Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 22:09

Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
СП Художествена гимнастика 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  СП Художествена гимнастика   |   26.08.2023 02:36

БРАВО ГРАЦИИ, един повод да се гордея с България, нашите лъвици станаха световни шампионки в отборното!

А тази Стилияна Николова е невероятна. Първо мислех, че е някаква подгрявка, защото прилича на 10 годишно детенце, преди да прочета, че е на 18!!! :-o Но е много бърза, технична и оригинална, и ако не я прецакат, я очаква голямо бъдеще!

Последна промяна Anfield на 26.08.2023 13:42, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Художествена фимнастика   |   26.08.2023 02:42

TheExorcist написа:
БРАВО ГРАЦИИ, един повод да се гордея с България, нашите лъвици станаха световни шампионки в отборното!

А тази Стилияна Николова е невероятна. Първо мислех, че е някаква подгрявка, защото прилича на 10 годишно детенце, преди да прочета, че е на 18!!! :-o Но е много бърза, технична и оригинална, и ако не я прецакат, я очаква голямо бъдеще!

Томич, в художествената на 18 си вече ветеран, на около 20 се пенсионираш, за какво бъдеще говориш :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Художествена фимнастика   |   26.08.2023 03:20

Balleta написа:
TheExorcist написа:

Томич, в художествената на 18 си вече ветеран, на около 20 се пенсионираш, за какво бъдеще говориш :laugh:

Абе не е точно така, Алесия Маурели, която ми е личен френд във фейса и съм си писал с нея, е капитан на националния отбор на Италия и е на 27 и е много добра. Иронично, но и двете със Стилияна имаха рожден ден на 22 Август преди 2 дена. А това момиче е още дете, виж и снимки, не е за вярване, че е на 18. Но разбирам какво искаш да кажеш, в художествената и фигурното женките почват рано и свършват рано.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Художествена фимнастика   |   26.08.2023 12:17

Балет, Боряна Калейн е на 23. Стиляна тепърва навлиза в голямата гимнастика, реално я включиха в националният преди 2 години ако не се лъжа. Иначе първенството до момента е по-скоро провал (като изключим, че Калейн взе квота за Париж, ама това беше повече от очаквано), но днес и утре са най-важните надпревари, така че могат да обърнат тренда.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Художествена фимнастика   |   26.08.2023 19:46

[quote="bai Momchil"] Иначе първенството до момента е по-скоро провал

Защо да е провал, на мен ми харесва, има добри изпълнения!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Художествена фимнастика   |   26.08.2023 20:12

TheExorcist написа:
bai Momchil написа:
Иначе първенството до момента е по-скоро провал

Защо да е провал, на мен ми харесва, има добри изпълнения!

Провал е за нашите. Бартоломейката ги размаза, Рафаели и тя. Като ги няма варяжките на шапката и очакванията са злато, а засега нямаме такова. Две сребра на Боряна и едно на Стиляна. Хансамбъла и той зле вчера.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Художествена гимнастика   |   26.08.2023 20:24

Виж сега, нашите са световни шампионки, + 2 сребра и бронз при малката. Това е МНОГО добър успех! Това е нашата гордост все пак. Нали знаеш, че винаги ни ебат в такива спортове и ни цакат и факат от индивиди като злодея Ирина Винер!!! Аз съм горд с отбора на България по художествена гимнастика. Нищо общо с тенесиста Дришо!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Художествена гимнастика   |   26.08.2023 20:47

TheExorcist написа:
Виж сега, нашите са световни шампионки, + 2 сребра и бронз при малката. Това е МНОГО добър успех! Това е нашата гордост все пак. Нали знаеш, че винаги ни ебат в такива спортове и ни цакат и факат от индивиди като злодея Ирина Винер!!! Аз съм горд с отбора на България по художествена гимнастика. Нищо общо с тенесиста Дришо!

Е, да ама Шапката я няма вече и точно това ти приказвам. Ей го и днес нищо. Раева се обяснява как преди Олимпиада ставало традиция да се прави слабо световно. Иначе да 2 сребра и 1 бронз за сила като нашите си е провал. Утре да видим хАнсамбъла дали ще ни отсрами.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Художествена гимнастика   |   26.08.2023 22:28

Не забравяй златото, отборно, кога българи последно имаха титла от световно, май другия мафиот Йовчов ( изключае грациете )!

Аа, забравих, мъж май не е печелил скоро, само женките ни отстрамват, ганьо си иска ракията!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Художествена гимнастика   |   28.08.2023 12:32

TheExorcist написа:
Не забравяй златото, отборно, кога българи последно имаха титла от световно, май другия мафиот Йовчов ( изключае грациете )!

Аа, забравих, мъж май не е печелил скоро, само женките ни отстрамват, ганьо си иска ракията!

Тотален провал и на хАнсамбъла. :dunno:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Художествена гимнастика   |   28.08.2023 15:08

Значи оставаме само с отборната титла и то без Русия...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 11 мнения ]