Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 00:34

Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Супербоул 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Супербоул   |   01.02.2015 17:59

Днес е супербола, най-голямото спортно събитие в Щатите. Принципно този сезон не съм гледал поради изключително нещастната форма на лузърите от Беърс, но финала ще се гледа естествено и ще се вика за Сиатъл Сийхоукс :yes: Ню Ингланд са ми противни и не ги обичам. Предстои битка межди силната защита на Сийхоукс и Том Брейди от другата страна. Мисля, че Сийхоукс могат да бият и да вземат втора поредна титла, което е нещо много трудно в съвременния американски футбол. Успех на момчетата, Сиатъл го заслужава, много спортен град .. не че Бостън не е де :-D

Венабили да разправя как е обстановката във Финикс, часове преди големия финал, всички погледи днес са към Аризона ... :yes:

Последна промяна Balleta на 01.02.2015 18:00, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Супербоул   |   01.02.2015 22:39

Голямо шоу се очертава. Настройвам се да го гледам понеже съм фен на Сиатъл. Полуфинала беше невероятно шоу с обръщалката на Грийн Бей от 0:16 до 28:22, а обстановката на стадиона и феновете униклна! Привържениците там са наистина велики - официално най-шумните в лигата. Четох, че ще имат и предимство на финала понеже са купили повече билети.
Патриотите също са класа, а Брейди е легенда и има супер пас. Да видим какво ще стане :ludnica:

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Супербоул   |   02.02.2015 06:50

Ами за жалост Сиатъл се биха сами, водеха с 10 точки в началото на 4-та част, допуснаха да им обърнат с два интерсептъна, после имаха шанс в последнте секунди да направят победен тъчдаун и пак левашко отиграване и нов интерсептън, е не може сам да се биеш :outofspace:

4-и ринг за Том Брейди :-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Супербоул   |   02.02.2015 10:03

Пакърс отпаднаха, но поне спечелиха Патс. Не съм хейтър на Сиатъл, но подкрепям и Ню Инглънд, защото е бостънски отбор.

Брейди вече е в лигата на Джо Монтана и Тери Брадшоу.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Супербоул   |   02.02.2015 11:13

Balleta написа:
Ами за жалост Сиатъл се биха сами, водеха с 10 точки в началото на 4-та част, допуснаха да им обърнат с два интерсептъна, после имаха шанс в последнте секунди да направят победен тъчдаун и пак левашко отиграване и нов интерсептън, е не може сам да се биеш :outofspace:

4-и ринг за Том Брейди :-)

Така и не разбрах защо му беше този замисъл на Уилсън, като можеше да си играе пак с Линч и оня танк да си направи тъчдаун ??? Много левашко отиграване наистина, но напрежението му дойде в повече. Нищо, има време пред него. Иначе Брейди си е легенда вече и официално (по статистика) Освен това за мен е най-добрия куотърбек в лигата. Почти безпогрешна ръка има.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]