Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 16:17

Отговори на тема  [ 923 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 47  Следваща
ЦСКА - сезон 2017/18 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   26.04.2018 16:22

tonzos_justice написа:
navy написа:
tonzos_justice написа:
Лапай добрички бастун!

Ямболски келеш, налапа ли го докрая вчера? :ura:

При 1:1 не знам кой го налапа. Бях във В сектор. А сектор просто замръзна при 1:1. А сектор, който беше пълен до дупка и до момента на изравнителния гол не спря бурно да подкрепя Левски, при гола все едно изчезна. А при 2:1 щеше да има сигурно събличане!!!

как свърши мача ? кой се класира ? кой игра 60 минути с човек по малко и поведе ? кой се правеше на голямата работа и бе вкаран в миша дупка първо от Домуса за първенството и после от тргичния Левски за купата ?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   26.04.2018 16:53

Отстранихте ни - това е факт. Имаше не малко неблагоприятни фактори за нас и в първия и във врория мач, но няма да се оправдаваме. Купата никога не ни е била приоритет - да трофей е, но самия факт, че може да го вземеш като отстраниш само 5 съперника е показателен... всичко се случва в тези мачове с елиминации особено като някои чернодрешковци наклонят везните.
Радвайте се там на тенекето (ако го вземете) а ние си чакаме Европа - там се надявам да постигнем нещо повече, а в първенството догодина ще видим. Все пак си мисля, че надградихме от миналата година и то доста... :red_fan:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   26.04.2018 17:03

Keanu написа:
Отстранихте ни - това е факт. Имаше не малко неблагоприятни фактори за нас и в първия и във врория мач, но няма да се оправдаваме. Купата никога не ни е била приоритет - да трофей е, но самия факт, че може да го вземеш като отстраниш само 5 съперника е показателен... всичко се случва в тези мачове с елиминации особено като някои чернодрешковци наклонят везните.
Радвайте се там на тенекето (ако го вземете) а ние си чакаме Европа - там се надявам да постигнем нещо повече, а в първенството догодина ще видим. Все пак си мисля, че надградихме от миналата година и то доста... :red_fan:

ти верно ли си мислиш, че имате отбор за Европа ??? :-o Какво значи "нещо повече"? Излизане от групите или влизане?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   26.04.2018 18:50

Diavolo написа:
Keanu написа:
Явно наистина е било напълно целенасочено и предварително планирано а и някои хора от клуба са били наясно, че да е изтекла информация преди мача...:besnyo: :devil: :-o
Изображение

Това е криминално направо. Полицията трябва да се сезира, защото на стадиона имаше опит за убийство. Жалко, че такива боклуци като перуката управляват, защото това трябва да е изключително жестоко наказание за много мачове и за много пари, хайде чак до живот е прекалено, но и това заслужава. Спортистите колкото и да се мразят трябва малко от малко да се пазят, защото с краката си изкарват прехраната, а когато умишлено и целенасочено се опиташ да контузиш някого, то такъв спортист би трябвало в един правилен свят да загуби уважението и на собствените си колеги.
Думичката долно е най-малкото, което ми идва в момента. :dunno: :uuu:

Всичко е "точно" - един мач наказание... абе същото като да вдигнеш надуваем член след мач пред собствената си публика без да има фенове на съперника... Или е същото като да разтърсващ двама, но единия да падне като покосен след като си го пипнал (Джеферсон-Дяков)... много тежки прегрешения несравними са просто, да не говорим "невинния" инцидент с опита за убийство с бомбата - насочен към сектор "А" където можеше и дете да убие... С две думи "безмозАчна Зган" :razor: :kn:

Последна промяна Keanu на 26.04.2018 18:51, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   26.04.2018 19:50

Купата не била важна? Да припомня ли как Киану, Дявола и Тонзо припадаха от вълнение преди две години?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   26.04.2018 20:33

Хахаха - отидете вие във В пред фалит, възкръснете, вземете купата и тогава ще си гиворим. Егати сравнението... :help: :helpless:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   26.04.2018 20:59

Изображение
Като видя тази снимка или повторение на ситуацията направо ми призлява...
Цитат:
Армейци,

през годините ЦСКА се е опитвал винаги да решава мачовете си по спортно-технически начин. Ние сме налагали волята си с футболни средства, разчитайки на качествата на нашите футболисти. И имаме особена непоносимост към грубия футбол. Състезателите на ЦСКА ще останат като едни от най-техничните в историята на футбола ни, като едни от най-коректните.

Затова не можем и няма да приемем срещу ЦСКА да се излиза на терена с мисъл да се осакатяват играчи, да се чупят крака. Каквото деяние видяхме в реванша с Левски за купата. Там състезател на съперника влезе по особено жесток начин в краката на Фернандо Каранга, с единствената мисъл да му причини тежка контузия, да го извади от игра за възможно най-дълго време. Записите на ситуацията, снимките от нея, показват, че през цялото време на сблъсъка състезателят на Левски цели само и единствено осакатяването на Фернандо Каранга.

След края на срещата с възмущение прочетохме в не една и две медии, че 2 (ДВА) дни преди срещата, хора от съперниковия лагер са се хвалели, че Каранга ще бъде осакатен още през първото полувреме дори с цената на червен картон? Това ли е феърплеят, за който говорим? С такива терористични актове на зеления терен ли ще възпитаваме в децата любов към футбола? И това ли е смисълът на играта - да се цели не победа на съперника, а физическото унищожаване на най-резултатния му футболист?

Напомняме, че в мачовете с Левски-София става рецидив футболисти да нанасят особено тежки контузии на наши футболисти. Не е нужна много памет, за да си спомниш как Дъстли Мюлдер контузи тежко Антон Карачанаков, а преди него Петраш направи същото с Коста Янев.

ПФК ЦСКА настоява властите в Република България да се сезират за инцидента с Фернандо Каранга, при който той бе умишлено осакатен, и да проверят има ли подбудителство към такова престъпление, откъде идва поръчителството, както и какви са хората, разпространяващи информация за него 48 часа преди инцидента.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   26.04.2018 21:30

Keanu написа:
Изображение
Като видя тази снимка или повторение на ситуацията направо ми призлява...
Цитат:
Армейци,

през годините ЦСКА се е опитвал винаги да решава мачовете си по спортно-технически начин. Ние сме налагали волята си с футболни средства, разчитайки на качествата на нашите футболисти. И имаме особена непоносимост към грубия футбол. Състезателите на ЦСКА ще останат като едни от най-техничните в историята на футбола ни, като едни от най-коректните.

Затова не можем и няма да приемем срещу ЦСКА да се излиза на терена с мисъл да се осакатяват играчи, да се чупят крака. Каквото деяние видяхме в реванша с Левски за купата. Там състезател на съперника влезе по особено жесток начин в краката на Фернандо Каранга, с единствената мисъл да му причини тежка контузия, да го извади от игра за възможно най-дълго време. Записите на ситуацията, снимките от нея, показват, че през цялото време на сблъсъка състезателят на Левски цели само и единствено осакатяването на Фернандо Каранга.

След края на срещата с възмущение прочетохме в не една и две медии, че 2 (ДВА) дни преди срещата, хора от съперниковия лагер са се хвалели, че Каранга ще бъде осакатен още през първото полувреме дори с цената на червен картон? Това ли е феърплеят, за който говорим? С такива терористични актове на зеления терен ли ще възпитаваме в децата любов към футбола? И това ли е смисълът на играта - да се цели не победа на съперника, а физическото унищожаване на най-резултатния му футболист?

Напомняме, че в мачовете с Левски-София става рецидив футболисти да нанасят особено тежки контузии на наши футболисти. Не е нужна много памет, за да си спомниш как Дъстли Мюлдер контузи тежко Антон Карачанаков, а преди него Петраш направи същото с Коста Янев.

ПФК ЦСКА настоява властите в Република България да се сезират за инцидента с Фернандо Каранга, при който той бе умишлено осакатен, и да проверят има ли подбудителство към такова престъпление, откъде идва поръчителството, както и какви са хората, разпространяващи информация за него 48 часа преди инцидента.

Абе човек, това минава всякакви фалцетни граници на тъпотията! Наистина, не мислех, че и ти може да подкрепиш подобна тъпня - мислех, че гришоците само могат да списват такива откровени дивотии!
С идеята само и само да скрие мазни гнусен и изпразнен като гъз от съдържание селташки отбор, който се сгромолясва от началото на годината, се драцкат тонове глупости!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   26.04.2018 22:22

Изображение

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   26.04.2018 22:23

Keanu написа:
Хахаха - отидете вие във В пред фалит, възкръснете, вземете купата и тогава ще си гиворим. Егати сравнението... :help: :helpless:

Върна ли ти парите Лупи ве балък? :rofl:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   26.04.2018 22:26

Keanu написа:
Изображение

Тая глупост Дърпатката ли ви я пусна?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   27.04.2018 02:53

Keanu написа:
Всичко е "точно" - един мач наказание... абе същото като да вдигнеш надуваем член след мач пред собствената си публика без да има фенове на съперника... Или е същото като да разтърсващ двама, но единия да падне като покосен след като си го пипнал (Джеферсон-Дяков)... много тежки прегрешения несравними са просто, да не говорим "невинния" инцидент с опита за убийство с бомбата - насочен към сектор "А" където можеше и дете да убие... С две думи "безмозАчна Зган" :razor: :kn:

Аа, съмнявам се този път. Това ще са 4, 5 мача минимум. А може и към 10 месеца да отиде. Гарантирам, че ако подобно криминално у абсолютно умишлено нарушение ако се направи на запад, то не му мърда минимум половин година аут.
Много ниско ми паднаха в очите говедата и повечето им фенове, не всички. Радвам се, че въпреки някои изцепки тук, то поне феновете им не се опитват да го оправдават или да замазват случилото се. Това е жестоко и не знам, срам ме, че изобщо коментираме, гледаме и се вълнуваме от тази помия наречена бг футбол. :-( :uuu:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   27.04.2018 09:46

Аз мисля, че червения картон беше заслужен, а наказанието на Тиам можеше да бъде и по-голямо. Примерно още 1-2 мача.
Ама тея дето ми ги обяснявате, че едва ли не трябвало до живот да го изключат от футбола, айде моля ви се. Особено като се има предвид, че същия тоя Каранга счупи носа на Тиам, правеше жестове с отрязани глави, удряше безнаказано без топка и показва крайно неуважение към съперника. Е, върна му се.

А иначе, бих искал да отбележа, че и с 10 човека ви направихме на нищо и добре, че бяха некадърностите на Митрев, че изобщо да стигнете до гол.

А тея статистики, колко сме били груби и т.н. срещу покойната чорба съм сигурен, че ги има и в обратната посока.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   27.04.2018 10:20

КЗЛ гуведа! На финала си знаете, чичо Венци :laugh: :laugh: :laugh:

Мизерници, кой играл, кой надиграл, Нали бях на стадиона, единият отбор нямаше желание, липсваше искрата, в другият имаше.

Айде приятен ден наивници :wave:

пс Дори и по Гонга това коментираха хората, че нещо и при голвете двата отбора различно се радвали, кой както иска да го разбира,

Последна промяна tonzos_justice на 27.04.2018 10:23, променена общо 2 пъти

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   27.04.2018 10:23

Balleta написа:
как свърши мача ? кой се класира ? кой игра 60 минути с човек по малко и поведе ? кой се правеше на голямата работа и бе вкаран в миша дупка първо от Домуса за първенството и после от тргичния Левски за купата ?

MADE IN BULGARIA

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   27.04.2018 10:24

falkenbach написа:
Аз мисля, че червения картон беше заслужен, а наказанието на Тиам можеше да бъде и по-голямо. Примерно още 1-2 мача.
Ама тея дето ми ги обяснявате, че едва ли не трябвало до живот да го изключат от футбола, айде моля ви се. Особено като се има предвид, че същия тоя Каранга счупи носа на Тиам, правеше жестове с отрязани глави, удряше безнаказано без топка и показва крайно неуважение към съперника. Е, върна му се.

А иначе, бих искал да отбележа, че и с 10 човека ви направихме на нищо и добре, че бяха некадърностите на Митрев, че изобщо да стигнете до гол.

А тея статистики, колко сме били груби и т.н. срещу покойната чорба съм сигурен, че ги има и в обратната посока.

Отиди в манастир най-добре.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   27.04.2018 11:12

tonzos_justice написа:
falkenbach написа:

Атеист като мен трудно ще иде в манастир, но селяндур като теб по-лесно би могъл да се върне на село.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   27.04.2018 11:42

Явно Тиам е злопаметен и реши да си го върне на Каранга.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   27.04.2018 12:22

falkenbach написа:
tonzos_justice написа:
falkenbach написа:

Атеист като мен трудно ще иде в манастир, но селяндур като теб по-лесно би могъл да се върне на село.

Освен че си злобен, изглежда си и много прост.

Айде разкарайте си ти и останалите рогата от тази тема. Това е тема за ЦСКА, пръскайте си злобата на друго място мизерници!

КЗЛ :wave:

Последна промяна tonzos_justice на 27.04.2018 12:24, променена общо 3 пъти

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   27.04.2018 12:29

https://www.sportal.bg/news.php?news=721694

:rofl: :rofl:

Накрая да няма безплатни кебапчета и бира, за да отиде изобщо някой? :laugh: :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 923 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 47  Следваща