Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха
| Автор |
Съобщение |
|
El Capitan
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 27.08.2013 17:36
Не знам ако ние сме така,вие кво сте? И въобще, що не си гледате обора, ми коментирате отбор от горната половина на таблицата,хохохо... Тая година ше изпадате ли говеда?
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 27.08.2013 23:28
Стой си Стойчо в България - майната и на Швейцария! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR IN BASEL!!!!!!!!!!!!!! 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 27.08.2013 23:32
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 27.08.2013 23:35
ПОРЕДНА ГОДИНА, ПОРЕДЕН ОТБОР НЕКЛАСИРАЛ СЕ В ШЛ. ПРЕЗ 2006 ГОДИНА ВИ ПОКАЗАХМЕ КАК СТАВА АМА НЕ СЕ НАУЧИХТЕ! Поздрави на всички кандидат 1/4 финалисти, кандидат влизане в групи и подобни ЕВРОБОЙЦИ за напред 
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 18.09.2013 23:45
Бате, кво разправяше ся за Базел? Днес головите бяха ли плод на идиотщина от страна на защитата на Челси? 
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3112 Местоположение: София
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 18.09.2013 23:52
Не мога да разбера защо хейтърите на Лудогорец подценяват толкова Базел - и аз мисля, че са по-слаби от миналия сезон (а дали?  ще видим), но са си приличен отбор, определено по-добри от Стяуа или Зенит да кажем. Иначе специално сега за Челси аз писах и в темата за ШЛ - Барс е виновен.
 |
|
Balleta
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 19.09.2013 22:21
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 19.09.2013 22:34
Щото някои явно са притеснени от смяната на статуквото и яко се опитват да подценят участието на Ботев и Лудогорец в ЕКТ ама тва е - ще свикват За мача - ПСВ яко бяха подценили мача и Лудите се възползваха - ЕВАЛА, супер престижна победа!
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 19.09.2013 22:42
Хахахха ама как тактично набута и Ботев в групата. Тва Астана и Жрински е същото като ПСВ,Марсилия, Оксер и Киево верно Иначе за мача днеска - абсолютно случайна победа на Лайногорец. Такива смешни голове трудно могат да бъдат намерени по земното кълбо дето каза по-рано Нейви. ПСВ да беха пуснали under 18 формация по-добре щеше да е, заеби. Голема олелия настанала от една победа в групите. Опа, забравих,че за отборите от смененото статукво тия неща са равносилни на трофей за ШЛ. А Ботев още мичтае ли мичтае... Нищо. Догодина стискаме палци да подобрите постиженията на Риека =)
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 19.09.2013 22:48
Еваларка за Лудогорец!! Много добре изигран мач от страна на Стоев. Дали ПСВ ги подцени, дали са мислели повече за мача с Аякс, а този е бил в графата "без проблеми", това си е техен проблем... Зелените си играха със самочувствие в минутите, в които ПСВ трябваше да търси голове.
Иначе Балет, мачът с Пуул беше като вашият с Лацио дето си го цените понеже ви е бялата лястовица :) Виж мачът в Леверкузен си бе директна елиминация, която остави аспирините (Бербо, Воронин, Бут, Шнайдер, Роке Жуниор и т.н.) извън Европа.
Всъщност Лудогорец днес просто показа че докато грандовете ни си играят на "от глупав по-глупав", хората си работят методично и резултатите си идват не само в БГ първенството където безпроблемно отупаха и червения и синия чувал, но и в Европа, където сума ти народ писа колко слаб бил Партизан, колко късмет са имали Лудогорец и т.н. Излизат си днес срещу един сериозните отбори в Европа, не се правят на велики да ходят да се надиграват, играят си играта и си постигат своето.. Останалите нека спорят кой е по-велик и да стоят на места в класирането, които отговарят долу горе на спечелените точки....
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 19.09.2013 23:08
Одеса бие Динамо насред Загреб с 2:1. Битката тепърва започва. 1/4 финала изглежда напълно РЕАЛЕН. Стискаме палци =))
Последна промяна Крал Блуфен на 19.09.2013 23:08, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 19.09.2013 23:16
Ташака настрана, но според това, което чета по спортните сайтове да биеш работническото отборче на ПСВ в село Айндховен било по-престижно от това да посечеш ЛАЦИО насред Рим. Щото иначе не знам кое точно е уникалното,невероятното и великото постижение на Лудогорец тая вечер. http://vbox7.com/play:81992801
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 19.09.2013 23:20
Партизан не знам колко са силни, ама чакам коментарите за слабия Базел.  Колкото до Лудогорец дано не се "спекат" от тая победа и да продължат да играят без напрежение и току виж минали групата. Одеса са ми загадка, Динамо ми се струва, че са на тяхното ниво, докато ПСВ ще изглеждат различно в София, но каквото стане.
 |
|
El Capitan
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 19.09.2013 23:23
Ахахахаха ех бееееее....... Прав си обаче:Лудогорец е за ПСВ това,което е Иртиш за...едни други там, не ги познаваш... Ташаците настрана-селячетата днес играха екстра,тва черничкото момче дето му пише на гърба Вура,най-накрая спре да се държи за кура и опследните мачове ми аресва...
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 19.09.2013 23:25
Е баце тука не мога да се съглася с теб, ПСВ е по голям клуб от Лацио откъдето и да го погледнеш - купи, изкарани звезди, успехи, постоянност. Отдално нашия мач беше безсмислен, няма какво да се лъжем, тук случая не е такъв. Да не говорим, че резултата е затвърден с втори гол, нещо нетишпично за нашите отбори когато играят навън и се дърпат назад при първата възможност. тея Лудо що толкова те дразнят, лично аз не мога да дишам единствено чорбата 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 19.09.2013 23:33
Мисля,че не можеш да сравняваш работническо отборче от село Айндховен с римски гранд като Лацио, но да кажеме,че в съвременния футбол са горе долу на едно ниво. ПСВ в калчото и Лацио в Холандското биха имали сходни успехи... Може да беше безсмислен мача, но е факт,че ги бихме като гости и взехме 3 точки. Толкова, колкото взе тази вечер и Лудогорец. В друг безсмислен мач победихме и Спортинг Лисабон. Идеята е,че отбори от такъв ранг не за сефте губят от български отбори за да слушаме колко уникално и невиждано е случилото се тая вечер. Защо не ги понасям съм писал и преди по темата и не ми се занимава отново да обяснявам. Няма как да подкрепям изкуствено-създаден урод без история, без публика, който 2 години печели титлата по втория начин, урежда съдии и хваща отбори да муъ лягат, но в същото време да скачат на кръв срещу конкурентите. Не само,че не желая да бъда асоцииран с подобен отбор под предлога,че били българи (днес имаше 10 наемници в стартовия им състав) и дори нещо повече - ще дам под съд всеки, който се опита да ме свърже с тях. А най-смешното е като след един случаен мач или победа се заговори какъв гранд са. Е, виж и Момчил кви ги задрънка? Нова вълна, промяна на статуквото,че дори и Ботев набута с победите над колосите Астана и Жрински. Дори само последното може да ми бъде достатъчен стимул за да им желая скорошно закриване и заличаване от футболната карта по модела на Анджи - предпоследни към днешна дата в Русия =)
Последна промяна Крал Блуфен на 19.09.2013 23:35, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
El Capitan
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 19.09.2013 23:39
Тва ми звучи странно познато...за един друг отбор... 
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 20.09.2013 08:53
Браво, 3 точки, ще пооправят коефициента на България! И също така ще стимулират Ботев и Левски да си стегнат отборите. Не гледах първото полувреме, но това, което видях второто бе оспорван мач, равностоен. След баламския първи гол ПСВ рухнаха (мисля,че имаше фаул на играч на Лудогорец преди да се лъзне Брума, позасили го с ръка), просто незнаеха къде са. Вторият гол бе не по-малко баламски, явно Господ бе барнал разградчани по шлифера - Вура сам, маха с ръце вляво, кой обаче да го види, шут, рикошет и топката отива при... Вура! Той вместо директно да я забие в мрежата, тръгва на дрибъл (!!! - защитника го ескортира като че ли е Обама!!!), после шутира. Греда! Топката се връща, Брума си седи на шестия метър, двама други правят запътване за кросче, но вече младия холандец я нацепва директно с левачката от малък ъгъл. Какво прави вратаря им - вместо с плонж напред с ръце да я хване, тръгва на някакъв безумен шпагат - ало, имаш ръце бре! И топката му минава между краката! Преброихте ли колко грешки на ПСВ и колко щастливи случайности за Лудогорец - надали има аналог въобще! Правя разбивка на втория гол, защото той е показателен за поведението по това време на ПСВ. Със сигурност Лудогорец можеше да вкара още 2-3 до края! Не се радвам толкова на победата, защото Лудогорец са ми през онази работа. Също колкото и Ботев Вр, Етър ВТ и Славия. Също толкова, колкото и снощната победа на Тотнъм, например. Гледам си отбора, Левски, там облачно, и само това ме интересува.
|
|   |
|
 |
|
El Capitan
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 20.09.2013 09:28
Ъъъъъ....тва пък как го измисли?
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха | 20.09.2013 09:34
като разбрах нагласата на ПСВ за тоя мач и състава очаквах, че може да стане изненада, но за съжаление вече бях пуснал прогнозите в Манията.
респект за Лудогорец, това вече е значима победа.
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
|