Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:59

Отговори на тема  [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
До Изгрев Памперс 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 20:56

Крал Блуфен написа:
El Capitan написа:
Крал Блуфен написа:
Е копеле, добре,че за 20 години ни поведохте в класирането в 3ти кръг,че вече станахте ебати фактора =)))

Еми копеле,аз като говора го права въз основа на факти, не като вас с прасетата,да си основавам тезите на някво хипотетично " Ше видите вие някой ден"....сещаш ли се....

Фактите казват,че Ботев имат 2 титли от времето на първия мензис на бабата на Петела :laugh:

Трай, че на тях им е навик да печелят титли с треньори - легенди на Левски.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 20:58

El Capitan написа:
Крал Блуфен написа:
Фактите казват,че Ботев имат 2 титли от времето на първия мензис на бабата на Петела :laugh:

Да да,ок, кажи сега за четвъртфиналите,за групите,за Барселона и да затворим кръга....

Благодаря за въпроса. Левски е най-успешния български отбор през 21 век на национално и европейско равнище. Когато Ботев играе на 1/4 финал в ЛЕ или влезне в групи на ШЛ или спечели поне 5-6 титли в следващите 10г. можем да си МЕРИМЕ успехите, но дотогава разлика между Ботев и Пирин Гоце Делчев като постижения нема =)

П.С. Палете свещи мустакатия мангал и ДПС да се задържат още некоя година поне,че иначе лошо =))

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 21:00

Vendome написа:

Трай, че на тях им е навик да печелят титли с треньори - легенди на Левски.

Е то последните години кой ли не стана шампион в А група. Да имаш най-богатия човек за спонсор и да не станеш шампион поне 1 път е равносилно на тва да си вселенски идеот =))

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 21:02

El Capitan написа:

Малкия чикиджия ше го питам седмия кръг кви ше ги дроби като им опънем тричетри шайби насред порутената кочина....

ДА НЕ ЧУВАМ ТАКИВА ОБРЪЩЕНИЯ КЪМ СЪОТБОРНИЦИ !!! Ако продължавате така ше наложа сериозни финансови санкции =)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 22:03

Капитан ти нещо освен да ръсиш обиди друго знаеш ли? :wave: :wave: :wave:
Ще ви видим и вас в седмия кръг,може пък да спечелите на Армията ... сега те моля да седнеш и да поровиш в Уики кога за последно Ботев е печелил в София :rofl: :rofl: :rofl: независимо дали на Армията или в Подуене :rofl: :rofl: :rofl:

Блуфен - стига с тия отборчета. Не ми се спори ...а и с такива като горните папагали спор не става,кажеш на перушината нещо наопаки и почва да те псува понеже не може да спор като човек :uuu: :wave:

ПС: :clown: ,нито съм чекиджия нито съм толкова малък :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 23:02

Адаш, Ботев биха Левски като гости в последина им игран мач за първенство :)
Блуфи, срещу Фулъм имаше около 34 000 някъде

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 23:05

Крал Блуфен написа:
BATE написа:
Да де няма значение.Това са вечни спорове между нас.Става дума че САМО И ЕДИНСТВЕНО ЦСКА и левски могат да съберат по всяко едно време поне 20.000 души АГИТКА. И като дойде време за Ботев-Локо Пд и слушам как това било истинското дерби на България и ми става едно такова смешно отвътре и направо припадам от :rofl: :rofl: :rofl:

Дават 13-14.000 фенове на Ботев и 1500 на Локо Пд и ето видиш ли създават НЕВЕРОЯТНА и НЕПОВТОРИМА атмосфера!Нищо че гостите (в случая Локо Пд примерно) седят и гледат от близо а т.нар. домакини пеят песнички през 8 минути.Песнички които обикновено траят около 50 секунди преди мнозинството да продължи да чопли семки.

Все тая ... всеки си вижда нещата по друг начин.

Целия проблем идва от там,че феновете на селските отбори незнайно поради каква причина са решили,че могат да се сравняват със Софийските. Аз го отдавам комплекса, който е заложен в 95% от населението по тия места. Спомням си по времето на Жоро Илиевата титла на Доко как фенове на Ботев обесняваха как щели да стискат палци за отбора от Столипиново щото видиш ли титлата да отидела в Пловдив. Ти представяш ли си копеле некой фен на Левски да каже,че иска отбора на Тройчо Комисионната примерно да е шампион щото по-добре било софийски отбор да спечели :laugh:

Дербито на провинцията Ботев - Локо не е лошо, атрактивно е и носи заряд. Но е доста нелепо да слушаме как това било дербито на България и тем подобни глупости. За мене причината е както посочих одеве - комплекси на тема столицата.

Непонятно ми е защо искат да се сравняват с ЛЕВСКИ например като това не е възможно дори на теория. Титлите ли да си мериме, купите ли, евроуспехите ли, публиката ли не знам кое?!

Блуфка, ще ти кажа нещо което може би незнаеш, а и
много от сегашните фенове на Ботев и Локо няма да признаят, преди години намаше голяма омраза между двата отбора, аз като бивш агиткар ти давам достоверна информация че с феновете на Локо ходихме заедно на наши мачове а и ние ходихме на техни и сме се били заедно(говоря за края на 80-те и началото на 90-те), така че тази омраза се насажда изкуствено последните 15-20 години и е напълно нормално за мен да съм за Локото когато играят срещу Левски и ЦСКА.

Последна промяна oasis на 05.08.2013 23:09, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 23:16

Diavolo написа:
Адаш, Ботев биха Левски като гости в последина им игран мач за първенство :)
Блуфи, срещу Фулъм имаше около 34 000 някъде

ако за последен имаш предвид този от 1997 може и да си прав :wave:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   06.08.2013 00:15

oasis написа:

много от сегашните фенове на Ботев и Локо няма да признаят, преди години намаше голяма омраза между двата отбора, аз като бивш агиткар ти давам достоверна информация че с феновете на Локо ходихме заедно на наши мачове а и ние ходихме на техни и сме се били заедно(говоря за края на 80-те и началото на 90-те), така че тази омраза се насажда изкуствено последните 15-20 години и е напълно нормално за мен да съм за Локото когато играят срещу Левски и ЦСКА.

Еми за това иде реч - вашето съперничество с Локомотив не може да се сравнява с нашето с чорбата и такива примери за които аз не знаех между другото само доказват твърдението ми.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   06.08.2013 12:04

Крал Блуфен написа:
oasis написа:

Еми за това иде реч - вашето съперничество с Локомотив не може да се сравнява с нашето с чорбата и такива примери за които аз не знаех между другото само доказват твърдението ми.

Еми така е, ама вашето дерби взе да запада последните 20 години, а нашето взе да се изостря и затова се стигна до сравнения, които според мен на тоя етап са напълно уместни.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   06.08.2013 13:11

Подобни сравнения не са уместни по простата причина, че нашето дерби вълнува хора от цялата страна, а вашето единствено майни и някой друг жител на околните градчета.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   06.08.2013 13:38

Vendome написа:
Подобни сравнения не са уместни по простата причина, че нашето дерби вълнува хора от цялата страна, а вашето единствено майни и някой друг жител на околните градчета.

Цялата страна ама друг път, не сме 85-та година, одавна хората които не са фенова на Левски и ЦСКА не се интерисуват от превъзнесените ви отбори.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   06.08.2013 20:15

oasis написа:
Vendome написа:

Цялата страна ама друг път, не сме 85-та година, одавна хората които не са фенова на Левски и ЦСКА не се интерисуват от превъзнесените ви отбори.

Калчев е прав,че вашто дерби винаги е било на местно ниво. Това,че некой пловдивчанин живее и работи в СФ, и кара МПС със софийски номер (едновременно с тва хейтва града нон-стоп) и каже,че видиш ли като софиянец бил от Ботев/Локо не значи,че на друг освен градчето и околните села му дреме за двата ви отбора.
Иначе за спада в качеството на нашето дерби си прав, но тоя спад е валиден за целия БГ футбол.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   06.08.2013 23:41

oasis написа:
Vendome написа:

Ако бях кореняк софиянец,можеше и да ти се вържа на приказките, ама не съм :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   06.08.2013 23:47

ЦСКА - Левски >>>>>>>>>>>>> Ботев - Локо
Как изобщо може да има спорове тук?

:dunno:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   06.08.2013 23:58

Вие пък ако си мислите че някой освен феновете на Левски и ЦСКА се интерисува от вашето дерби жестоко се лъжете.
Дяволе ти дето нищо не разбираш не се обаждай където не ти е мястото, обсъждайте си Надал там с приятелчетата и си мислете че много разбирате от тенис.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 00:00

oasis написа:
Вие пък ако си мислите че някой освен феновете на Левски и ЦСКА се интерисува от вашето дерби жестоко се лъжете.
Дяволе ти дето нищо не разбираш не се обаждай където не ти е мястото, обсъждайте си Надал там с приятелчетата и си мислете че много разбирате от тенис.

Е да, но там е въпроса,че феновете на Левски и цска са много повече от тия на Ботев и Локо и то не защото София е по-голям град, а защото сини и червени има във всеки един град в България докато освен в Пловдив и някое съседно село друг не го ибйе за мача ви. Мисля,че по тоя въпрос спор не може да има, съвсем сериозно =)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 00:22

oasis написа:

С изключение на Пловдив, феновете на Левски и ЦСКА са 90% от хората извън София.

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 01:03

Vendome написа:
С изключение на Пловдив, феновете на Левски и ЦСКА са 90% от хората извън София.

Това за вас е изключителен ресурс разбира се...ето да ти дам малък пример: единия ми вуйчо е от Монтана и е (по негови думи) върл ЦСКАр. На мач не е стъпвал от 10 години.

Друг един мой роднина от Бургаско душа дава за Левски, ама върл левскар ти казвам-даже шалче има.
На мач не е ходил от около 8 години.....

Ако се сещаш.......

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 01:07

El Capitan написа:

Това за вас е изключителен ресурс разбира се...ето да ти дам малък пример: единия ми вуйчо е от Монтана и е (по негови думи) върл ЦСКАр. На мач не е стъпвал от 10 години.

Друг един мой роднина от Бургаско душа дава за Левски, ама върл левскар ти казвам-даже шалче има.
На мач не е ходил от около 8 години.....

Ако се сещаш.......

Е, копеле тва е като и с феновете на Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и т.н в България. 90% от тех не са били никога на стадиона на тия отбори. Обаче тва не променя факта,че се кефат и подкрепят въпросните отбори нали. То и аз имам 3 мача на Левски за последните 4 години АМА ЕЛА МИ КАЖИ ЧЕ НЕ СЪМ ЛЕВСКАР А?!?! :laugh:

Последна промяна Крал Блуфен на 07.08.2013 01:08, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща