Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:00

Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Уволниха Йешич 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Уволниха Йешич   |   11.03.2013 18:17

Собствениците на ЦСКА за пореден път поставят нови стандарти за това как трябва да се управлява футболен клуб - нови ниски стандарти. Уволнение на треньора след 2 (два) официални мача... И това след сагите с Радуканов и Младенов... Така както е тръгнало, и "Лудогорец" ще ни задмине по титли... Наистина не ги разбирам боклукчиите - каквито и далавери и шашми да правят, няма ли да им е по-лесно, ако има поне привидна стабилност в клуба. :outofspace:
Иначе според спортал за заместници се спрягат Милен Радуканов, Методи Деянов и Радослав Здравков. Явно целта ще е да не се класираме за евротурнирите.
Майкъла казал, че Радуканов щял да има 4 месеца, за да се "докаже", ако го назначат... просто не знам какво да кажа, пълен цирк... ако не бях от ЦСКА, щеше да ми е смешно.

Последна промяна Shifter на 11.03.2013 18:23, променена общо 2 пъти

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уволниха Йешич   |   11.03.2013 18:32

имам един много любим цитат по темата от незнаен форумец:

НЯМА КРАЙ СВИНСКАТА МИЗЕРИЯ!!!

:petku: :petku: :petku:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уволниха Йешич   |   11.03.2013 19:06

Shifter написа:
Собствениците на ЦСКА за пореден път поставят нови стандарти за това как трябва да се управлява футболен клуб - нови ниски стандарти. Уволнение на треньора след 2 (два) официални мача... И това след сагите с Радуканов и Младенов... Така както е тръгнало, и "Лудогорец" ще ни задмине по титли... Наистина не ги разбирам боклукчиите - каквито и далавери и шашми да правят, няма ли да им е по-лесно, ако има поне привидна стабилност в клуба. :outofspace:
Иначе според спортал за заместници се спрягат Милен Радуканов, Методи Деянов и Радослав Здравков. Явно целта ще е да не се класираме за евротурнирите.
Майкъла казал, че Радуканов щял да има 4 месеца, за да се "докаже", ако го назначат... просто не знам какво да кажа, пълен цирк... ако не бях от ЦСКА, щеше да ми е смешно.

Махни това, както се казва - случва се и в най-добрите семейства, но истински комичното е нещото, наричано Майкъла!
2 дни преди уволнението на тройчо шестака а.к.а Мурата се изцепи, че го подкрепя, същото рече и онзи ден, че твърдо "стоели зад" йешко педерешко. Само че май наистина са били хем "твърди", хем "изотзаде"!
Също така и днешния ден не мина без хиперпорция комични изцепки - същия майкълето "провъзгласи" Радуканов за новия треньор с титаничен 4-месечен контракт (да напомня колко успешен бе преди година при нас този експеримент с Костов, и сега - в Челси с Бенитес), само и само около час по-късно Живков да го отрече, казвайки, че са имали 2 варианта за треньор...

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уволниха Йешич   |   11.03.2013 19:34

falkenbach написа:
имам един много любим цитат по темата от незнаен форумец:

НЯМА КРАЙ СВИНСКАТА МИЗЕРИЯ!!!

:petku: :petku: :petku:

и тя като говеждата наглост!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уволниха Йешич   |   11.03.2013 21:03

Майкъла че е смешник, това е ясно - обаче "в най-добрите семейства" не се случва да сменяш кадровия състав (то не са само треньорите) по няколко пъти в година, просто не се случва. От 2008г. досега сменихме 10 (десет) треньора, които ни донесоха общо 1 (една) купа - о, и две суперкупи :rock: Две, защото сезон 2007/2008 със Стойчо начело станахме шампиони с 16 точки разлика пред "Левски" и 0 загуби - логично беше след това да го сменим, нали така?
Та Майкъла си е просто част от клоунадата, която върви на цирк "Българска Армия", не е в него основният проблем. В собствениците е, като честно казано не виждам скорошно решение...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уволниха Йешич   |   11.03.2013 21:08

Shifter написа:
От 2008г. досега сменихме 10 (десет) треньора

Сега гледам "Пред банята" и се шегуват че заради Йешич пуснахме нов календар преди седмица и се чудят сега дали ще има трети календар за 2013-а :) Станахме си за смях отвсякъде

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уволниха Йешич   |   11.03.2013 22:28

Тотален управленски ташак :)

Квото и да става - ЦСКА е ней-големият футболен колос и това тези пеунишки боклуци няма да го променят.

Специално за сръбската наденица Йешо Плескавицата - верен ход! Този става за треньор само на плейстейшън ;-)

Милен Радуканов трябва да остане поне 5 години в ЦСКА, а Гриша Ганчев да вземе ЦСКА.

Ицо Стоичков няма да ни свърши работа, заради поведението си и харектера.

Сегашната политика на Литекс може да бъде еталон за всички български клубове.

И да разкарат тези лайнари като Присо и сие, че вече и до тоалетна не ми се ходи от тях :petku: :petku: :petku:

Голем КЗЛ!!!

Ей теленца, в събота бях в Пловдив и се наслаждавах по улиците на младите български момчета и момичета в черно и жълто! Не можах да отида на мача, но победата им в последствие напълни Пловдив с щастие! :petku: :petku: :petku:

ВИВА КАНАРИ ША ЛЯ ЛЯ ЛЯ :ludnica:

Последна промяна tonzos_justice на 11.03.2013 22:30, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уволниха Йешич   |   11.03.2013 23:00

tonzos_justice написа:
в събота бях в Пловдив и се наслаждавах по улиците на младите български момчета и момичета в черно и жълто! Не можах да отида на мача, но победата им в последствие напълни Пловдив с щастие! :petku: :petku: :petku:

Като казах, че Пловдив и Варна са дивия прованс и правилно ме опонираха какво ли е по другите градове. Е, как какво - ето го примера! "В събота бях в Пловдив" - звучи като да си бил в Лондон бе Тонзи :laugh: колко често ти се случва да се поразмоташ извън ма'лата? :laugh: :laugh: :laugh: Кажи бре, Лъсков :laugh: :laugh: :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уволниха Йешич   |   11.03.2013 23:09

navy написа:
tonzos_justice написа:
в събота бях в Пловдив и се наслаждавах по улиците на младите български момчета и момичета в черно и жълто! Не можах да отида на мача, но победата им в последствие напълни Пловдив с щастие! :petku: :petku: :petku:

Като казах, че Пловдив и Варна са дивия прованс и правилно ме опонираха какво ли е по другите градове. Е, как какво - ето го примера! "В събота бях в Пловдив" - звучи като да си бил в Лондон бе Тонзи :laugh: колко често ти се случва да се поразмоташ извън ма'лата? :laugh: :laugh: :laugh: Кажи бре, Лъсков :laugh: :laugh: :laugh:

София-Пловдив е като Варна-Шумен, но не е като Ямбол-Сливен, ако се сещаш или Бургас-Поморие ;-)

Имах ангажименти, просто мача съвпадна. Дори си хвахах автобуса, с влак не исках да пътувам, защото предположих, че ще имам среща със сини неиндентифицирани субекти от махали като Костенец и Ихтиман и щях да бъда подразнен :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]