Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 11:20

Отговори на тема  [ 17 мнения ] 
Следите ли В групите? 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Следите ли В групите?   |   18.11.2013 10:16

Тази година 3 от тях са доста интересни и определено по-атрактивни от Б групата.

Югоизток:

За мен тази група винаги е била най-силната (може и да съм пристрастен). За съжаление Пловдив отстъпва явно на Бургас. В битката за челото тая година са 3 отбора от бургаска област. Мастер Бургас е лидер. Отборът е финансово стабилен, за разлика от другите 2 бургаски отбора и има желание за промоция. Догодина може да се получи парадокса в Б група да се съберат 3 бургаски отбора :laugh:, което мисля ще е прецедент. Дано все пак Черноморец се спасят, защото ще е жалко. Несебър и Созопол обаче им дишат във врата, като изостават само на 2 точки. и докато Несебър са познати, то Созопол трябва да кажем, че имат уникален стадион Созопол Арена:

Двата курортни отбора също нямат проблеми с финансите и имат претенции за промоция. Следва Верея Стара Загора на 4 точки от лидера. За тях единствено знам, че играят на стадиона на който се случи инцидента с футболистите на Лудогорец.

Пловдивските отбори за съжаление играят второстепенна роля. Спартак, който единствен е с 1 загуба изостава на 7 точки, но доколкото знам няма амбиции за промоция. Станимака правят добър сезон, но са далеч от първите 3 места, а новакът Евроколеж го играят среднят и редуват силни със слаби мачове. Борещите се за промоция допреди 2 сезона Тонзовци, тази година са едва 14-ти с незавидните 10 точки.

Класиране

Северозападнала

Ей тука е най-голямото меле и най-яката група през този сезон. 5 отбора са в рамките на 3 точки. Локо Горна, Етър, Локо Мездра, Ботев Луковит и Спартак Пл. Горна са с атомно нападение и 3 поредни мача вкарваха по 8 гола. Дербито с Етър беше кърваво, с 3 червени картона и завърши драматично 2:2 като болярите изравниха в 90 мин. Мездра е с мач по-малко и ако бие излиза начело, очертава се като основният фаворит, заедно с Етър. Горна обаче прави фурор с уникалните 57 гола за 14 мача (както споменах 3 поредни победи с 8 гола). Спартак Плевен дебне от втора позиция, за Луковит признавам нищо не знам. Впечатление прави слабият сезон на Янтра Габрово.

Определено тази група за момента е най-завързаната.

Класиране

Югозападна

На югозапад са югозападните страшилища - Беласица, Вихрен, Миньоро и Велбъжд. Тяхната роля обаче през този сезон ще е поддържаща. Основен фаворит за титлата са възроденият Пирин Благоевград, които водят с 4 точки пред Сливнишки Герой и Перун Кресна и са без загуба до момента. Дано успеят да влезнат, защото мястото им определено е в А група. За подгласниците не знам нищо. Прави впечатление, че кресненци също са без загуба. На дъното с едва 3 точки е бившото величие Септември София. До края очаквам Пирин да дръпне с по-голяма преднина и да си спечели безпроблемно промоция.

Класиране

Североизточна

Най-непознатата група за мен. Все пак и в нея има интрига и групата изглежда равностойна - 4 отбора са в рамките на 3 точки - Бенковски Бяла, Кубрат, Светкавица и Тича Долни Чифлик. Нямам идея кой с какви претенции е. Прави впечатление, че има 2 отбора на Шумен - Шумен 1929 и Шумен 2010. Някой ако знае нещо за тях да сподели.

Класиране

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   18.11.2013 10:37

bai Momchil написа:
Тази година 3 от тях са доста интересни и определено по-атрактивни от Б групата.

Югоизток:

За мен тази група винаги е била най-силната (може и да съм пристрастен). За съжаление Пловдив отстъпва явно на Бургас. В битката за челото тая година са 3 отбора от бургаска област. Мастер Бургас е лидер. Отборът е финансово стабилен, за разлика от другите 2 бургаски отбора и има желание за промоция. Догодина може да се получи парадокса в Б група да се съберат 3 бургаски отбора :laugh:, което мисля ще е прецедент. Дано все пак Черноморец се спасят, защото ще е жалко. Несебър и Созопол обаче им дишат във врата, като изостават само на 2 точки. и докато Несебър са познати, то Созопол трябва да кажем, че имат уникален стадион Созопол Арена:

Двата курортни отбора също нямат проблеми с финансите и имат претенции за промоция. Следва Верея Стара Загора на 4 точки от лидера. За тях единствено знам, че играят на стадиона на който се случи инцидента с футболистите на Лудогорец.

Пловдивските отбори за съжаление играят второстепенна роля. Спартак, който единствен е с 1 загуба изостава на 7 точки, но доколкото знам няма амбиции за промоция. Станимака правят добър сезон, но са далеч от първите 3 места, а новакът Евроколеж го играят среднят и редуват силни със слаби мачове. Борещите се за промоция допреди 2 сезона Тонзовци, тази година са едва 14-ти с незавидните 10 точки.

Класиране

Северозападнала

Ей тука е най-голямото меле и най-яката група през този сезон. 5 отбора са в рамките на 3 точки. Локо Горна, Етър, Локо Мездра, Ботев Луковит и Спартак Пл. Горна са с атомно нападение и 3 поредни мача вкарваха по 8 гола. Дербито с Етър беше кърваво, с 3 червени картона и завърши драматично 2:2 като болярите изравниха в 90 мин. Мездра е с мач по-малко и ако бие излиза начело, очертава се като основният фаворит, заедно с Етър. Горна обаче прави фурор с уникалните 57 гола за 14 мача (както споменах 3 поредни победи с 8 гола). Спартак Плевен дебне от втора позиция, за Луковит признавам нищо не знам. Впечатление прави слабият сезон на Янтра Габрово.

Класиране

Югозападна

На югозапад са югозападните страшилища - Беласица, Вихрен, Миньоро и Велбъжд. Тяхната роля обаче през този сезон ще е поддържаща. Основен фаворит за титлата са възроденият Пирин Благоевград, които водят с 4 точки пред Сливнишки Герой и Перун Кресна и са без загуба до момента. Дано успеят да влезнат, защото мястото им определено е в А група. За подгласниците не знам нищо. Прави впечатление, че кресненци също са без загуба. На дъното с едва 3 точки е бившото величие Септември София. До края очаквам Пирин да дръпне с по-голяма преднина и да си спечели безпроблемно промоция.

Класиране

Североизточна

Най-непознатата група за мен. Все пак и в нея има интрига и групата изглежда равностойна - 4 отбора са в рамките на 3 точки - Бенковски Бяла, Кубрат, Светкавица и Тича Долни Чифлик. Нямам идея кой с какви претенции е. Прави впечатление, че има 2 отбора на Шумен - Шумен 1929 и Шумен 2010. Някой ако знае нещо за тях да сподели.

Класиране

От време на време, гледам най-вече СЗ, моя район. Ако обаче не се реогранизира Б-групата, да има полупрофесионален статут, всички тези боричкания ще са буря в чаша с вода и този филм вече е гледан. С влизането в горната група (Б) се качват харчовете неимоверно и доста отбори бият отбоя още преди старта, а още толкова - във хода на първенството.
Според мен най-силни са от ЮЗ група, но то си е и логично като се види икономическото им развитие на съответните региони. Мездра :laugh: бяха наказвани няколко пъти... сега наред бе Червен бряг.
10 отбора за елитна група е ОК, но не и за последващата.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   18.11.2013 13:32

Абе аз доколкото следя отборите в Югозападната група доста реват от Пирин, говори се, че ги бутат с всякакви средства. Мисля, че имат повече от една служебна победа, четох за някакъв мач дето беше завършил хикс, ама им дадоха служебна победа заради липса на медицинска бележка за футболист на противника или нещо такова.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   18.11.2013 14:10

spurs написа:
Абе аз доколкото следя отборите в Югозападната група доста реват от Пирин, говори се, че ги бутат с всякакви средства. Мисля, че имат повече от една служебна победа, четох за някакъв мач дето беше завършил хикс, ама им дадоха служебна победа заради липса на медицинска бележка за футболист на противника или нещо такова.

Да имаше такъв случай сещам се. Не знам, може и да ги бутат, ама те и за нас така говореха като бяхме във В група...

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   18.11.2013 14:14

Аз лично следя само Северозападната, чисто защото корените са ми оттам.
Тая година освен, че е оспорвано се получават и доста здрави дербита и мачове с напрежение и драма.

Понякога ми е жал, че само 1 отбор ще се класира в Б групата. Реално тоя сезон сигурно поне 3 отбора заслужават да го направят - Спартак Плевен, Локо Горна и Етър.

Локо Мездра след тея скандали с уговорени мачове, не ги предпочитам. А на Ботев Луковит и Партизан Червен Брег нема да им стигнат силиците, макар, че драпат здраво.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   18.11.2013 14:15

falkenbach написа:
Тая година освен, че е оспорвано се получават и доста здрави дербита и мачове с напрежение и драма.

Понякога ми е жал, че само 1 отбор ще се класира в Б групата. Реално тоя сезон сигурно поне 3 отбора заслужават да го направят - Спартак Плевен, Локо Горна и Етър.

Локо Мездра след тея скандали с уговорени мачове, не ги предпочитам. А на Ботев Луковит и Партизан Червен Брег нема да им стигнат силиците, макар, че драпат здраво.

А ти за кой си Фалки?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   18.11.2013 15:38

bai Momchil написа:
falkenbach написа:

А ти за кой си Фалки?

Аз съм за Спартак Пл, но реално Етър имат доста по-славна история и парични факти, че да влезнат те сега.
Плевен е бледа сянка на миналото си, както всичко в СЗ България, в този отбор по-скоро се обиграват някои юноши и кандидати за школата на Литекс.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   18.11.2013 18:12

по принцип съм за Искър Долни Луковит. Но скоро едва ли ще се класират да играят във В групата.

иначе от тея отбори изброените май съм за Локомотив Горна Оряховица, макар че и Плевен заслужава отбор във Б група поне.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   18.11.2013 18:23

Тонзос Ямбол се подаряваше преди началото на първенството. Без пари нищо не става. Сливен направо изкопаха дъното. Реално инвеститори могат да се намерят, но на никой не му се занимава. Било Язаки, Миролио, Овергаз.......Пари не само за А група, но и за тройката има, но....само на теория.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   18.11.2013 19:18

bai Momchil написа:

Югоизток:

Класиране

Северозападнала

Класиране

Югозападна

Класиране

Североизточна

Класиране

баси кви навици сте си изградили :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   25.11.2013 23:17

До преди 2-3 години и на мачовете им ходех чат пат, но вече няма как... :first: ;-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   26.11.2013 11:53

msafinx написа:
До преди 2-3 години и на мачовете им ходех чат пат, но вече няма как... :first: ;-)

Добре дошъл, Даскале - догодина и на ШЛ ти пожелавам да ходиш, а след това се готви за хегемония в жълто-черно ;-)

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   26.11.2013 17:03

msafinx написа:

Сафине - вземи наминавай чат-пат оттук бре...

И за следващия път една молба-задачка, ако може - виж дали можеш да намериш инфо за отделните сезони на Бийстито, така че да сглобим Вечната ранглиста...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   27.11.2013 00:20

Благодаря :innocent:
Виждам че радушно ме посрещате, но сякаш нямам достатъчно свободно време :cry:
инак знаете, че съм маниак :dance:

Колкото до сезоните от бийстито, мисля че имам инфото на компа си от първите няколко сезона ;)
всъщност и в нета още стои хостнат опита за сайт който бях правил
http://bl.atspace.com/ вляво на players има пълните класирания по сезони
2001/2002 1)Алабао
2002/2003 1)фифи /още ме е яд как му върза накрая =)
2003/2004 1)Мейджъра
но са без точките просто всеки участвал играч къде се е класирал в крайното

ще огледам на компа за повече инфо

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   27.11.2013 10:05

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   29.11.2013 11:29

msafinx написа:
Благодаря :innocent:
Виждам че радушно ме посрещате, но сякаш нямам достатъчно свободно време :cry:
инак знаете, че съм маниак :dance:

Колкото до сезоните от бийстито, мисля че имам инфото на компа си от първите няколко сезона ;)
всъщност и в нета още стои хостнат опита за сайт който бях правил
http://bl.atspace.com/ вляво на players има пълните класирания по сезони
2001/2002 1)Алабао
2002/2003 1)фифи /още ме е яд как му върза накрая =)
2003/2004 1)Мейджъра
но са без точките просто всеки участвал играч къде се е класирал в крайното

ще огледам на компа за повече инфо

Те и някои от линковете ти в dir.bg още работят и аз съм изкопирал някакво инфо...
Ще гледам сега в зимната пауза да намеря време да препоровя и най-вече да точкувам от сезоните, за които аз имам инфо...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Следите ли В групите?   |   09.12.2013 22:58

bai Momchil написа:
Северозападнала

Класиране

http://gong.bg/view_article.php?article_id=390603

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]