Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 09:38

Отговори на тема  [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Следваща
Лудогорец Разград - 2014/2015 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   22.07.2015 15:21

Верно яко изтрещяване се наблюдава сред общата семкаджийска маса ...една заря няма ли да направят по случая ....никога повече Реал и Пуул, най-добре си е селските мачове във В група ...каква радост за Бай Ганьо :outofspace: а иначе Домуса се самоуби от алчност, арогантност и самозабравяне и резонно го свалиха на земята, което не прави реакцията на тълпата по малко нещастна, освен ако не си меценат и не се казваш Блуфи :laugh:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   22.07.2015 15:24

Balleta написа:
Верно яко изтрещяване се наблюдава сред общата семкаджийска маса ...една заря няма ли да направят по случая ....никога повече Реал и Пуул, най-добре си е селските мачове във В група ...каква радост за Бай Ганьо :outofspace: а иначе Домуса се самоуби от алчност, арогантност и самозабравяне и резонно го свалиха на земята, което не прави реакцията на тълпата по малко нещастна, освен ако не си меценат и не се казваш Блуфи :laugh:

Абсолютно.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   22.07.2015 16:52

Реал и Пуул ако искам да ги гледам мога да отида и да ги гледам - не е толкова скъпо. Тук да не е много по-евтино а и екскурзийка ще си направя...
Сега некой ще изтърси, че бил български отбор, коефициента ала бала. Дреме ми - нали моя отбор не участва, какво ме грее, че некакъв друг отбор от КУРтово конаре нема да играе и да се гуши с пари от УЕФА пък бил и той "български"...

Последна промяна Keanu на 22.07.2015 16:58, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   22.07.2015 17:24

Не, това за Пул и Реал и мен не ме вълнува чак толкова (въпреки че принципно е добре да идват такива отбори в България де), това за коефициента си е важно, защото и другите отбори се ползват от него (конретно твоят не де :laugh: ).

Аз лично винаги съм подкрепял всички български отбори в Европа (без един по обясними причини), и смятам това за най-нормалното нещо. И не ми обяснявайте, че понеже бил клубен турнир нямало значение от коя държава е отборът - защо тогава примерно Дявола вика за всички италиански отбори, включително Интер и Юве, защо половината форум вика за английските отбори и т.н.? Доста смешно ми изглежда като има чуждестранен отбор - ние подкрепяме футбола от тази държава затова викаме за този отбор, ама като става въпрос за български отбор - а, това няма нищо общо с България, това си е частния отбор на еди-кой-си. Друг е въпросът, че всички дето се възмущавате, че Лудогорец не бил национална кауза, не виждам да пълните Васил Левски при мачове на националния отбор.

А иначе едно е да кажеш "какво ме грее, че некакъв друг отбор от КУРтово конаре нема да играе и да се гуши с пари от УЕФА пък бил и той "български"...", съвсем друго е да изпадаш в неистова радост от отпадането му. Ако не те грееше, щеше да коментираш отпадането толкова, колкото коментираш отпадането на Търгу Муреш примерно...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   22.07.2015 17:47

fc_bayern написа:
Абе нема никъде по света такова нещастно племе като българското, напълно сме си заслужили тези 2 вековно гръцко, 5 вековно турско и сега кой знае колко вековно американско робство, което окончателно ще ни затрие като нация. Няма такава радост, нема такова щастие от отпадането на Лудогорец, все едно сме отново през 94-та да му се не види. Остава само хората с тъпани да почнат да излизат по улиците, ама май само заради жегите се спират. :-) Навсякъде, във всеки спортен форум, футболен сайт или кенеф като този от 300 мнения нагоре на полудели хора от щастие, такова чудо не съм виждал скоро. Какво да се прави злобата и зависта сами ще си ни изядат главата.
Сега по темата. Ситуацията с Лудогорец се повтаря 1:1 като тази с Левски отпреди няколко години. Провалът е напълно заслужен и резонен в случая. Лесно беше и за отбора и за ръководителите да се вихрят на гребена на вълната от успехите и беше време някои да ги свали на земята. Същите грешки както при сините: засищане с пари от ШЛ, никаква селекция, никакви подобрения, разчитане на стара слава, този отбор така или иначе се пренасити и изчерпа. А за Владо Стоянов цяло лято слухове за трансфери, така и не го разкараха от отбора, от школата някое момче да бяха викнали по-добре щеше да се справи. И за жребия също се повтаря ситуацията от преди 6-7 години, едва ли отбора някога ще срещне по-лесен път до групите на лигата като този сега. Бъдещето обаче е пред Киро, дано си вземе бележка от миналото и не прати отбора в тотална посредственост както Батков, защото се видя, че от футбол може да се печели, макар и в провинцията с по-скромна публика. На някои мизерници ще им се иска сега край с отбора да се свърши или че нещо добро ще излезне от това за българския футбол. Бъдещето е обаче е за зелените, ще имат не един, а няколко шанса да се докажат, че не са такива идиоти като говедата и да повторят влизането в групите. Вярвам, че ще дойде времето пак да ни зарадват истинските български фенове с нов обновен отбор и с нови сили да преминават към по-трудните препятствия.

Виж сега - кефим се, понеже има справедливост. Отгоре или отдолу - ти си по тази част да ни осведомиш.
Гела се взе на много сериозно, купуваше наред, уволняваше и т.н. - докато не останаха футболни люде наоколо му. И се случи логичното.
След Стоев смехогорец играе ганкиното и логично ги ебаха.
Сега ега го оставят португалеца, да ги ебем и ние насред арената им с малките сини лъвчета.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   22.07.2015 17:48

spurs написа:

А иначе едно е да кажеш "какво ме грее, че некакъв друг отбор от КУРтово конаре нема да играе и да се гуши с пари от УЕФА пък бил и той "български"...", съвсем друго е да изпадаш в неистова радост от отпадането му. Ако не те грееше, щеше да коментираш отпадането толкова, колкото коментираш отпадането на Търгу Муреш примерно...

Все пак иде реч за роден тумор, как да не ми е кеф?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   23.07.2015 00:02

Keanu написа:
Реал и Пуул ако искам да ги гледам мога да отида и да ги гледам - не е толкова скъпо.

Абсолютно! При това да ги гледаш в нормален мач, а не в театрална обстановка на деребейски цени!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   23.07.2015 10:35

navy написа:
spurs написа:

Въпрос на гледна точка, знам, че това е някакво общоприето мнение вече, ама за мен не е така. И друг път е ставало дума, Литекс в най-мутренските години наистина масово уреждаха, купуваха, биеха и т.н., докато тук случаят далеч не е такъв според мен. Само като видим, че първата им титла се реши в пряк двубой в последния кръг, в който цска удариха три греди, втората титла им я донесе Везалов в мач, в който те не участваха, очевидно не са толкова уредени нещата колкото ги изкарвате. При третата и особено при четвъртата титла нямаха конкуренция просто.

Аз лично предпочитам да има много силен Левски, и същевременно толкова силен Лудогорец, силен Литекс и т.н., отколкото посредствен Левски да печели защото всички останали са много слаби. Така че освен ако не вярваш в конспирациите, че Домуса е пратил манджуците да разформироват цска, и че по някакъв начин е повлиял на батака в Левски (за което според мен е напълно ясно, че не е така), то не виждам да са чак такъв тумор.

И последно, преди 10 години едни евровоайори седяха до празния си стадион и пускаха фойерверки при головете на европейския шампион срещу нас. Ако ние реагираме по този начин, пишем оди и се прегръщаме по улиците за отпадане на някакъв селски отбор, който не само не ни е вечен враг, ами и никакъв съперник не ни е исторически, с какво сме по-различни от тях?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   23.07.2015 13:43

spurs написа:
Въпрос на гледна точка, знам, че това е някакво общоприето мнение вече, ама за мен не е така. И друг път е ставало дума, Литекс в най-мутренските години наистина масово уреждаха, купуваха, биеха и т.н., докато тук случаят далеч не е такъв според мен. Само като видим, че първата им титла се реши в пряк двубой в последния кръг, в който цска удариха три греди, втората титла им я донесе Везалов в мач, в който те не участваха, очевидно не са толкова уредени нещата колкото ги изкарвате. При третата и особено при четвъртата титла нямаха конкуренция просто.

Аз лично предпочитам да има много силен Левски, и същевременно толкова силен Лудогорец, силен Литекс и т.н., отколкото посредствен Левски да печели защото всички останали са много слаби. Така че освен ако не вярваш в конспирациите, че Домуса е пратил манджуците да разформироват цска, и че по някакъв начин е повлиял на батака в Левски (за което според мен е напълно ясно, че не е така), то не виждам да са чак такъв тумор.
И последно, преди 10 години едни евровоайори седяха до празния си стадион и пускаха фойерверки при головете на европейския шампион срещу нас. Ако ние реагираме по този начин, пишем оди и се прегръщаме по улиците за отпадане на някакъв селски отбор, който не само не ни е вечен враг, ами и никакъв съперник не ни е исторически, с какво сме по-различни от тях?

Като нормален привърженик на ЦСКА не мога да не се съглася с това обективно мнение особено в частта - Аз лично предпочитам да има много силен Левски, и същевременно толкова силен Лудогорец, силен Литекс и т.н., - единствено силна конкуренция ще повиши зррителския интерес, намирането на спонсори, пари от ШЛ и ЛЕ, телевизионни права и др. По-добре да гледам хубави дербита между ЦСКА и Левски, отколкото единия да е във В група, а другия да се чуди как да се задържи в групата, както и силни мачове на Ботев, Литекс, Черно море, берое, Пирин....

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   23.07.2015 14:33

spurs написа:
navy написа:

Нека има силни отбори, а не сервилничене от цялото бефесе на даден отбор!
Защото до преди онзи автогол на Везалов имаше една камара свирени дузпи и червени картони, все в полза на рязанград!
Ето за това не съм съгласен!
Иначе Домуса направи 1:1 както Батков и получи същото точно 1:1. Справдливо.
Сега, като си пиша тук е едно, съвсем друго за споменатите от теб комплексарски изпълнения на чорбите. Никога няма да ида на техен мач с друг отбор, само и само да викам за другия. Те го правиха не само с Пуул, ами и на мачовете ни със Славия, например...
Отделно спонсорирането на изграждането на техния стадион е чудовищен гешефт - гела не само получи пари от държавата, ами си ги и даде на негова фирма чрез смехотворен конкурс...
По същата логика съм много против ТЕЦ Марица 2 да налива пари в Берое!!! Всички плащаме за този клуб през цената на тока!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   23.07.2015 14:51

navy написа:
По същата логика съм много против ТЕЦ Марица 2 да налива пари в Берое!!! Всички плащаме за този клуб през цената на тока!

А по-същата логика не си ли против Мтел и Виваком да наливат пари в Левски? Щото всички плащаме за Левски през сметките си за телефон!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   23.07.2015 14:57

spurs написа:
navy написа:
spurs написа:

Споделям на 100% :give5: Да не говорим, че омразата към Крейзи идва от Домусчиев, ама аз много добре си спомням как чорбарчетата им се кефеха яко, когато бяха в битка с Левски за титлата, след това обаче, като дойде до техния задник и яко обърнаха плочата, ами идете в Дира - Тонзо крещеше - Лудогорец, Лудогорец, после изведнъж станаха най голямото зло :laugh:

Домуса бил такъв и онакъв - еми такъв е, спор няма, ама на Левски, Чорбата, Литекс, Славия да не са им били по различни президентите през годините. Най-големите мафиоти на държавата, аре стига глупости, не Домуса е виновен за мизерията на сини и червени, а това което направиха в Европа миналия сезон бе повече от достойно за уважение и едва ли скоро ще се види от друго отбор. Лошото е, че Батков унищожи един завършен отбор, Домуса направи същото, явно който влезе в ШЛ се самозабравя ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   23.07.2015 18:01

bai Momchil написа:
navy написа:

А по-същата логика не си ли против Мтел и Виваком да наливат пари в Левски? Щото всички плащаме за Левски през сметките си за телефон!

Ти правиш ли разлика между частна и държавна компания?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   23.07.2015 18:43

Домуса е най-противния плазмодии от всички! Вижте отново култовото интервю с репортера от бтв. Никой никога от бг футбола не си е позволявал такова нагло държане пред медиите - и не е само това...

Последна промяна Keanu на 23.07.2015 18:44, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   23.07.2015 19:04

spurs написа:
Не, това за Пул и Реал и мен не ме вълнува чак толкова (въпреки че принципно е добре да идват такива отбори в България де), това за коефициента си е важно, защото и другите отбори се ползват от него (конретно твоят не де :laugh: ).

Аз лично винаги съм подкрепял всички български отбори в Европа (без един по обясними причини), и смятам това за най-нормалното нещо. И не ми обяснявайте, че понеже бил клубен турнир нямало значение от коя държава е отборът - защо тогава примерно Дявола вика за всички италиански отбори, включително Интер и Юве, защо половината форум вика за английските отбори и т.н.? Доста смешно ми изглежда като има чуждестранен отбор - ние подкрепяме футбола от тази държава затова викаме за този отбор, ама като става въпрос за български отбор - а, това няма нищо общо с България, това си е частния отбор на еди-кой-си. Друг е въпросът, че всички дето се възмущавате, че Лудогорец не бил национална кауза, не виждам да пълните Васил Левски при мачове на националния отбор.

Жорка чакай да се класирате първо де и тогава да ни иронизираш :rofl: :rofl: :rofl: Иначе и аз винаги съм бил за бг отборите без един, но специално за лудогорец няма как да викам. Не викам и срещу тях в европа, но просто онази случка в разград когато прати мутри да бият фенове на ЦСКА направи така, че просто няма как да желая успех на лудогорец. Просто в европа са ми безразлични и се кефя на отпадането им от гледна точка на факта, че на този гелосан нарцис му е гадно.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   24.07.2015 09:55

gamen4o написа:
Жорка чакай да се класирате първо де и тогава да ни иронизираш :rofl: :rofl: :rofl:

Бате, знаеш как е, трябва да се действа изпреварващо, че после не се знае дали ще може :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   13.08.2015 20:28

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/sprete-eksperimenta-bruno-ribejro-340804

Чекай да отгатна: шефовете на Амфетаминец са нарочили Рибейро за гонене и сега поръчковата им журналистика подготвя почвата... :outofspace:

Относно "експеримента Рибейро", за мен има точно два варианта:

1. Тотална грешка на дрогираната зализана мастия, която е била вманиачена от фикс идеята, че отборът му не е прекалено европейски, ако няма чужденец за треньор.

2. Съвсем умишлен ход, в който си назначават някакъв анонимен палячо със съвсем ясната цел да гръмне като бушон покрай тото аферата с планираното ранно отпадане от ШЛ.

И в двата случая Рибейро си изпълни задачата и вече е излишен... Да заповяда следващата кукла на конци!

:helpless:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   14.08.2015 10:08

Почти съм убеден, че тоя има някаква невероятна неустойка и изобщо няма да им е толкова лесно да го освободят.
Според мен, поне до нова година ще го държат, което е добре за всички останали. За мое съжаление най-вече за Литекс и Берое, а не за Левски.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   14.08.2015 12:31

Ераносян поема "амфетките"

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/eranosian-poema-ludogorec-340889

Как си намериха точния човек - Едуардчо е на "ти" със зобането на играчите си, което си е отколешна практика и в амфетаминовия гранд...

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   14.08.2015 13:33

navy написа:
Отделно спонсорирането на изграждането на техния стадион е чудовищен гешефт - гела не само получи пари от държавата, ами си ги и даде на негова фирма чрез смехотворен конкурс...

До тука добре, обаче, викаш няма проблем безплатен сектор с козирка? Важното е правилната бюлетина щото и "Б" и "В" ще бъдат на същата цена. :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Следваща