Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:33

Отговори на тема  [ 923 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 47  Следваща
ЦСКА - сезон 2017/18 
Автор Съобщение
(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   18.06.2017 22:55

bai Momchil написа:
Разединие има. Само че не е между т.нар авиатори Лудогорец 1948 и ЦСКА-София, а е между ЦСКА-София и такива, които не подкрепят отбора. Само в този форум, знам за 3 превърженици на ЦСКА, които не подкрепят и не припознават ЦСКА-София за свой отбор. Това са Анфо, Сандро и Радо. Може да има и други. Трима души за малка предстсавителна извадка като нашата си е доста!

Иначе с тоя пост в никакъв случай не оправдавам гнусният гъзолиз и мижитурко Павел Колев - няма по-жалко същество от тоя - другите от БФС поне са кухи лейки и дребни тарикати, а тоя им бърше гъза, гнида долна! Изказването му е смешно и жалко, ама те всичките му изказвания са такива...

Моят ЦСКА за последно игра финал за Купата на България. И го спечели.
След това разни Божковци, Ганчевци и тем подобни алчни, нагли, безочливи, със селяндурско мислене и съзнание дребнопишковци съсипаха отбора.
Не мисля, че в скоро време ще припозная в някой отбор моя ЦСКА.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 09:33

alexbg написа:
bai Momchil написа:
Разединие има. Само че не е между т.нар авиатори Лудогорец 1948 и ЦСКА-София, а е между ЦСКА-София и такива, които не подкрепят отбора. Само в този форум, знам за 3 превърженици на ЦСКА, които не подкрепят и не припознават ЦСКА-София за свой отбор. Това са Анфо, Сандро и Радо. Може да има и други. Трима души за малка предстсавителна извадка като нашата си е доста!

Иначе с тоя пост в никакъв случай не оправдавам гнусният гъзолиз и мижитурко Павел Колев - няма по-жалко същество от тоя - другите от БФС поне са кухи лейки и дребни тарикати, а тоя им бърше гъза, гнида долна! Изказването му е смешно и жалко, ама те всичките му изказвания са такива...

След това разни Божковци, Ганчевци и тем подобни алчни, нагли, безочливи, със селяндурско мислене и съзнание дребнопишковци съсипаха отбора.

Искам да кажа, че не се заяждам, а просто не успях да те разбера - Божковците и Ганчевците обхващат период от 1999г. до сега... е преди това беше Илия Павлов, но това вече е друг въпрос

Собственици на ЦСКА

Борис Станков (1990 – март 1991)
Валентин Михов (март 1991 – 29 юни 1993)
Борис Станков (29 юни 1993 – декември 1993)
Петър Калпакчиев (декември 1993 – 1 юни 1994)
Илия Павлов (1 юни 1994 – юли 1999)
Васил Божков (1999 – декември 2006)
Прамод Митал (декември 2006 – декември 2008)
Димитър Борисов и Иво Иванов (ТИТАН) (декември 2008 – юли 2013)
„Лира Инвестмънт“ и миноритарни собственици сред които Петър Манджуков, Ивайло Манджуков и Юлиан Инджов (юли 2013 – май 2015)
Гриша Ганчев, Христо Стоичков и Юлиян Инджов (юни 2015 –)

Въпроса, който не ми стана ясен е за коя купа става въпрос? Миналата година купата си я взехме реално под ръководството на Ганчев. А последната купа преди Божков мисля, че е от 1997г. Тогава бяха велики времена, а аз се запалих да ходя редовно по мачове 96-та - още помня връчването на титлата тогава и как ни пуснаха цялата публика да слезнем на терена и да се радваме заедно с играчите, тогава ми беше първото (и последно за сега) стъпване на терена на Армията :-D

Последна промяна Keanu на 19.06.2017 09:34, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 12:43

alexbg написа:

Моят ЦСКА, твоят ЦСКА, а ЦСКА е един. И се замислете над друго. Животът е един миг. Не се лишавайте от негови емоции. ЦСКА е повече от емоция. Феновете не сме виновни за нищо. Заличиха едно дружество, заради бандитско управление, което цари в България като цяло. Но идеята ЦСКА и сектор Г няма кой да я заличи.

И какво сега, Ганчев дойде ред да плаща милионите, натрупани НЕ ОТ НЕГО. Стойчовци, младши Стойчовци, знайни и не знайни герои чакат от кого? От Ганчев! Срали, срали и се насрали, айде да дойде Ганчев да чисти. Това е положението.

Последна промяна tonzos_justice на 19.06.2017 12:44, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 13:31

tonzos_justice написа:
alexbg написа:

Моят ЦСКА, твоят ЦСКА, а ЦСКА е един. И се замислете над друго. Животът е един миг. Не се лишавайте от негови емоции. ЦСКА е повече от емоция. Феновете не сме виновни за нищо. Заличиха едно дружество, заради бандитско управление, което цари в България като цяло. Но идеята ЦСКА и сектор Г няма кой да я заличи.

И какво сега, Ганчев дойде ред да плаща милионите, натрупани НЕ ОТ НЕГО. Стойчовци, младши Стойчовци, знайни и не знайни герои чакат от кого? От Ганчев! Срали, срали и се насрали, айде да дойде Ганчев да чисти. Това е положението.

Не виждам нищо ненормално като закупуваш дадено дружество да придобиваш всички активи и пасиви. Напротив, ежедневно се случват десетки хиляди такива сделки. Виж, ненормалното е да не се плаща! Това се нарича чисто и просто кражба, и е преследвано от всички закони във всички страни. В случая от самото начало, даже преди него, всички бяха наясно, че миркеле цели да придобие чорбалърспор без пари, и да го ползва за негови лични цели.
Микреле няма да участва още 2 години в ЕКТ, защото един такъв прецедент ще отвори широко вратата за нови подобни престъпления.
ЦСКА умре, пък каква идея било останало е друг въпрос.
Също така като ви гледам какви сте бунаци, и микрето много добре го знае - сега той е ситуация win-win, каквото и да стане. И вие легитимирате един престъпник, но това важи само при вас, и то само в РБ.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 14:13

Аре на село селяндуриии!!!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 14:18

Получихте ли оргазъм - вие чакахте този жребии повече от нас и то най-вече заради нас :-D
Скоро ще разберем какво наистина се случва - може да са нямали топче с надпис ЦСКА и да са ползвали това на Дунав :laugh:
Е каквото и да става поне малко се порадвахме - преди петъка нямах никакви надежди.
Айде със здраве :yes:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 14:26

Keanu написа:
Прочетох предостатъчно по темата вкл. и мнения на хора близки до ръководството. Нещата са сигурни, разбира се винаги има шанс, но той е равен на това да ни отменят победата от последния ни мач с Левски. Не ми се обяснява с подробности, че си сипах вече :celebrate: :first: :finger:
Но ако четеш спортал и някои говежди форуми е нормално да си мислиш, че може нещо да се случи в понеделник...
и ся кво? СипА ли си - давай двойно, ударно, по руски на екс!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 14:34

Това е нашия вариант на "Утре весниците"... ще видим какво ще стане... засега няма нищо окончателно - за няколко дни се случиха много неща, махнаха Дунав сложиха нас, сега махат нас слагат Дунав, утре може да е друго ;-)
А и виж какъв "удобен" жребии скалъпиха от УЕФА - Иртиш, това беше единствения вариант, в който да не стане каша ако разменят нас и Дунав, незавизимо в каква последователност.

Последна промяна Keanu на 19.06.2017 14:36, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 14:42

Keanu написа:
Получихте ли оргазъм - вие чакахте този жребии повече от нас и то най-вече заради нас :-D
Скоро ще разберем какво наистина се случва - може да са нямали топче с надпис ЦСКА и да са ползвали това на Дунав :laugh:
Е каквото и да става поне малко се порадвахме - преди петъка нямах никакви надежди.
Айде със здраве :yes:

питах те 128 пъти, ти така и не ми отговори - защо се радва на нещо, което не бе решено ?

От всички писания и на КАС и на шефове на БФС и на Градев ако щеш, се обясняваше, че ЦСКА ще бъде изкаран в крайна сметка от евротурнирите заради факта, че от УЕФА го считат за нов клуб и правилото на 3-те години, въпреки, че спортнотехнически е легитимен за Европа, демек извоювал си е мястото.

Обаче Тонзовци и Кианувци много отворени, багажи стягат на Пената, раздават кзл, слагат емотиконки, пускат коефиценти и съперници, разправят за няказкви рязани вени и глупости, все едно на някой освен припознавачите му пука, дали са в Европа или не.

Сега подви ли опашката, Киану ?

Добре, че има и разумни фенове, като Гаменчо, които мислят, ;реди да пишат ...

Последна промяна Balleta на 19.06.2017 14:44, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 14:45

Е какво дай никога на нищо да не се радвам защото може да се прецака в последния момент. То по тая логика ако играем няколко кръга дай пак да не се радвам, защото има незначителен шанс да ни изкарат от турнира.
Аз си се порадвах и не съжалявам, какво толкова :yes:
А някои се пукнаха от злоба и сега продължават със злобата вместо да си гледат своето канче.

Последна промяна Keanu на 19.06.2017 14:46, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 14:47

Keanu написа:
Това е нашия вариант на "Утре весниците"... ще видим какво ще стане... засега няма нищо окончателно - за няколко дни се случиха много неща, махнаха Дунав сложиха нас, сега махат нас слагат Дунав, утре може да е друго ;-)
А и виж какъв "удобен" жребии скалъпиха от УЕФА - Иртиш, това беше единствения вариант, в който да не стане каша ако разменят нас и Дунав, незавизимо в каква последователност.

Еспециялен поздрав за всички тире-таджии:
https://www.vbox7.com/play:205c9b37
Тръгна ти надалеч и отпаднах само без мечти, без жребий на тази пуста УЕФА. С бяла свещ във ръка твойто име шептя и проклинам аз бедността.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 15:00

Киану, разбери го Балета. Той прочете за висококачествената селекция и спечелването на ЛЕ. Веднага навърза нещата и си представи как Роналдо ще кацне в ГМО-то срещу висока заплата и чисто нов подарен Грейт Уол. На негово място и аз бих бил изнервен :laugh: :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 15:07

Keanu написа:
Е какво дай никога на нищо да не се радвам защото може да се прецака в последния момент. То по тая логика ако играем няколко кръга дай пак да не се радвам, защото има незначителен шанс да ни изкарат от турнира.
Аз си се порадвах и не съжалявам, какво толкова :yes:
А някои се пукнаха от злоба и сега продължават със злобата вместо да си гледат своето канче.
Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 15:09

Vendome написа:
Киану, разбери го Балета. Той прочете за висококачествената селекция и спечелването на ЛЕ. Веднага навърза нещата и си представи как Роналдо ще кацне в ГМО-то срещу висока заплата и чисто нов подарен Грейт Уол. На негово място и аз бих бил изнервен :laugh: :laugh:

:laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 15:10

С две думи: играта не е свършила.

Донуси от три клуба има срещу ЦСКА в УЕФА. Като Дунав не е един от тях, но Лудогорец е!

Самата УЕФА не може така 30 минути преди жребия да няма яснота кой участва и кой не. Не е сериозно.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 15:23

gamen4o написа:
Balleta написа:
Keanu написа:
Тоя пръст е символичен... нещо като КЗЛ и не е насочен към някой конкретно а към всички злобари :wave:

кои злобари ? Кажи ми честно, ти наистина ли си мислиш, че някой от пишещите тук му пука дали ще играете в Европа ? Че по добре да играете, че да станете за резил.

Идеят беше, че нищо не е ясно, а ти се радваш, пускаш съперници, а онова другото подскача около тебе, като недорасло пале, че и се прави на остроумно.

Все тая, само да не подвиете опашка, ако стане сакатлък ...

Да на спърса
:laugh: :laugh: :laugh: иначе е факт че понеделник ще има окончателно решение и тук съм напълно съгласен с теб, но като си гледам фейсбука и нета като цяло, еми мед ми е колко яд и злоба има :-D :-D :-D

За пореден път прав, този уикенд на колко говеда им се е качило кръвното …. :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 16:10

gamen4o написа:

За пореден път прав, този уикенд на колко говеда им се е качило кръвното …. :laugh:

Споко, тях ги чака черногорски уй, а хърватските ташаци на Хайдук са в засада.

Ще се радвам особено и ако онези чалми отпаднат още първия кръг. Имат здрав съперник.

Единствено на Ботев пожелавам успех.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 16:19

tonzos_justice написа:
gamen4o написа:

Споко, тях ги чака черногорски уй, а хърватските ташаци на Хайдук са в засада.

Ще се радвам особено и ако онези чалми отпаднат още първия кръг. Имат здрав съперник.

Единствено на Ботев пожелавам успех.

всъщност ето къде са истинските злобарчета ...

Престъпната организация БФС ви вкара по абсолютно скандален начин в А група и те решиха, че и УЕФА така ще ги бута... е не става :wave:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 16:31

tonzos_justice написа:
С две думи: играта не е свършила.

Донуси от три клуба има срещу ЦСКА в УЕФА. Като Дунав не е един от тях, но Лудогорец е!

Самата УЕФА не може така 30 минути преди жребия да няма яснота кой участва и кой не. Не е сериозно.

Да, не е свършила играта, при вас обаче може да почне евентуално по-догодина, или сезон 2019-2020, ако се класирате. Излишно изглежда да кажа, че това на 100 % доказа, че микреле си е селтакес-етрополекс, който си е сменил цветовете и седалището. Наследявате историята на Ловеч, туй то.
И пиши на правилен български, че докато разбера какво си искал да кажеш с донУси...
УЕФА ви го каза още на 29 май, онзиден и КАС ви го каза, че жалбата ви не е от негов приоритет, всички ви го казваха, ама не!
Всички знаехме, че няма как европейска организация да практикува като български бардак... Ма сега цялата тази истерия :) но хубав майтап стана!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   19.06.2017 16:34

Balleta написа:

Престъпната организация БФС ви вкара по абсолютно скандален начин в А група и те решиха, че и УЕФА така ще ги бута... е не става :wave:

Не разбирам. В България, за да си фен на футбола е необходимо да си завършил "Право" в СУ. А аз съм прост икономист. :dunno:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 923 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 47  Следваща