| Автор |
Съобщение |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Левски - сезон 2014/2015 | 19.07.2014 23:32
За поредна година, не знам коя вече, си подновявам абонаментната карта и отново мисля да ходя на всички домакински мачове. За първа година обаче тръгвам без абсолютно никакви очаквания, относно успехи, трофеи и т.н. Първият мач на Герена беше срещу отбор, който до вчера не се знаеше дали ще просъществува. Няма да навлизам в критики, просто защото реалността е такава. С това разполагаме, с това ще се борим. Едно е ясно, с оглед на нивото на отбора, като цяло, всеки мач ще е куц и ще е на мъка. С тъга си спомням последния голям тим на Левски от 90 те, когато ходех на мачове за да разбера с колко над три ще победим, а не както сега, дали ще победим въобще. Но нека малко за мача. Вратаря не искам да го коментирам, но според мен нямаше вина за гола. С друго почти не се е проявил. Минев си е онзи Минев от онези години, една муха без глава, правеща невероятно хубави, а в същото време и невероятно глупави неща. Крумов направи добри включвания, но като цяло си мисля, че трябва да играе малко по-напред. Белаид и Стойчев направиха някои грешки, но като цяло се справиха. Трябва им време, ако ще са те двойката централни. Бедоя в началото ми напомни за ранните години на Илиян Илиев. Има техника, има и усет, но може би физиката му липсва, но нека да изчакаме. Прохазка не очаквах, че ще го пусне отдясно, но за мен не се справи зле. Луис Педро си остава загадка за мен. Не мога да дам никакво мнение. Той ми напомня на този тип играчи, които могат да решат даден мач, но могат и да го опропастят с един глупаво изкаран червен картон примерно. Остава и най-голямата дупка от халфовата линия, а именно Сърмов. Никаква идея, никакъв акъл. Най-безличният играч от Левски на терена. Дано се осъзнае и подобри играта си. Двамата нападатели се бореха, ефективно, или не, но винаги около тях имаше хора, което в бъдеще би могло да послужи за някое крило, което да се откъсне и да отбележи, докато те двамата са ангажирани с по няколко човека. 1-1 не е най-доброто, което можеше да вземем от този мач, но поне си е една точка. А можеше и нея да я няма...
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 20.07.2014 10:19
 |  |  |  | goro_levskara написа: За поредна година, не знам коя вече, си подновявам абонаментната карта и отново мисля да ходя на всички домакински мачове. За първа година обаче тръгвам без абсолютно никакви очаквания, относно успехи, трофеи и т.н. Първият мач на Герена беше срещу отбор, който до вчера не се знаеше дали ще просъществува. Няма да навлизам в критики, просто защото реалността е такава. С това разполагаме, с това ще се борим. Едно е ясно, с оглед на нивото на отбора, като цяло, всеки мач ще е куц и ще е на мъка. С тъга си спомням последния голям тим на Левски от 90 те, когато ходех на мачове за да разбера с колко над три ще победим, а не както сега, дали ще победим въобще. Но нека малко за мача. Вратаря не искам да го коментирам, но според мен нямаше вина за гола. С друго почти не се е проявил. Минев си е онзи Минев от онези години, една муха без глава, правеща невероятно хубави, а в същото време и невероятно глупави неща. Крумов направи добри включвания, но като цяло си мисля, че трябва да играе малко по-напред. Белаид и Стойчев направиха някои грешки, но като цяло се справиха. Трябва им време, ако ще са те двойката централни. Бедоя в началото ми напомни за ранните години на Илиян Илиев. Има техника, има и усет, но може би физиката му липсва, но нека да изчакаме. Прохазка не очаквах, че ще го пусне отдясно, но за мен не се справи зле. Луис Педро си остава загадка за мен. Не мога да дам никакво мнение. Той ми напомня на този тип играчи, които могат да решат даден мач, но могат и да го опропастят с един глупаво изкаран червен картон примерно. Остава и най-голямата дупка от халфовата линия, а именно Сърмов. Никаква идея, никакъв акъл. Най-безличният играч от Левски на терена. Дано се осъзнае и подобри играта си. Двамата нападатели се бореха, ефективно, или не, но винаги около тях имаше хора, което в бъдеще би могло да послужи за някое крило, което да се откъсне и да отбележи, докато те двамата са ангажирани с по няколко човека. 1-1 не е най-доброто, което можеше да вземем от този мач, но поне си е една точка. А можеше и нея да я няма... |  |  |  |  |
Именно, много е смешно как някои чорбета се опитват да ни бъзикат за резултати, като на нас е пределно ясно, че такива няма да има. Или ако има, ще е суперсюрприз! За мача писах в друга тема - такъв нямаше, Локо се бяха бетонирали отзад, ритнаха веднъж към вратата и вкараха гол. Второто съприкосновение на вратаря бе една върната топка с глава. Сърмов е безумно слаб, за резерва става, но вчера бе на няколко пъти за втори жълт, при техния гол отвори, вместо да затвори пространството пред пеналта, имаше прекрасна възможност да вкара гол за 2:1, и при един фаул също нищо не направи. Бедоя за мен направи слаб мач, Педро пък ми напомни Мечо Телкийски, и двата дойдоха от Ботев. Много силни пробиви, последвани с по 5-10 мин проспиване на мача. Домовчийски се стара, за разлика от Лозанов, който пък и пак се контузи. Гонзо е казал, че утре иде нов нападател, да видим... Хареса ми динамиката в играта ни.
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 20.07.2014 10:49
Голяма грешка и за ЦСКА и за Левски са връщането на Галчев и Сърмов - едни от най - бездарните и груби халфове в нашето първенство.
_________________ Fortuna favet fortibus!
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 28.07.2014 12:32
Малко разсъждения от мен за вчерашния мач. Първо искам да започна с това, че първото полувреме на срещата беше най-доброто в игрови план за Левски от минимум шест, седем мача с Цска. Вижда се, че има тактическа грамотност, но за съжаление липса на техническа такава. Точно на тази липса отдавам това, че не успяхме да отбележим гол през тази част. Второ и най-важно за мен беше ужасната грешка на треньора да пусне титуляр на вратата Стефано Кунчев при положение, че не е играл от дълго време и няма почти никаква подготовка. За мен вратар с безспорни качества, но не и такъв, че да бъде пускан именно срещу Цска, като за първи мач. Липсваше му увереност, липсваше му спокойствието, което би трябвало да има всеки един вратар в такова дерби. Имаше не един момент, когато просто се чудеше какво да направи с топката, когато е в негово притежание, при положение, че съотборниците му са открити и чакащи пас. Това беше първата груба грешка на Мурсия, която за съжаление се оказа фатална. Гола на Карачанаков може би и Шмайхел нямаше да извади, но този втория си беше направо вратарски. Относно защитата добро впечатление ми направиха бековете, като и двамата бяха активни и във фаза атака. Нямаше груби грешки на централните защитници, но при малко повече технически качества Белаид трябваше да вкара това в първите минути. Уви, не успя, което позволи мача да тръгне по-скпокойно и за двата отбора. При гол в началото за Левски, играта щеше да се открие и съответно да стане по-интересно. Втората грешка, макар и не груба беше пускането на Аниете. Вижда се, че е в час с футбола, но без никаква подготовка няма как да го пуснеш и него в мач с такъв заряд. Лошо впечетление ми направи това, че постоянно се държеше за главата, вместо да се съсредоточи в играта. Рано е разбира се, но за мен има качества, които с времето би трябвало да се проявят. Бедоя също има поглед върху играта и се вижда, че се старае. Но на него му куцаха техническите отигранавия. Имаше един пас второто полувреме на Минев мисля, който беше насочен към него, но той не успя да я спре с гърди, нещо което се учи още в първи клас на футболната академия. Прохазка за мен беше стабилен, като точно това е неговата позиция на игра, в центъра, а не по фланга. За Гаджев бих казал, че направи някои хубави неща, но отново старите грешки със задържане на топката повече от необходимото. Педро ни беше може би най-активният играч на терена, но както бях писал и в предишното мнение, той е играч, който може да реши даден мач с перфектно отиграване, но може и да го провали с някой червен картон, както за съжаление се случи вчера. Много слаб мач за Божинов, който все едно не беше на терена. Не знам какво мислите, но според мен, за да е ефективен той трябва да играе на по-заден план, където да се бори и да раздава пасове. На центъра на атаката се видя, че на този етап е кръгла нула. Сега идва мач с Локо София, който трябва да вземем на всяка цена. За мен има идея в играта, но трябва да се работи още много и съответно да се трупа игрови опит в играчите, които не са играли отдавна.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 28.07.2014 14:21
 |  |  |  | goro_levskara написа: Малко разсъждения от мен за вчерашния мач. Първо искам да започна с това, че първото полувреме на срещата беше най-доброто в игрови план за Левски от минимум шест, седем мача с Цска. Вижда се, че има тактическа грамотност, но за съжаление липса на техническа такава. Точно на тази липса отдавам това, че не успяхме да отбележим гол през тази част. Второ и най-важно за мен беше ужасната грешка на треньора да пусне титуляр на вратата Стефано Кунчев при положение, че не е играл от дълго време и няма почти никаква подготовка. За мен вратар с безспорни качества, но не и такъв, че да бъде пускан именно срещу Цска, като за първи мач. Липсваше му увереност, липсваше му спокойствието, което би трябвало да има всеки един вратар в такова дерби. Имаше не един момент, когато просто се чудеше какво да направи с топката, когато е в негово притежание, при положение, че съотборниците му са открити и чакащи пас. Това беше първата груба грешка на Мурсия, която за съжаление се оказа фатална. Гола на Карачанаков може би и Шмайхел нямаше да извади, но този втория си беше направо вратарски. Относно защитата добро впечатление ми направиха бековете, като и двамата бяха активни и във фаза атака. Нямаше груби грешки на централните защитници, но при малко повече технически качества Белаид трябваше да вкара това в първите минути. Уви, не успя, което позволи мача да тръгне по-скпокойно и за двата отбора. При гол в началото за Левски, играта щеше да се открие и съответно да стане по-интересно. Втората грешка, макар и не груба беше пускането на Аниете. Вижда се, че е в час с футбола, но без никаква подготовка няма как да го пуснеш и него в мач с такъв заряд. Лошо впечетление ми направи това, че постоянно се държеше за главата, вместо да се съсредоточи в играта. Рано е разбира се, но за мен има качества, които с времето би трябвало да се проявят. Бедоя също има поглед върху играта и се вижда, че се старае. Но на него му куцаха техническите отигранавия. Имаше един пас второто полувреме на Минев мисля, който беше насочен към него, но той не успя да я спре с гърди, нещо което се учи още в първи клас на футболната академия. Прохазка за мен беше стабилен, като точно това е неговата позиция на игра, в центъра, а не по фланга. За Гаджев бих казал, че направи някои хубави неща, но отново старите грешки със задържане на топката повече от необходимото. Педро ни беше може би най-активният играч на терена, но както бях писал и в предишното мнение, той е играч, който може да реши даден мач с перфектно отиграване, но може и да го провали с някой червен картон, както за съжаление се случи вчера. Много слаб мач за Божинов, който все едно не беше на терена. Не знам какво мислите, но според мен, за да е ефективен той трябва да играе на по-заден план, където да се бори и да раздава пасове. На центъра на атаката се видя, че на този етап е кръгла нула. Сега идва мач с Локо София, който трябва да вземем на всяка цена. За мен има идея в играта, но трябва да се работи още много и съответно да се трупа игрови опит в играчите, които не са играли отдавна. |  |  |  |  |
Аз го видях в друг ракурс мача - а той е, че ни беше страх да набием чорбата. Започнахме плахо, а те отсреща бяха напълнили гащитеот от Кишинеу. Първото полувреме трябваше да им шибнем поне 2-3 гола - освен удара с глава на Белаид и шута на Педро, имахме положение от 18-20 м леко вдясно на Гаджев, пуснат като на парад от чорбетата, той взе, че подаде в ръцете на Дивиш, после Крумов тича, тича 50-60 м, няма кой да му каже копче, и после - нищо, на 2-3 пъти Маркиньос се замотаваше в тяхната половина, няма кой да му вземе топката и да раздаде точен пас! Мъчехме се с някакви извеждащи топки, високи, да прехвърлим с чудодеен лоб високите им централни защитници... Вратарчето ни бе яко, няма две думи, Бедоя аз не мога да схвана като за какъв сме го взели, с тези детско-юноешски габарити - всяко единоборство му вземаха! Прохазка колко атаки техни спря, да не питам колко наши организира.... а и направи тъпия ненужен фаул за техния първи гол! Санчо Панса бил привикан от.... шефа на ДЮШ Боримиров днес!!!! А бе, откъде ги изкопаваме тези?! Дойде Гонзо и се звърна духа на рядкоостанич... ама сега сме и по-слаби дори!!! Имаме шанс за опасна контра, и топката стига до... нашия вратар!!! Аньете ... без коментар! Ако е търсена изненадата, защо не се получи? Първа резерва влиза нарочения за преостъпване Огнянов?!?!
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 30.07.2014 11:12
Проблемът на Мурсия, е че очевидно не познава още качествата на футболистите, както и е пролбем това, че имаме контузени особено в нападение. Ако не вземем мача с Локо Сф, затъваме доста стабилно.
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 30.07.2014 11:16
И като го вземете да няма да изплувате? 1-2-5 мача нищо не решават. Така коментирате, че ви се чудя, явно сте доволни.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 30.07.2014 11:21
Пишете тука как е завършил мача с Локо-то щото нито имам намерение да ги гледам,слушам,следя или друго повече тия жлки безхаберници, покемони, анорексици и кретеноиди, които не знаят в КОЙ отбор са попаднали.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 30.07.2014 11:25, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 04.08.2014 10:55
Хабсолутно верно! Най-важното е, че и ръководството ни го видя това - затъваме равномерно. С Мурсия - толкоз. Чакаме днес решението.
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 05.08.2014 15:21
7-те стъпки на Мурсия към провалаСедмата стъпка най ме изкефи: Горките, не са могли да си доспят след чалготеките 
Последна промяна Keanu на 05.08.2014 15:22, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 13.08.2014 13:53
Договорът на Стефано Кунчев бил прекратен днес.
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 13.08.2014 17:42
Искам да се похваля, че днес звъннах на двама болни левскарчета на моята възраст. Повода беше да им изпратя поздрави от Стефано Кунчев. След като останаха леко раздразнени, продължих с поздравите и от Бойко Борисов, щото и двамата пък са фенове на Българската социалистическа партия. Забравих само да изпратя поздрави и от Св. г-н адв. Тодор Батков, но ето сега вече имам нов повод за телефонно обаждане. Само за секунда ми мина през главата, ако не им звъня 1 месец, то колко ли ще станат поводите за поздравления? Умният човек си записвал 
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 19.10.2014 14:19
Вчера гледах само второто полувреме, в което едно, че воглаве с Луис и ко опропастихме поне 2-3 100% положения, но и определено ме втрещи страничния посока атаката на Левски - те чак такива засади да ни вдигат не бях виждал, особено 2 положения на Аниете! Локо Пд да идат да палнат по 4-5 свещи заради уникалния късмет, който вече втори мач ги покрива - 2 равни с по 2 удара във вратата... След мача са се посдърпали - и аз като Гонзо ме кефи такова нещо! Има живец значи!
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 24.10.2014 19:09
Последна промяна navy на 24.10.2014 19:10, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 25.10.2014 00:32
И на нас Гонзо като треньор на Левски много радост ни донесе. Играч пак няма да е, така че нАучно е ясно накъде върви тенденцията. 
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 25.10.2014 12:02
Абсолютно - явно основното не стига за треньорство. Бай дъ уей, пак ще ви тупнем днес. 
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 25.10.2014 18:14
Факт, много слаб мач на Гонзо! Не може да пускаш Педро титуляр, че да ти опропасти 2-3 голови възможности първото, а пък да го смениш с Миро Иванов... нямам думи! Вкарахте си 2 гола без положение първото, третия гол вече бе тоталната катастрофа, щом Галчев ни го вкара!
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 25.10.2014 18:36
Слушах го сега Миро Иванов, че Левски нямал комплекс от ЦСКА, въпреки 6 поредни загуби - напротив, има. Точно затова вече ви вкарваме голове без положения дет се вика, както беше през 90-те ситуацията с обратен знак.
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 25.10.2014 19:31
Миро Иванов каза и че Левски не бил по - слаб от ЦСКА, играл добре  и имал 7-8 голови положения първото полувреме 
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Левски - сезон 2014/2015 | 25.10.2014 19:34
Шнур за Миро Иванов 
|
|   |