Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:21

Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Схемата на Томов 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Схемата на Томов   |   15.08.2013 17:48

Това четохте ли го?
http://topsport.ibox.bg/news/id_789237189
Не ги разбирам тея работи, но вярно ли е това?

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Схемата на Томов   |   15.08.2013 18:29

Аз бях за А окръжна по принцип на чисто.

Сега пак ще отидем там, но със закъснение, от което никой не печели. По скоро си мисля, че футбол след 5-6 години в БГ няма да има. Няма кой да дава пари, това е тъжното.

Виждаме какво се случва сега и с Левски......В момента пари имат 1-2 отбора като Лудогорец със 1000 фена...Смешна работа. Утре Домуша казва СТОП и айде у лево и там.

А Сашо Томов нали щеше да влиза в затвора, от години се говори това, кво стана, ебати държавата :petku:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Схемата на Томов   |   15.08.2013 20:14

falkenbach написа:
Това четохте ли го?
http://topsport.ibox.bg/news/id_789237189
Не ги разбирам тея работи, но вярно ли е това?

Не вярвам някой да му даде и лев на Лупи, така че всички, които се точат да си приберат по този начин вземайнията от чорбата, ще останат с пръст в уста.
А чорбата наесен с песен - както Тонзи е казал.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Схемата на Томов   |   19.08.2013 16:22

Медиите брутално се опитват да дотъркат ЦСКА.

Лупи знае много добре какво прави,не се притеснявайте. Проблема е там че и аз не знам дали работи ЗА или ПРОТИВ ЦСКА и стабилизирането на клуба. Според мен ще иска някаква комисионна ако наистина успее да ни пооправи и аз нямам нищо против. Нека си прибере дължиммото,все пак само той показа характер и прояви желание да направи нещо. Разни 'мъжкари' като Стоичков,ГГ и т.н. например се разкараха като пръдня от гащи да ги е.а в мъжкарите ...

Така че според мен не трябва много много да четете защото в България журналистиката мисля че е най-смешната професия ... просто защото не съществува. Разни поръчкови боклуци действат в момента и пишат само за ЦСКА. Говедата навръх 100 годишнината им се осират от 5 месеца насам ама тва не го интересува никой. Нямат пукнат лев за трансфери като ЦСКА,Газпром им такова мамата лекичко и тактично,отбора им е трагичен,директора с перука .... а ние какво слушаме?Как ЦСКА нямал пари .... еми няма,ама само внимавайте да не се оправи случайно щото ще ви стане мнооого криво :-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Схемата на Томов   |   19.08.2013 16:47

BATE написа:
Медиите брутално се опитват да дотъркат ЦСКА.

Лупи знае много добре какво прави,не се притеснявайте. Проблема е там че и аз не знам дали работи ЗА или ПРОТИВ ЦСКА и стабилизирането на клуба. Според мен ще иска някаква комисионна ако наистина успее да ни пооправи и аз нямам нищо против. Нека си прибере дължиммото,все пак само той показа характер и прояви желание да направи нещо. Разни 'мъжкари' като Стоичков,ГГ и т.н. например се разкараха като пръдня от гащи да ги е.а в мъжкарите ...

Така че според мен не трябва много много да четете защото в България журналистиката мисля че е най-смешната професия ... просто защото не съществува. Разни поръчкови боклуци действат в момента и пишат само за ЦСКА. Говедата навръх 100 годишнината им се осират от 5 месеца насам ама тва не го интересува никой. Нямат пукнат лев за трансфери като ЦСКА,Газпром им такова мамата лекичко и тактично,отбора им е трагичен,директора с перука .... а ние какво слушаме?Как ЦСКА нямал пари .... еми няма,ама само внимавайте да не се оправи случайно щото ще ви стане мнооого криво :-)

Дано да си прав. До Коледа ще се види дали ще ядем говеждо или ще ни правят на пържоли ;-) Дано да се случат нещата, че без ЦСКА няма футбол, няма нищо в тази държава.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Схемата на Томов   |   20.08.2013 22:53

Томов мъжкаря - бухахахах, тва е почти толкова смешно, колкото Бойко Месията.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]