Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:19

Отговори на тема  [ 19 мнения ] 
Мъри в Ботев ? 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 11:08

http://football.sportal.bg/news.php?news=400299

Предвид, че новината е от Труд не знам колко е вероятно да е партенка.
В Гонг също го имаше като вариант преди няколко дни: http://botev.gong.bg/view_article.php?article_id=314473

Все пак ако е истина, то честито на Ботев. Каквото и да се говори Мъри е пич и направи в Левски много хубави неща. :football:
Като цяло също съм на мнение, че връщането във футбола на хора като Стоилов и Вуцов (В Славия) е полезно за вдигане на класата на първенството.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 12:06

Смело мнение, което много фенове сигурно посрещат с насмешка, обаче аз също го споделям.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 13:01

Време им е на майните да заиграят малко по-правилен футбол! Одобрявам назначението =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 13:33

не съм убеден, че Ферарио е за смяна... с оглед играчите и опита си се справят доста добре. Вярно, че това 3:0 което Славия им тресна беше неочаквано, но идването на Вуцов там явно даде веднага резултат

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 13:41

За съжаление е вярно. Водени са разговори с него да поема отбора на полусезона, колкото и да отрича....

Но е вярно и друго, че много от феновете ни посрещат новината на нож, в това число и аз.
Мърлю бе разкрит много скоро след великия, чутовен "Европробив", щото да отпаднеш от Работнички пак си е велик подвиг !! а и май на всички е ясно,че Без насо педерасо трудно се справя, неслучайно се предлагат навсякъде в комплект....

Бих бил много щастлив да ме опровергае ако поеме тима, но не вярвам..
По-скоро ще е поредната грешка на силно некадърното ни и алкохолизирано ръководство, от където идват всички проблеми за момента.Знам какво говоря.

Разлика голяма между Феро и хасковския каун не виждам...
Ако ще го сменяме срамежливия Феро, с поглед на бременна сьомга, то нека не е с някаква доказана мишка като Мърлю..верно, правилна , но мишка

Опитен, надъхан чужденец ни трябва на нас, казал съм го отдавна..някой голям мотиватор...ей го, Пичонката беше такъв, Коверчано завършил човека, футбола му е ясен, и феновете го искат, ама тея малоумното ни ръководство е запънало като магаре на лед, че няма да го кани......
от нашите набедени бг тренери, един Херо става , всичко останало е ташак..пълен ташак..крайно мнение, но наистина мисля така...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 13:41

Ако трябва да говорим за качествата на Мъри - освен успехите в Левски, всичко друго му е провал - Националният, Литекс, Кипър, НО НЕ В ТОВА Е ПРОБЛЕМА... Проблема е друг - уж щяхме да градим отбор, уж резултатите нямали значение и се мислело за бъдещето, а какво излиза при първият резил и смяна на треньора - с какво тогава ръководството ни е по-различно от Титаничните Бай Ганьовци?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 14:02

сега четох в Спортал, че подписва до седмица и може да води реванша срещу Славия

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 14:11

SUBXERO написа:
Смело мнение, което много фенове сигурно посрещат с насмешка, обаче аз също го споделям.

Да се наредя на опашката за насмешката. Мъри отдавна го разкриха, той е като изпуснат балон - никъв шанс да направи нещо.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 14:18

Ами моите съболезнования за феновете на Ботев... :wave:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 15:44

Не сте прави за Мъри . Като качества , е много над Ферарчо .Според мен , ще пасне идеално на отбор като Ботев . Отбора в момента има много по голям потенциал , но няма треньор . Все пак , феновете на Ботев са в правото да не го харесват , но според мен са малко предубедени .

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 16:19

bai Momchil написа:
Ако трябва да говорим за качествата на Мъри - освен успехите в Левски, всичко друго му е провал - Националният, Литекс, Кипър, НО НЕ В ТОВА Е ПРОБЛЕМА... Проблема е друг - уж щяхме да градим отбор, уж резултатите нямали значение и се мислело за бъдещето, а какво излиза при първият резил и смяна на треньора - с какво тогава ръководството ни е по-различно от Титаничните Бай Ганьовци?

С нищо !
Всеки който почне да налива пари и иска да види резултати. Това са бизнесмени, не спортни хора да ти чакат обигрване, школа, ала, бала. Нали не мислиш, че банкера е хвърлил няклоко милиона за селекция и т.н и няма да иска да вдигнете поне купата на България.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 16:22

ReZo написа:
За съжаление е вярно. Водени са разговори с него да поема отбора на полусезона, колкото и да отрича....

Но е вярно и друго, че много от феновете ни посрещат новината на нож, в това число и аз.
Мърлю бе разкрит много скоро след великия, чутовен "Европробив", щото да отпаднеш от Работнички пак си е велик подвиг !! а и май на всички е ясно,че Без насо педерасо трудно се справя, неслучайно се предлагат навсякъде в комплект....

Бих бил много щастлив да ме опровергае ако поеме тима, но не вярвам..
По-скоро ще е поредната грешка на силно некадърното ни и алкохолизирано ръководство, от където идват всички проблеми за момента.Знам какво говоря.

Разлика голяма между Феро и хасковския каун не виждам...
Ако ще го сменяме срамежливия Феро, с поглед на бременна сьомга, то нека не е с някаква доказана мишка като Мърлю..верно, правилна , но мишка

Опитен, надъхан чужденец ни трябва на нас, казал съм го отдавна..някой голям мотиватор...ей го, Пичонката беше такъв, Коверчано завършил човека, футбола му е ясен, и феновете го искат, ама тея малоумното ни ръководство е запънало като магаре на лед, че няма да го кани......
от нашите набедени бг тренери, един Херо става , всичко останало е ташак..пълен ташак..крайно мнение, но наистина мисля така...

Както е писал и Гонзо, Мъри е по-класен треньор от Феро сигурация. А Пичонката ако беше толкова специалист щше да е поне в Серия Б а не в българската Б група.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 20:03

Никак не обичам жълтите, но не заслужаваха това. Можеше да вдигнат нивото на първенството, но явно ръководството им страда от някакво психическо разстройство, след като се обръща към Стоилов.

Изображение

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 20:07

Така е, трябва да имат психическо разстройство за да вземат най-успешния български треньор през тоя век :whistle:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   08.12.2012 20:14

Ледо написа:
bai Momchil написа:

С нищо !
Всеки който почне да налива пари и иска да види резултати. Това са бизнесмени, не спортни хора да ти чакат обигрване, школа, ала, бала. Нали не мислиш, че банкера е хвърлил няклоко милиона за селекция и т.н и няма да иска да вдигнете поне купата на България.

То явно е така, обаче приказките бяха други. Всъщност парите за селекция не са чак толкова много, на фона на това, което се предвижда и се прави като база и стадион.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   09.12.2012 00:12

За Вандер мисля е платена доста голяма сума. А и заплатите на играчите хич не са толкова ниски.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   09.12.2012 00:23

izgrev_lamerz написа:
За Вандер мисля е платена доста голяма сума. А и заплатите на играчите хич не са толкова ниски.

Вандер е привлечен като свободен агент от Бразилия....
Първото му идване в България е било с дестинация Ловеч, доведен от Стойчо Стоилов. Бил е одобрен от Стоичков, но точно преди да подпише стана фала с Ганчев, арестите, знаеш....несигурността около бъдещето на отбора и Литекс са се отказали от трансфера.
Вандер се връща в Бразилия, а през това време Феро поема Ботев. Ферарио е запознат с качествата на Вандер, защото го е гледал в Ловеч и лично той е настоял за трансфера му в Ботев. Голямо увещаване е паднало да го накарат да се върне за втори път в България след проваления му трансфер в Литекс, но в крайна сметка парите са го убедили. Затова се забави идването му и обявяването на трансфера, ако се сещаш за коя толкова дълго чакана "черешка" на тортата ти намеквам ;)

Уникален футболист с уникални качества, който за съжаление не е научен да играе колективен футбол.
Ако го можеше, сега щеше да е най-малкото във водещ отбор в Германия или Италия, имало е интерес към него още като е бил във Фламенго от водещ европейски клуб, но това е друга тема ;)

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   09.12.2012 00:45

Ице, говори се, че са дадени и за него пари, иначе ако е бил свободен ОК. Наистина понякога прекалява в дрибъла, а и в защита не се връща ;( Дано сега като се прибере в Бразилия, да си оправи семейните ангажименти и на пролет да се включи на пълни обороти. Ще ни липсва според мен на мача със Славия, защото той е един от хората, които може да направи разликата. Иначе днеска феномален Тошко, след влизането му като резерва. И много добре двойно подаване с Бамого :) Иначе днес се скъсаха на изпускат нашите. 14 удара към вратата на Етър, 2 греди. А Етър нямаха удар, случаен нелеп автогол на Артур :(

Изображение

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мъри в Ботев ?   |   09.12.2012 11:45

Все тая 200 - 300К трансфер + ~3М бюджет за заплати са нищо в сравнение с 8М за Коматево и дай Боже догодина да тръгне и строежа на стадиона. Така че да си построим къщичката, а за Мъдьо ще изчакаме още 1 година ако трябва, ръководството да си осъзнае грешката. В крайна сметка толкова сме чакали, а в момента нещата се случват!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 19 мнения ]