| Автор |
Съобщение |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 03.02.2020 09:22
Моето мнение по горните разсъждения. В България, както в повечето страни, "законите се печатат за робовете", както е написал Ботев. Те не важат за тея които са най-отгоре, които намират начини и врътки да ги заобикалят. Не важат и за някои прослойки отдолу, но това там е с друга цел, за да се противопоставят на тези, които ги спазват и по този начин да се печелят политически дивиденти. В случая държавата пуска гювеч на всички и се знае, че всички отгоре крадат и не им е чиста работата. Само, че в един момент когато някой стане неудобен, то бива веднага ударен. Нищо, че някой по горните етажи на властта е знаел с години какво се случва с този "уважаван бизнесмен", както наричаха Черепа до скоро. Същото е и с Нено Димов. Колко протести имаше срещу тоя още преди 2-3 години около национален парк Пирин, концесията на на Банско и втория лифт. Боклуци по пристанищата имаше още преди, но никой не правеше разследвания (или не бяха публични). С години се източват язовири и има далавери с ВЕЦ-овете. Само, че изведнъж като стана неудобен и го жертваха. Така се действа у нас.
За мен до последно Божков ще дава пари за Левски, за да може да държи имидж пред обществото. В един момент, обаче ще му секнат кранчето и ще дойде спасител на бял кон. Примерно, ще се изтъпанчи Борисов или Дончев с новия международен хазартен инвеститор, който да речем ще налее 10 милиона евро за 5 години в Левски и така ще стабилизира клуба, докато не изхарчим парите за безумни трансфери и не се забатачим пак с дългове. По-лошият вариант е директно да ни фалират, но си мисля, че ББ няма да го допусне, защото изборите са догодина, както за парламент, така и за президент.
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 03.02.2020 10:57
Тъй като и аз имам вътрешна информация от две места, но не цялата картинка, което обаче не ми пречи да ги навържа. Обаче няма как и да споделя всичко, че всичко и навсякъде се следи - само ще кажа, че нещата не са на ниво страна... геополитическа е ситуацията. Просто вие сте Collateral damage… Не знам дали ще ви взима някой, но в момента и да иска няма да може...
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 04.02.2020 02:02
|
|   |
|
 |
|
terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5900 Местоположение: София
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 04.02.2020 11:01
... Много си прав... Днешната ни геополитечска ориентация наистина прави "Левски" - Collateral damage…:) де да беше само "Левски".......
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 04.02.2020 22:36
Полемизирането по плоскостта "геополитика" в тема за Левски в момента е най-малко вероятната и най-вече димка по тои казус. Обаче обръщайки косвените жертви да не се окаже, че някой ще изгърми мърцина директно! Плакатите тази сутрин го понамекнаха. И един препълнен стадион след само 11 дни. Май някой е позабравил какво значи 35-40 хилядна маса на стадион... у центъра на София?!
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 06.02.2020 18:52
Последна контрола, първа загуба с 1:2 от Олександрия. Мачът си бе равностоен, не ни дадоха дузпа за явно нарушение срещу Паулиньо първото, баламски техен първи гол, второто Левски (по традиция) вдигна оборотите, но получихме втори гол. Костов от дузпа намали и можехме и да изравним накрая. Добра контрола, твърди, но не и груби влизания, здрав мач. Оптимист съм за отбора, само Тиам не е в час, и не знам защо при алтернативите винаги бе титуляр. Хубчев знае защо.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 06.02.2020 19:13
Тиам го пиши бегал. Не са му мислите вече на Герена. Отделно, той е в слаба форма от ноември.
 |
|
terminator
(Crazy Band)
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 11.02.2020 18:20
В ъндърграунда се носи все по-упорито мълвата, че по заповед на щуката до броени дни Домуса ще поеме Левски...т.е. Лудогорец ще стане Левски :) Нещо да сте чули и Вие? Аз всъщност не бих се изненадал, все пак: https://m.youtube.com/watch?v=QQlNgBfXjfM
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 11.02.2020 19:03
Нали знаеш Терми, че на този свят всичко е възможно. Въпросът е каква ще е реакцията на феновете при такава развръзка. В един момент поне за мен моралът излиза на преден план пред обикновената фенщина. Тоест при евентуална развръзка, като посочената от теб, аз ще съм дотук. 35 години по стадионите са доста, видял съм много, изпитал съм много, но достойнството ще ми е по-важно. Дотук с това! Иначе съм ходил на десетки мачове с Цска, а и на стотици с другите отбори. Но предстоящия в събота ще е може би най-емоционалния, на който ще присъствам живот и здраве. Едва ли за някой резултата ще е най-важното нещо от него. По-важното ще е сплотеността и любовта, която ще изпитат футболистите на Левски, слушайки песните от синята част на стадиона. Публиката на Левски ще е може би така задружна, от много години насам и това ще предизвика емоции, не само в мен, а и хиляди други. Чувството, което изпитвам сега дни преди мача, е подобно на това, което изпитвах, и за което още ме побиват тръпки, когато във В сектор преди много години скандирахме да ни върнат името. Тогава отново бяхме всички заедно отново бяхме обединени около една кауза - името Левски. Сега ще е същото, всички ще са на стадиона да подкрепят името и идеята Левски. Емоция, която трудно бих могъл да ти опиша. Това за абонаментните карти също е един от начините за помощ от клуба. Лично за мен обаче един фен на Левски не трябва да чака ножа да опре до кокъла, за да предприеме тази стъпка. Поне няколко мои приятели и колеги отидоха днес към Герена да си купят карти и на въпроса защо чак сега, то никой не можа да ми даде някакъв сносен отговор. Но определено причината не е финансова. Просто в България е явно, че все още я нямаме тази култура на мислене. Остави за постъпленията в клуба, а имай предвид опашки за билети, запазено място, паркомясто за автомобила. Все неща, които дават предимство пред обикновения билет. Но и това е дълга тема. И накрая едно кратко и ясно САМО ЛЕВСКИ!
|
|   |
|
 |
|
terminator
(Crazy Band)
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 11.02.2020 19:18
 |  |  |  | goro_levskara написа: Нали знаеш Терми, че на този свят всичко е възможно. Въпросът е каква ще е реакцията на феновете при такава развръзка. В един момент поне за мен моралът излиза на преден план пред обикновената фенщина. Тоест при евентуална развръзка, като посочената от теб, аз ще съм дотук. 35 години по стадионите са доста, видял съм много, изпитал съм много, но достойнството ще ми е по-важно. Дотук с това! Иначе съм ходил на десетки мачове с Цска, а и на стотици с другите отбори. Но предстоящия в събота ще е може би най-емоционалния, на който ще присъствам живот и здраве. Едва ли за някой резултата ще е най-важното нещо от него. По-важното ще е сплотеността и любовта, която ще изпитат футболистите на Левски, слушайки песните от синята част на стадиона. Публиката на Левски ще е може би така задружна, от много години насам и това ще предизвика емоции, не само в мен, а и хиляди други. Чувството, което изпитвам сега дни преди мача, е подобно на това, което изпитвах, и за което още ме побиват тръпки, когато във В сектор преди много години скандирахме да ни върнат името. Тогава отново бяхме всички заедно отново бяхме обединени около една кауза - името Левски. Сега ще е същото, всички ще са на стадиона да подкрепят името и идеята Левски. Емоция, която трудно бих могъл да ти опиша. Това за абонаментните карти също е един от начините за помощ от клуба. Лично за мен обаче един фен на Левски не трябва да чака ножа да опре до кокъла, за да предприеме тази стъпка. Поне няколко мои приятели и колеги отидоха днес към Герена да си купят карти и на въпроса защо чак сега, то никой не можа да ми даде някакъв сносен отговор. Но определено причината не е финансова. Просто в България е явно, че все още я нямаме тази култура на мислене. Остави за постъпленията в клуба, а имай предвид опашки за билети, запазено място, паркомясто за автомобила. Все неща, които дават предимство пред обикновения билет. Но и това е дълга тема. И накрая едно кратко и ясно САМО ЛЕВСКИ! |  |  |  |  |
..... Шапка ти свалям за истинската любов, която виждам, че извира към любимия ти клуб. И все пак е илюзия, че с оглед равнището на футбола в България някой отбор може да се издържа преимуществено от билетчетата на публиката. Това е някакъв моментен импулс и ще трябват солидни спонсори. Като се огледаме в България май няма много, пък и никой читав спонсор не би рискувал да инвестира в нашето калпаво първенство, т.е. възможностите са единствено от нашите олигарси. За съжаление...
Последна промяна terminator на 11.02.2020 19:19, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 11.02.2020 19:25
Аз ще купувам билет за всеки мач до края на сезона. Понеже малко мачове ще мога да посетя, останалите билети ще подарявам.
 |
|
navy
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 11.02.2020 22:32
 |  |  |  | terminator написа:  |  |  |  | goro_levskara написа: Нали знаеш Терми, че на този свят всичко е възможно. Въпросът е каква ще е реакцията на феновете при такава развръзка. В един момент поне за мен моралът излиза на преден план пред обикновената фенщина. Тоест при евентуална развръзка, като посочената от теб, аз ще съм дотук. 35 години по стадионите са доста, видял съм много, изпитал съм много, но достойнството ще ми е по-важно. Дотук с това! Иначе съм ходил на десетки мачове с Цска, а и на стотици с другите отбори. Но предстоящия в събота ще е може би най-емоционалния, на който ще присъствам живот и здраве. Едва ли за някой резултата ще е най-важното нещо от него. По-важното ще е сплотеността и любовта, която ще изпитат футболистите на Левски, слушайки песните от синята част на стадиона. Публиката на Левски ще е може би така задружна, от много години насам и това ще предизвика емоции, не само в мен, а и хиляди други. Чувството, което изпитвам сега дни преди мача, е подобно на това, което изпитвах, и за което още ме побиват тръпки, когато във В сектор преди много години скандирахме да ни върнат името. Тогава отново бяхме всички заедно отново бяхме обединени около една кауза - името Левски. Сега ще е същото, всички ще са на стадиона да подкрепят името и идеята Левски. Емоция, която трудно бих могъл да ти опиша. Това за абонаментните карти също е един от начините за помощ от клуба. Лично за мен обаче един фен на Левски не трябва да чака ножа да опре до кокъла, за да предприеме тази стъпка. Поне няколко мои приятели и колеги отидоха днес към Герена да си купят карти и на въпроса защо чак сега, то никой не можа да ми даде някакъв сносен отговор. Но определено причината не е финансова. Просто в България е явно, че все още я нямаме тази култура на мислене. Остави за постъпленията в клуба, а имай предвид опашки за билети, запазено място, паркомясто за автомобила. Все неща, които дават предимство пред обикновения билет. Но и това е дълга тема. И накрая едно кратко и ясно САМО ЛЕВСКИ! |  |  |  |  |
..... Шапка ти свалям за истинската любов, която виждам, че извира към любимия ти клуб. И все пак е илюзия, че с оглед равнището на футбола в България някой отбор може да се издържа преимуществено от билетчетата на публиката. Това е някакъв моментен импулс и ще трябват солидни спонсори. Като се огледаме в България май няма много, пък и никой читав спонсор не би рискувал да инвестира в нашето калпаво първенство, т.е. възможностите са единствено от нашите олигарси. За съжаление... |  |  |  |  |
Левски и чорбата са единствените в България със солидна фенска маса. Чорбата я прахоса, с повелието на Боко тиквоча и Перуката, преебаха микренския. Гелосаните нямат грам шанс на Герена, и всичко живо ще се отдръпне. Левски не е селския от Разград. И Боко също отече, мен ако питаш. Олигарх не, но добър чужд бизнесмен ще се окъпе в слава и пари покрай Левски. Не е никак малко. Но Тквоча трябва да си ходи. В събота вероятно ще бъде нахранен подобаващо от 20 хил сини. И оттам нататък връщане няма да има. Глупав е Бойко и подцени Левски. Сега ще си получи заслуженото. Както впрочем всеки, дръзнал да се ебава с Левски.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 16.02.2020 12:14
Много съм разочарован. Още като видях стартовия състав и тръпки ме побиха! За съжаление всички видяхме какъв бе резултата от тази "изненада". Много слаб мач, кюскане, ритане по кокалчетата, а селтаците се бяха насрали в началото! Всичките 3 нови зимни попълнения, които бяха привлечени навреме и си направиха добра (според треньорите) подготовка, бяха извън стартовите 11. С други думи старта на сезон 2020 бе със стария Левски, като дори голмайстора от предишния сезон бе на пейката. С фалшиви деветка и седмица, с едни чики-рики на 5 кв метра и с халфове под 170 см логично загубихме центъра. Все пак първото полувреме имахме 2-3 не лоши шанса, върха бе пропуска на Паулиньо в 42а мин! Второто бе късмет, че не загубихме. Не се играе така пред 20 хил свои привърженици, изпълнили до дупка А и Б (а ако не бе това разделение, със сигурност и половината В щяхме да напълним! Жалко! Така се убива устрем и вдъхновение! Недадена дузпа за селтакес, както и спестени не един червен картон на Малинов. Но те и друго не могат - само с ритане и физическо превъзходство (което с нашия избор на 11 им го дадохме серви) - футбола при тях отсъства.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 16.02.2020 14:17
Като на паметника Батков и Баждечето, хвана ме носталгия за Тати. Ей Богу!!
 |
|
navy
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 16.02.2020 14:33
И е дал някой лев за Левски! Замислих се, един консорциум от десетина-двадесет едри акционери дали няма как да вържат бюджета на Левски? Особено сега, като има доста по-солидно присъствие на трибуните. И това финансиране ще е за макс 3-4 години, когато клуба отново ще е хегемон и ще произвежда футболисти и успехи. Всъщност, това е последния истински собственик, който милееше за клуба, и ни предупреди какво следва!
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 18.02.2020 00:03
Връщам се на този въпрос, защото за седмица феновете + един дерби мач вкараха в касата на клуба 700 хил лв. Само приходите от мача със селтакес са 200 хил лв от билети, отделно поне още толкова от закупени сезонни карти. Можем да очакваме 25К на 5.3. със сигурност за Купата. Стига Левски да играе като Левски, а не да убива всякакъв ентусиазъм с фалшиви деветки и прочие. Със Славия ще сме поне 10К.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 18.02.2020 16:43
 |
|
navy
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 19.02.2020 15:58
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 20.02.2020 16:55
И кво Нейви, приказва хубаво и това което искате да чуете ама какво от това? Айде да проследим хронологията: - Беше ли едно посредствено журналистче от списание Егоист - беше. - Натягаше ли се със статии за Перуката - натягаше ли се. - Благодарение на гъзолизането, стана ли пресаташе - стана. - Благодарение на гъзолизането, издигнаха ли го до Вице в БФС - издигнаха го. - Как и що реши Черепа да го вземе в Левски за мен е загадка, но дойде точно когато в Левски се сипеше златен дъжд, така че пак е покрай изгодата. - Прееба ли национала със случая Хубчев - прееба го. Един месец преди важен официален мач никой не знаеше Хубчев подал ли е оставка или не. И това е човек, който доскоро е бил колега с журналистите и с хората от БФС. - Ся има ли друг правилен ход, освен да се опита да се изкара герой и евентуално да остане при новият собственик от лятото - няма. В БФС пътя му е затворен щото след новият конгрес ще има нов президент и нови хора, а Левски го чака нов собственик. Пък че е умен и може да говори - може. Ама те и на Плондера му се възхищават колко верни неща говорил. 
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 | 20.02.2020 17:12
Е много ясно, че като така или иначе няма от къде да получи пари да каже, че се отказва... На мен друго ми направи впечатление в неговото изказване и по-точно тази част: Това е доста странно още от тогава да е знаел... а януари говореше за стабилност, за нов стадион, втори отбор и т.н. Абе постоянно си послъгва...
Последна промяна Keanu на 20.02.2020 17:13, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
|