| Автор |
Съобщение |
|
Mr. N
|

Майни | 29.04.2013 13:43
Ще подкрепите ли съгражданите ви от Локо Плвд срещу Левски ? Все пак една загуба на Левски и една победа на Ботев доближава двата тима, както и подобрява шансовете на канарите да играете в европа?
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: Майни | 29.04.2013 13:55
никога и при никакви обстоятелства не мога да подкрепям циганското недоразумение от задния двор на ВСИ не ме интересува кой с кого играе за какво се бори, гледам си само БОТЕВ. а мачът е без интрига, мен ако питаш. 0:2/1:3/0:3 , нещо такова
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:00
Айде, стига си пускал провокативни теми, предупреждавах ви няколко пъти и ето днес Мейджъра развъртя метлата, ще си го отнесеш и ти. Въпроса ти е изключително малоумен, не вярвам да си толкова тъп, че да го задаваш, освен ако не е с цел провокация.
 |
|
Mr. N
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:08
абе вие с тия подслушвания в Бг съвсем сте изперкали бе Знам че двете агитки не се обичат, знам че Ботев се бори за европа, знам че една загуба на левски ще е добре за Ботев, и поради тези фактори питам дали в този конкретен случай - двете агитки ще се помирят и ще подкрепят Локото.
Последна промяна Mr. N на 29.04.2013 14:09, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:16
Момчил ти го е казал добре. Тъп въпрос беше, но все пак ти отговорих. По-скоро агитките на Уест Хям и Милуол ще се мпомирят, отколкото тези на Ботев и Мангалсарай Столипиновоспор кюлбю... в Ботев положението е следното, понеже познавам бая фенове в Пловдив, а темата Ботев Пловдив, се върти 365 дни в годината, по 24 часа в денонощнието , между нас си, единствената дискусия в момента е със заглавие "Бий чорбата по главата , бий бий бий" С кой играел Клецки, пък с кой Докобахче , през кура ни е, повярвай ми :)
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Mr. N
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:21
 |  |  |  | ReZo написа: Момчил ти го е казал добре. Тъп въпрос беше, но все пак ти отговорих. По-скоро агитките на Уест Хям и Милуол ще се мпомирят, отколкото тези на Ботев и Мангалсарай Столипиновоспор кюлбю... в Ботев положението е следното, понеже познавам бая фенове в Пловдив, а темата Ботев Пловдив, се върти 365 дни в годината, по 24 часа в денонощнието , между нас си, единствената дискусия в момента е със заглавие "Бий чорбата по главата , бий бий бий" С кой играел Клецки, пък с кой Докобахче , през кура ни е, повярвай ми :) |  |  |  |  |
тва че за некой въпроса може да е тъп не означава че е провокативен, чудех се коя от двете теми да пусна - тази за двете ви агитки и мача с левски или за ЦСКА - Ботев. Но тъй като тука сте фенове на Ботев повече, си помислих че пак ще кажете че темата е провокативна, ако бях пуснал за ЦСКА-Ботев тема. Ми изтривайте я, щом си мислите че е провокация, триите,
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:21
А ти ще подкрепиш ли Левски на финала за купата срещу Берое? Все пак това ви е единственият шанс да играете в ЕКТ при така очертаващото се 4 място?
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:25
Между другото тъкмо щях да питам, що не коментираш предстоящият мач, ми се занимаваш с трети отбори? И що да я сметнем за провокативна? Може би щото сме изперкали ние тук в БГ от скандалите с подслушванията. 
 |
|
Mr. N
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:29
Тъй като аз мисля че Лудогорец ще е шампион, левски ще загуби финала, а ние ще се класираме на 3 место, не мисля че има смисъл да подкрепям Левски. Все пак мача на левски с берое е преди важният мач с Лудогорец, така че за да подкрепям левски във финала, означава задължително да подкрепям Левски да стане и шампион, нещо което едва ли ще стане - както казах Лудогорец ще е шампиона на България, И другото което е - аз съм против този ЦСКА в момента да играе в европа, така че ако се класираме 4-и и не играем в европа, още по-добре. Продажници и мафиоти немат место в евриопа, да си стоят дето вика Баткоф у блатото ( ли каза, помията ли каза, не помня) Така че кратко и ясно - НЕ, няма да подкрепям левски, дори и това да означава место за ЦСКА в Европа. Аз съм привърженик на този ЦСКА който би Ливърпул, би Нотингам, Байерн - мачове които се играха през моите тийнейджърски  години, не на сегашния клуб който е ръководен от банда мошеници и мафиоти
|
|   |
|
 |
|
Mr. N
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:30
ми щото пак щехте да кажете че темата е провокативна. Я е пусни ти, а аз ще отговарям 
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:37
Ако и феновете на Ботев мислеха като теб, сега или щяхме да сме още със селяка или нямаше да ни има... Любовта на феновете към отбора се вижда в трудни моменти, а не когато се печелят титли и отбора гази наред. А иначе добре се опитваш да се измъкнеш от въпроса.
 |
|
Mr. N
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:42
Ако четеше в дира щеше да видиш че съм писал преди много време че колкото по-скоро този сегашен ЦСКА фалира и дойде някой съвестен собственик, толкова по-скоро нещата ще се оправят. Но това да кретаме 2-и, 3-и, 4-и, да бием и падаме колкото да завършим в челото без да сме шампиони, да продаваме най-добрите си играчи а да оставяме такива дето се цупят като малки деца когато треньор е еди кой си и нещат да играят, не- това не е моя ЦСКА. Харесва ми като бием, но това е все едно да поддържаш некакъв умиращ човек на системи, това е ЦСКА сега
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:50
Вие феновете трябва да направите така че да фалира или да инициирате промяната. Обаче допуснахте разцепление и в момента положението е повече от трагично. Сектор Г е разделен и беше посредствен, сравнено с това което съм виждал от тях по времето на Дучето. Идея няма какво да се прави - уж сте за "Вън Боклуците", но разни фенове припяват на разни клакьори като Петко Суровянски а.к.а. Гавейн и виждат далавера във всеки опит за промяна.
Такива като теб са се отдръпнали с клишираното - тва не е моя ЦСКА. Ми твоя е. Нищо, че навремето е бил Ливера, Нотингам и Байерн, а в момента пада от Симитли. Действия трябват. Да стоиш и да псуваш Бат Бойко и скапаната държава - няма да помогне.
 |
|
navy
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:53
 |  |  |  | ReZo написа: Момчил ти го е казал добре. Тъп въпрос беше, но все пак ти отговорих. По-скоро агитките на Уест Хям и Милуол ще се мпомирят, отколкото тези на Ботев и Мангалсарай Столипиновоспор кюлбю... в Ботев положението е следното, понеже познавам бая фенове в Пловдив, а темата Ботев Пловдив, се върти 365 дни в годината, по 24 часа в денонощнието , между нас си, единствената дискусия в момента е със заглавие "Бий чорбата по главата , бий бий бий" С кой играел Клецки, пък с кой Докобахче , през кура ни е, повярвай ми :) |  |  |  |  |
Така, писах аз, ама нейсе, ще дойдете до моя... Сега е трудно да обясниш на прасе, което е ходило в агитката на Славия през 1996 да вика срещу Левски на Левски-Славия, или на 3и март в агитката на Ливърпуул, пак да вика срещу Левски, че и в агитката на Галатасарай, пак за същото... Писането на такива тъпни е стандарт, както се вика " Ово йе стандарт", за по-по-най тъпо прасе!
|
|   |
|
 |
|
Mr. N
|

Re: Майни | 29.04.2013 14:59
 |  |  |  | navy написа: Така, писах аз, ама нейсе, ще дойдете до моя... Сега е трудно да обясниш на прасе, което е ходило в агитката на Славия през 1996 да вика срещу Левски на Левски-Славия, или на 3и март в агитката на Ливърпуул, пак да вика срещу Левски, че и в агитката на Галатасарай, пак за същото... Писането на такива тъпни е стандарт, както се вика " Ово йе стандарт", за по-по-най тъпо прасе! |  |  |  |  |
Младеж  , футбола е стратегия, и ако требе се подкрепя врага, значи врага на моя враг е мой приятел нали знаеш шопското правило - Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле" 
|
|   |
|
 |
|
Ramlid
|

Re: Майни | 29.04.2013 15:13
 |  |  |  | Mr. N написа:  |  |  |  | navy написа: Така, писах аз, ама нейсе, ще дойдете до моя... Сега е трудно да обясниш на прасе, което е ходило в агитката на Славия през 1996 да вика срещу Левски на Левски-Славия, или на 3и март в агитката на Ливърпуул, пак да вика срещу Левски, че и в агитката на Галатасарай, пак за същото... Писането на такива тъпни е стандарт, както се вика " Ово йе стандарт", за по-по-най тъпо прасе! |  |  |  |  |
Младеж  , футбола е стратегия, и ако требе се подкрепя врага, значи врага на моя враг е мой приятел нали знаеш шопското правило - Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле"  |  |  |  |  |
Абе ти знаеш ли на кой говориш /пишеш/ бе  МЕЗДРА е това МЕЗДРААААА 
|
|   |
|
 |
|
Mr. N
|

Re: Майни | 29.04.2013 15:18
 |  |  |  | Ramlid написа:  |  |  |  | Mr. N написа:  |  |  |  | navy написа: Така, писах аз, ама нейсе, ще дойдете до моя... Сега е трудно да обясниш на прасе, което е ходило в агитката на Славия през 1996 да вика срещу Левски на Левски-Славия, или на 3и март в агитката на Ливърпуул, пак да вика срещу Левски, че и в агитката на Галатасарай, пак за същото... Писането на такива тъпни е стандарт, както се вика " Ово йе стандарт", за по-по-най тъпо прасе! |  |  |  |  |
Младеж  , футбола е стратегия, и ако требе се подкрепя врага, значи врага на моя враг е мой приятел нали знаеш шопското правило - Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле"  |  |  |  |  |
Абе ти знаеш ли на кой говориш /пишеш/ бе  МЕЗДРА е това МЕЗДРААААА  |  |  |  |  |
Ти па, уплаши ме с това - А тука се успокоих
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Майни | 29.04.2013 17:43
 |  |  |  | Mr. N написа:  |  |  |  | navy написа: Така, писах аз, ама нейсе, ще дойдете до моя... Сега е трудно да обясниш на прасе, което е ходило в агитката на Славия през 1996 да вика срещу Левски на Левски-Славия, или на 3и март в агитката на Ливърпуул, пак да вика срещу Левски, че и в агитката на Галатасарай, пак за същото... Писането на такива тъпни е стандарт, както се вика " Ово йе стандарт", за по-по-най тъпо прасе! |  |  |  |  |
Не, това е шопския тъп манталитет! Тука сме хора на по емнайсе години, ти и рамлида пишете както Блуфена и оня другия в дир-а преди 12-13 години... Жалко, ако не разбираш! Няма левскар, ходил на ваш мач, без да играе Левски, само и само да вика срещу вас! А, и друго - това тука го правят хора (форума), които и 1 лв не изкарват и отделят от свободното си време, към тях поне уважение, майка му мечка!
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Майни | 29.04.2013 17:44
 |  |  |  | Ramlid написа:  |  |  |  | Mr. N написа:  |  |  |  | navy написа: Така, писах аз, ама нейсе, ще дойдете до моя... Сега е трудно да обясниш на прасе, което е ходило в агитката на Славия през 1996 да вика срещу Левски на Левски-Славия, или на 3и март в агитката на Ливърпуул, пак да вика срещу Левски, че и в агитката на Галатасарай, пак за същото... Писането на такива тъпни е стандарт, както се вика " Ово йе стандарт", за по-по-най тъпо прасе! |  |  |  |  |
Абе ти знаеш ли на кой говориш /пишеш/ бе  МЕЗДРА е това МЕЗДРААААА  |  |  |  |  |
Аз не се гордея, че те напсувах каруцарски в другия форум, извинявай! Но и ти смени плочата!
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Майни | 30.04.2013 16:53
защо ли си мисля, че ти си от чорбарите, които си мислите, че ботев и цска са братски клубове на армията и е необходимо да се подкрепят при всякакви обстоятелства?
вие сте единствените, които се гордеят с това, че са подкрепяли чужд отбор на българска земя, както и говорите на слависти и локомотивци как сте би били подкрепяли срещу левски и в ект.
всеки е за себе си. гледай си отбора-кочина и не мисли другите. тва все едно аз да разчитам, че ботев ще бият като гости лудогорец и да хода да викам в агитката им, защото могат да направят левски шампиони - ми нема да стане!
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
|