Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:25

Отговори на тема  [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 40  Следваща
Лудогорец Разград - 2014/2015 
Автор Съобщение
(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   02.10.2014 17:20

Е за картоните аз не съм казал в чия полза са, само казах, че ги раздаваше/спестяваше както му дойде, наистина спокойно можеше да изгони Минев при дузпата.

А за гола на Бензема наистина няма хубаво повторение, ама защитника доста странно пада, аз съм по-склонен да мисля, че го е бутнал и има фал, ама няма как да сме сигурни за това.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   02.10.2014 17:44

spurs написа:
Е за картоните аз не съм казал в чия полза са, само казах, че ги раздаваше/спестяваше както му дойде, наистина спокойно можеше да изгони Минев при дузпата.

и в крайна сметка стигаме до заключението, че съдията дефакто ОСТАВИ Лудогорец в мача и му позволи впоследствие да направи един достоен мач, в който дори можеше в края да изравни. Защото 10 човека и щеше да стане веселба на Васил Левски. Обаче най-дразнещото е, че ако слушаш БГ медиите оставащ с усещането за жестокото поряване на Лудо, а не ОСТАВАНЕТО му в мача ... :innocent:

Последна промяна Balleta на 02.10.2014 17:54, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   02.10.2014 23:35

Balleta написа:
spurs написа:

и в крайна сметка стигаме до заключението, че съдията дефакто ОСТАВИ Лудогорец в мача и му позволи впоследствие да направи един достоен мач, в който дори можеше в края да изравни. Защото 10 човека и щеше да стане веселба на Васил Левски. Обаче най-дразнещото е, че ако слушаш БГ медиите оставащ с усещането за жестокото поряване на Лудо, а не ОСТАВАНЕТО му в мача ... :innocent:

Повече от 24 часа чета безсмилици, освен 2-3 мнения тук... Реал играха с около 10 %, само след гола на Марселиньо засилиха на около 20-25 - в резултат за 5 минути им отмениха несправедливо 2 гола и получиха дузпа, но без червен картон на Минев.
После пак клатиха мача до 70а мин, когато Карло реши да си взима мача и направи смените.
Значи ми стана досадно от чорбарщина, в смисъл - трябва да ги ебеш с 5-7 гола, за да си траят.
Били направили повече от Левски... ама са с нула точки, вярно, вкараха 2 гола. И?
Шансовете на Базел са да си вземе 2а мача с тях, и ще го направи. Ливъра навънка и Реал в къщи няма да простят, така че малко са прибързани тези хвалебствия. Нищо чудно да завършат с над 20 получени гола, и да видим кой какво е.
А, пропуснах ли да спомена, че се бяха насрали до гола на Ронално и бяха в тяхната пеналтерия?
Съдията обърка доста неща, но не осигури победата на Реал.
Толкова

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.10.2014 00:35

navy написа:
Шансовете на Базел са да си вземе 2а мача с тях, и ще го направи. Ливъра навънка и Реал в къщи няма да простят,

Ето с това не съм съгласна. Лузърпула са големи мизерници и винаги се осират, когато могат. Готова съм да се обзаложа, че Лудогорец няма да загуби от Ливърпул в София. :-)

Последна промяна На Враца на 03.10.2014 00:35, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.10.2014 00:39

На Враца написа:
navy написа:
Шансовете на Базел са да си вземе 2а мача с тях, и ще го направи. Ливъра навънка и Реал в къщи няма да простят,

Ето с това не съм съгласна. Лузърпула са големи мизерници и винаги се осират, когато могат. Готова съм да се обзаложа, че Лудогорец няма да загуби от Ливърпул в София. :-)

Eла, пиле! Влизам ALL IN. Ако спечеля, ми опрощаваш предишния бас. Ако ти спечелиш, удвоявам бирите. Върви ли? :innocent:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.10.2014 02:35

navy написа:
Реал играха с около 10 %

Интересно е ми как изчисли тези проценти :blink:
и с колко процента играеха Барса и Челси срещу вас преди 8 г.
Ъъ, да кажем 15% ама резултата беше друг... :laugh:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.10.2014 09:56

Bjoern Bo написа:
На Враца написа:
navy написа:

Eла, пиле! Влизам ALL IN. Ако спечеля, ми опрощаваш предишния бас. Ако ти спечелиш, удвоявам бирите. Върви ли? :innocent:

Съгласна съм, разбира се! :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.10.2014 14:23

Diavolo написа:
navy написа:
Реал играха с около 10 %

Лесно брат... Ако играеха на 100 % щяха да им нанижат двуцифрено число, играха около 15 мин на 25 % и имаха 2 гола и 2 дузпи, т.е. на всеки 3-4 минути голово положение.
Левски загуби с 0:2 от Барселона, като и те цъкаха тям някъде 15-20 %.
Дори факта, че Левски можеше да качи на 6-7 гола кремвиршите 3-4 дни по-рано е показателен.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 00:19

navy написа:
Diavolo написа:
navy написа:
Реал играха с около 10 %

Лесно брат... Ако играеха на 100 % щяха да им нанижат двуцифрено число, играха около 15 мин на 25 % и имаха 2 гола и 2 дузпи, т.е. на всеки 3-4 минути голово положение.
Дори факта, че Левски можеше да качи на 6-7 гола кремвиршите 3-4 дни по-рано е показателен.

Доста интересни неща прочетох като мнения в темата

1. Реферите направиха безброй грешки в този мач, но както казаха някой в такъв турнир на такова ниво съдиите винаги подкрепят силния и няма за какво Лудогорец да се сърди в случая. Ако има фрапантна ситуация това е вдигната засада на човек, който е 15-20 метра пред защитата :) Действията на тази съдийска тройка не отиват на ШЛ.
2. Реал наистина игра с малък процент от възможностите си, което е напълно разбираемо. Футболистите на Реал обаче се държаха надменно, което не им прави чест на база факта, че голяма част от публиката бе на стадиона заради тях. На Роналдо също не му прави чест държанието - симулацията за дузпата и изритването без топка на Моци, което остана незабелязано от съдията.
3. Лудогорец игра със същия процент срещу Левски в дните преди Реал. Левски и феновете на Левски ще са страшно заблудени, ако си мислят, че са направили кой знае какво, но това си остава за тяхна сметка. На мен ми направи лошо впечатление (защото не отива на Левски и привържениците му), че победата бе приета с невероятен ентусиазъм все едно е спечелена титлата... Казвам го без да се заяждам, ама това е израждане на нещата... Не е толкова ненормално Левски да бие който и да било на Герена.
4. Лудогорец може и да не запише точки в групата, може и да допусне повече голове от Левски (за което се съмнявам)... Основната разлика е, че Лудогорец успя да държи под напрежение два европейски колоса като Ливърпул и Реал до последно, а с малко късмет можеше да вземе нещо... Левски дори за 5 минути не направи това с нито един отбор от групата си и това е безспорен факт.
5. Нивото Шампионска лига все още е изключителна хапка за българския клубен футбол... и това, което прави Лудогорец е много.
6. Публиката.... Начетох се на хиляди коментари "нямат истинска публика". Да, подкрепям мнението на Момчил, че много хора дойдоха с цел "селфи". Интересно ми е какво значи истинска публика? Защото, ако е такава "тип ултраси", значи Барса и Реал нямат истинска публика...
7. Другото определение "изкуствен отбор". Тук ще попитам най-вече феновете на ЦСКА. ЦСКА не е ли тип изкуствен отбор. Ако си представим, че държавното положение в България се бе променило драстично да кажем през 1953 година дали ЦСКА щеше да съществува в този вид с толкова фенове зад гърба си и толкова успехи. Не трябва да забравяме, че феновете на ЦСКА са фенове на този отбор заради успехите извоювани в периода на формирането на личността на тези хора, които после са запалили с ЦСКА своите деца и внуци. Реално ЦСКА е зависил от държавата така, както Лудогорец зависи от Домусчиеви. Ако Лудогорец продължи да се развива така още десетина години ще генерира своя публика.... Да, няма да е с масовостта на Левски и ЦСКА. И ще дам пример... човекът от кварталното кафене е левскар, иска да направи и синчето си левскар. В момента обаче сина му ходи на мачове и се радва на Лудогорец (от миналата година) и за Левски не иска и да чуе, а баща му не може да промени това, колкото и да му се иска.
8. Ако на 10-ти на "Васил Левски" отидат всички, които хейтят по Лудогорец, стадионът на България-Хърватия ще е пълен... Дано, ама едва ли, защото е по-лесно мразиш, отколкото да се радваш за нещо.
9. Фактът, че повечето от този форум, пък и във фейсбук или други социални мрежи, последните години, коментират повече Лудогорец (с добро или лошо) от собствените си любими отбори, говори много! Лудогорец е фактор, който за 4 години постигна това, за което другите се мъчат десетилетия и повече...

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 04:27

LaVilla написа:
6. Публиката.... Начетох се на хиляди коментари "нямат истинска публика". Да, подкрепям мнението на Момчил, че много хора дойдоха с цел "селфи". Интересно ми е какво значи истинска публика? Защото, ако е такава "тип ултраси", значи Барса и Реал нямат истинска публика...

Искаш да кажеш, че Ultras Sur или Boixos Nois са тип "селфи"? Сигурно се шегуваш. :)
Цитат:
7. Другото определение "изкуствен отбор". Тук ще попитам най-вече феновете на ЦСКА. ЦСКА не е ли тип изкуствен отбор. Ако си представим, че държавното положение в България се бе променило драстично да кажем през 1953 година дали ЦСКА щеше да съществува в този вид с толкова фенове зад гърба си и толкова успехи.

Във вашата престижна медия да не би да имате копие от митичния указ? Я дайте да го видим. :)

Другите неща няма да ги коментирам.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 08:20

LaVilla написа:
navy написа:

3. Лудогорец игра със същия процент срещу Левски в дните преди Реал. Левски и феновете на Левски ще са страшно заблудени, ако си мислят, че са направили кой знае какво, но това си остава за тяхна сметка. На мен ми направи лошо впечатление (защото не отива на Левски и привържениците му), че победата бе приета с невероятен ентусиазъм все едно е спечелена титлата... Казвам го без да се заяждам, ама това е израждане на нещата... Не е толкова ненормално Левски да бие който и да било на Герена.
4. Лудогорец може и да не запише точки в групата, може и да допусне повече голове от Левски (за което се съмнявам)... Основната разлика е, че Лудогорец успя да държи под напрежение два европейски колоса като Ливърпул и Реал до последно, а с малко късмет можеше да вземе нещо... Левски дори за 5 минути не направи това с нито един отбор от групата си и това е безспорен факт.
8. Ако на 10-ти на "Васил Левски" отидат всички, които хейтят по Лудогорец, стадионът на България-Хърватия ще е пълен... Дано, ама едва ли, защото е по-лесно мразиш, отколкото да се радваш за нещо.
9. Фактът, че повечето от този форум, пък и във фейсбук или други социални мрежи, последните години, коментират повече Лудогорец (с добро или лошо) от собствените си любими отбори, говори много! Лудогорец е фактор, който за 4 години постигна това, за което другите се мъчат десетилетия и повече...

С изтрите неща съм съгласен. Да, Лудогорец бяха подценили Левски, и се опитаха да се върнат в мача, но не успяха. Жалко, че не ги разгромихме, та да знаят и за по-натам и да мълчат.
Лесно се говори за преди 8 години, когато някои неща удобно са забравени и се облягаш само на статистиката. Но както писах, дори и при 0:5 срещу Барса си имахме наши прилични шансове, а надали някой е забравил какво направи Ники Михайлов на В Левски срещу Вердер. И какъв бе мача преди това.
Сега знам, че е удобно да се възхвалява Лудогорец, модно дори. Ама прекалявате.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 08:43

navy написа:
а надали някой е забравил какво направи Ники Михайлов на В Левски срещу Вердер. И какъв бе мача преди това.

Много ме зарадва тогава мен лично Никито. Иначе аз пак казвам, че Лудогорец ще спечели поне точка и няма да завърши с 0т, а че сравнения са безсмислени от тогава - досега , е ясно.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 09:13

Само да допълня думите на Веско, че Лудогорец е фактор, е факта че хора, с които никога преди това не съм си говорил за футбол и които знам много добре, че не гледат футбол, ме заговарят и отварят тема за мача и ми казват, че са го гледали. Това поразително много ми напомня 94-та, макар и разбира се в доста по-малки мащаби. Дали е положителен или отрицателен този факт - не мога да дам оценка.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 10:15

Stuart написа:
LaVilla написа:

Искаш да кажеш, че Ultras Sur или Boixos Nois са тип "селфи"? Сигурно се шегуваш. :)
Цитат:
7. Другото определение "изкуствен отбор". Тук ще попитам най-вече феновете на ЦСКА. ЦСКА не е ли тип изкуствен отбор. Ако си представим, че държавното положение в България се бе променило драстично да кажем през 1953 година дали ЦСКА щеше да съществува в този вид с толкова фенове зад гърба си и толкова успехи.

Във вашата престижна медия да не би да имате копие от митичния указ? Я дайте да го видим. :)

Брат ми... ти верно ли ми даваш за пример тези групи? Това ли са истинските фенове - расисти, наркодилъри, убийци? От кога Boixos Nois не е стъпвал на "Ноу Камп" организирано? Или Ultras Sur с 500 членове и прогонена от "Сантяго Бернабеу"... Ако това са "истинските" фенове жалко за футбола.
И по същество. Ти ходил ли си на дерби Барса - Реал? На Ноу Камп атмосферата на този мач е същата като на Лудогорец - Реал... Хората са на стадиона, за да гледат футбол и следят всеки един момент от мача. Мога да ти кажа, че снощи на ЦСКА - Ботев имаше "по-ултрас" атмосфера... но пак питам това ли е "истинската" публика.... Такава, която няма да познае на улицата нито един от своя отбор, защото съм убеден, че повечето от "ултрасите" на Левски и ЦСКА, ако срещнат Наманя Милисавлевич и Антонио Аниете ще го подминат и няма да знаят, че той играе в техния отбор.

Какъв указ-муказ?? В ситуацията с ЦСКА какви документи искаш? Създаден партийно и придобил фенска маса заради успехите му... Всеки голям отбор набира повече фенове, ако постига повече успехи през годините...

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 10:20

И още нещо... за дузпите... Сама по себе си претенцията на Лудогорец за дузпа при други обстоятелства нямаше да е основателна.. Но след като реферът е свалил критерия и е дал дузпа за ситуацията при Роналдо ситуацията при Мисиджан за мен е повече дузпа и тази снимка го доказва.... Задържане има..

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 10:54

Няма да има 1:17 в крайна сметка :laugh:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 16:11

LaVilla написа:
Stuart написа:
LaVilla написа:

Цитат:

Брат ми... ти верно ли ми даваш за пример тези групи? Това ли са истинските фенове - расисти, наркодилъри, убийци? От кога Boixos Nois не е стъпвал на "Ноу Камп" организирано? Или Ultras Sur с 500 членове и прогонена от "Сантяго Бернабеу"... Ако това са "истинските" фенове жалко за футбола.
И по същество. Ти ходил ли си на дерби Барса - Реал? На Ноу Камп атмосферата на този мач е същата като на Лудогорец - Реал... Хората са на стадиона, за да гледат футбол и следят всеки един момент от мача. Мога да ти кажа, че снощи на ЦСКА - Ботев имаше "по-ултрас" атмосфера... но пак питам това ли е "истинската" публика.... Такава, която няма да познае на улицата нито един от своя отбор, защото съм убеден, че повечето от "ултрасите" на Левски и ЦСКА, ако срещнат Наманя Милисавлевич и Антонио Аниете ще го подминат и няма да знаят, че той играе в техния отбор.

Какъв указ-муказ?? В ситуацията с ЦСКА какви документи искаш? Създаден партийно и придобил фенска маса заради успехите му... Всеки голям отбор набира повече фенове, ако постига повече успехи през годините...

На Барса - Реал не съм ходил, но съм ходил на достатъчно други мачове, за да мога уверено да твърдя, че атмосферата няма нищо общо с тази на мачовете на Лудогорец. Пък и няма нужда да си ходил на мачове, за да го установиш това. То аз и на мачове на Лудогорец не съм ходил, освен с ЦСКА. Има си телевизия, има си престижни радиа, които излъчват пряко. Те нещата се виждат и чуват и без да си на място.

А конкретно атмосферата на мача с Реал пък е леко комично да се дава за пример. То там две трети от скандиранията бяха "българи юнаци", което съвсем ясно показва за какво става въпрос.

И още нещо. Ultras Sur не са 500 човека (противно на това, което вероятно пише в някой сайт за ширпотреба тип уики) и може официално да са "прогонени", но това далеч не означава, че не са на мачовете. Абсолютно същото и за каталунската група.

Това, че ултрасите и изобщо по-хард феновете не познавали играчите си, е пълна глупост. А впрочем тия на мача с Реал дали познават играчите на Лудогорец?

ЦСКА няма да коментирам. Когато покажеш съответните документи, ще си говорим пак. Подозирам, че няма да се случи обаче. :wave:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 17:25

LaVilla написа:
И още нещо... за дузпите... Сама по себе си претенцията на Лудогорец за дузпа при други обстоятелства нямаше да е основателна.. Но след като реферът е свалил критерия и е дал дузпа за ситуацията при Роналдо ситуацията при Мисиджан за мен е повече дузпа и тази снимка го доказва.... Задържане има..

То и на Роналдо му чукнаха коляното - ха сега де ??? :-?

Лудогорец искрено ме радват с игра, даже не толкова с игра (щото все още правят безумни елементарни грешки), колкото с различния си подход към мачовете в Европа - не излизат обречени, а излизат със самочуствие и не се бетонират, а опитват да градят, не ги гледам в БГ (първенство за мазохисти :laugh: ), но в Европа им гледам почти всички мачове и им се кефя.
Тая типична БГ истерия на медиите обаче след мача, как ние пак сме били ощетени, порязани, нарязани идва в повече, после се включват и разни "ултраобективни" фенове подхванали тона на комплексирани журналистчета и става мазало.

Ла Вила - добре си постнал тая снимка, но що така всички претенции на журналята почват някъде по и след средата на първото полувреме. Аз по горе също постнах някои снимки и клипове - повечето не им обърнаха удобно внимание - та да те питам тук - какво ставаше ако беше зачетен редовния гол на Роналдо и беше изгонен по всички правила на буквата - Минев с червен. Щеше ли да има мач по нататък и да говорим за безумната двуметрова безсмислена (не)засада ???

Хората са казали бий за да те уважават, в тоя ред на мисли Реал сами са си виновни, че дойдоха да си направят няколко селфита в София вместо да играят - типичното подценяване на на Давид от Голиат, Анчелоти направи директно три смени, аз такова нещо не видях и с Елче и до тук през сезона не е имало, после реши да не си играе и да взима мача с Бензема, Хамес и Кроос.

Относно какво било недостойното на Роналдо - пак се пропуска ситуацията (която коментатора изкара и коментира, като симулация) при която Абел му отвори рана в ахилеса и до вчера не тренира и не се знаеше дали ще играе с Атлетик :yes:

Айде стига с Лудо - искрено им пожелавам категорична победа с Пуул (много са ми неприятния червените) и с Базел в София... :cheers:

П.П. Аз също, като Ледо и теб подкрепям, че публиката не са дрогираните викащи, като диваци ултраси - предпочитам хората да си ходят на мач, като на празник, със семействата си, с децата, че дори и селфита да си правят нема лошо - особено, ако са бигорексици, като Блуфи :-D То това е целта да се забавляваш, не малоумни келеши, напиващи се от една бира да ти чупят главата с камъни, щото видиш ли немало кой да ги пердаши вкъщи навремето ...

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 18:45

Balleta написа:
LaVilla написа:

То и на Роналдо му чукнаха коляното - ха сега де ??? :-?

Лудогорец искрено ме радват с игра, даже не толкова с игра (щото все още правят безумни елементарни грешки), колкото с различния си подход към мачовете в Европа - не излизат обречени, а излизат със самочуствие и не се бетонират, а опитват да градят, не ги гледам в БГ (първенство за мазохисти :laugh: ), но в Европа им гледам почти всички мачове и им се кефя.
Тая типична БГ истерия на медиите обаче след мача, как ние пак сме били ощетени, порязани, нарязани идва в повече, после се включват и разни "ултраобективни" фенове подхванали тона на комплексирани журналистчета и става мазало.

Ла Вила - добре си постнал тая снимка, но що така всички претенции на журналята почват някъде по и след средата на първото полувреме. Аз по горе също постнах някои снимки и клипове - повечето не им обърнаха удобно внимание - та да те питам тук - какво ставаше ако беше зачетен редовния гол на Роналдо и беше изгонен по всички правила на буквата - Минев с червен. Щеше ли да има мач по нататък и да говорим за безумната двуметрова безсмислена (не)засада ???

Хората са казали бий за да те уважават, в тоя ред на мисли Реал сами са си виновни, че дойдоха да си направят няколко селфита в София вместо да играят - типичното подценяване на на Давид от Голиат, Анчелоти направи директно три смени, аз такова нещо не видях и с Елче и до тук през сезона не е имало, после реши да не си играе и да взима мача с Бензема, Хамес и Кроос.

Относно какво било недостойното на Роналдо - пак се пропуска ситуацията (която коментатора изкара и коментира, като симулация) при която Абел му отвори рана в ахилеса и до вчера не тренира и не се знаеше дали ще играе с Атлетик :yes:

Айде стига с Лудо - искрено им пожелавам категорична победа с Пуул (много са ми неприятния червените) и с Базел в София... :cheers:

П.П. Аз също, като Ледо и теб подкрепям, че публиката не са дрогираните викащи, като диваци ултраси - предпочитам хората да си ходят на мач, като на празник, със семействата си, с децата, че дори и селфита да си правят нема лошо - особено, ако са бигорексици, като Блуфи :-D То това е целта да се забавляваш, не малоумни келеши, напиващи се от една бира да ти чупят главата с камъни, щото видиш ли немало кой да ги пердаши вкъщи навремето ...

Както може би си видял в първия ми пост по темата никъде не съм обвинил съдията. Коментара и снимката бе свързана с цитати по-горе в темата, че дузпа 100% няма... за мен колкото тази на Роналдо е дузпа, толкова и тази на Мисиджан.

А като говорим за кое е първо... много преди Анесе да ритне Роналдо той направи нещо изключително некоректно, което не отговаря на класата и ореола му... Говоря за това...

https://www.youtube.com/watch?v=JtsCPsE9TTY

Като цяло уважавам мнението ти...

СТЮАРД, ако за теб примерът за "фен" са хората от дадените от теб за пример групировки наистина много те съжалявам.... От сърце се надявам това да не е твоето ниво... А колкото до твърдението, че "качулките" не познават футболистите съм сигурен на 100% и лично съм се убедил в това... За тях е важно първо да се напият и дрогират преди мача, на тази база да дерат гърло цял мач каквото им каже диригента, мачът няма никакво значение..., след мача, ако може да се спретне някое бойче е СУПЕР, ако хванеш някой от противника и му вземеш шал, фланелка или знаме също... Ако си го направил се прибираш след мач в ранните часове приятно почерпен и това ти мача... Резултатът няма значение, играта също...

И сега за публиката... Обиколил съм изключително много стадиони в Европа...В Испания, Англия и Франция публиките са тип "театър" и по нищо атмосферата не се различава от тази на мача Лудогорец - Реал... Дори в Англия в Чемпиъншип е по-шумно, че скачат на всеки корнер, докато във Висшата лига само на голове или някое добро положение... дори при големите дербита... В Германия е малко по-напред в това отношение особено Дортмунд. там не се коментира.... Италия средна работа...

Това, което ти наричаш "истински" фенове го има почти само по Турция, Гърция, Сърбия и т.н.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 18:50

navy написа:
LaVilla написа:
navy написа:

С изтрите неща съм съгласен. Да, Лудогорец бяха подценили Левски, и се опитаха да се върнат в мача, но не успяха. Жалко, че не ги разгромихме, та да знаят и за по-натам и да мълчат.
Лесно се говори за преди 8 години, когато някои неща удобно са забравени и се облягаш само на статистиката. Но както писах, дори и при 0:5 срещу Барса си имахме наши прилични шансове, а надали някой е забравил какво направи Ники Михайлов на В Левски срещу Вердер. И какъв бе мача преди това.

Днес предполагам разбра какво имах в предвид, като казах, че в Левски се заблудиха изключително много от победата си над Лудогорец...

Колкото до възхваляването... Кажи кое да се възхвалява? Единственото, което може да се възхвалява в българския клубен футбол в момента е Лудогорец и тази година постигнатото от ЦСКА до момента (въпреки, че Стойчо Младенов не го понасям)...

Къв беше мачът с Вердер? 0:3 на полувремето, айде моля те.... Срещу Барса прилични шансове за какво? За гол, за точка, за победа????

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 40  Следваща