Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:02

Отговори на тема  [ 268 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Следваща
Национален празник за всички цесекари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   10.06.2013 20:40

navy написа:
Diavolo написа:
важното е да има КЗЛ
а това с Гришата и Ицето е гарантирано
Най-голямото богатство на ЦСКА е неговата публика, най-великата в България.

:wave:

...която напуска стадиона около 60а минута? Това ли е най-великата публика? Която на последното дерби дори не си напълни сектор Грух?

Не е важно количеството, а качеството. В последните години публиката на ЦСКА е обидинена в подкрепата си към отбора и такова нещо не може да стане.
На последното дерби Сектор Г бе на ниво, независимо, че не бе пълен.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   10.06.2013 20:42

albertz написа:

Не е важно количеството, а качеството. В последните години публиката на ЦСКА е обидинена в подкрепата си към отбора и такова нещо не може да стане.

Обединявате се ама когато сте на дъното. Сега като си повярвате,че с лилипута от Микре ше ставате Европейски шампион пак ше зарежете греди след 1вия провал. Гаранция.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   10.06.2013 21:06

albertz написа:
navy написа:
Гришата и Ицето е гарантирано

...която напуска стадиона около 60а минута? Това ли е най-великата публика? Която на последното дерби дори не си напълни сектор Грух?

Чаво, аз знам стадиона от преди 30 години, ти не си човек за ебавка - от 4-5 години не сте това, което сте били. И никога няма да бъдете - Блуфи ясно ти го е казал защо! Защото за разлика от "синята" публика (на мача със Сараево бяхме напълнили целия стадион, на всички мачове от ЕКТ също при наличен сектор А, и в последните 2 мача пак щяхме да го напълним, не се съмнявай!), за която отбора е подкрепян според каузата и играта, вие подкрепяте САМО СПРЯМО РЕЗУЛТАТИТЕ! Тука сме много различни! Ние никога не сме викали "Курви" на играчите си, никога не сме си тръгвали по средата на мача!!!
На последното дерби просто не се чухте! Бях на стадиона и ти го казвам!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   10.06.2013 21:31

Изображение

Последна промяна navy на 10.06.2013 21:31, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   10.06.2013 21:41

Крал Блуфен написа:
Diavolo написа:
важното е да има КЗЛ
а това с Гришата и Ицето е гарантирано

:wave:

Джуджето от Микре е яло 6 парцала от Левски, КСПП 5 за юбилея. Наистина, некои неща са ГАРАНТИРАНИ :rofl:

Остави го, нека си вярва, че Стоичков става за треньор, дори да ни бият, нама да е заради треньорските му умения, а защото ние сме играли слабо.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   10.06.2013 21:45

Ясно е, че стадионите преди 30 години са изглеждали по съвсем различен начин.
Това за от 4-5 години не го разбрах. Като публика ли ЦСКА не е това, което беше или като отбор?

За мен е неуместно да се прави паралел между публиката на Левски и ЦСКА, по простата причина, че двата клуба са преживели даден период по коренно различен начин.

От една страна Левски е много по -успешен клуб като трофеи в периода след 1990 г. , там липсват скандали.
И обратното, в ЦСКА няма титли, скандалите са ежедневие, случиха се какви ли не неща, отнемане на лиценза през 2008 г. и т.н.
Публиката на ЦСКА е много по -изстрадала.
Чиста спекулация си е, но не съм сигурен дали ако на Левски му се беше случило това, което на ЦСКА, щеше да ходи толкова публика.
А общия брой на публиката на вечните дербита опровергава твоята теория.
Защото левскарите винаги са били много повече, аз не го отричам, а в последните години на дербитата са почти изравнени двете публики.
А когато Левски биеше с по 5-0 ЦСКА на стадиона имаше към 50 000. Сега колко са?

За международните мачове писах, там ходят хора, които и симпатизират на други отбори.
ЦСКА също си е пълнил стадиона за евромачове с по -голям заряд, дори и в сушави години откъм титли в България.

И примерно на мача с Лудогорец тази пролет стадиона си беше понапълнен, независимо, че ЦСКА нямаше добри резултати през полусезона.

Мога да се върна и по - назад години.
По времето на Катуци, стадиона се пълнеше повечето пъти, независимо с кой играе ЦСКА, въпреки че Левски беше шампион предишния сезон и основен фаворит за титлата през онзи сезон.
На мача пролетта на "Герена", когато Левски би 2-1, валя много продължително време дъжд и Симеон бе на стадиона, сектор Г беше много пълен.
Така че не съм съгласен като цяло, че публиката на ЦСКА пълни стадиона само при добри резултати, при положение, че липсват такива.

За Левски не мога да коментирам детайлно, понеже отдавна не ги следя сериозно.
Не помня от колко време не съм им гледал мач, с изключение когато играят с ЦСКА.

Иначе съм чел разни работи за поведението на публиката в един мач с Ференцварош, а в по нови времена, че са налетели да бият Владо Гаджев, май беше тоя полусезон.
Гледах и преди години едно предаване по БНТ, когато едни от София Запад отидоха на тренировка на Левски и се държаха много неуважително с Гонзо, като му казаха един вид че вече не става и да си ходи, като докато говореха с него не си свалиха слънчевите очила.
Мога да коментирам и отношението на феновете на Левски един към друг, но няма смисъл.
За мен не е необходимо да навлизам в такива полемики.

Нека си пишем коректно, да подкрепяме любимите си отбори и това е.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   10.06.2013 21:54

albertz написа:
Ясно е, че стадионите преди 30 години са изглеждали по съвсем различен начин.
Това за от 4-5 години не го разбрах. Като публика ли ЦСКА не е това, което беше или като отбор?

За мен е неуместно да се прави паралел между публиката на Левски и ЦСКА, по простата причина, че двата клуба са преживели даден период по коренно различен начин.

От една страна Левски е много по -успешен клуб като трофеи в периода след 1990 г. , там липсват скандали.
И обратното, в ЦСКА няма титли, скандалите са ежедневие, случиха се какви ли не неща, отнемане на лиценза през 2008 г. и т.н.
Публиката на ЦСКА е много по -изстрадала.
Чиста спекулация си е, но не съм сигурен дали ако на Левски му се беше случило това, което на ЦСКА, щеше да ходи толкова публика.
А общия брой на публиката на вечните дербита опровергава твоята теория.
Защото левскарите винаги са били много повече, аз не го отричам, а в последните години на дербитата са почти изравнени двете публики.
А когато Левски биеше с по 5-0 ЦСКА на стадиона имаше към 50 000. Сега колко са?

За международните мачове писах, там ходят хора, които и симпатизират на други отбори.
ЦСКА също си е пълнил стадиона за евромачове с по -голям заряд, дори и в сушави години откъм титли в България.

И примерно на мача с Лудогорец тази пролет стадиона си беше понапълнен, независимо, че ЦСКА нямаше добри резултати през полусезона.

Мога да се върна и по - назад години.
По времето на Катуци, стадиона се пълнеше повечето пъти, независимо с кой играе ЦСКА, въпреки че Левски беше шампион предишния сезон и основен фаворит за титлата през онзи сезон.
На мача пролетта на "Герена", когато Левски би 2-1, валя много продължително време дъжд и Симеон бе на стадиона, сектор Г беше много пълен.
Така че не съм съгласен като цяло, че публиката на ЦСКА пълни стадиона само при добри резултати, при положение, че липсват такива.

За Левски не мога да коментирам детайлно, понеже отдавна не ги следя сериозно.
Не помня от колко време не съм им гледал мач, с изключение когато играят с ЦСКА.

Иначе съм чел разни работи за поведението на публиката в един мач с Ференцварош, а в по нови времена, че са налетели да бият Владо Гаджев, май беше тоя полусезон.
Гледах и преди години едно предаване по БНТ, когато едни от София Запад отидоха на тренировка на Левски и се държаха много неуважително с Гонзо, като му казаха един вид че вече не става и да си ходи, като докато говореха с него не си свалиха слънчевите очила.
Мога да коментирам и отношението на феновете на Левски един към друг, но няма смисъл.
За мен не е необходимо да навлизам в такива полемики.

Нека си пишем коректно, да подкрепяме любимите си отбори и това е.

Пишем си с тебе съвсем точно: За Левски е важна играта - агресия и атракция, резултати и купи са на второ място; при вас го има само второто. Това е. Ние имаме по 15 хил от 16 хил седалки, вие - в най-добрия случай по 10 хил от 22 хил седалки... Последните 5 години Левски не играе добре, и само един полъх за игра със "синя" кръв пълни стадиона... При вас неуспехите са предопределни и ерго липсата на такива обрича за пуст стадион и пълнене на интернет форумите с приказки за черно-бялата телевизия.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   10.06.2013 23:03

http://www.sportal.bg/news.php?news=431467

:rofl: :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   10.06.2013 23:07

Не виждам нищо смешно
Истината е, че всички рогати ви тресе страх ако Ганчев наистина развърже кесията и въведе строг режим, както и трябва.
Дали ще ходят в Ловеч, Казичане, Лом или Белене изобщо не ме вълнува, вълнува ме футболистите какво правят на терена. Освен това много добре знаеш какъв бардак е в Панчарево и какви неуредици имаме с базата и това е от години.
Като цяло ЦСКА е тотално мачкан след 1990 г. заради болните амбиции на разни дребни душици и боклуци

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   11.06.2013 00:31

Още всичко е на ниво спекулации, а се коментират спекулации.
Конкретно по препратката към последния линк, няма да е лошо в ЦСКА да се въведе малко дисциплина, защото липсва.

Иначе това за оценяването на играта ( като качество )и атракцията в нея е по - мащабен въпрос.
За жалост все по - малко хора като цяло гледат това във футбола.
Аз също ценя атрактивния футбол, радвам се, че има и други хора които го харесват.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   11.06.2013 07:33

Говори си там за страх Дяволе, не ми пречиш. Мен ме интересува моя отбор, всичко останалото е бъзик и заяждане. Обаче, ако наистина чакаш наливане на милиони от Ганчев, си балък. Минаха тези времена, сега Ганчев ще харчи пестеливо, той затова и гледа да мине тънко сега при покупката.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   11.06.2013 08:25

Vendome написа:
Говори си там за страх Дяволе, не ми пречиш. Мен ме интересува моя отбор, всичко останалото е бъзик и заяждане. Обаче, ако наистина чакаш наливане на милиони от Ганчев, си балък. Минаха тези времена, сега Ганчев ще харчи пестеливо, той затова и гледа да мине тънко сега при покупката.

Що нека се съка :rofl:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   11.06.2013 09:28

Vendome написа:

Абсолютно! Не знам защо всички чорбета си мислят,че ние видиш ли требва да сме се насрали от срах от евентуалното идване на Ганчев. Кви инвестиции кви 5 лева, тоя почна да се цигани още преди да е дошъл. Всяка марка струва пари - като искаш да си президент на даде отбор или плащаш необходимата цена или не се занимаваш. Не 20, а 120 милиона дълг да имаха все тая. Като не можеш да ги платиш значи не можеш да притежаваш и въпросния клуб. Тва важи за всички отбори не само за конкретния случай!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   11.06.2013 13:37

http://www.lifesport.bg/news-14/info-3612/%D0%A1.%D0%90%D0%A1-23.%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5.%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8..%D1%89%D0%B5.%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82.%D0%BE%D1%89%D0%B5.%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8/

Последна промяна Vendome на 11.06.2013 13:41, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   11.06.2013 13:42

http://www.livesport.bg/Kiril-Domuschiev--Iskam-da-kupya-TSSKA--92131
Сигурно е линка с инфото от Киро Домусчиев.
Сега става все по-реално новия клуб да се казва Це-Лу-Лит :rofl:
Без майтап, Домуса е прав! Ако някой източва ДДС е престъпник, както и такъв, който умишлено се готви да фалира или ощети кредитори. А пък това сега става и публично!
Ганчев май е попрекалил с безнаказаността и захарните далавери!

Последна промяна navy на 11.06.2013 13:43, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   11.06.2013 16:19

Bjoern Bo написа:
То малко ситуацията е: карат свинята на заколение, а тя вместо да се дърпа, грухти от вдъхновение... :unsure: Честно казано, доста ми е трудно да проумея възторга на червените фенове от показната ликвидация на любимия им клуб. :dunno:

Кво, да ти кажа Мейджо, освен че не си прав. По-принцип не се хващаш за букви, алинеи и закони, още повече когато не са в полза на хората. В крайна сметка какво е един футболен клуб АД-то ли? И какво става когато някой деребей узурпира властта и не спазва ценностите на привържениците на отбора? Не можеш да го накараш да се откаже от АД-то, вкопчил се е за него, плюеш го, той си мисли, че дъжд вали. И кво феновете нищо не могат да направят заради някакви си търговски закони, направени да обслужват интереса на бизнеса, но в никакъв случай на феновете на спорта като цяло.

Отборът е този който е припознат от феновете, играе на клубният стадион, носи клубните цветове и уважава историята. Всичко останало е бля бля за заяждане. Колко пъти клубовете са се преобразували от една форма в друга и са закривани старите юридически образования? В крайна сметка ЦСКА като си нямат незакрито сдружение като Ботев кво да правят - да почнат на чисто от А окръжна, като фалират предишният клуб - ми то пак е закриване един вид. :-?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   11.06.2013 16:20

Изображение

ЦСКА 1923 :dunno:

Още малко ако поровят ще се изкарат по стари и от Левски, Славия, Ботев и Тича :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   11.06.2013 17:15

bai Momchil написа:
Bjoern Bo написа:
То малко ситуацията е: карат свинята на заколение, а тя вместо да се дърпа, грухти от вдъхновение... :unsure: Честно казано, доста ми е трудно да проумея възторга на червените фенове от показната ликвидация на любимия им клуб. :dunno:

Кво, да ти кажа Мейджо, освен че не си прав. По-принцип не се хващаш за букви, алинеи и закони, още повече когато не са в полза на хората. В крайна сметка какво е един футболен клуб АД-то ли? И какво става когато някой деребей узурпира властта и не спазва ценностите на привържениците на отбора? Не можеш да го накараш да се откаже от АД-то, вкопчил се е за него, плюеш го, той си мисли, че дъжд вали. И кво феновете нищо не могат да направят заради някакви си търговски закони, направени да обслужват интереса на бизнеса, но в никакъв случай на феновете на спорта като цяло.

Отборът е този който е припознат от феновете, играе на клубният стадион, носи клубните цветове и уважава историята. Всичко останало е бля бля за заяждане. Колко пъти клубовете са се преобразували от една форма в друга и са закривани старите юридически образования? В крайна сметка ЦСКА като си нямат незакрито сдружение като Ботев кво да правят - да почнат на чисто от А окръжна, като фалират предишният клуб - ми то пак е закриване един вид. :-?

Разбира се! като едно АД фалира, то престава юридически и фактически да съществува! Има си закон за фалитите и толкова! Който иска да развява някакво четирибуквие, да си започва от нулата, без история и т.н. И без това чораблърспор е от създаването изкуственяк, сбирщайн по съветски образец... Колко отбора трябва да се затрият, за да съществуват те??? Значи в Шотландия клубовете гласуваха и си пратиха рейнджърс в най-долните дивизии, такова нещо се случва и във всички цивилизовани страни, тука обаче прецакваш държава и кредитори по най-незаконен начин, и това с фанфари??? Е, къде сме ние в 21и век ли, или?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   11.06.2013 17:47

Сега АД и търговската част е едно - феновете и техните ценности други. Рейнджърс едва ли са имали други варианти - примерно да вземат лиценза на Партик Тисъл и да продължат от горна група, фалираха и тръгнаха от Л3. ЦСКА си правят нов отбор с лиценза на Литекс и го припознават като своя отбор. Титан умишлено фалират ЦСКА АД - да си ги съдят там и да си носят последствията.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   11.06.2013 18:19

bai Momchil написа:
Bjoern Bo написа:

Какво да ти кажа, бай Момчи, освен че опитваш да мажеш на чорбарските машинации, защото ботевистите сте в същото позорно положение заради грозното затриване на Металик Сопот преди няколко години!!! Прав си, реално феновете не могат да направят нищо срещу някой дерибей, узурпирал АД-то, но по реакциите им спокойно може да се съди за техния морал и интерес във всяка една подобна ситуация. Аз ти казвам, че ако феновете (специално вашите и тези на чорбетата) бяха такива радетели за чиста история и футболни ценности (каквито претенции развяват насам-натам), спокойно можеха да се противопоставят на тези срамни обединения/сливания/прехвърляния на лицензи, вместо да квичат/пиучат от възторг, че са прескочили няколко сезона митарствания из селските групи, търсейки си някакви жалки оправдания пред себе си и пред обществеността... :/

:uuu: :uuu: :uuu: :uuu:

Последна промяна Medved на 11.06.2013 18:21, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 268 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Следваща