Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:11

Отговори на тема  [ 225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща
Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   23.07.2026 21:06

ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА!

Както писах селския футбол на Ицо Янев е подходящ при такива съперници. По един отменен гол и за двата отбора. ЦСКА да не е ония от Оняград, да получи седем парцала.
Що не го търсили Симеон Славчев? За какво да те търсят бе,Карабах били като Барселона, добре.

На реванша ще има публика на ЦСКА и дано станат нещата. Върховна несправедливост от УЕФА, която насърчава неолиберализма и терористичните групи Антифа.

ps
Извинявам се, че отместих мнението на Дявола, но така се получи.

Последна промяна albertz на 23.07.2026 21:08, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   23.07.2026 22:19

Чудесен резултат. Янев остава. Дано не го сменят целия сезон.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   23.07.2026 23:32

Лоша загуба за Лудогорец, вярно, срещу добър съперник.

Но това не е онзи Лудогорец отпреди два сезона и преди това. На 90% са отпаднали.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   24.07.2026 00:30

Идеален отбор на ЦСКА в евротурнирите, в ерата ГриГан-Валтер

Схема 4-2-3-1

Фьодор Лапоухов, Брадли Мазику, Юрген Матай, Валентин Антов, Тибо Вион, Амос Юга, Кристиян Малинов, Кирил Десподов, Тиаго Родригеш, Али Соу, Мауридес

Резерви- Густаво Бусато, Мено Кох, Греъм Кери, Стефано Сенси, Йоанис Питас

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   29.07.2026 22:35

Левски устиска това равенство в Румъния и ще играе срещу Кайрат (по-неприятният отбор). На отбор като Левски не му подхожда да се брани , но явно играчите се сдухаха след първия гол преди почивката.

Стадионът в Крайова е с класа над този на герена, а онези са треторазряден румънски отбор. Смятай колко сме зле.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   29.07.2026 23:06

Голям мач стана в Крайова между Университатя и Левски.
Мача можеше да отиде и в двете посоки, но с оглед цялостната игра и общия брой създадени положения от двата мача, Левски бяха една идея по-добри и според мен заслужено продължават в 3-ия кръг от квалификациите.
Така Левски си гарантира в най-лошия случай мачове в основната фаза на Лига на конференциите.
В 3-ия кръг на ШЛ, Левски ще играе срещу Кайрат Алмати (Казахстан), отбор, който е от нашата черга, но отбор, който игра в основната фаза на ШЛ през миналия сезон.
Бих казал 55 на 45 за Кайрат, но мача си е абсолютно отворен.

Изненадан съм, че 1948 продължават напред, но и слабо ме интересуват. Отбор без традиция и публика. Грозно празен стадион и много слаб мач в който Спартак Търнава ги изтърваха.

Утре ние нямаме кой знае какви шансове срещу Карабах, защото за разлика от Левски и Лудогорец нямахме късмет с жребия и ни се падна най-тежкият съперник. Карабах е с класи над българските отбори и не съм оптимист за утре, но да видим. ЦСКА си е ЦСКА.

Имам усещането, че Лудогорец ще отстрани евреите. Те не са кой знае какъв отбор, просто Лудогорец не е това което беше, но все още има футбол в отбора от Разград.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 01:18

Не идеален, но добър мач за Левски. След О-2 се дръпнаха малко повече отколкото трябва, но в средата на второто полувреме заиграха отново добре, създадоха добри положения за гол, отново може да съжаляват, че не реализираха. За мен заслужено продължават и имат не лоши шансове срещу Кайрат.
Дано само няма нови наказания за публиката. Тази вечер имаше пробив, нямаше проблеми, но по принцип не трябваше да има гостуваща публика. Иначе сред подкрепящите бяха Вили Вуцов, Любо Костадинов. Видях, че и други са останали извън стадиона, гледали са от заведения.

Според мен Лудогорец ще отпаднат.

ЦСКА много пъти е бил отписван, но и много пъти е опровергавал. Няма да е лесно, но дано има още една паметна вечер. Според мен няма да се стигне до дузпи, нещата ще се решат преди това. Надявам се поне 10-12,000 да дойдат, а защо не и повече.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 09:31

Hiksa написа:
Левски устиска това равенство в Румъния и ще играе срещу Кайрат (по-неприятният отбор). На отбор като Левски не му подхожда да се брани , но явно играчите се сдухаха след първия гол преди почивката.

Стадионът в Крайова е с класа над този на герена, а онези са треторазряден румънски отбор. Смятай колко сме зле.

Като почнете с тия клишета... не му подхождало да се брани. Все едно говорите за Реал или Байерн.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 09:33

albertz написа:
Не идеален, но добър мач за Левски. След О-2 се дръпнаха малко повече отколкото трябва, но в средата на второто полувреме заиграха отново добре, създадоха добри положения за гол, отново може да съжаляват, че не реализираха. За мен заслужено продължават и имат не лоши шансове срещу Кайрат.
Дано само няма нови наказания за публиката. Тази вечер имаше пробив, нямаше проблеми, но по принцип не трябваше да има гостуваща публика. Иначе сред подкрепящите бяха Вили Вуцов, Любо Костадинов. Видях, че и други са останали извън стадиона, гледали са от заведения.

Според мен Лудогорец ще отпаднат.

ЦСКА много пъти е бил отписван, но и много пъти е опровергавал. Няма да е лесно, но дано има още една паметна вечер. Според мен няма да се стигне до дузпи, нещата ще се решат преди това. Надявам се поне 10-12,000 да дойдат, а защо не и повече.

Аз не разбирам що трябва да има наказание за Левски? Много фенове на гостуващи отбори си купуват билети в домакинските сектори, след като гостуващият сектор е с ограничена бройка и местата не стигат. Наказанието е затворен сектор за гости. Беше ли затворен? Да. На какво основание трябва да има наказание?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 09:36

Ясно е че големите пари са в ШЛ и ЛЕ (за отбори от нашата черга), но от гледна точка на коефициент и евентуален пробив, за Левски е най-добре да играе в ЛК. Както се вижда отбора е достатъчно добър да мине основната група. В другите 2 турнира, особено ШЛ ще го млатят яко.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 09:39

Diavolo написа:

Изненадан съм, че 1948 продължават напред, но и слабо ме интересуват. Отбор без традиция и публика. Грозно празен стадион и много слаб мач в който Спартак Търнава ги изтърваха.

Аз отдавна твърдя, че отбори като 1948 и Септември (донякъде и Славия, че и Локо Сф) нямат място в А група. Никакъв смисъл няма от такива отбори. Майстора не знам що си го причинява. Явно му се занимава с футбол. Запален е. Ми да вземе Спартак Плевен или Етър или Берое и да направи отбор за Европа.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 10:09

Майстора мрази ребрадирания клуб и затова си го причинява.

Снощи отново двуостър мач с щастлив край за нас. След мача стюарди на домакините са посегнали на наши играчи в тунела. Запада предложи организиран бой ня тяхната ултрас група Пелуза Норт, но те отговорили, че нападателите нямат общо с тяхната организация.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 10:26

bai Momchil написа:
Ясно е че големите пари са в ШЛ и ЛЕ (за отбори от нашата черга), но от гледна точка на коефициент и евентуален пробив, за Левски е най-добре да играе в ЛК. Както се вижда отбора е достатъчно добър да мине основната група. В другите 2 турнира, особено ШЛ ще го млатят яко.

Така е Момчи, но ШЛ означава също висок коефициент и над 30 милиона приходи. Иначе, мисля да отида на поне едно гостуване в Европа.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 10:33

Vendome написа:
bai Momchil написа:

Така е Момчи, но ШЛ означава също висок коефициент и над 30 милиона приходи. Иначе, мисля да отида на поне едно гостуване в Европа.

Точките се дават за победа и равен, както и има бонус точки за достигане на определена фаза. Т.е. теоритично 2-3 точки в ШЛ ще ти донесат много по-малко коефициент от потенциални 8-10 точки + бонус за класиране в следваща фаза.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 10:55

Дългосрочно си прав ако коефициентът от този сезон ти дава голям шанс за нови групи дори без да си шампион.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 12:41

Vendome написа:
Дългосрочно си прав ако коефициентът от този сезон ти дава голям шанс за нови групи дори без да си шампион.

То е малко и тако и вако. От една страна в ШЛ печелиш много пари, които ако инвестираш правилно ще пробиеш в ЕКТ дори и с нисък коефициент, от друга пък коефициента ти дава доста по-добри шансове в следващата кампания. Факт е обаче че в ШЛ трудно ще влезете, дори и да биете сега казахите, следващият съперник ще е още по-тегав. Така че по-реално е влизане в ЛЕ, където парите не са чак толкова много. Та лично мен ако ме питаш, по-добре конференциите - с победи и трупане на самочувствие и коефициент. И кеф и за феновоте. Миналата година келешите влезнаха в ЛЕ и там нищо. А са по-добър отбор от Левски. Ако бяха в ЛК все си мисля, че имаха повече шансове да стигнат до по-интересни мачове.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 14:03

Между ЛЕ и ЛК, определено втория турнир.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 14:33

Ако Левски мине през Кайрат, то след това май за директния плейоф за влиза в основна фаза на ШЛ ще е един измежду АЕК Атина, Динамо Загреб и Цървена Звезда. За мен само Звезда е непреодолим, но всъщност няма нищо страшно, защото говорим за отбори от нашия калибър грубо казано. Балканци.

Последна промяна Diavolo на 30.07.2026 14:34, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 15:07

Плюс Селтик и Слован Братислава. И аз не мисля, че са чак непреодолими, но определено всички (освен може би Слован, не ги знам как са) са сериозни фаворити срещу нас.

А между Лига Европа и Лига на Конференциите разликата в парите не е ли доста сериозна все пак?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Българското участие в евротурнирите лято/есен 2026   |   30.07.2026 15:56

Да елиминираме Кайрат, пък каквото сабя покаже.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща