беше така :red_fan:

tonzos_justice написа:
От това което видях малко по ТВ - слаб футбол, синьо море по трибуните. От ТВ не може да се прецени коя агитка повече е викала.

Още по-малко пък ако си бил в единия от двата сектора.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.02.2020 13:31

Keanu написа:

И аз само минавам да кажа, че всичко зависи от гледната точка ;-) . Гледайки от сектор Б си бяхте надвикани в почти всеки един момент. Но не смятам, че това беше най-важното. Ще отлича две неща - не знам от колко време нямаше изцепки от рода на бомбички, димки и т.н. от страна на сектор Б. Второто нещо е - оранжевите димки от сектор Г през второто получвреме - добро припознаване :laugh: :wave: Липсваха само оркестрите, но и за тях ще дойде време :-D
Като игра - дооооста слабо и посредствено.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.02.2020 14:20

Keanu написа:

Ако ги нямаше маркетинговите трикове, вярвай че ЦСКА вчера би изглеждал по съвсем различен начин по трибуните. В смисъл щеше да сме в А група, тръгнали от нула, във В и Б група със сигурност щеше да имаме тройно повече публика, отколкото сега ходят. Но уви, едно е да гледаш вчера шепа хора във В и непълен Г, след зимна пауза, другото щеше да е 20 000 армейци по трибуните, червена еуфория и бой за билети. Е сега е време да се обясните в любов знаете на кого.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.02.2020 14:37

tonzos_justice написа:
Keanu написа:

Ако ги нямаше маркетинговите трикове, вярвай че ЦСКА вчера би изглеждал по съвсем различен начин по трибуните. В смисъл щеше да сме в А група, тръгнали от нула, във В и Б група със сигурност щеше да имаме тройно повече публика, отколкото сега ходят. Но уви, едно е да гледаш вчера шепа хора във В и непълен Г, след зимна пауза, другото щеше да е 20 000 армейци по трибуните, червена еуфория и бой за билети. Е сега е време да се обясните в любов знаете на кого.

Много си прав! Доколкото ми казаха, Перуката е дал акъла на Ганчев за тирето, и после го е прецакал, като е продължил да подпомага активно гелосания. Иначе като си помислиш с тези 8 млн спокойно можеше да се оздрави старото дружество.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.02.2020 17:57

Да бе можеше да се оздрави - единия план беше на Божков подаден лично от Цеката... 30 годишен. Тия двамцата щяха да поискат и стадиона ако Ганчев не ги извъртя с влизането в Първа лига - защото стадиона се даде на клуб с профи статут, което не включва отбори от аматьорските лиги... А да, и на клуб зад който стоят феновете - а зад кой стоят повечето фенове? Че и ти Тонзо беше сред тях - заедно сме ходили на мачове и сме си говорили, че е нямало друг начин. В никакъв случай не бих искал Цеката/Божков да ни бяха взели...

Последна промяна Keanu на 16.02.2020 18:03, променена общо 3 пъти

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.02.2020 19:16

Pocko написа:
Keanu написа:

И аз само минавам да кажа, че всичко зависи от гледната точка ;-) . Гледайки от сектор Б си бяхте надвикани в почти всеки един момент. Но не смятам, че това беше най-важното. Ще отлича две неща - не знам от колко време нямаше изцепки от рода на бомбички, димки и т.н. от страна на сектор Б. Второто нещо е - оранжевите димки от сектор Г през второто получвреме - добро припознаване :laugh: :wave: Липсваха само оркестрите, но и за тях ще дойде време :-D
Като игра - дооооста слабо и посредствено.

Като се взимат димки ефекта може да е всякакъв - оранжеви, розови, червени... каквото дойде а и ако си мислиш, че на някой му пука... нямаме комплекси.

Иначе е много ясно, че няма да правя сравнение когато съм в Г - аз ви чух само два пъти, което е нормално.
Говоря за мнение на хора, които са били отстрани.

Но все пак нека
добавим и ваши мнения:
Изображение

Цитат:
Толкова бях ядосан от "липсващия" сектор Б, че не обърнах внимание на безобразната игра :!: За пръв път виждам този сектор пълен, а 2/3 от хората да не викат и пеят - и това е главно заслуга на герберастките мутроподобни софия запад и нпк :!: Много, много слабо разпяване, почти никакво въодушевление от феновете, чак до средата на второто полувреме някъде.

Цитат:
Абе зомбита заврете си тактиките някъде :!: Днес трябваше сектор Б да е армия от лъвове, 3 към 1 срещу оранжевите. един път не се запя ББПП, повечето време пееха 20% от присъстващите :?: София запад са гнусни герберски педали с онова арменче еврейче говорител, когато и да стане сапунерка му е късно :idea:

Мижав сектор Б с никаква подкрепа, всички ли сте приспани от бойковите коври, а. Тия от литекс са ясни, ами къде са сините, които трябва да са пример :?: Цялата държава е блато, защото си мълчат гнидите. Днес трябваше Б и А да са врящ котел, ама се примири тоя народ да гние под водачеството на едно гнусно гербаво еврейско лайно, наречено боклук борисов.

:laugh:

Последна промяна Keanu на 16.02.2020 19:24, променена общо 3 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   17.02.2020 03:11

явно звука от телевизора подвежда, но то сектор А бе много активен, а те като викнат и заглушават всичко.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   18.02.2020 14:19

Само да светна душманите, че ЦСКА 1948 мачка с 7:1 и скоро ще има интересен мач, всъщност и мачът 1948-Левски ще бъде вери интърстинг :laugh: :laugh: :laugh:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   18.02.2020 19:52

Обелките начело с Цеката (който иска да дава 8млн. на година на Левски и да им е основен спонсор), зад който стои Гела не ги гледам...
Не знам какви интересни мачове ще има, но ще е нещо като мач срещу Витоша Бистрица - 20 човека отсреща... ама да не обиждам Витоша, че те сигурно повече докарват от към публика.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   19.02.2020 11:35

Keanu написа:
Обелките начело с Цеката (който иска да дава 8млн. на година на Левски и да им е основен спонсор), зад който стои Гела не ги гледам...
Не знам какви интересни мачове ще има, но ще е нещо като мач срещу Витоша Бистрица - 20 човека отсреща... ама да не обиждам Витоша, че те сигурно повече докарват от към публика.

Кеану, не знам кого визизараш, може би г-н Найденов. Това че той е искал да дава пари на Левски не знам дали е така. В неговото послание, за тези 8 милиона се визираше нещо от рода помощ в нужда. Айде сега сам се сети какво е искал да каже, като си чел и за предишни спонсори на Левски по какъв начин идват на Герена. Много ми е чудно защо през тези години не видях дори едно малко по различно мнение от теб по отношение на актуалните събития. Дали са 20 човека феновете на 1948, никой не може да каже. Да, малко хора ходят на техните мачове. Но с всеки мач, все по-малко хора ходят и на дербито с Левски в А група. Все повече стават хората, които спират да се интересуват. Много е трудно при днешните събития, ако се позамислиш, да визираш твърдения и факти. Защо ли? Защото със сиурност феновете на ПФК ЦСКА се пръснаха в много посоки. И ако си твърд в подкрепата си към Г.Г., то не може да очакваш всички да са като теб.

пс фенове на Г.Г. (вече няколко човека) ми заявяват, че било предателство, ако не се подкрепя Г.Г. И ти ли смяташ, че е така?

Последна промяна tonzos_justice на 19.02.2020 11:37, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   19.02.2020 13:59

Тонзо, не искам всички да са като мен - просто изразявам мнение... както и ти.
Не мога да скрия, че тези са ми противни и не говоря за футболистите и феновете
Няма как да забравя и как фирми на Гела участваха в търга - а от Делиормана колко сме страдали и страдаме и сега... и не само ние.
А Ганчев, който иска да го подкрепя, който иска да не го подкрепя - всеки си има право на избор и не значи, че е предател.
И между другото и при мен няма голямо въодушевление от моментното ни състояние - показателно е, че съм ползвал картата си 2-3 пъти този сезон...

Последна промяна Keanu на 19.02.2020 14:12, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   20.02.2020 01:28

Английската версия на официалния сайт на Интер пусна материал за сблъсъците си на българска земя, покрай срещата си с Лудогорец в Разград.
В материала основно място заемат сблъсъците с ЦСКА София, а освен това има хубаво видео от срещата в София.

https://www.inter.it/en/news/2020/02/19/inters-previous-games-in-bulgaria.html

Изображение

Вратарят на настоящия отбор Густаво Бусато даде интервю за чуждестранна медия.
В него той определя престоя си в ЦСКА и живота си в България като "специален" и има амбициозната задача да подобри рекорда на Стоян Йорданов от сезон 1970/71 от 1202 минути без допуснат гол.
В момента Бусато е без допуснат гол във вратата си за първенство от 794 минути, а ако запази мрежата си суха и в предстоящия мач с Ботев Пловдив, то той ще влезе в топ 5 на вратарите в България с най-дълга серия без допуснат гол.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   20.02.2020 14:48

Keanu написа:
и при мен няма голямо въодушевление от моментното ни състояние - показателно е, че съм ползвал картата си 2-3 пъти този сезон...

За това говорим, кое време сме на годината, а нямаме шанс за титла. Дадох толеранс 2 години на Г.Г. и емоционално се изчерпах. В началото вярвах, че ще има титла и победи над Левски, ще се инвестира сериозно. Като видях, че моите очаквания са плод на илюзия се отдръпнах. И защо, защото просто не виждам смисъл от цялата рокада, схема или трикове, които се случиха. Кому бе нужно да фалират ПФК? Това нямаше да стане, ако не го искаше Г.Г. и не беше подкрепено от бащицата. Да не забравяме, че докато бяхме ПФК, Г.Г. искаше да ни прекръства, или и това сте забравили. Пак питам, след като настана играйкане години наред за какво бе цялото това нещо? А хората толкова много обичат ЦСКА, въпреки всичко 8-9 К отидоха на дербито, макар че и 200 човека не заслужават ръководството. Изгубихме идентичността си, пак питам кой месец сме, за да нямаме шанс за титла??? Това ли е ЦСКА?

САМО ЦСКА :red_fan: :red_fan: :red_fan:

Последна промяна tonzos_justice на 20.02.2020 14:51, променена общо 2 пъти

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   20.02.2020 16:35

Фалита за съжаление беше неизбежен. И да е имало друг вариант нямаше желаещи да тръгнат по него... да не говорим(не че съм искал), но когато бяхме на ръба, адвоката на Пеевски не ни "спонсорираше" с дарения, нито МВР ни е плащало режийните, или да са се изсипвали десетки спонсори да наливат пари... но няма да зачепквам тази тема а и не това е причина да фалираме. За мен реалната вина за фалита си беше в предните управления (Божков, Лупи, Титаните...) - не мога да обвинявам Ганчев за това.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   23.02.2020 01:38

В българския футбол и конкретно на "Армията" нищо ново.
Слаба посещаемост, незадоволителна продукция.

Преди срещата Рубен Пинто получи плакет по случай 100-тния си мач за клуба в първенството.
Той, както и Кристиан Малинов започнаха за втори пореден мач като титуляри, въпреки че есента играха малко.
Това е добре, защото клубът не бива с лека ръка да се лишава от добрите си играчи, а и за да бъдат продадени на по-добра цена те трябва да играят.
В центъра на защитата липсваха и двамата титуляри Занев и Албентоса, но след известни колебания заместниците им Антов и Гълъбов се справиха и тимът отново не допусна гол.

В срещата нямаше и кой знае колко положения, но това че Белтраме, Соу и Енрике пропуснаха от наистина добри позиции говори и за липса на достатъчно класа.
Да, голът за ЦСКА падна след хубава комбинация, но това бе един проблясък.
Чисто футболните неща не бяха много.

Ботев Пд заслужава поздравления, защото игра директен футбол, футболистите му опитаха не малко удари от дистанция, нещо което не се вижда често в първенството.
Но най-голямото достойнство при тях бе, че имаха само един чужденец в състава си и доста млади момчета, а играха като равни с пълния с чужденци отбор на домакините.
Това го налагат и обстоятелствата, но не мога да бъда убеден, че когато имаш по-високи цели трябва непременно да залагаш на чужденци.

Футболистите от Пловдив излязоха с фланелки в памет на техния загинал привърженик в Солун.

Агитката на ЦСКА пък отбеляза 30 години организирана подкрепа, след основаването на фенклуба.

Някак беше тъжно в този ден да има толкова малко хора, но наред с другите фактори и излъчването на толкова мачове по телевизията си казва своето.
Дори в Англия не излъчват всички мачове от кръга директно.
В следствие на това и часовете в които се провеждат също са неудобни, макар че днес не беше така.
И то за получаване на никакви пари насреща.

Волейболния ЦСКА пада 3-0 в Монтана, очаквана загуба, но плейофите все още са реална цел, имайки предвид и програмата.
ЦСКА посреща в София аутсайдерите Славия и Черно море, въпреки че нито един мач не трябва да бъде подценяван.
Младият Димитър Димитров отново най-резултатен днес за "армейците", отново мощна подкрепа от "Дивизия Монтана" в залата, които винаги се организират, когато ЦСКА е в града. Само поздравления за това.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   24.02.2020 14:23

Май стана ясно защо Бейко припозна Литекс за цска и им угажда за всичко. Оказва се, че вуйчото на малката му дъщеря е легендата на закрития клуб - Станко Йовчев. :-D

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   24.02.2020 17:46

Човек, напоследък мненията са ти.... :outofspace: Вуйчото на стринка му на прабаба му трети братовчед... :blink:
И не разбрахте, че всичко се връща - не случайно има различни поговорки по темата… за чуждия гроб и т.н.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 617 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Следваща