Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:01

Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Моите няколко реда 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Моите няколко реда   |   25.05.2013 23:02

Така, сезонът в България свърши. Прибирам се от стадиона, не малко афектиран.А защо? Какво същност се случи? Левски направи една много грешна стъпка от общо 30 те, които направи този сезон. Стъпката беше в неправилната посока и това се оказа фатално за достигането до крайната цел. В интерес на истината бях го написал и някъде другаде, но не заслужавахме да станем шампиони с тази игра. Един път късмет, втори път късмет, но всяко нещо си има край. Какво са виновни Славия в случая, или пък Георги Петков? Изля се някаква пумия върху тях, все едно те са били в сините екипи. И не, не ме интересува, че примерно срещу други отбори не са играли по този начин, мен ме интересува как играе Левски и дали е ефективен, или само фиктивен. В случая момчетата нямаха воля да направят правилно тази важна 30 та стъпка. Няма начин просто да се бориш за титла и да си изплашен и да чакаш мача да свърши. Много брак в пасовете в центъра на терена, много брак в завършващия удар. Това е психика, а не не можене, както казва Батков. Питам аз, когато биха Етър със 7-1 какво беше по-различно. Етър минаха един път центъра и вкараха един гол. Да не би Славия сега да играеха някакъв супер футбол и да не ни позволяваха да минем центъра? Не, същото беше, просто тогава вкарахме седем, а сега само един. Това не можене ли е? Да, ясно е, че трябват нови попълнения, но аз съм убеден, че ако мачът не беше с такъв залог белите отиваха на резултат и то със абсолютно същите единадесет, които днес бяха на терена. Факт е, че след като ни вкараха гола рухнахме още повече и не сътворихме нищо, но и това е психика. Разбирате ли, всичко е психика и воля за победа. Нашите нямаха нито едното, нито другото. Съответно резултатът е налице и второто място е факт.
Аз честитя на Лудогорец титлата, щом имат повече точки, значи са по-добри. Те не са ни виновни, че не можем да бием Славия и да си подпечатаме титлата. Не, никой не ни е виновен, за всичко сме си отговорни ние.

Изображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1 мнение ]