Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:10

Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Левски - Литекс 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Левски - Литекс   |   13.03.2013 22:39

Никой дума не отваря? Що така отменят голове, тоя път даже не беше в засада Легендата например :laugh: Иначе Стоичков с култово изказване - "Публиката на Левски беше много възпитана, така се играе супер. Всъщност публиката на сините там и е мястото, където беше" (цитатът е по памет, но думите са почти същите) :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   13.03.2013 22:42

alessandron написа:
Никой дума не отваря? Що така отменят голове, тоя път даже не беше в засада Легендата например :laugh: Иначе Стоичков с култово изказване - "Публиката на Левски беше много възпитана, така се играе супер. Всъщност публиката на сините там и е мястото, където беше" (цитатът е по памет, но думите са почти същите) :laugh:

Да бяхме гледали мача, да коментираме ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   13.03.2013 22:53

alessandron написа:

Аз също не го гледах, но в спортал има видео, на което ясно се вижда засадата на Цветков - след прекия свободен удар играч в оранжево играе с глава, и при това друг (мисля е Цветков) е в положение на засада - зад последния човек от защитата на Левски.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   13.03.2013 23:09

И аз не гледах мача, ти ако си го гледал кажи горе-долу какво беше съотношението в положенията и притежанието на топката.

А това отсъждане го оставям без коментар. :censored:

П.С. Стоичков иска и някакъв червен картон на Карвальо ?

„Никога не съм зачитал гола. Не искам да коментирам, аз не мога да коментирам. Свирих си фаул, дадох фаул. Край. Преди това имаше сигнал. Не знам Стоичков за какво е говорил, питайте си го него. Има записи, гледайте ги тях. Никога не съм зачитал гола. Моля ви, не ме гонете, вече ви казах, че нямам право да говоря“, отсече съдията Ахмед Ахмед по пътя от съдийската стая на „Герена“ до автомобила си.

Жалка история, кажи им Леске и не ги обиждай повече :-x

Последна промяна Nole на 13.03.2013 23:18, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   13.03.2013 23:29

Nole написа:
И аз не гледах мача, ти ако си го гледал кажи горе-долу какво беше съотношението в положенията и притежанието на топката.

А това отсъждане го оставям без коментар. :censored:

П.С. Стоичков иска и някакъв червен картон на Карвальо ?

„Никога не съм зачитал гола. Не искам да коментирам, аз не мога да коментирам. Свирих си фаул, дадох фаул. Край. Преди това имаше сигнал. Не знам Стоичков за какво е говорил, питайте си го него. Има записи, гледайте ги тях. Никога не съм зачитал гола. Моля ви, не ме гонете, вече ви казах, че нямам право да говоря“, отсече съдията Ахмед Ахмед по пътя от съдийската стая на „Герена“ до автомобила си.

Искаш нещо да ми кажеш ли? Казал съм, че не гледах мача. Прибирам се в къщи, пускам гонг и чета, че съдията прецакал латекса. Стана ми супернеприятно, защото нямаме нужда от такива неща - ние имаме сили да си ви бъхтим и в Ловеч - все пак има и реванш, ако си забравил едно развинтване със само 4 от титулярния състав (Топчо игра крило както в юношеските си години) и късметлийско 1:1.
Та, прочетох всичко в сайтовете и се чух с приятел чорбар - той ми каза, че има засада и да погледна в спортал - погледни и ти:
http://football.sportal.bg/video.php?video=54020
Наблегни на 72-а до 75а секунди!
След "гола" Ахмет свири с вдигната ръка нагоре - сметам знаеш какво значи. Никъде не се вижда да го признава, с ръка сочи откъде да се изпълни нарушението.
Ако е имало нарушение на Карвальо не съм го видял, няма го във 90сек видео в спортал. Не споря.
Статистика дай ти, няма я официална.
Много е селски видели-невидели да се правят нелепи коментари, особено за т.нар. ръководители на селтекс - момчетата имат потенциал, и така той няма да се развие. Стоичков дори се изказва доста по-умерено...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   13.03.2013 23:53

Гледах го - Литекс имаха повече атаки и повече положения, но не се възползваха. Илиев извади едно страшно положение на Иса с глава, феноменален рефлекс.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   13.03.2013 23:58

alessandron написа:
Гледах го - Литекс имаха повече атаки и повече положения, но не се възползваха. Илиев извади едно страшно положение на Иса с глава, феноменален рефлекс.

Да, има го и на клипа. Защо не го коментираш/те? Футболът е игра на голове, а добрата игра на младоците на Ицо не подлежи на съмнение - най-важното е, че не гонят никакви конкретни цели и всъщност една - да се продава по 1 добър на добра цена/ годишно.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 09:08

Първо след центрирането играча от Литекс не я докосва топката с глава. Второ, този който е в засада също не играе1 един от зашитниците избива. Каква засада, какъв фал виждате! Това да си говедо си е диагноза!!!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 10:12

Гледам доста я коментирате "засадата"... всъщност Ахмед бил отсъдил нарушение на Цветков в атака срещу Карвальо.
Цитат:
Арбитърът наду свирката още преди защитника да прати топката в мрежата, след като Карвальо му я подаде. Логично гостите се нахвърлиха върху него и Ахмед изненадващо призна гола. Секунди по-късно обаче той се върна към първоначалното си становище, че няма попадение.
Явно просто се е чудил на какво точно основание да отмени гола.

Последна промяна Shifter на 14.03.2013 10:12, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 10:27

izgrev_lamerz написа:
Първо след центрирането играча от Литекс не я докосва топката с глава. Второ, този който е в засада също не играе1 един от зашитниците избива. Каква засада, какъв фал виждате! Това да си говедо си е диагноза!!!

Е на черното - бяло да кажеш... вярно е диагноза... Няма какво да кажа повече!!! И дори правилото за засадата не се знае!
Апропо, може и фаул да има, не се вижда ясно - Цветанов е зад гърба на Карвальо и няма камера зад вратата.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 10:36

Няма нито засада нито нарушение. Поне срещу повечето отбори не би имало. Срещу Левски и ЦСКА обаче подобни неща се свирят. Не ми се мисли обаче какво би станало в тази ситуация отборите бяха с разменени роли.

На мен обаче и нещо друго ми направи впечатление. ИИ след мача отдели почти всичкото си време жалвайки се как срещу Левски се пишели лоши неща. Били загубили от Ботев, ама били втори на 2 точки, играели за Купата още и т.н., а се пишело само лошо. Така че нека който има познати насам натам по сайтове да им каже да не пишат нищо лошо и да не смущават работата му :)) Всъщност някой трябва му каже че не е в Берое от известно време, а в Левски, ама това мисля че и за сините фенове е ясно.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 10:51

navy написа:
Е на черното - бяло да кажеш... вярно е диагноза... Няма какво да кажа повече!!! И дори правилото за засадата не се знае!
Апропо, може и фаул да има, не се вижда ясно - Цветанов е зад гърба на Карвальо и няма камера зад вратата.

Ами какво да ти кажа, нямаше засада, още по-малко нарушение. Забавното в случая е, че първо играчите на Литекс наобиколиха съдията и той призна гола, после левскарите го почнаха и той пак го отмени - все едно е мач от регионалната и ако не свири "вярно" ще го бият; много жалко изпълнение.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 11:11

вижте сеа. честно казано едно е ясно. ахмед ахмед е супер зле и след като тоя е топ-рефер то скоро съдийството ни няма да се оправи.

ако играч на литекс играе с глава, то засада има на цветков 100%. въпросът е, че не се вижда изобщо. за нарушение не мога да коментирам защото не се вижда. но въпреки, че не се вижда почти нищо ми се струва, че играта не трябваше да бъде спирана.

друг момент е следния. че след като е свирил , а играч на литекс вкарва след съдийски сигнал, то няма как да бъде зачетен гол изобщо!

общо взето тоя съдия опозори мача баш накрая според мен независимо дали е свирил правилно или не.
поне да излезе и да каже, "тоя беше в засада, когато еди кой си игра с глава" или "цветков държеше и буташе карвальо".

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 11:25

Anfield написа:
. Не ми се мисли обаче какво би станало в тази ситуация отборите бяха с разменени роли.

Е кво да стане? Илиян от село Варна щеше да е видял много добре ситуацията, а Тонев щеше да иска оставки в БФС =)
А ако мача не беше пред празни трибуни "делегацията" на Литекс щеше да го отнесе както всеки път с купища псувни, бутилки мин. вода и предмети. Ледо, Павката и останалите от тук, които ходят на мачове особено в сектор А знаят каква е картинката всеки мач. Аз не хода на стадиона одавна ама съм сигурен,че нищо не се е променило. Но Латекса си заслужаваха тая лека тесла заради всички безобразия, на които сме ставали свидетели през предишните сезони, заради ония боклук Н. Йорданов дето озгони Еньо заради спиране на гърди и т.н.
А специално в турнира за купата ЛЕВСКИ редовно е ощетяван в последно време - спомнете си чистия гол, който не беше зачетен в село Варна срещу Ч. Море примерно.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 11:28

falkenbach написа:
за нарушение не мога да коментирам защото не се вижда

Точно нарушение се вижда перфектно че няма:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JXhsrAtWrRQ

На 3:28 от клипа се вижда добре първо как поема Карвальо топката, после какво прави играчът на Литекс и точно каква е позицията на Дюран Дюран. Ако все пак останат някакви съмнения за посягане след като Карвальо е овладял топката, то от другите повторения се вижда че реално краката им са на разстояние.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 11:30

Не съм гледал мача, но по всички форуми се пише едно - поредната съдийска аванта на Левски и прекрасни сини атаки, които са напълно удовлетворили пълните трибуни :laugh:

Трябва да се закрива този отбор и тва е, а турския съдия да бъде изваден от футбола! :petku:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 13:07

аве аз като ви разправях за промитите сини мозаци на вас майтап ви се струва, тях съдиите никога не ги подпират само ги порязват :rofl: :rofl: :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 13:37

Anfield написа:
falkenbach написа:
за нарушение не мога да коментирам защото не се вижда

Точно нарушение се вижда перфектно че няма:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JXhsrAtWrRQ

На 3:28 от клипа се вижда добре първо как поема Карвальо топката, после какво прави играчът на Литекс и точно каква е позицията на Дюран Дюран. Ако все пак останат някакви съмнения за посягане след като Карвальо е овладял топката, то от другите повторения се вижда че реално краката им са на разстояние.

дай мейл да ти пратя точно момента, от този клип се вижда всичко прекрасно, ако пък искаш стопирай на 3.30 мин

Последна промяна navy на 14.03.2013 13:39, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 13:38

oasis написа:
мозаци :rofl: :rofl: :rofl:

:moufan:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - Литекс   |   14.03.2013 13:45

а сеа де :) въпросът е дали кракът закача Карвальо. но като се има предвид, че не може да изчисти топката, предполагам, че да

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща