Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:02

Отговори на тема  [ 17 мнения ] 
Стоп на всички дискусии във форума 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Стоп на всички дискусии във форума   |   29.04.2015 22:54

СТОП!

Изображение

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   29.04.2015 23:02

Причина: публично аналене на селската еднодневка насред митичния стадион Герена!

КЛАСАТА Е ВЕЧНА!!! ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!!!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   29.04.2015 23:18

Нахакахме им го, както на Лудогорец, така и на чорбата и останалите хейтъри.

Тоя път никакво подценяване на финала! :football:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   30.04.2015 22:18

Кой да ви подцени - моряците ли? Едва ли, мача е 3-1 за морето

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   30.04.2015 22:27

CSKAforever написа:

съсредоточи се над мотото - "1000 минути без гол" :rofl: :rofl: :rofl:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   01.05.2015 08:03

CSKAforever написа:

:laugh: :laugh: :laugh:
Абе що не си гледаш отбора. Нито ще има ЕКТ за вас, както и поредна година без трофей. Ние поне сме на път да се поучим от грешките преди 2 години и да спасим сезона.

С интерес чакам новите собственици да обявят плана за следващите ви 3 години: "Почваме от В група, обединявайки се с Конелиано Герман. След това в Б група. И на третата година сме в А и ще се борим за Шампионска лига". :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   01.05.2015 09:12

Добре ще е ако се поучите, но както се казва - едва ли. Единственото добро нещо е че взехте Стоев, но морето не са като Лудогорец да игртаят открито, нападателно. А и са по-груби в единоборствата, като паркират автобуса пред вратата, не ви виждам как ще им вкарате гол. Една загуба на финала ще има много сериозни последствия за вас, аз лично виждам отново поне 6 поредни победи на ЦСКА над Левски :wave:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   01.05.2015 13:41

CSKAforever написа:
Добре ще е ако се поучите, но както се казва - едва ли. Единственото добро нещо е че взехте Стоев, но морето не са като Лудогорец да игртаят открито, нападателно. А и са по-груби в единоборствата, като паркират автобуса пред вратата, не ви виждам как ще им вкарате гол. Една загуба на финала ще има много сериозни последствия за вас, аз лично виждам отново поне 6 поредни победи на ЦСКА над Левски :wave:

А наздравееееееее, а наздравеееееееееее за любимияяяяяяяяяяя отборрррр И ЦСКАААААААААААААА Е ЦСКААААААААААААААААААА Е ЕВРОПЕЙСКИИИИИИИИИИ ШАМПИОН! :cheers: :cheers: :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   01.05.2015 14:23

По мое скромно мнение на отбора от Подуене не му остава много време - в главата ми се въртят моменти от мача със Славия, автогол, тръшкане по терена, ревящи крави, обвинения в корупция, мафия - последните две отправени от играчи на отбор който е най-яркото доказателство за футболна мафия в страната.
Мача с Лудогорец им бе мача на сезона, така че те вече приключиха с важните мачове, моята прогноза е за 2-1 за моряците. Да видиш Гаджев да се тръшка на терена след последния съдийски сигнал - безценно :dance: :dance:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   02.05.2015 01:16

CSKAforever написа:

Преди 3 седмици смачкахме Черно Море с 5:2, като резултата можеше да е двуцифрен.
Не мисля, че има вариант в който да не им вкараме гол. Отборът е окрилен. Ако не стане някакъв супер карък от рода на червен картон в 10-тата на вратаря + дузпа за Черно Море, си взимаме мача без проблеми.

А и не мисля, че е редно дори и да си помисляш, че Левски нямало да вкара гол при условие, че вече нз колко мача вие не може да отбележите :laugh:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   02.05.2015 01:17

CSKAforever написа:
По мое скромно мнение на отбора от Подуене не му остава много време - в главата ми се въртят моменти от мача със Славия, автогол, тръшкане по терена, ревящи крави, обвинения в корупция, мафия - последните две отправени от играчи на отбор който е най-яркото доказателство за футболна мафия в страната.
Мача с Лудогорец им бе мача на сезона, така че те вече приключиха с важните мачове, моята прогноза е за 2-1 за моряците. Да видиш Гаджев да се тръшка на терена след последния съдийски сигнал - безценно :dance: :dance:

Същич този Гаджев ще вдигне с капитанската лента купата и снимката ще ти я постна точно тук! :bluefan:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   04.05.2015 13:46

Аз не мога да разбера каква е тази синя еуфория. Да, ще играят финал за купата, но
1. Шансовете са им 50/50
2. Една загуба ще е последният пирон в ковчега
3. Дори и да вземат купата е възможно да не вземат лиценз за Европа
4. Дори и да вземат лиценз за евротурнирите, едва ли ще сътворят нещо запомнящо се - вече и загубите от анонимнци не са запомнящи и са си нещо нормално.

Ще кажат, че това все пак е трофей - да им имам "престижния" трофей (финал между отбори от втората шестица...). За мен купата никога не е била престижен трофей - по-скоро е залъгалка за тези, които не могат (нямат възможността) да постигнат друго.

Да оставим трофея като такъв - всеки си има мнение и нека си се радват хората. Но някои са толкова заслепени, че не си задават въпроса - "А след това?". Някой мисли ли, че дори и да вземат купата дали ще останат читави играчи а няма да се разотиде почти целия отбор? А кой читав играч ще дойде в отбор, в който няма заплати от месеци, класиран е след средата на таблицата и има огромни дългове?
Ще кажете да си гледам работата, всичко е цъвтящо а ние цесекарите нека си тънем в мизерия и да не завиждаме... Да, но и аз мислих по подобен начин, когато ЦСКА беше на първо място в края на годината с добри възможности за титлата и сега какво се получава? Тотално съм грешал. Не си ли добре финансово няма как да очакваш успехи в дългосрочен план, че дори и в средносрочен/краткосрочен. Много хора си мислят, че като постигнеш някакъв успех и ще налазят инвеститорите. Да ама на тях не им пука дали си на първо място или си взел купата - гледат финансовото състояние и изгодата и когато не виждат такава бегат надалеч, колкото и да са големи фенове (освен ако нямат намерение да доизцоцат и малкото останало, трупайки още дългове). В момента сме влезли в омягьосания кръг на дълговете, и въпреки че бях до скоро пълен противник на "пречистването", вече и аз не виждам по-добра възможност от фалита...

Последна промяна Keanu на 04.05.2015 13:49, променена общо 2 пъти

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   04.05.2015 14:03

Айдееееееее моряци! :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan:
:fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan:
:fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   04.05.2015 14:30

Keanu написа:
Аз не мога да разбера каква е тази синя еуфория. Да, ще играят финал за купата, но
1. Шансовете са им 50/50
2. Една загуба ще е последният пирон в ковчега
3. Дори и да вземат купата е възможно да не вземат лиценз за Европа
4. Дори и да вземат лиценз за евротурнирите, едва ли ще сътворят нещо запомнящо се - вече и загубите от анонимнци не са запомнящи и са си нещо нормално.

Ще кажат, че това все пак е трофей - да им имам "престижния" трофей (финал между отбори от втората шестица...). За мен купата никога не е била престижен трофей - по-скоро е залъгалка за тези, които не могат (нямат възможността) да постигнат друго.

Да оставим трофея като такъв - всеки си има мнение и нека си се радват хората. Но някои са толкова заслепени, че не си задават въпроса - "А след това?". Някой мисли ли, че дори и да вземат купата дали ще останат читави играчи а няма да се разотиде почти целия отбор? А кой читав играч ще дойде в отбор, в който няма заплати от месеци, класиран е след средата на таблицата и има огромни дългове?
Ще кажете да си гледам работата, всичко е цъвтящо а ние цесекарите нека си тънем в мизерия и да не завиждаме... Да, но и аз мислих по подобен начин, когато ЦСКА беше на първо място в края на годината с добри възможности за титлата и сега какво се получава? Тотално съм грешал. Не си ли добре финансово няма как да очакваш успехи в дългосрочен план, че дори и в средносрочен/краткосрочен. Много хора си мислят, че като постигнеш някакъв успех и ще налазят инвеститорите. Да ама на тях не им пука дали си на първо място или си взел купата - гледат финансовото състояние и изгодата и когато не виждат такава бегат надалеч, колкото и да са големи фенове (освен ако нямат намерение да доизцоцат и малкото останало, трупайки още дългове). В момента сме влезли в омягьосания кръг на дълговете, и въпреки че бях до скоро пълен противник на "пречистването", вече и аз не виждам по-добра възможност от фалита...

Мисля, че не си много наясно за ситуацията в Левски.
Първо, излизаме в тоя мач като фаворит. Едва ли ще има буки, което да даде повече от 1.80 коефициент за Левски. Да не забравяме, че ги смачкахме преди месец на Герена. Хубавото в случая е, че имаме обеца на ухото от преди 2 години и ще излезем пределно мобилизирани за тоя мач. Подценяването е изключено.
Второ, дори и да загубим (което за мен е доста малко вероятно) няма да е последния пирон в ковчега, защото реално тоя финал никой не го предвиждаше и по-скоро ни идва като бонус. Бюджетът за годината е приет отдавна и не вярвам да настъпят особени промени ако случайно загубим.
Трето, лиценз за Европа ще вземем. Имаме някои забавения плащания, които са разсрочени. За разлика от Цска, ние нямаме дългове, които на този етап не са обезпечени под някаква форма.
Четвърто, вече се играят предварителни кръгове, защото Бг коефициента е мега нисък в последно време (основно благодарение на Цска) и едва ли Левски няма да се справи с отбор от Малта, Андора или Сан Марино. Но дори и да отпаднем се прибират пари за участие. Ако пък бием, то това си е супер бонус.

Да, част от играчите - Абди, Аниете и Гаджев могат да се разбягат, но ние имаме резерв в млади играчи, които могат както да разгърнат потенциал като трансфер (Краев), така и на терена. Освен това, както казах бюджета на нас ни е вече определен, така че не очаквам сериозни сътресения дори и да не вземем нищо. Левски оттук може да върви само нагоре. Също мисля, че спечелването на купата ще ни осигури и по-солиден спонсор, защото Левски е марка, която всеки иска да използва.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   04.05.2015 14:47

Да, по-добре сте от нас финансово, но това със спонсорите се говори и при вас и при нас от доста време и накрая нищо. Всяка седмица има новини-надежди за нови спонсори - строителни фирми, големи предприемачи, чуждестранни милионери, енергийни компании... и нъцки :dunno:
Говоря за "спонсор" тип инвеститор, който до известна степен да издържа клуба, а не един надпис на фланелките за 200к на година.

Последна промяна Keanu на 04.05.2015 14:51, променена общо 3 пъти

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   04.05.2015 15:42

Keanu написа:
Да, по-добре сте от нас финансово, но това със спонсорите се говори и при вас и при нас от доста време и накрая нищо. Всяка седмица има новини-надежди за нови спонсори - строителни фирми, големи предприемачи, чуждестранни милионери, енергийни компании... и нъцки :dunno:
Говоря за "спонсор" тип инвеститор, който до известна степен да издържа клуба, а не един надпис на фланелките за 200к на година.

Това, което привържениците е нужно да разберат е, че не могат повече да разчитат само на стратегически спонсори/инвеститори/бащици и тем подобни.

В нашия случай (макар, че има кампания за прехвърляне на акции), никой от едрия бизнес не иска да се меси поради две причини:
- в отбора липсват успехи;
- освен Батков, тоя отбор се издържа донякъде и от Пеевски, а са малко фирмите, които са извън тоя кръг и биха искали да участват.

Затова, варианта на който ние разчитаме е самофинансиране - продажба на млади играчи (Краев), собствени приходи (билети, тв права, наградни фондове, спонсор на фланелките) и прехвърляне на акции срещу дарение (кампанията "Левски е твой"). От както балонът с Газспром се спука, едва ли има левскар, който се надява на големия спонсор, който ще излее милиони и Левски ще мачка в Европа.

При вас положението е малко по-друго. От една страна, кой ще е тоя идиот който ще тръгне да спасява отбор с 23 милиона лева дългове. От друга страна при вас играят т.нар. "червени пари". Цска е част от тоталитарното наследство и както редица други ключови фирми и предприятия, така и този отбор е разпределен като сфера на влияние след 10-ти ноември. Та, ако тея с червените куфарчета решат, че е нужно да ви спасят, повярвай ми ще го направят.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоп на всички дискусии във форума   |   04.05.2015 15:56

falkenbach написа:
Четвърто, вече се играят предварителни кръгове, защото Бг коефициента е мега нисък в последно време (основно благодарение на Цска) и едва ли Левски няма да се справи с отбор от Малта, Андора или Сан Марино. Но дори и да отпаднем се прибират пари за участие. Ако пък бием, то това си е супер бонус.

Да, част от играчите - Абди, Аниете и Гаджев могат да се разбягат, но ние имаме резерв в млади играчи, които могат както да разгърнат потенциал като трансфер (Краев), така и на терена. Освен това, както казах бюджета на нас ни е вече определен, така че не очаквам сериозни сътресения дори и да не вземем нищо. Левски оттук може да върви само нагоре. Също мисля, че спечелването на купата ще ни осигури и по-солиден спонсор, защото Левски е марка, която всеки иска да използва.

На база на какво се решава, че е основно благодарение за нас. Това го задавам само в случай, че си запознат как се определят коефициентите на един отбор. Ако не си, значи просто си говориш празни приказки :laugh: А за парите от Европа, питай Вандома какво ще стане с тях като ги спечелите, понеже ако не се лъжа той писа по темата някъде. Купата ще има само две функции - първата е ясна трофей, втората е още по ясна, да се бъзикате с нас :laugh:

Последна промяна gamen4o на 04.05.2015 15:56, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]